Medlem sedan: 2011-04-06

MartinHKarlssons omdömen

Här visas de omdömen MartinHKarlsson har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
 
Beställde en grafräknare på måndag, den kom på torsdag. Allt gick väldigt bra.

Det enda som finns att anmärka på är att jag inte fick något bekräftelsemail på att varan hade skickats. Utan ett kollinummer går det inte att spåra paketet och jag hade ingen aning om ifall det hade skickats eller ej. Detta kanske delvis är mitt eget fel då jag inte skapade nåt konto utan valde alternativet att göra beställningen utan att skapa konto. Så det fanns ingenstans att logga in och kolla status på beställ...   Läs mer

3 år sedan

Bokextra

 
Bra priser. Snabb och bra kundtjänst.

Jag beställde endast böcker från dem. Och precis som de flesta av deras konkurrenter så har de inget eget lager med böcker, vilket gör att leveransen kan ta någon dag extra. Skillnaden med bokextra är att de behandlade ordern nästan direkt och lyckades leverera ovanligt snabbt trots allt. En av de beställda böckerna var slut hos leverantören, den ströks därför och pengarna betalades tillbaka på mitt konto utan att jag behövde göra något. Det tog under en v...   Läs mer
 
Har aldrig fungerat bra. Den suger inte in tillräckligt med vatten, vilket gör att den tjuter och inte diskar rent. Om man öppnar luckan och kastar in en halvliter vatten så blir den tyst och diskar rent. Men det kan man ju inte göra flera gånger under varje program. Jag har bytt slangar och sett till att det inte finns något som hindrar flödet, har också testat att luta maskinen på olika vis - inget hjälper. Rent skräp som bara har kostat mig en massa frustration.

Jag längtar efter att få slä...   Läs mer
 
3 år sedan

Ljudfokus

 
+ Bra varor i förhållande till priset.

+ Skickar iväg beställningen snabbt.

+ Bra att ha att göra med vid fraktskador. De skickade en ny högtalare på en gång.

- Lite dåligt embalage. Högtalaren var packad i en kartong med små fjuniga frigolitbitar på 1 cm. Högtalaren blev skadad vid transport, men det kan man också delvis skylla på posten.

- Dåligt med bilder. Jag hade gärna sett bilder på baksidan av högtalarna, så man kan planera för montering, upphängning och dylikt.

- Lite långsamma at...   Läs mer
 
3 år sedan

Elgiganten

 
Fungerade utmärkt att beställa online. Fick varan (7.1 förstärkare) inom 2 arbetsdagar plus att priset var oslagbart.
 
3 år sedan

CDON

+1 
En bekant beställde en CD-skiva och fick den efter 2 dagar.

Jag har däremot beställt en processorkylare, och dagarna går utan någon kylare i sikte. Det står bara att varorna packas. Turligt nog är detta ingen julklapp utan en relativt oviktig sak till mig själv. Jag undvek att köpa julklappar från CDON pga de dåliga recensionerna.

Det går helt enkelt för långsamt jämfört med konkurrenterna. Tycker synd om dom som inte får sina julkappar i tid.
 • Butiken svarar:

  Hej,

  Jag har skickat ett personligt meddelande till dig.

  MVH
  Robin
  CDON.COM


4 år sedan

Bokia

+1 
Dom har problem med att hålla leveranstiderna.

20 dagar har jag väntat nu, och boken är inte ens skickad. Så det blir nog till att vänta i över en månad.

Till bokia: Ljug inte om leveranstiderna, utan skriv klart och tydligt att det kan förekomma leveranstider på upp till en månad. Då kan man som kund göra ett informerat val och bedöma själv om man vill ta risken. Jag kan förstå att det inte är så lätt att få allt att fungera supersmidigt, men att ljuga för kunderna är korkat. Då förlorar ni ...   Läs mer
 
4 år sedan

Bokus

+1 
Riktig skräpbutik. Lyssna på varningarna undvik denna.

Om de åtminstone var ärliga och skrev på sin hemsida att "vi tappar bort dina paket ibland och har leveranstider på 1 månad" så skulle man inte bli så irriterad.

Visst fungerar leveranserna för en del kunder, men fråga dig själv om det är värt att chansa?
 
En nära nog perfekt mus som fungerar på alla underlag. Man kan enkelt ställa in DPI genom att trycka på knappen som då indikerar vald upplösning med olika färger.

Ett problem med mitt exemplar är att scrollhjulet aldrig har fungerat riktigt som det ska. Och på senare tid glappar det så mycket att det är oanvändbart. DVS den scrollar både upp och ner samtidigt när man försöker använda det. Om inte detta fel fanns hade den fått 10 stjärnor.