Medlem sedan: 2010-03-16

Lucidor090s omdömen

Här visas de omdömen Lucidor090 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

4 år sedan

Yamaha TSX-130

 
Juste ljud och utmärkt med radio, CD, USB och telefon att få musik i från. Fjärrkontrollen är ett plus. Mycket bättre än väntat, faktiskt.
 
4 år sedan

Tele2 webbutik

+1 
3 mån uppsägningstid på mobilt surf abonemang, support som inte svarar på mejl. Dessutom dålig täckning, nä, nej tack.
+1 
Ljudet för motparten är under all kritik, sprucket, ekande och distat.
 
Fick hem den idag, men måste slänga upp en recension redan nu, med bra betyg.

Jag slås av den djupa svärtan och att skärmen hanterar reflexioner så bra. Hittills har jag inte sett något ljusläckage kring kanten på skärmen, vilket känns typiskt för edge-lit LED. Det finns heller ingen synlig halo kring ljusa objekt. Att ha en back-lit panel är verkligen ett toppendrag av Philips. Jag har ett väldigt svårt vardagsrum med rikligt med vita ytor som speglas till förbannelse i blanka skärmar.

Phili...   Läs mer
4 år sedan

Sony PRS-350

 
Bläddrar väldigt snabbt! Även bra upplösning, dvs hög DPI så att man inte anar pixlarna. Liten och väldigt nätt. Det är min första läsplatta, så det är lite svårt att ge nån mer utförlig jämförelse, men jag tycker att den motsvarar alla mina förväntningar jag kunnat ha på en dito.

EDIT: Lättjobbad, men batteriet är inte "all that". Inte att det går slut, men jag får inte ut mer än 2-3 böcker utan laddning. Får 7/10

4 år sedan

Electroworld

 
Riktigt billiga, och jag hade grejorna inom ett dygn. Kommer beställa igen.
 
4 år sedan

Proshop

 
Jag hade väl otur. Beställde en vara som inte fanns i lager, men stod som leverans om 2-3 dagar. Det dröjde en dryg vecka till att den skeppades. Sedan låg paketet i drygt fem dagar i ett limbo och skvalpade på väg mellan två destinationer i Danmark, tio mils bilväg emellan. Det dröjde en vecka i stället för 2 dagar. Nåt jag tycker är illa. Paketet innehöll rätt vara, och var vettigt paketerat, dock.

Kundtjänst är snabba att svara, och priserna låga vilket drar upp betyget en del, men jag reko...   Läs mer
 
Efter dryga halvåret är jag fortfarande lika nöjd!

Googla på 1810tray - se till att ni har senaste versionen av BIOS från hemsidan installerat så underklockar ni lätt processorn, stänger av lite hårdvara för att spara ström, och tystar fläkten en hel del.

Jag är riktigt nöjd med den som skrivmaskin med på föreläsningar och grejor med jobbet. Man vänjer sig rätt snabbt vid tangentbordet och batteritiden är rätt bra tilltagen jmf med konkurrenterna.
 
Ligger fantastiskt i handen. De flesta spel har bra support för Xbox-kontrollen nu för tiden, så det är inte så mkt mek innan man kan använda dem i nyare spel.
+1 
Jag har den kromade versionen, som är lite finare i finishen, men denna fanns inte som vara på Prisjakt.

Som novis tog det ett tag att lära sig perfekt rakning på de lite svårare ställena med denna hyvel, men redan i början kände jag hur den flög över de konvexa områdena på haka och under näsan, vilket andra gilette, resp billigare engångshyvlar inte gjorde. Hyveln andas kvalitet, och är tillräckligt tung för att göra jobbet. Jag har ibland lite mer skägg att raka bort, och då är ett enblads ...   Läs mer
 
5 år sedan

gents

 
Levererar i tid, bra websida. Inga problem.
 
5 år sedan

Alina

 
Bra hemsida, mycket snabb leverans, attraktiva priser och många valmöjligheter för betalning etc inkl min favorit direktbetalning via bank.