Medlem sedan: 2012-04-20

LonelyGreyWolfs omdömen

Här visas de omdömen LonelyGreyWolf har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
12 mån sedan

Spelbutiken se

+4 
Urusel leveranstid. Förhandsbokade en vara för flera månader sedan och dubbelkollade med supporten att varan skulle komma i tid. Men så klart dök den upp fem dagar senare. Har fått nog. Kommer aldrig mer använda denna värdelösa butik.
 
3 år sedan

CDON

 
Sveriges bästa priser och bra kundtjänst. Sidan fungerar bra men vissa funktioner saknas och det finns ibland för många döda länkar. Dessutom är CDON ofta otydliga med hur länge en rea eller ett erbjudande kommer fortgå. Många produkter har lite dålig information och det är synd att de har upphört med fri frakt över 600kr. Jag är student men eftersom CSN krånglar får jag inte fri frakt.

Dock har de som sagt mycket bra priser och det stärker betyget rejält.

 
GAME har vanligtvis mycket högre priser på spel än andra butiker som Webhallen och CDON, och deras webbsida har krånglig design med många döda länkar och mängder, absolut mängder av faktafel. Informationen för spel är ofta oprofessionell och GAME känns mycket oseriös. Deras support är, i de fall jag varit i kontakt med dem, mycket okunniga. Emellertid är de dock vänliga och rättar samt kompenserar sina misstag. GAME har ibland bra förbokningspremier, vilket är en av sidans starkaste kort, men p...   Läs mer