Medlem sedan: 2011-03-12

Kraffens omdömen

Här visas de omdömen Kraffen har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 år sedan ( Uppdaterat: 2 dagar sedan )

SteelSeries Sensei

 
Har använt denna musen nu i ca 5 månader och är mycket nöjd!

Fördelar med denna mus är :
+Väldigt breda inställningsmöjligheter
+Mycket bra glid
+Passar både vänster/högerhänta användare
+Flätad sladd
+Inställningsbar LED belysning
+Design

Nackdelar med musen:
- Smuts syns väldigt lätt
- Ingen inställningsbarhet för scrollen
-Någon enstaka bugg i mjukvaran för musen

Kan rekommendera denna mus för både gamers och "vanliga" dator användare. Väldigt bekväm att hålla i under längre stunder.

Upp...   Läs mer
 
Tycker denna produkt är värd en 5:a. Anledning till det låga betyget är att AMD själva inte har drivrutiner som fungerar som de ska i spelen. Mycket FPS drops samt spel som krashar pga drivrutinsproblem.

+ Billigt
+ Tyst
+ Bra prestanda när det väl fungerade

- Krasher
1 år sedan

Acer GN246HLBbid

+3 
Gillar skärmen skarpt , har testat den till lite olika spel och fungerar perfekt!
Efter några dagar spelande så kan jag konstatera att en 144hz skärm fungerar så mycket bättre till spel än en 60hz. Värd vart enda krona!

+Bra bild
+Bra ljusstyrka
+Tunn och nätt skärm
+Både VGA och DVI kabel ingår

-Inte höj och sänkbar
1 år sedan

Jysk Sporup

 
Köpte denna stol och monterade den väldigt lätt och smidigt. Stora problem med att stolen lutar åt sidorna och att armstöden lossnade hela tiden , butik sa att det var stora fel på dessa stolarna. Lämnade tillbaka den efter 1 vecka. Köp ej!
 
1 år sedan

Ljudfokus

 
Helt klart bästa personliga service jag har varit med om! Köpte mig en Yamaha HTR-4065 tillsammans med ett par Dynavoice Definition DF-6 ! Var i butiken där de hjälpte mig att utforma ett bra paket för mitt behov. Har efter detta fått riktigt bra personlig service när jag ska koppla ihop förstärkaren med resten av min hemelektronik. Rekommenderas starkt!
2 år sedan

Logitech G500

+1 
Riktigt skön mus , lätt att ställa in sensen och vikten på musen. Sladden är utav tyg stort plus. Dock kunde glidet i musen vara lite bättre!
2 år sedan

Razer Carcharias

 
Älskar detta headset , riktigt bra mikrofon utan brus! Basen i lurarna är inte den bästa men är helt klart nöjd med dem för att spela med. Sitter riktigt skönt på huvudet under långa sessioner. Justerbara och lätta lurar.
 
Sjukt bra story i spelet , grafiken är bra och önskar att xboxet kunde köra detta utan problem då det droppar i FPS när man kör bil fort eller åkt ubåt och åker upp till ytan. Bra spelkänsla och mycket variation med de tre olika karaktärerna. Säger bara köp köp köp köp! Mycket bra spel!
 
4 år sedan

Telemekano

 
Beställde under natten mellan söndag och måndag fick mina hörlurar på tisdag! Bra övervakning av frakten och enkel hemsida!
4 år sedan

AKG GHS 1

 
Fick hörlurarna idag , riktigt lätta och snygga hörlurar samt så sitter de skönt på huvudet. Ljudet är perfekt för både musik, spel och film.

+Designen
+Ljudet i micen
+Ljudet i lurarna
+Sitter jätte skönt under längre tid
+Lätt att ta med sig

-Lite små hörlurar
STORT minus , Väldigt skört headset!

4 år sedan

Net2World

 
Beställde nyss ett nätagg därifrån , 30 minuter efter jag beställt får jag en bekräftelse med spårningsnummer och att paketet skickats! Mycket stort + ! Ett minus till hemsidan, rörigt med beställningar osv , beställningar lades fast jag inte gått vidare och accepterat , tvungen att ringa supporten för att makulera beställningarna. Annars toppen!

Mycket trevlig personal får jag säga och de har hjälpt mig med DHL som är väldigt usla på att behandla paket och tror de är bollar tydligen för mitt ...   Läs mer
 
Riktigt kul att spela med vänner i multiplayer, dock mycket tråkigt med hackservrar som gör att när man kommer in på dem har man alla medaljer,maxade vapen och alla missions klara. Bra att det är lobbys så man köar bara istället för att leta servrar manuellt.
 
4 år sedan

Webhallen

 
Jättegrym support , professionella och trevliga ! Mycket snabba leveranser och bra övervakning på hemsidan med leveranser osv!
4 år sedan

Creative HS-1100

 
Ljudet är högt och rätt ok i lurarna. Gillar dock inte att de sitter dåligt på huvudet. Micen är väldigt bra och brusar inte , dock har den lagt av nu.

+ Micen
+ Hörlurarna (sitter skönt runt öronen)

- USB kontakten , stor och skrymmande
- Ljudet i hörlurarna
- Kvalitén
- Plast känsla
 
Verkligen nöjd!

Sjukt bra grafikkort för lite mer än 1000 kr!

Hade ett 4850 innan detta och kan säga att de var en stor förändring, 4000 mer poäng i 3Dmark 06

+ Billigt
+ Snabbt
+ Snyggt

-Lite högljutt
-Kan bli extremt varmt när man spelat länge
 
Jag köpte dessa hörlurar och hade direkt problem med dem när jag pratade över skype/ventrilo så brusade min mick mycket , hjälpte inte att byta ingång från fronten till där bak direkt in i moderkortet. Fick ett nytt par hörlurar och det var samma fel på dem. Annars var ljudet helt okej och de var fortfarande bekväma efter 3 timmars användning

+Design
+Smidig mic
+Bra ljud
+Sitter helt okej

- Brusig och ojämn mic