Medlem sedan: 2007-04-10

Klamans omdömen

Här visas de omdömen Klaman har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
2 mån sedan

Bygghemma

 
Jätte bra bemötande på telefon (kl 20.50). Mycket imponerande.
 • Butiken svarar:

  Hej Klaman,

  Vi tackar och bockar för berömmet!

  Med vänliga hälsningar
  Caroline
  Bygghemma.se

 
1 år sedan

Bikester

+1 
Leveransen är ett skämt! DHL tycker att man ska vara hemma mitt på dagen (då dom flesta jobbar) Eller komma och hämta paketet i en annan stad, (om man inte har tur att bo i en "DHL stad") för mig skulle det vara en tur på 16mil tur och retur.
Men sidan är trevlig och priserna hel ok.
 • Butiken svarar:

  Hej Klaman,

  Ber om ursäkt för hur leveranssituationen blev. Vi har arbetat farm ett nytt leveransförfarande som kommer att rulla igång i vår/ försommar. Då kommer du som kunna hämta alla dina paket (förutom cyklar) på DHL Servicepoint.

  Hoppas du får en bra cykelsäsong!

  /Bikestergänget


4 år sedan

Dagspris

+2 
Beställde en digital fotoram två veckor innan jul. Varan skulle finnas på lager (40+). Mejlade och frågade om den skulle komma innan jul en vecka senare. Fick detta till svar:
"Vi har, som dom flesta, haft leveransproblem in till oss pga ovädret som har drabbat hårt både de svenska men även vägar i EU (prukten du har beställt är på väg till oss från Tyskland).
Vi hoppas, att denna produkt kommer att komma in imorgon, varpå vi kommer att kunna skicka den till dig samma dag."
Anser inte att man ...   Läs mer
 
5 år sedan

MaxGaming

 
Lyckades inte beställa min vara för att något var vjsing med sidan. sen hadde dom endå dragit pengar från kortet. Men den snabba och trevliga mejl servicen drar upp betyget.
 
7 år sedan

CDON

-1 
Beställde ett usb minne men fick ett minnes kort. Kontaktade dom genast och fick snabbt svar och trevligt mottagande. Fick fri frakt till nästa gång jag beställer från dom.

7 år sedan

SHG.BIZ

 
Dett är en riktig skräp sida det tar lång tid och nu ett år senare har jag fått en betalnings påminnelse med 10% ränta såklart vem #!¤&!#¤& väntar ett år på att skicka ut det?

8 år sedan

IT Service

 
Detta är den sämsta internet butik jag någonsin handlat från först tog det tre veckor utan att jag fått min produckt sen gav jag upp och avbestälde den, då tog det en månad innan jag fick tillbaka mina pengar. Och deras telefon suport är ett skämt. Handla ite härifrån hur billiga dom en är.