Medlem sedan: 2007-01-09

Jerkis omdömen

Här visas de omdömen Jerkis har lämnat på Prisjakt & Minhembio.


7 år sedan

Radars

 
Har endast gjort en beställning. Det gick fort och smidigt. Vet inte hur deras support är.

7 år sedan

Dell

 
Finns inga bättre än Dell. Tips för köpare är att frekvent vara inne på deras sida och kolla deras erbjudanden. Helt plötsligt kan det dyka upp riktiga kanonköp! Min dator har inte tappat något i värde sen jag köpte den (drygt halvår sen) om man jämför med en liknande datortillverkare. för ett halvår sen.Samtidigt får man en support som jag har haft väldigt goda erfarenheter av.
 
Detta är min första plattskärm. Är mycket nöjd
 
8 år sedan

Dustin Home

 
Asså seriöst, ni är rätt korkade om ni inte köper alla era elektronikprylar på Dustin. Jag kan tänka mig att betala 400-500 spänn mer på en vara som låt oss säga kostar 5000. Hade precis ett rätt så komplicerat returfall med dem och de är EXTREMT snabba och generösa (känns speciellt bra eftersom en student som jag inte alltid har så mycket pengar). Plus för deras studentrabatter också. Snabba leveranser och bra kundservice. Kan inte bli bättre!!
 
Mycket bra telefon. Den har precis allt jag behöver!
 
Väldigt bra GPS. Just nu är den dessutom väldigt prisvärd. Vill man ha en robust GPS som bara är en GPS av ren kvalitet så ska man köpa den här och göra korrekta uppdateringar och inställningar!

8 år sedan

AlfaDigi

 
8 år sedan

Matsui DVD3276E

 
Gick sönder efter ett år ungefär
 
8 år sedan

CDON

-1 
Billigt och bra. Har inte haft några problem

8 år sedan

inWarehouse

 
Beställde en plasma som blev stulen på postterminalen. Det dröjde 1 månad och många mail innan de på kundsupporten på inwarehouse ville inse det faktum som posten påtalade efter 2 veckor då jag kontaktade dem, dvs. att TV:n var stulen. Dröjde ytterligare en halv månad innan jag fick en ny TV. Lögner och seg kundservice drar ner betyget.
 
Fungerar grymt bra tillsammans med min Panasonic PV60!
 
Jag kan inte jämföra med någon annan plasma eftersom denna är min första men jag är grymt nöjd! Detta var ett bra köp! Tillsammans med min Panasonic S52 DVD blir det grym bild.