32 år Medlem sedan: 2006-10-11

Isengrims omdömen

Här visas de omdömen Isengrim har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

2 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )

Urbanista Boston

+2 
Uppdatering:

Efter ytterligare några laddcykler där jag använt AC adapter istället för datorns USB anslutning har jag betydligt bättre batteritid. Uppskattningsvis ligger jag på mellan 10 och 30 h lyssningstid och det är jag väldigt nöjd med! Blutooth problemen finns kvar i form av mycket korta avbrott, men det är såpass sällan att jag inte stör mig på dem.
Jag är mycket nöjd med lurarna!

Efter en dryg vecka med dessa lurar är det dags att sätta betyg:

Kvalitén överlag verkar vara god, den p...   Läs mer
 
1 år sedan

m punkt nu

 
1 år sedan

LG G2 D802 32GB

+1 
Efter 2 månader med denna telefon (kommer från Xperia Arc) är jag väldigt nöjd. Skärmen är fantastiskt bra och de flesta som får se den blir imponerade över hur bra färger och bra ljusstyrka den har. Telefonen känns slimmad (jämfört med Xperia Z1, HTC One etc.) trots att den lever i gränslandet mellan telefon och surfplatta med sin 5,2" skärm.

Byggkvalitén känns väldigt bra trots att det mesta är plast, inget glapp mellan bak- och framstycke och inget knarr när man hanterar den. En av de sake...   Läs mer
2 år sedan

Bosch GST 90 E

 
Mycket gedigen såg som inte backar för något (nästan...). Bra byggkvalité och stabil att arbeta med. Gör raka fina snitt och är enkel att figursåga med. Med splitterskyddet blir det knappt några flisor alls i det sågade materialet. Köpte på Lindarns webshop och fick leverans dagen efter, mycket bra service! Mycket attraktiv prislapp (jag gav 1395:-), bara några hundringar dyrare än mellansegmentet!
 
En robust maskin som inte ser helt illa ut heller. Fullt godkänd ljudnivå, bara under korta perioder varvar fläkten på utedelen upp så att man hör den (sitter på sovrumsväggen, tegelhus). Ger behaglig värme och inställningsmöjligheterna på luftflödet är många. Enkel rengöring av filter på innedelen och en tydlig fjärrkontroll med bra display.
Kör ännu sålänge endast på lägsta fläkthastigheten på innedelen och trots att vi haft ner mot -14 grader redan går inte elradiatorerna på särskilt ofta (d...   Läs mer
2 år sedan

Weber Q 300

 
Gediget bygge som känns riktigt bra att använda. Får snabbt upp värmen och hela grillytan upplevs som jämnvarm. Bra kvalitet i grillgallret (delat gjutjärnsgaller) som man enkelt bränner av efter varje grill och sedan borstar rent med grillborsten. Väl avpassad grillyta som klarar både större och mindre jobb. Något minus för att stativet inte har hållare för gasolflaskan, (en liten flaska går det att ställa på gallret i botten under transport, men bör ej stå där under grillning). Ganska mycket ...   Läs mer
 
Kör denna mot en D-Link DIR-655 med kanonfina överföringshastigheter (300Mbps anslutning). Enkel installation (Win 7) och mycket bra mottagning tack var de ordentliga antennerna.
4 år sedan

LG 47LE730N

-1 
En riktigt stilren och slimmad LED-LCD som ger en kanonfin bild oavsett källa. Vanlig TV-signal hanterar den utmärkt och bilden håller ihop bra även man självklart ser att det inte är högupplöst. När man sen trycker på med lite HD-material så ger den verkligen svar på tal och levererar en imponerande bra bild.

Kanalhanteringen kunde vara lite mer avancerad, man kan exempelvis inte byta visningsnamn på en kanal (vad jag sett iallafall).

Vi har TV:n placerad i ett rum med ljusinsläpp från två h...   Läs mer
-1 
Har ägt telefonen snart en vecka och är verkligen imponerad! Allt flyter på bra och batteritiden verkar lovande. En riktigt smidig telefon som lätt glider ner i byxfickan (mer än man kan säga om många 4"+ enheter).Surfning går kanonsnabbt och trådlöst fungerar utmärkt.

Några highlights:

+ Väloptimerat gränssnitt
+ Bra ljudkvalité
+ Medföljande läderfodral, verkligen oväntat bra kvalité
+ Medföljande displayskydd, det bästa man kan hitta (köpte ett Copter, men det var alldeles för gummiaktigt ...   Läs mer
4 år sedan

Klipsch Image S4

-1 
Riktigt bra ljud, fin ljudbalans, mycket lättdrivna och skön passform. De första propparna som suttit som gjutna i mina öron. Stänger ute det mesta bruset från omgivningen.

Enda nackdelen jag har märkt är att man får skrapljud via sladden in i lurarna om man rör sig mycket, detta är dock ett problem på alla in-ear jag testat och dessa är möjligen lite bättre än genomsnittet. Vid normal användning är inte detta något jag märker av.

Det finns dubbelbälgade pluggar att köpa som extra tillbehör ...   Läs mer
+4 
Ett riktigt skönt spel där givetvis 'multiplayer'-läget står i centrum. Jag gillar verkligen känslan i spelet och ljuden är fantastisk bra! Singleplayerdelen är överraskande bra, trots att filmsekvenserna mellan uppdragen inte är grafiskt perfekta varje gång (nån trasig modell här och där). Serverbrowsern är aningens seg men jag lägger ändå inte så mycket tid i den så det är OK. Spelet får 9:a endast av den anledning att jag några gånger fått BSOD mitt i ett spel. Installation av ny drivrutin t...   Läs mer
 
Fantastisk serie! Brutal, rå, blodig och alldeles...alldeles underbar! En handling som verkligen griper tag i dig och kastar dig mellan sympatier för olika karaktärer, med ett inslag av humor har den allt!
 
Kunde varit hur bra som helst, men tyvärr får man bara se Jannes "elever" åka och aldrig Jan själv. Mer stilstudier och tips kring åkteknik hade uppskattats, då med film på när Jan själv (och andra proffs) åker såklart. Vallatipsen var bra, men jag hade önskat ännu mer grundlig genomgång (paraffin, pulver lageruppbygnad med burkvalla etc.). Skidgång = klockrent! Till sist: att byta sida av vägen beroende på hastighet (som Jan visar i denna video) när det gäller rullskidor är ett mycket stort ri...   Läs mer
 
5 år sedan

Misco

 
Bra service, stort utbud, fina rabatter och snabb kundtjänst. En toppenbutik alltså!
 
Fungerar utmärkt till min HTPC, mycket låg ljudnivå (knappt hörbart) och väldigt attraktivt pris! OCZ lämnar 3-års garanti, något som förhoppningsvis hör ihop med hög kvalitet i komponenterna.
 
Underbart spel, enkla regler men oj så svårt ibland. Finns achievements på Steam som ger spelet en extra utmaning.
-1 
Tyst, sval och bra prestanda! Köp!
 
Kvalitetskänslan är hög och ljudnivån nästan försumbar, du får det du betalar för!
-1 
Bra ljus och helt OK byggkvalitet till ett oslagbart pris!
 
6 år sedan

Pölder Sport

+1 
Kunnig personal, bra paketpriser vid större beställningar. Mailsupport kan vara lite seg ibland, telefonkontakt rekommenderas.
 
6 år sedan

Northstar

 
Snabb leverans, duktig och trevlig personal. Tyvärr finns inte alla produkter upplagda på hemsidan, telefonkontakt rekommenderas!

6 år sedan

ComputerCity

 
Visat stor 'goodwill' genom att genomföra en affär där prismärkningen blivit fel (till konsumentens fördel). Trots ganska lång leveranstid är jag nöjd med butiken och kommer handla därifrån fler gånger!
+1 
Med den rätta "Riddick"-känslan och en grafik som verkligen imponerar! Med spelet följer en omgjord version av 'Escape from Butcher Bay' som är ett riktigt kanonspel. I sällskap med Dark Athena som är en fullvärdig efterföljare kan jag inte ge något annat än en 10:a! Starbreeze rockar!
+1 
Genomgående bra kvalitet, kraftiga galler och bra passform på delarna. Undre luftintagen är placerade ganska högt upp på sidan (där låsningsbygeln för locket är infäst) och kanske får man lite sämre luftcirkualtion p.g.a. detta. Annars en toppengrill som man ganska enkelt bär med sig på utflykten.
+3 
Kanon processor som ger extremt bra prestanda för pengarna! Kör min stabilt i 3.6GHz på 1.45V (går upp till strax över 3.7GHz men då med väsentligt högre spänning)
 
6 år sedan

Dustin Home

 
Supersnabb leverans och bra respons från kundservice. Fina studentrabatter och pålitlig butik!
 
6 år sedan

Komplett.se

+1 
Snabb leverans, bra support och snabb hantering av garantiärenden. En mycket pålitlig butik!
6 år sedan

Fallout 3

 
Länge sedan jag haft såhär roligt med ett spel! Första gången körde jag bara huvuduppdrag och plötsligt var spelet slut... Nu andra gången utforskar jag världen och jädrans vad det finns mycket att utforska!! Ett riktigt toppenspel!
+1 
När man väl får spela är det bra känsla och jäkligt kul, men alla dessa låååånga laddningstider och ett checkpointsystem som fungerar dåligt förstör mycket av upplevelsen. Menyerna känns också föråldrade och inte riktigt genomarbetade (faktiskt riktigt dåliga på sin ställen!). För 79:- är det klart spelvärt! (Jag skulle inte ge ett öre mer dock!)
+3 
Mycket processor för pengarna!
Kör min i 3.0GHz@1.35V, FSB 240MHz med temperaturer mellan 28 och 39 grader (Noctua NH-U12P kylare). har även kört den i 3.2GHz men då behövde den 1.45V istället, gissar att den inte går så mycket högre sen.

I originalklock med originalkylare är den perfekt för en HTPC då kylaren knappt behöver jobba.
7 år sedan

TimeShift

 
Riktigt underhållande spel med ganska högt tempo och bra action! Lite minus för att det är lite för enkelt på sin ställen.

Snygg grafik och bra kontroller!
 
Väldigt tyst och ger toppenprestanda för pengarna! Snyggt var det också! Inget "extragodis" i lådan dock.
 
7 år sedan

Alina

-1 
Bra pris, fantastiskt snabb leveranstid och bra orderbevakning. Toppenbutik!
 
Toppenkort med integrerad grafikdel som spelar full-HD material utan att blinka. Mycket godis för pengarna och bra överklockningsmöjligheter. Med Advanced Clock Calibration kan en Phenom överklockas mer än med moderkort som inte har SB750.

Jag kör en 4850e i 3.0GHz genom moderkortets inbyggda överklocknings-"switchar", höjde spänningen till 1.35V på CPU:n så gick det som en dans!
+1 
Gedigen byggkvalité, bra finish och stabilt ger ett högt betyg. Kylningsmöjlighetern är oändligt många! OBS! Tänk på att detta chassi är djupare än "normaldjupet"! (530mm mot ~450mm)

7 år sedan

TDJ Data

 
Snabb leverans och lättarbetad hemsida! Även kontinuerlig information om orderstatus.

 
Snabb leverans och bra information om orderstatus!
  • Butiken svarar:

    Tack för detta. Hoppas du också blir lika nöjd med produkten/produkterna du beställt. Välkommen tillbaka!

    MVH / Komponentcenter

 
7 år sedan

Pixmania

 
Leverans inom angiven tid och snabba mailsvar samt oslagbara priser ger högt betyg!
Emballeringen kunde varit bättre men trots en smått trasig kartong hade innehållet klarat sig!

Sålänge servicen är bra kommer jag fortsatta handla hos PixMania.
7 år sedan

Alexander

 
En mycket bra film som tyvärr känns lite långdragen. Bra skådespeleri, vackert sceneri och intensiva stridsscener, hade kunnat bli en 10:a...
+1 
Ett mycket genomarbetat tangentbord som ger grym känsla av kvalité! Dämpade tangenter, behaglig bakgrundsbelysning, tangenter med inprogrammerbara makron och en klockren LCD-display kan bara ge en 10 i betyg!
-1 
8 år sedan

Payback

 
En riktigt sjysst Mel Gibson rulle. Han spelar verkligen bra i denna filmen där han får vara lite hårdhudad och tuff!
9 år sedan

Onkyo TX-SR674E

 
Underbart musikalisk reciever! Driver mina Dali Concept 8 som ingenting (de är iofs ganska lättdrivan...) härliga detaljer i ljudet! En väldigt kompetent reciever för billiga slantar! Köpt i Tyskland = nästan 2000:- billigare än i Sverige.