Medlem sedan: 2007-12-27

Humanimals omdömen

Här visas de omdömen Humanimal har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
1 år sedan

cdkey.se

+2 
En viss tveksamhet upplevdes först gentemot denna (för mig) nya och till synes enkla sajt.
Men liksom för många andra användare vändes tveksamheten till glädje, då cdkey.se levererade direkt som det beskrivs. Spelet installeras just nu.

Att klaga på 29kr avgift för varje köp är inget märkligt - det är ändå bara 29kr oavsett hur mycket du köper till skillnad från om du skulle köpa fysiska kopior då fraktkostnaden ökar.

Det är värt det för att få nycklar billigt och snabbt!   Läs mer
 
 
Bästa spelbutiken!
Bra utbud, bra priser, bra service, bra leverans!
Pricken över I:et: ett par extra ziplocks medföljer varje beställning.
Har du tur, får du även lite promotion-material till olika spel.
 
5 år sedan

Webhallen

 
Webhallen ger köparen en riktigt bra köpupplevelse. Bra utbud och priser. Bra betalningssätt och leveranserna är snabba. Rekommenderas!
 
5 år sedan

Katshing

 
5 år sedan

Philips SHE9700

 
Mycket värd pengarna. Bästa lurar jag har haft, är ej audiofil. Mycket bra ljud i helhet, bästa basen jag har hört i liknande lurar, bra passform och de sitter även kvar, bra dämpning för ljud utifrån. Rekommenderas varmt!
 
6 år sedan

Komplett.se

 
Alla mina datorer har jag köpt härifrån och kommer fortsätta med det. Högkvalité på utbud och service! Snabba leveranser! Rekommenderas varmt!
 
Riktigt kul spel för två spelare! Taktiskt spel i andra världskrigsmiljö, där du slåss antingen som de allierade eller axelmakts styrkor.

7 år sedan

Megastore

 
Snabb leverans, bra priser, bra betalningsalternativ! Rekommenderas!
 
Ännu en högkvalitativ del av den numera klassiska spelserien Civilization, nu till portabla konsoler och tv-konsolerna! Passar både den erfarne Civilization-räven som den gröna nybörjaren. Spelet har strömlinjeformats något för att passa den bredare massan men har ändå kvar djupet för strategirävarna. Spela slumpade kartor, olika förgjorda historiska scenarion eller ta hem "Game of the Week" och se hur väl du gör dig gentemot resten av världen! Givetvis finns det multiplayerstöd, både lokalt oc...   Läs mer