Medlem sedan: 2007-05-04

Honkz omdömen

Här visas de omdömen Honkz har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

6 år sedan

 Hi-Fi

(suffer)
 
6 år sedan

 Övrigt

(suffer)
 
 
liten men naggande go.
 
Väldigt bra.

6 år sedan

Best Sound

 
Bra service och håller vad de lovar. Vi delar dock inte samma mening om vad som passar bra och inte. :) Smaken är som baken.
 
Spelar neutralt och detaljrikt, med rätt stärkare låter dessa kanon.

 
Bra bemötande. sega på att svara telefon men bra via mail.
6 år sedan

Onkyo TX-SR806

 
Gör ett bra jobb, har inte fått till det riktigt ännu med inställningarna. Hade en 605 innan.
6 år sedan

ShengYa CD-20

 
Spelar väldigt detaljrikt och fint genom de balancerade utgångarna.
6 år sedan

Hegel H200

 
Tycker den gör ett enormt jobb, väldigt bra köp! Bra tryck samt att home theatre output är väldigt bra då jag använder den som slutsteg till en Onkyo reciever.
 
Hade en XD1e som jag var missnöjd med pga banding, förekommer inte på denna. Efter en lång kamp med Sharp och butik så fick jag ta denna istället för XD1e fick dock ha eb trasig fram o tillbaka i 6månader.
6 år sedan

 Hemma hos ett Bongo Mongo

(Bongo_Mongo)
 
 
 
Sådär
6 år sedan

 nya bion

(Trapz)
 
7 år sedan

TViX HD M-7000

 
Jag har haft lite småproblem sen jag köpte den, när man lyssnade på flac och andra musikfiler brusade det lite i bakgrunden. Det fixade till sig i betan jag kör nu, när den nya uppdateringen kommer är den fulländad. Ett bra köp! Har fått allt att funka. Blueray .ts .mkv. Har låst sig nån enstaka gång når man snabbspolar. En bra sak är funktionen goto som funkar hur snabbt som helst, bara att trycka in tiden o hoppa direkt.
7 år sedan

Canon EOS 450D

 
Jag tycker produkten är klockren efter mina behov, jag gillar att den inte är så tung och klumpig. Det finns som sagt bättre linser men den fungerar väldigt bra att starta med. Objektivet har även bra Bild stabilisering, tydligen var det inget i föregående 400d paketet. Nöjd Snubbe är jag iaf.
8 år sedan

 Mitt hemmabio rum

(Helgesson)
 
8 år sedan

 Nytt vardagsrum

(Molle M)
 
8 år sedan

 Mina bilder

(khalnur)
 
 
Ja vad säger man Bandning i alla riktningar och buzzing. Jag fick allt. Tycker bilden i övrigt är bra. Tog mig 3månader att få pengar tillbaka. Mitt betyg är snällt ändå pga att jag har sett fungerande med fin bild.
8 år sedan

 Arbetet Slutfört!

(Syltkrukan)
 

8 år sedan
Okänt
 
8 år sedan

 Le Théâtre Audio De Werdenskrieg ( Gamla

(AndreWerdenskrieg)
 
 
Tycker att de fungerar väldigt bra, härlig bas med bra klang. Man måste ju poängtera att man jämför ljud med pris. Det enda som kanske stör är att de är gigantiska. För den som inte har 12000 att göra av med på ett par frontar så rekommenderar jag dessa. Tycker man nästan måste komma upp i den klassen för att få ett lika bra ljud.
8 år sedan

 Lägenhetsrenovering

(Rackarn)
 
8 år sedan

 Mitt system

(Perra1)
 
8 år sedan

 Vårat nya vardagsrum.

(Aygodriver)
 
8 år sedan

 Mina bilder

(andypandyswe)
 
8 år sedan

Onkyo TX-SR605

 
Tycker allt funkar kanon, har kopplat allt till denna. Dator i 1080p samt dvd (gammal) med upscaling. Fattar iof inte varför den blir 4:3 när man försöker upscala till 720p med dvd, annars så blir det bättre bild om man kör den via stärkaren. 1080p med datan är ingen skillnad. Jag rekommenderar ändå denna till alla som inte har råd med mer.
8 år sedan

 Nu

(MazteR)
 
8 år sedan

 Datorn

(MazteR)
 
8 år sedan

Jamo Center 18

 
Helt ok center... på den tiden.
 
Dessa var ju ganska ok när man köpte dem men funkar sådär idag. Svensktillverkade iaf. :) Såg att det inte finns bilder på dem att få tag på nästan så jag skall ta egna inom kort.
8 år sedan

Pioneer DV-444

 
Kan säga att den har verkligen gjort sig förtjänt av pengarna. Gav väl 4000 någonting för den, då var den grym. Känns som betygen här inte stämmer då det snackas om HDDVD m.m. Denna kom ut för ett tag sen och var väldigt bra, förtjänar högre betyg.