Medlem sedan: 2009-12-28

GrezZeRs omdömen

Här visas de omdömen GrezZeR har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

11 mån sedan

Mario Kart 8

 
Helt klart ett roligt Mariocart. Precis som de flesta andra Mariocart så tycker jag även att detta levererar. Grym grafik och roliga banor.

Finns mycket att göra i spelet helt enkelt. Trevligt också att Nintendo har onlinestöd för spelet så man kan spela online också.

Med detta Mariocart har Nintendo förnyat spelserien och gjort den mer "nutid" samtidigt som man har lyckats behålla det trevliga som alltid har funnits i Mariocart.
 
Införskaffade denna mic för drygt 3 år sedan.
Väldigt nöjd med den! Har fungerat över förväntan.

Då jag inte spelar så mycket längre ville jag inte ha ett headset med dålig ljudkvalite bara för att få en mic på köpet.
Köpte därför ett par bättre hörlurar och denna bordsmic. Passar mina behov mycket bra!

Nu kan jag när jag vill snacka med kompisar på skype, lyssnar på musik och kolla på film utan att behöva byta lurar.

Kvaliten på ljudupptagningen är över förväntan, den plockar bara upp preci...   Läs mer
+2 
Är nu inne på mitt andra par utav dessa hörlurar.
Väldigt nöjd med dom!

Anledningen att jag var tvungen att byta var pga att jag och min sambo köpt ny katt, som verkade tro att sladden var lakritssnöre eller något åt det hållet.

Kvaliten på lurarna är helt otrolig för dessa pengar tycker jag. Fungerar perfekt för mina behov. Jag använder lurarna både till att lyssna på musik och till att spela.

Ljudet är fylligt och bra. Jag använder hörlursförstärkare eftersom jag har nedsatt hörsel. Men m...   Läs mer
 
Köpte denna musmatta vid lansering. Har haft stor glädje av denna!

Trotts att jag inte spelar så mycket i dagsläget utan mest jobbar med multimedia så anser jag att man alltid har stor nytta av en stor musmatta.
Denna musmatta är både stor och fungerar bra med väldigt många olika möss.

Jag själv använder en Steelseries Sensei på denna matta och den glider väldigt bra på mattan.

Ytan på mattan är bra och slitstarkt. Materialet i botten på musmattan gör att den ligger väldigt stadigt på bordet...   Läs mer
 
Köpte denna mus vid lansering, bytte då från min tidigare Steelseries Ikari Optical mus till denna.

Mycket nöjd med musen, har fungerat felfritt enda sedan jag köpte den.

Finns många inställningsmöjligheter på musen som gör den perfekt för flera olika ändamål. Använder den både till att spela med och att arbeta med multimedia där den även där gör ett mycket gott arbete.

I och med att det finns många inställningsmöjligheter på musen så går den att ställa in och skapa profiler för de olika änd...   Läs mer
 
En mycket bra uppgradering från G15 v.1

Har man väl börjat använda tangentbord i denna serien så är man fast. Mitt G15 blev lite väl slitet tyckte jag. Så jag tog ett annat tangentbord här hemma och använda det inte mer än knappt en vecka. Man är så van vid att man ska ha en klocka på tangentbordet och ha tillgång till de funktioner som finns på skärmen på tangentbordet så kändes bara konstigt att använda ett tangentbord utan skärm.

Nu när jag använt G19 ett antal månader kan jag bara säga at...   Läs mer

4 år sedan

MobilGiganten

+6 
Jag beställde för drygt ett år sedan min telefon hos Mobilgiganten, en Nokia N900.

Det tog inte allt för lång tid innan problemen började uppstå med telefonen och jag sökte därför kontakt med Mobilgiganten för att få vidare hjälp.
Fick information om att kontakta Anovo för att få hjälp med min telefon. Efter att jag kontaktat Anovo så skickades ett kuvert hem till mig där jag kunde skicka min telefon till Anovo, som tyvärr inte kunde laga min telefon.

Jag började då söka vidare kontakt med Mo...   Läs mer