Medlem sedan: 2007-03-16

Golgors omdömen

Här visas de omdömen Golgor har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

29 dagar sedan

Asus PCE-N53

 
Jag har varit nöjd med det innan, men efter uppgradering till windows 10 så fungerar det ej. Drivrutinerna är problemet och verkar inte som att Asus bryr sig nämnvärt om att fixa det heller.
-1 
Jag är en Buzzador och fick köpa denna produkt till ett reducerat pris. Min erfarenhet efter att ha provat produkten är mycket positiva. Jag har ganska länge föredragit hyvel för att få en närmre rakning, men det känns inte som det är ett behov längre. Jag har testat den under ungefär en månads tid och märkte ganska fort att skäggväxten behöver anpassa sig lite. I början var det väldigt jobbigt men det gick lättare och lättare och nu fungerar den klockrent!
Rengöringssystemet fungerar också bra...   Läs mer

5 år sedan

Dagspris

+1 
Tog det en hel vecka för dem att ens skicka min beställning trots att den fanns i lager under hela veckan. Ogillar också att man får betala en "Småorderavgift" på 50kr som inte inkluderas i priset som visas här på prisjakt. Hittar ingen information om minsta belopp att köpa för att slippa den avgift heller.
 • Butiken svarar:

  Hej
  Det är svårt att kommentera ett inlägg när vi inte vet vilken produkt du köpt.
  Leveransvillkoren säger att vi levererar en beställd produkt inom 3-5 dgr om den lagerförs i Sverige och 6-8 dgr om den kommer från övriga EU.

  Vi kommer att bli mer tydliga med informationen angående småorderavgiften.
  Kontakta oss direkt så skickar vi ett tillgodo presentkort på avgiften .

  MVH
  Dagspris.se


5 år sedan

MJ Multimedia

 
Beställde från deras sida och fick mitt paket snabbt och i bra skick. Jag fick dock fel produkt på grund av något lagerproblem hos distributören. Jag fick snabbt kontakt med dem och efter lite samtal valde jag att behålla den produkt jag fått (skäggtrimmer). De stod självklart för mellanskillnaden och jag fick dessutom lite kompensation för besväret. Mycket bra jobbat, rekommenderas!
 
Har haft två stycken diskar av denna typ i raid0 och samtidigt som jag var imponerad av hastigheten har jag blivit väldigt missnöjd. Så vitt jag vet är prestandanvinsten vid raid0 obefintlig, nästan så det går långsammare. Har också nu fått stora problem med datorkorruption. Jag tycker en ssd borde hålla i mer än 1 år, kanske fick jag ett måndagsexemplar...