27 år Medlem sedan: 2008-01-17

Gilgamesh1s omdömen

Här visas de omdömen Gilgamesh1 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

7 mån sedan ( Uppdaterat: 28 dagar sedan )

LG 60LB870V

 
Jag köpte denna igår för 9990kr hos Dustinhome, fanns ett par uppdateringar som TVn hämtade efter jag kopplade upp mig till WiFi, smidigt och hittils fungerar allt som det ska, finns det inget att klaga på, smart-TV delen osv kan jag inte säga hur den fungerar då jag kör med en HPH-NT V6 Android TV box (RK3288 SoC, Quadcore 1.8GHz, 4GB RAM osv) som jag använder för de "smarta" funktionerna.

Nu är det bara vänta tills OLED 60-65" sjunker i pris... Men det var en jävla skillnad att gå från en Sa...   Läs mer
 
fick hem dessa idag via Plantronics, av det lilla jag hunnit testat så är jag hittills nöjd, hann med några samtal på jobbet och det fungerade utmärkt, musik via min Galaxy S6 låter utmärkt tack vare Viper4Android, ett tips är att hålla firmware till lurarna uppdaterad då det släpps förbättringar till och från, speciellt när lurarna är så pass nya, så kolla in Plantronics MyHeadset updater innan ni börjar använda lurarna, har egentligen inget att klaga på men hade inte skadat om man hade fått n...   Läs mer
11 mån sedan

Netgear R7000

+2 
Jag köpte denna då Webhallen hade en tillfällig kampanj på 1290:- då jag kände att DIR-655 inte höll måttet längre efter många år i tjänst, kör med 100/100 lina ...oj vilken skillnad, kan inte uttala mig om hur den fungerar med original programvaran då det första jag gjorde efter jag packat upp den var att slänga in DD-WRT efter att jag bara läst gott om det.

Förutom de oändliga extra inställningar som kommer med DD-WRT så finns även möjlighet att överklocka routerns processor, den kör dubbla...   Läs mer
-1 
Haft Nexus One, Nexus S, LG Optimus 2X, Galaxy S2 och nu Galaxy S3

Grym telefon som verkligen levererar, men med root och Custom ROM så blir det snäppet bättre :)
+4 
Har haft denna i ett dygn nu, har haft telefoner som Nexus One, Nexus S och även kört Optimus 2X, denna är ett STORT steg framåt, bästa telefonen på marknaden utan tvekan, KÖP KÖP!

EDIT: NI SOM KLAGAR PÅ TEX BACKSTYCKET, KOLLA DENNA VIDEO OCH SLUTA KLAGA!

http://www.youtube.com/watch?v=ErXqnQKs-tA&
 
4 år sedan

Liontech

 
Riktiga skojare, lägger upp priser och får folk att beställa en vara, i detta fall en Samsung Galaxy S2 för 4500kr, och så annullerar de ordern pga utav produkten har utgått, akta er för sådana oseriösa firmor som bara vill ligga högst upp på prisjakt... stå för era priser för i helvete..
  • Butiken svarar:

    Hej Gilgamesh1,
    Jag beklagar verkligen hanteringen av Ert ärende på denna vara. Saken är att vi har fått jättemånga order på just denna artikel och det har varit felinformation från en av våra leverenatörer då varan har utgått ur sortimentet, men fortfarande listats av misstag. Vi har inte annullerat Er order på grund av pris, utan just på grund av att artikeln helt och hållet utgått ur sortimenent och omöjligt för oss att få tag på den igen. Detta hände under en påskhelg och återigen omöjligt för oss att ändra/hantera information då ingen arbetat med detta även fast vi gör vårt bästa.
    Undrar Ni vidare över något så kan Ni skicka ett e-mail till mig på ram@liontech.se så ska jag försöka göra mitt bästa för att besvara detta och lösa så smidigt som möjligt.
    Med vänliga hälsningar LIONTECH - Ram H.

 
Kör den utan problem i 4.5GHz med vattenkylning :)

http://img121.imageshack.us/img121/7915/shot0001hg.jpg
 
Grymt moderkort, dock aningen dyrt men de får man räkna med.

http://img121.imageshack.us/img121/7915/shot0001hg.jpg
5 år sedan

Google Nexus One

+2 
Extremt nöjd med min Nexus One, hade en Xperia X1 innan och kan bara säga att skillnaden är som DAG O NATT, ALLT går snabbt med denna lur, behöver inte hålla på vänta på att saker o ting ska ske, ett klick o saker händer

Rekommenderar denna lur till alla som tänker hoppa på Android, funderade själv på X10 men denna är i princip bättre på allt förutom kameran men Nexus One tar inga dåliga bilder bara för det, är nöjd med kameran.

Det som kunde varit bättre dock är högtalaren, förstår inte var...   Läs mer
+1 
till Swe.Stars:

klagar du på menyerna så rekommenderar jag dig att installera SPB Mobile Shell så kanske du får en annan uppfattning om telefonen, du kan få det gratis här till Xperian.

http://www.sonyericsson.com/downloads/fd/97/SpbMobileShell_SV_Panel_X1.cab

installera det så har du en "ny" XPERIA!
 
GRYM SKÄRM!! bara priset är sanslöst lågt!! KÖP KÖP KÖP!