Medlem sedan: 2002-08-23

Freppas omdömen

Här visas de omdömen Freppa har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
5 år sedan

Dustin Home

 
Har skött alla mina beställningar utmärkt, med tillräckligt snabb leverans (ofta 1-2 dagar på lagervaror!). Nu senast var tyvärr en vara defekt, och efter några dagars hantering av reklamationen har även detta ordnats föredömligt smidigt. Rekommenderas!
 
+1 
Mycket bra att ha att göra med. Bra priser och snabba leveranser. Stort utbud.

8 år sedan

Ola Ring

 
Mycket bra priser och snabb krångelfri leverans (2 dagar). Ett plus för att postförskott kunde användas; nästa beställning kommer dock ske mot förskottsbetalning!
13 år sedan

Ocean's Eleven

 
 
Utan tvekan! Den bästa och mest välgjorda film jag sett! Karaktärerna är pricksäkert gjorda och hjälper till att bredda handlingen och göra filmen så intressant som den faktiskt är. Filmen är full av små lustiga detaljer vilket gör att man kan se den flera gånger, och förmodligen upptäcka något nytt för var gång. Handlingen utvecklar sig i ett bra, "lagom", tempo; jag märkte inte av de två timmar som filmen varade. Även musiken tillsammans med ljudeffekterna är mycket bra och förhöjer stämninge...   Läs mer
13 år sedan

The Game (1997)

 
Tycker att handlingen verkligen bär upp den här filmen! Första gången man ser den, vet man inte vad man ska tro; man tror sig vara säker på vad som händer, för att bara upptäcka att man blivit lurad! Tyvärr tyckte jag att både ljud, men framför allt bildkvaliteten var under medel. Men det ska man inte hänga upp sig på, utan låta sig dras med i filmens oberäkneliga vändningar
 
Konstig film. Kuslig, vid vissa tillfällen skrämmande, dock utan att vara hemsk.. Ljudet var dock mycket bra, i överhuvudtaget är specialeffekterna bra gjorda. Dessa höjer betyget till medel.
13 år sedan

The Mask

 
Jag gillar verkligen denna fim! Jim Carrey är mycket bra, tycker även om musiken/ljudet på skivan! Tyvärr lämnar själva bildkvaliteten mycket mer att önska, men jag har överseende med det med tanke på filmen i övrigt.
 
En mycket intressant film! Jack Nicholson är mycket bra i huvudrollen. Har nu sett filmen några gånger, och den tål att ses igen, tappar dock förståerligt nog en del av förmågan att skrämmas.
13 år sedan

The Matrix

 
Fängslande film! Själv gillar jag HANDLINGEN i denna film, och tycker nästan att fightingscenerna är lite i överkant vad gäller längden på dem. Bra tempo igenom hela filmen; i början sitter man ganska oförsående, men allt eftersom förstår man hur saker en egentligen förhåller sig. Ser man om den, kommer man att begripa ännu mer. Mycket bra film.
 
Var inte lika bra denna andra gång jag såg den som den var första gången. Monty Pythonfans blir dock ej besvikna, galet så det räcker är det. Själva utgåvan är verkligen inte bra, mycket dålig svärta och störningar på filmen. Men man får ju då ta i beaktande att den också har några år på nacken.
 
En storslagen film! Kanske en gnutta för utdragen i början.., men det märks verkligen att den är välgjord, ju längre filmen lider, desto mer indragen i intrigen blir man. Bra ljud och bild. Mycket extramaterial, dock är mycket (det mesta?) inte något intressant i mitt tycke. Två bra dokumentärer är sevärda iallafall.