Medlem sedan: 2001-03-27

FredrikTs omdömen

Här visas de omdömen FredrikT har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

comtech.de

 
Köpte en Kärcher högtryckstvätt som jag sparade ca 2 000 kr på (!). Beställde på söndag kväll, på onsdag morgon ringde DHL på dörren hemma. Frakten kostade 15€. Mycket bra sajt med bra priser, grymt snabba leveranser med rimliga fraktkostnader.
 
4 år sedan

CDON

-1 
Har handlat på CDON regelbundet i flera år, och har alltid varit mycket nöjd. Bra priser, snabba leveranser, oftast direkt i brevlådan, och faktura utan avgifter. Har alltid varit jättenöjd.

I dagarna reklamerade jag ett ps3-spel. Utan ifrågasättande fick jag ett positivt svar på 6 timmar, där de skickar ett nytt spel och 50 kr i kompensation, samt returemballage till frisvarsadress. Jag tycker det är ett skolboksexempel på hur man hanterar reklamationer. Kan VARMT rekommendera CDON!   Läs mer
5 år sedan

Yamaha PDX-50

 
Det jag fastnade för med PDX-50 är att Ipoden inte sitter på själva högtalaren, utan du har en liten smidig docka till Ipoden som sedan kommunicerar trådlöst med PDX-50. Jag tycker det är perfekt då man slipper gå till högtalaren för att byta låt eller radiokanal etc. På bilden ser det nästan ut som att det är en Ipod-hållare på högtalaren, men det är det inte. Det är en antenn för enhetens trådlösa system. Dockan till Ipoden kan ställas i ett ställ som i sin tur är kopplat till en strömkälla f...   Läs mer
 
5 år sedan

Hifishop24

 
Köpte en Yamaha PDX-50. Riktigt bra pris, sparade 26% mot billigaste svenska alternativet. Frakten gick på 19 €, men det är rimligt tycker jag med DHL-transport från dörr till dörr. Krävde förskottsbetalning, tycker det borde vara OK med kortbetalning även för utlandskunder, där ryker en stjärna. Tre dagar efter att de fått pengarna ringde det på dörren. Rekommenderas!

6 år sedan

NetShop

 
Tre poäng är baserat på helt ok webb, ok leveranstid men obefintlig support. I praktiken är det som att köpa produkter utan garanti när du köper av Netshop. De hör nämligen inte av sig. 10 mail, inga svar... 8 samtal, inga svar... Jag har till och med returnerat en produkt, men de skiter i att höra av sig om det också. Helt otroligt.
 
8 år sedan

Katshing

 
Har gjort ett flertal köp på Katshing under senaste 3 månaderna. Måste säga att det är världsklass på denna webbutik. Otroligt snabba på att leverera (Ex. la order kl 16 på em, hade paketet på posten dagen efter), alltid bland de bästa priserna, "äkta" lagersaldo osv. Mitt tips till dig som skall köpa mobil, bry dig inte om ifall de är någon hundring dyrare än den billigaste, du får toppkvalitet på leverans och service. Rekommenderas varmt!
 
8 år sedan

Dustin Home

 
Har handlat av DustinHome flera gånger, nu senast en webkamera. Vill du göra trygga köp på nätet är detta rätt butik. Förutom att de ligger bra i pris har de proffsig service, snabba leveranser, snabba svar mm. Och, inte nog så viktigt, de är oerhört proffsiga när det gäller returer, reklamationer mm. Jag lägger gärna några procent mer i pris och köper av DustinHome, än att ta det billigaste alternativet. Rekommenderas varmt!