Medlem sedan: 2007-08-04

ErikNorlins omdömen

Här visas de omdömen ErikNorlin har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
5 mån sedan

MaxGaming

 
Skickar spam-SMS. I övrigt OK.
+1 
Enligt benchmarkprogram i en Sony Xperia Z3 Compact får jag ut läs-/skrivhastighet 42/39 MB/s. Upplevs som blixtsnabbt för kamerabilder etc. Bra!

1 år sedan

Discsport

 
Bra priser, snabba leveranser, enkla att kontakta och svarar snabbt.

2 år sedan

Oneplay

 
Helkonstig köpprocedur, men visst funkade det.

Först tvingas man "registrera" sitt betalningssätt och en symbolisk summa _reserveras_ på kontot (i mitt fall PayPal), en god stund senare drogs själva köpesumman. Nån ytterligare timme senare kom ett mail med bekräftelse att köpet slutförts, och man kunde titta på sin personliga sida på OnePlay för att hitta registreringskod, vilket var i form av ett mobilfoto av en papperslapp med koden... In med koden i Steam, och allt funkar.

Känns som att h...   Läs mer
3 år sedan

Nexus SM-8000

 
Oerhört trevlig mus, nästan helt ljudlösa knappar och scrollhjul. Greppytorna täckta med nån gummiaktig beläggning, också trevligt. Första uppsättningen batterier höll 3-4 månader vid flitig användning.
Sidoknapparna är lite små, och gjorda av hårdplast. Kan inte hitta på nåt mer att klaga över egentligen.
5 år sedan

Zotac IONITX-F-E

 
Superbt kort. Har fått stå i ett halvår som server/HTPC körandes Ubuntu/XBMC - funkar perfekt, stöd för hårdvaran finns i Ubuntu utan minsta problem. Klarar alla 1080p-filmer jag provat.

Fläkten är högljudd, så den får man byta eller pyssla till nån egen ersättning till. Jag har en 92mm-fläkt med buntband på...
 
Enkelt, snyggt, billigt men knappast perfekt. Lite vibrationsbenäget - tunna aluminiumplåtar rakt igenom. Ganska lite plats för processorkylare, jag har ett Zotac IONITX-F moderkort med inbyggd kylare + en 25mm tjock fläkt på, går preciiis in under nätaggregatet. Jobbigt stark blå lysdiod som powerindikator.

Jag klistrade fast lite bitumenplattor och kopplade om den röda HD-lysdioden som powerindikator och är efter detta mycket nöjd.
 
6 år sedan

Dustin Home

 
En av de proffsigaste butikerna. Inte alltid billigast, men alltid snabba och smidiga. Välkommet med rabatt och fri frakt för studenter!

 
Efter lite pyssel med en beställning verkade en order aldrig skickas till mig - efter ett meddelande till KC visade det sig att den låg och väntade på uthämtning. :)

Personalen är väldigt snabba att svara på frågor via sitt mycket smidiga kommentarssystem.
  • Butiken svarar:

    Tack för dina kommentarer. Kul att läsa att du är nöjd med din kontakt med oss. Välkommen tillbaka.

    MVH / Komponentcenter


7 år sedan

inWarehouse

 
Ok priser, man kan följa orderstatus från plock till lev, bra hemsida... inget att klaga på.

8 år sedan

Filmia

 
Leverans lite snabbare än utsatt tid, vettiga priser och ensamma om att ha titlar jag beställde. Inget att klaga på.
8 år sedan

Sennheiser RS130

 
Har det där varma, förlåtande och traditionella Sennheiser-ljudet - men brusnivån drar ner betyget. Ska man lyssna på dom medan man mekar i garaget eller grejar i trädgården passar de utmärkt, vill man sitta inne i tyst omgivning och lyssna kanske man bör se sig om efter något annat. Bra batteritid och räckvidd, lite extra brusbenägna när man rör sig jämfört med om man står/sitter still. Klart prisvärda trots allt!