Medlem sedan: 2008-08-31

Epicurus omdömen

Här visas de omdömen Epicurus har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
4 mån sedan

LensOn

 
Gjorde allt rätt. Hyggliga priser, enkelt att beställa via mobilen, ingen avgift på frakt eller faktura, fick leveransen redan dagen efter!
7 mån sedan

Jays a-Jays One+

-1 
Kan absolut inte rekommendera dessa. Sladden är OK, men där slutar det positiva. De sitter förvånansvärt dåligt i öronen. Jag har inte haft problem med andra med liknande proppar, fast dessa sitter i särklass dåligt.

Ljudet är en tråkig historia. I och för sig borde man kräva bättre ljud för dessa pengar, men det värsta är att efter några månader så dämpas ljudet avsevärt i dem. Och det dämpas ju givetvis inte jämt så balansen blir ojämn. Fick byta mina till ett par nya, men efter några månade...   Läs mer
+1 
Jag har haft den här lilla pärlan sedan lanseringen nov 2011. Den är otroligt läcker och solid och andas kvalitet. Batteritiden och hastigheten är över förväntan. Bra att även strömaggregatet är litet.

Jag skulle ge UX21E ett toppbetyg om inte den vitalaste av dess delar är urkasst - tangentbordet. Hade tänkt att ha denna laptop att skriva på när jag är på resa, men eftersom tangenterna kräver att man träffar med fingret exakt mitt på för att registrera en knapptryckning, så blir ungefär varta...   Läs mer
 
Otroligt mycket finesser till det låga priset. Fungerar klockrent och stabilt. Tyvärr är den (idag) inkompatibel med operatören 3 standardmodem Huawei E372. Den har tidigare varit kompatibel med det, men nya Firmware-uppdateringar har tagit bort stödet. Det tog mig 2 tim att få den att funka med modemet.
 
Fantastiskt bra maskin med suverän skärm och toppenprestanda. De enda två nackdelarna är att jag aldrig fått Bluetooth att fungera på den samt att alla USB-portar sitter på sämsta tänkbara ställe, längst ner till höger. Detta gör att man får fäktas med alla kablar precis där man har musen.
5 år sedan

Topcom 1850

+2 
Bra:
+ Tystgående
+ Fuktar bra, gör sitt jobb
+ Inbyggd avjoniserare
+ Snygg design

Dåligt:
- Minns inte inställningarna, utan måste konfigureras varje gång man slår på den
- Väldigt starka pipljud vid varje knapptryckning (Väcker hela huset)
- Timerfunktionen möjliggör inte att den slås på eller av vid vissa klockslag, utan bara att den slås av efter ett visst antal timmar
- Displayen lyser väldigt starkt och måste täckas om man vill använda den i sovrummet
- Varnar och låter som ett brandlar...   Läs mer

5 år sedan

MobilMästaren

 
Mycket snabb leverans. Bra packeterat. Har inget dåligt alls att säga om MobilMästaren.
 
6 år sedan

Webhallen

 
Har beställt av Webhallen mer än 20 gånger och har bara haft problem en av gångerna. (Då vägrade de att leverera varan till utannonserat pris.) De har oftast ganska låga priser och mycket snabb leverans. Bäst är att man kan hämta varorna utan fraktavgift från deras centralt belägna butik.
 
6 år sedan

Shopping4net

 
Beställde kontaklinser till ett mycket lågt pris. Fick dem levererade 1,5 dygn efter jag lade beställningen. Toppenbra!