Medlem sedan: 2011-06-21

Epic47s omdömen

Här visas de omdömen Epic47 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
1 år sedan

Headspot

 
Beställt ifrån headspot två gånger och är supernöjd. Beställde en vara igår och fick den idag. Bra priser, gratis frakt och snabb leverans. Rekommenderas!
 
1 år sedan

DiscAtOnce

 
Beställde nyligen från dem för första gången. Var precis som många andra lite skeptisk till en början då hemsidan ser väldigt simpelt ut och inte inger något seriöst intryck. Men efter att ha läst omdömen bestämde jag mig för att pröva och är supernöjd!

+Snabb leverans
+Billig frakt
+Bra service

Rekommenderas!
 
 
Inget att klaga på över huvud taget. Köpte ett D3 guest pass idag, lördag kl. 13.00. 5 minuter senare hade jag koden i min mail och kunde installera. Rekommenderas!
 
4 år sedan

Alina

 
Riktigt bra butik med bra priser och otroligt snabba leveranser. Köpte en mus vid 16.30 tiden igår. En halvtimme senare fick jag ett mail om att den var redo att skickas och idag klockan 15.00 kunde jag hämta ut den.

+ Snabb leverans
+ Bra priser och studentrabatt med fri frakt, vilket är ett stort plus!

Har handlat här tidigare och kommer definitivt göra det igen :)
 
4 år sedan

MJ Multimedia

 
Beställde ett grafikkort fredagen och fick det idag, måndag. Väldigt bra butik med snabb leverans och hyfsade priser. Rekommenderas!

4 år sedan

Net2World

 
Snabb leverans, bra priser och gratis frakt. Beställde en SSD i måndags och fick den idag, två dagar senare, vilket är godkänt. Mycket bra butik, kommer troligen handla från dem igen.