Medlem sedan: 2007-02-27

Eddie.Ks omdömen

Här visas de omdömen Eddie.K har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
2 år sedan

Conrad.se

+1 
Har varken sett produkter eller pengarna tillbaka på snart 1.5månader. Hört ryktes vägar att detta företag är på väg ner se upp för att ge betalning i förskott. !
 
2 år sedan

Liontech

 
Värsta jag varit med om! Akta dig för dessa skojare. De säljer ut begagnade och restade saker och skyller ifrån sig att de leverantörens fel att paketet inte varit komplett. Dålig hantering där man lovar att skicka ut paket vilket gjort att jag väntat längre med att skicka tillbaka produkterna som igentligen skulle tillbaka eftersom de inte var helt nya från början men har varken tid eller lust att krångla så nöjde mig med deras svar om att jag iallafall skulle få laddaren till den maskin jag k...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej Eddie.K,

  Jag är verkligen ledsen angående hanteingen av Ert ärende.
  Skicka mig "ram@liontech.se" order-/fakturanummer så ska jag se närmare på detta ärende.

  Med vänliga hälsningar / Best regards
  Liontech Computer Group AB
  Ram H.


4 år sedan

ClickOK

+3 
Se upp för dessa dårar, beställde varorna den 11 JULI !

Fick hem dessa kort som jag redan betalat för, den 09 NOVEMBER ! 4 månader senare !

Ska tilläggas att de "fanns i lager" när jag beställde och betalade, omöjliga att nå på telefon för att få pengar tillbaka. SE UPP !

4 år sedan

Ney.se

 
Mycket bra service och kunnig personal. Lägger gärna nästa order hos dem också, TUMMEN UPP !

Ps, Tycker inte alls det är konstigt med 820:- i frakt, dessutom om du valt postförskott eller hem leverans så springer det fort upp. Har du kollat "skickaguiden" på posten.se kolla där får du se! Billigaste transporten ligger på 1100:- med ENDAST spårbart för 20kg och 100x80x40
 
Sjukt bra fjärr, krånglig som fan att ställa in men när det väl är klart finns inga begränsningar. Eller jo minus för att de ej går att lägga in egna bilder på tex. vissa knappar som man ställt in i fjärren.
 
4 år sedan

DVD Marknaden

 
Har precis lagt order så omdöme kommer senare så länge varseeegood ! (och tack Gustis)

Rabattkod: coueiioe
Startdatum: 2011-07-28
Utgångsdatum: 2011-08-28

4 år sedan

Drytrend

 
Tog mig evigheter att få ordern och de ville inte dela upp order (kostnadsfråga) utan skulle istället bjuda på en gratis present. Döm i min förvåning när jag ser att presenten är en sunkig tvål för 10:- och då jag väntat i över 1månad för att få grejerna.

Men efter lite feedback måste jag ge kred till damen på andra sidan skärmen, de kompenserades och totalt sett är jag nöjd med drytrend.
4 år sedan

Acer S273HLbmii

 
Totalt värdelös skärm, ingen färg återgivning alls. Bilder som syns perfekt i min gamla Samsung skärm (22tum) -låg budget skärm är i princip helt svarta i denna acer skärm. Man ser inga ansikten på bilder tagna utan blixt.

+ på snygg design
 
8 år sedan

Dustin Home

 
Snabb Leverans
 
Stannar upp ibland då och då, inställningar som är lite tidskrävande då man måste ställa in program för program. Tumknapparna (scrollhjulet) är inget man använder den känns helt fel. Jävligt snygg design.
 
Skit snygg design men enda negativa är att det blir väldigt dammigt, eller lättare sagt dammet syns väldigt väl. Som tur är så har nog logitech fattat detta så man får med en duk som tar bort dammet lätt. Så fullpott från mig med ;)
 
Ruskigt nöjd, allt förutom ljudnivån som har blivit högre.

8 år sedan

ONOFF Onlineshop

 
Gör sitt iaf.
8 år sedan

Logitech Z-5500

 
Bästa datorhögtalarna som finns, grymt bra ljud.
8 år sedan

Logitech Z-10

 
Blir väldigt dammiga, ljudet är så där. Man betalar endast för design känns det som.
 
Väldigt fin dator både prestanda mässigt och till utseende. Gillar speciellt de "rutiga" locket på datorn vilket inte syns så väl på bilderna men mer i verkligheten.

Den har dock några negativa saker också, dels så har ljudnivån på datorn blivit väldigt hög på sistonde. Misstänker att de fläktarna som börjar ge sig (garanti sak) Samt att den blir väldigt varm. Batteri tiden är godkänd men inte alls som beskrivningen säger.3-4 timmar håller batteriet.
8 år sedan

Sanyo PG-A20X

 
Väldigt hög ljudnivå.
 
8 år sedan

SIBA

 
8 år sedan

 Mina bilder

(hemfixarMicke)
 
 
Dyr men bra mus till bärbar dator. Praktist med att kunna stoppa in usb stickan i musen också kommer den inte bort lika lätt.
8 år sedan

 Lilla Systemet

(Hermelinen)
 
8 år sedan

 HembioBygge med sony 50

(parresurre)