Medlem sedan: 2005-09-08

EB#1s omdömen

Här visas de omdömen EB#1 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

3 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )

Motorola Moto G 2 Dual

+1 
Recensionen uppdaterad efter Lollipop-uppgradering och längre tids användning.

+ Plats för två sim-kort
+ Bra ljudkvalitet
+ Fri från bloatware
+ Lollipop-uppgradering finns nu och fungerar bra
+ Bra högtalare, fungerar utmärkt för t ex GPS-navigering i bilen.

- Batteriet är inte utbytbart

Skärmen och kameran är inte lika bra som på dyrare modeller men mycket bra i förhållande till priset. Att den saknar 4G ser jag inte som något stort problem, visst hade det varit bra men även här måste man...   Läs mer
1 mån sedan

Netgear R7000

 
+ Trådlöst fungerar klanderfritt och snabbt.
+ Bra inställningsmöjligheter och gott om funktioner
+ VPN-server (open vpn)

- Antennerna är dumt infästa, kommer man åt dem så lossar man på skruven och får sämre kontakt.
- Trådade nätverket extremt instabilt.
- De flesta ändringar av inställningar kräver omstart av routern.

Har kostat mig dagar av testande med olika datorer och kablar men slutsatsen är att det inte är en användbar router om man har trådade anslutningar, det blir för instabilt....   Läs mer
 
Hårdvaran fungerar riktigt bra, jag håller inte med om att räckvidden är kort, den är helt ok. Självklart finns det system som är helt överlägsna rent tekniskt med bl a dubbelriktad kommunikation men då pratar vi också helt andra pengar.

Det som förstör kalaset lite grann är att den medföljande mjukvaran är allt för primitiv och inte har utvecklats på länge. Visst är det bra att man öppnar upp för tredje-parts-leverantörer men jag tycker ändå att produkten ska levereras med en programvara av s...   Läs mer
7 mån sedan

JVC LT-22E53

 
Skrev först denna recension på deras hemsida men den censurerades bort. Se min recension av Elgiganten. Tänk på det när ni kollar deras hemsida, de recensioner som finns där är nog inte helt att lita på.

----

Jag köpte den hos Elgiganten via nätet eftersom den inte fanns i butiken och det var ett misstag.

I specifikationen står det att det är en 16:9 skärm men i själva verket är det en 16:10 vilket innebär en mindre bildyta som inte är anpassad för TV. Känner mig lurad av Elgiganten men det...   Läs mer
 
7 mån sedan

Elgiganten

+3 
Jag har råkat ut för att Siba vägrat publicera en negativ recension på sin hemsida och nu har jag råkat ut för samma sak hos Elgiganten. I Siba-fallet hade jag svårt att gå vidare eftersom recensionen bara försvann och jag inte hade sparat en kopia. Till Elgigantens försvar så fick jag i alla fall ett mail som talade om att den inte tänker publicera den "inte uppfyllde alla riktlinjer för vår webbplats", det fick jag inte av Siba.

Detta skrev jag om en JVC TV :

"Egentligen en mycket bra TV

J...   Läs mer
 
Helt klart det snabbaste usb-minne jag någonsin provat. När man kopierar från en intern mekanisk hårddisk är det hårddisken som begränsar farten. När man kopierar från en SSD kommer man lugnt upp i över 150MB/s i snitt.

Slidefunktionen känns robust men tyvärr har man fullständigt förstört kvalitetskänslan genom att använda billigaste sorten av tunn leksaksplast för höljet, känns inte som ett minne man vill gå omkring med i fickan. En annan nackdel är storleken, framför allt längden. Jag förstå...   Läs mer
1 år sedan ( Uppdaterat: 9 mån sedan )

Asus Eee Box EB1033-B0130

 
Uppdatering: Fick en fråga om den fungerar med Windows 8. Svaret är nja, det finns ingen drivrutin för nvidia chippet vare sig hos asus eller nvidia och kör man asus installationsprogram så säger den ifrån. Men det går att zippa upp installationspaketet från Asus och sedan installera drivrutinen manuellt från enhetshanteraren. Dålig stil av Asus att göra det så krångligt, speciellt när det står längst upp på sidan att de rekommenderar Windows 8. Sedan kan jag i och för sig inte rekommendera Win...   Läs mer
1 år sedan ( Uppdaterat: 9 mån sedan )

ZyXEL NBG-6716

+4 
Uppdatering: Önskar att jag kunde sänka betyget ytterligare. Den tappar kontakten med både internet och lokala klienter lite på måfå, både trådade och trådlösa. Den bestämdes sig utan förvarning för att byta ip-intervallet för det lokala nätverket och även sin egen ip, inget stort problem men irriterande. Datorer försvinner från listan över anslutna klienter trots att de är anslutna och fungerar. På måndag åker den till soptippen för återvinning.

Uppdatering: Drar ner betyget till skräp. Dator...   Läs mer
 
+ Bra svärta och kontrast
+ Bra på att hantera rörelser och panoreringar
+ Fungerar bra att ansluta bluetooth mus och tangentbord från andra tillverkare.
+ Lätt att ställa in och komma igång trots mycket funktioner.

+/- Smart-tv-funktionerna är bra jämfört med andra jag sett. Dock får jag betydligt bättre kvalitet när jag spelar upp t ex Netflix via datorn mot TV:n och att använda datorn är fortfarande snabbare och enklare och förstås mer flexibelt.

- Mycket tydlig "såpoperaeffekt" om man int...   Läs mer
 
- Klockan går fel
- Nätaggregatet viner
- Kontrollpanelen är totalt obegriplig, går inte att använda utan manual
- Automatiken fungerar inte
- Lampan släcks inte när dörren är öppen utan lyser konstant

+ Värmer helt ok
+ Emaljerad insida gör den lättare att rengöra
1 år sedan

Moser Trendcut

+1 
Har haft en Philips under drygt ett år, en av modellerna med vridbart huvud som kostar ungefär lika mycket som denna. Jag har levt i tron att den var bra, den gjorde sitt jobb även om det krävde att man fick köra fram och tillbaks över skallen i en kvart eller så för att det skulle bli jämt klippt (kör 3 eller 5 mm rakt över). Och jag har även provat några andra billigare klippare med minst sagt nedslående resultat, så Philipsen måste ju ha varit bra trodde jag.

Så att för första gången använd...   Läs mer
2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )

Lenovo ThinkPad L530 2481-2TG N2S2TMS

 
Uppdatering: Lenovo har lagt in spärrar i bios så att man inte kan använda icke lenvo-batterier. Inte nog med att deras batterier är svindyra, de är även mycket svåra att få tag på och hur det blir om några år när de slutar tillverka dem är ju lätt att gissa. Synd på en laptop som känns som den är byggd för att vara i många år.

Det är även stopp för att byta ut det trådlösa nätverkskortet mot ett icke original, m a o omöjligt att byta till ett snabbare 802.11ac.

Drar ner betyget till 2 stjärn...   Läs mer
 
Kompakt och trevligt men skrivhastigheten är besvärande långsam, under 10MB/s, så även om det i och för sig är ett USB 3.0 minne rent tekniskt så känns det ändå som falsk marknadsföring att kalla det för det.

Hade också varit bättre om man, typ på Kingstons små minnen, hade haft en metallögla direkt på minnet i stället för en konstläderrem som kommer att gå av efter någon veckas normal användning.
 
Köpte den till sommarstugan och är mycket nöjd. Den saknar förstås en del funktioner som dyrare ugnar har men inget som man inte klarar sig utan.

+ Håller jämn och hyfsat rätt temperatur
+ Mycket bra kvalitetskänsla
+ Faktiskt ganska så snygg i sin enkelhet
+ Går på 230v 10A så den går att köra på de flesta vanliga vägguttag om man monterar en stickpropp (jordat ska det vara förstås).
+ Hyfsat tyst kylfläkt

- Reglagen är lite ologiska, det är svårt att se inställd temperatur om den är montera...   Läs mer
 
+ Mindre än man tror när man bara sett den på bild, snygg och känns mycket välbyggd.
+ Fäste medföljer för att skruva fast den bakpå skärmen/tv:n

+/- Fläkten är tyst men som vanligt har Intel valt en modell med ett relativt ettrigt ljud så man lägger ändå märke till den i ett tyst rum

- Uppspelning av HD 720p fungerar oftast hyfsat men inte alltid och 1080p nästan aldrig. Processorn går på tomgång så det verkar vara grafikkortet som inte räcker till.
- Inte billig jämfört med motsvarande lap...   Läs mer
2 år sedan

Teac AG-D200

 
Betyget kopplat till priset, 1495kr på Dustin. Kanske mer tveksamt till det som sägs vara ordinaria pris, 3995kr. I den prisklassen har den nog lite svårare att hävda sig.

Ljudmässigt tycker jag det är svårt att avgöra skillnaden mellan olika hemmabiostärkare. Det hänger ju så mycket på högtalare och lyssningsrum men den låter definitivt inte sämre än de andra burkar jag äger och har ägt.

Mycket logisk och enkelt vad gäller inkoppling och on-screen menyer.

Bra musikuppspelning från usb-stick...   Läs mer
+1 
Har använt den ett par månader nu och är inte nöjd. I vidvinkelläge fungerar den hyfsat och bildkvaliteten är och hyfsad. Men när man kommer upp i lite längre brännvidder klarar den med lite tur att fokusera rätt varannan gång om man fotar ett statiskt motiv. Rörliga motiv är bara att glömma. Bildkvaliteten blir också sämre med bl a extremt mycket brus.

Kameran känns hyfsat välbyggd och det är bra att den går på vanliga aa-batterier men när den inte går att använda i tele-läget och bildkvalite...   Läs mer
2 år sedan

Dovado Doma

-1 
Besvikelse, speciellt med tanke på priset. Visst, det trådlösa nätet är definitivt rappare än på min gamla UMR och den har stöd för 4G-modem.

Men autodetect av APN fungerar inte som det ska vilket ställer till problem för mig som ofta växlar mellan mitt arbets-3G från en operatör och mitt privata från en annan.

Den kopplar upp 3G långsammare än UMR.

USB-porten sitter på framsidan, det behövs starka droger för att komma fram till en så idiotisk lösning.

Den har inga väggfästen, vilket UMR...   Läs mer
 
Jag hade den Melissa-maskin som Jula säljer för 1500kr i sommarstugan. När den frös sönder p g a mitt slarv i vintras så köpte jag denna. Den visade sig vara nästan identisk förutom på några viktiga punkter.

Julas maskin låter som ---cencur--- medan den här maskinen går mycket tyst och fint.

Att den har display som visar återstående tid är också mycket bra samt att det går att programmera den för fördröjd start.

Bra också att diskprogrammen står i klartext i stället för bara en rad totalt...   Läs mer
 
Har haft den i två månader nu och den har varit helt krångelfri vilket är ovanligt för den här typen av telefon. Lagom storlek, glider lätt ner i byxfickan och är skön att hålla i. Lagom känslig pekskärm, bra prestanda för normalanvändning. Inga problem med vare sig wlan- eller bluetooth-uppkoppling, båda är mycket stabila. Batteritiden är ungefär som på min jobbtelefon (galaxy s2) och kunde väl vara bättre men är inte sämre än konkurrenterna.
3 år sedan

LG IPS236V

 
Självklart är den egentligen inte skarpare än en TN-skärm i native upplösning. Men den överlägsna kontrasten gör att den känns både skarpare och behagligare att titta på.

Korrekt färgåtergivning och bättre betraktningsvinkel är inga viktiga faktorer för mig men även här är den klart bättre än TN-skärmarna.

Jag gillar dessutom både utseende och touch-knapparna och foten är snygg och tillräckligt stadig för mig.

Bra pris dessutom så detta var ett klockrent köp.
+6 
Anslutningen till disken är inte standard micro usb 3.0 utan en mini usb-kontakt av samma typ som på de flesta usb 2.0 diskar. Kabeln som följer med har en rad extra stift på motsatt sida av kontakten och ger usb 3.0-hastighet. Pluggar man in en vanlig usb 2.0 kabel så fungerar det men bara i 2.0-hastighet. En vanlig usb 3.0 kabel går inte att använda.

Lite kluven inför detta. Det är perfekt att man kan använda gamla kablar, även om man får lägre hastighet och mini usb kontakten känns både st...   Läs mer
+1 
+ Att ha samma typ av inredning i frysen som i en kyl med glashyllor och dörrfack trodde jag skulle vara opraktiskt men det var faktiskt tvärs om. Det blir mycket enklare att hitta i skåpet (man kan t ex lägga öppnade förpackningar i dörrfacken) och blir mer flexibelt. Tack vare att detta skåp inte har ismaskin så blir det också ganska så rymligt.
+ Mycket bra kvalitetskänsla exteriört. Inte riktigt bra inne i skåpet, lite plastigt, men ändå ok.
+ Frostfri frys
+ Jämn temperatur över hela skåpe...   Läs mer
 
3 år sedan

Batteriexperten

 
Jag beställde ett batteri till en laptop, Asus X51R, och leveransen gick snabbt och smärtfritt. Batteriet fungerade bra rent elektriskt, datorn gick till och med lite längre på batteri än den gjorde med originalbatteriet när det var nytt.

Men sedan började problemen, batteriet trillade helt plötslig ur datorn när jag lyfte den från skrivbordet. Jag trodde att jag kommit åt klämmorna av misstag men sedan hände det igen och det behövdes inte mycket testande för att konstatera att klämmorna som h...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej Erik.

  Detta är något som vi självklart tar på största allvar. Vi svarar alltid på mail inom 24 timmar vardagar och reklamationer har vår högsta prioritet.

  Jag hittade en obehandlad reklamation från maj och inser att detta måste vara din. Jag vill inte skylla ifrån mig och det är givetvis inte ditt problem, men tyvärr har dina mail inte kommit fram. Det enda jag hittar är din reklamation. Jag kommer omedelbart titta över vårt spampostfilter (som idag går via Google) för att vi i inte ska få liknande problem i framtiden.

  Att din retur inte kommit oss tillhanda är ytterligare riktigt pinsamt för oss.

  För att inte störa dig på midsommardagen så kommer jag ringa dig under morgondagen så att vi reder ut detta.

  Med vänlig hälsning
  Henrik Malis / Batteriexperten

3 år sedan

ViewSonic VMP73

 
Utmärker sig inte på något speciellt sätt, vare sig positivt eller negativt. Har samma fjärr, bildkvalitet och formatkompatibilitet som de flesta andra Realtek RTD1073 baserade spelare. Fjärren är lite plottrig men har bra räckvidd och är inte riktningskänslig, jag har spelaren fastsatt på väggfästet bakom sovrums-tvn och det fungerar bra.

Spelar i stort sett alla format inklusive blu-ray-iso och MKV.

Ser bättre ut i verkligheten än på bild men den kommer aldrig att vinna några designpris. Do...   Läs mer
 
Spelar i stort sett allt, inklusive blu-ray iso, och har varit helt stabil utan hängningar och annat strul. Bra känslighet på fjärren, man behöver inte rikta den direkt mot spelaren och jag gillar också att den har få knappar som är lätta att känna sig fram till utan att behöva titta på fjärren. Bra kvalitetskänsla på både spelare och fjärr. Bra hantering av undertexter. Bra med 3 usb-portar. Firmware går att uppdatera direkt från nätet utan att behöva gå via ett usb-minne som på många andra, l...   Läs mer
4 år sedan

D-Link DIR-655

 
Hemsk router att installera om man inte bara surfar och spelar on-line spel. D-links programmerare måste ha varit drogade när de utvecklade mjukvaran. Och on-line supporten stinker också. Bara det faktum att man inte lägger ut ny firmware som sedan länge funnits på t ex den tyska supportsidan på den svenska är ganska så häpnadsväckande.

Alldeles för många omstarter blir det också när man ändrar inställningar.

Men när man väl fått till allt så är den mycket stabil och snabb både mot WAN och de...   Läs mer
 
4 år sedan

Webhallen

-1 
Lite förvånad över att många ger dem så bra betyg för leveransen. Jag har tidigare klagat på att de är långsamma och nu har jag åter igen lagt en beställning på morgonen på en vara som fanns i lager men ändå inte blev skickad förrän dagen efter. Det är inte snabbt.
4 år sedan

Dovado UMR

 
Klockren liten pryl, har fungerat stabilt med alla 3G-modem jag provat den med och utan att sänka prestandan. Får samma hastighet som när jag har modemet direkt i datorn.

Många nyttiga funktioner, t ex automatisk omstart av router och modem om modemet tappar kontakten och statistik på förbrukad datamängd som ligger kvar även när man bryter strömmen. Och den delar automatiskt upp den per månad så man enkelt kan se hur mycket man har kvar att använda.

Stöd för tellstick för att styra fjärrströ...   Läs mer
 
Som sagt inte den snabbaste SSDn på marknaden men märkbart snabbare än vilken vanlig 2,5-tums laptop disk som helst och på de flesta områden snabbare än en WD Velociraptor. Med andra ord samma eller bättre diskprestanda i en bärbar burk än i en stationär högprestandamaskin. Dessutom alla andra fördelar med ssd som okänslighet för stötar, lägre strömförbrukning, ingen värmeutveckling (fläkten i laptopen går märkbart mindre än den gjorde med vanlig hårddisk) och helt ljudlös.

Mindre diskutrymme ...   Läs mer
5 år sedan

Nokia BH-214

 
Nokias motsvarighet till Sony-Ericssons hbh-ds205 och ljudkvaliteten är precis lika bra både för samtal och musik.

Lättare att manövrera än ds205 tack vare större knappar och den fungerar förstås bättre ihop med en Nokia telefon. Själva burken känns lite plastigare men knapparna känns som de håller bättre kvalitet.

Jag kan inte använda den typen av lurar som följde med så jag kan inte uttala mig om hur de är. Men det är ju precis det som är det underbara med den här typen av headset, man kan ...   Läs mer
 
Mycket bra ljudkvalitet vid samtal (både inkommande och utgående) och musik, fast jag använder givetvis inte de meföljande lurarna utan Sony lurar med halsrem (som man kan klämma fast mottagaren i) och lite bättre kvalitet. Knapparna för manövreringen är lite svårjobbade och känns lite billiga/plasiga. Burken i sig känns dock mycket gedigen.

Mycket bra batteritid så här långt. Bra att den använder en standard SE-laddare men micro usb hade förstås varit ännu bättre.

Jag har den parad med en N...   Läs mer

5 år sedan

Loudness Hembio

 
Fungerade alldeles utmärkt. Bra pris och snabb leverans.
+1 
Jag är mycket nöjd med denna. Känns välbyggd jämfört med andra märken (speciellt Electrolux/Husqvarna/Elektrohelios och Whirlpool som känns som billiga plastleksaker), går väldigt tyst, torkar bra och är mycket enkel att använda. Tycker dessutom att den är snygg.

Inte så många program att välja på men det är bara en fördel, de som behövs finns där och det gör att den blir enklare att använda. De program som finns fungerar dessutom utmärkt.

Den går att köra på en 10A säkring till skillnad från...   Läs mer
 
Dålig känslighet, kräver mycket bra signal för att ge bild. Den medlevererade drivrutinen ger blåskärm i 64-bit vista.

Men å andra sidan med en uppdaterad drivrutin och bra insignal fungerar det utmärkt. Bra och lättanvänd programvara och en för prisklassen ovanligt bra fjärr som även kan användas som mediacenter-fjärr.
 
6 år sedan

Inet

 
Snabba leveranser och bra priser. Utmärkt, lättanvänd hemsida som ger intryck av ordning och reda.

Har ett returärände på gång, får väl se om jag får anledning att ändra betyget eller om det också fungerar utmärkt.
 
Kan bara instämma med föregående talare. Tyst och billigare än den disk som sitter i (en Samsung F1 HD103UJ i mitt fall).
+5 
Skulle egentligen ha en enklel svart/vit laser men när Dustin hade den här för samma pris som de billigaste av den typen och att den dessutom hade nätverksanslutning kändes det som ett självklart köp. Jag hade inga stora förväntningar men blev mycket positivt överraskad av i princip allt.

Den är mycket kompakt och lätt för att vara en färglaser. Den är helt tyst i viloläge och ovanligt tyst även vid utskrift. Definitivt tillräckligt snabb för privat bruk och utskriftskvaliteten är svår att sk...   Läs mer
+1 
Instämmer med föregående talare. Varför köpa en intern disk när man kan få både den och en usb-hårddisklåda för mindre pengar.

Och den är för övrigt mycket snyggare i verkligheten än på bild, har ett litet och smidigt nätaggregat av mobilladdartyp och går nästan helt tyst tack vara fläktlös design. Så även som extern disk är den ett utmärkt köp.
+2 
Urtrist och gammalmodig design förstås men det kompenseras mer än väl av funktionen. Inga svängarmar och annat krångel som kan gå sönder eller droppstopp som låser sig och orakar översvämning. Bara en vanlig kanna och en vanlig tratt och en snabb kokare som levererar rätt temperaturer på vatten och varmhållning. Stor öppning för vattentanken som gör det lätt att fylla på vatten utan att spilla. Utmärkt kvalitetskänsla. Stora plana ytor utan en massa skrymslen och vrår gör det mycket lätt att gö...   Läs mer
+1 
Skönt att de har flyttat tillbaks delete, insert osv till rätt ställe men den förhatliga f-lock funktionen finns tyvärr kvar. Utrymmet för den totalt meningslösa zoomknappen kunde väl ha använts till en styrpinne i stället. De lika meningslösa back och forwardknapparna nedanför mellanslaget kunde ha varit musknappar. Det hade varit riktigt användbart.

Men ändå skönt och snabbt att skriva på även om tangenterna är i trögaste laget. Så en 8:a förtjänar det allt.
 
Mycket snygg design (skitsnygg faktiskt) och bra kvalitetskänsla. Färgåtergivningen är åt det mer återhållsamma och naturliga hållet och inte det mer överdrivna som säkert säljer bättre i butikerna men blir irriterande i längden. Spelar inte spel så jag kan inte uttala mig om det men för video fungerar den utmärkt.

Andra fördelar är att den har matt skärmyta så att man ser datorbilden i stället för en spegelbild av sig själv och de inbyggda högtalarna som givetvis inte ger något hifi ljud m...   Läs mer

6 år sedan

Radars

-1 
Riktig skitfirma. De lovar att det som finns på sidan också finns i lager. Beställde en Fujitsu-Siemens 22-tums-skärm i fredags och fick ett mail i dag om att de inte kan leverera eftersom den är slutsåld.

Det kanske inte låter så allvarligt men nu gick jag miste om ett annat bra erbjudande på grund av deras lögner och blir tvungen att beställa en dyrare skärm i stället. Om de åtminstone hade meddelat mig samma dag så hade det inte varit så illa men nu tog det fyra dagar.
 • Butiken svarar:

  Hej EB#1.

  Ibland händer det att vi får in flera beställningar vid samma tidpunkt på en vara och då hinner inte alltid sidan uppdateras och produkten tas ner. Händer detta levererar vi i den turordningen som ordrarna har kommit in till oss.

  Vi kontaktar alltid våra kunder via mail om vi inte kan leverera en vara. Detta görs normalt samma dag eller nästkommande arbetsdag beroende på vilken tidpunk las på vår hemsida.

  Kontakta gärna vår kundtjänst, 0774-49 90 90, så kan dom hjälpa till att kika på hr det ser ut med just din order.

  Med vänliga hälsningar Christer A.

6 år sedan

ZyXEL DMA-1000

 
Spelar inte alla format även om den klarar det allra mesta och den har relativt begränsat med funktioner. Men de som finns fungerar perfekt och den har aldrig låst sig eller krånglat på annat vis. Skalar upp bilden mycket bra och inga hack eller ljudsynkproblem. Kort sagt har den en mycket stabil och vältestad mjukvara, något som jag definitivt inte är van vid när det gäller den här typen av produkter.

Gränssnittet är snyggt, snabbt och mycket enkelt att förstå. Fjärren är helt ok även om d...   Läs mer
 
Bästa dokumentärserien om andra världskriget som någonsin har gjorts och som någonsin kommer att göras. Det går inte att göra något liknande längre eftersom de flesta som genomlevde kriget i vuxen ålder inte längre finns i livet och kan intervjuvas. Laurence Olivier är perfekt som berättare och dvd-produktionen är helt ok för en såpass gammal serie. KÖP!!!!
7 år sedan

LG 22LS4D

 
Förvånansvärt bra bild och utmärkt digital-tuner. Lättanvänd med bra fjärr samt bra och snyggt menysystem. Reagerar snabbt på kommandon och fjärren behöver inte riktas direkt mot tv:n. Bra kvalitetskänsla i både apparat och fjärr. Lite tunt ljud men klart och tydligt och duger bra till sovrumsbruk.

Har väckningsfunktion vilket givetvis är ett måste för en sovrums-tv. Det går att välja både kanal och ljudnivå för väckningen, bra.

Lite dålig betraktningsvinkel nedåt (däremot bra från sidan)...   Läs mer
 
Imponerande produkt med tanke på priset. I stort sett alla videoutgångar man kan tänka sig (vga, dvi, hdmi, komponent, s-vhs och komposit) och optisk digitalutgång för ljudet och firewire. Inget för spelfantasten men för en htpc har jag svårt att tro att man kan hitta något bättre för det här priset.

Inga problem alls med drivrutiner för 64-bit Vista och Gigabytes supportsidor på webben är mycket bra med bl a rss feeds för drivrutiner och bios.
7 år sedan

D-Link DIR-635

 
Har haft den i snart ett halvår nu och den har fungerat mycket bra. Stabil och bra räckvidd på det trådlösa. Gott om finesser. Lite krångligt att få den att släppa igenom min vpn trafik men det löste sig med lite googlande.
 
Mycket nöjd med min. Det bästa är att den med senaste mjukvaran är såvitt jag kan se helt buggfri. Den låser sig aldrig eller beter sig konstigt på annat sätt. Den hittar satelliterna snabbt och fungerar till och med inomhus ibland. Den känns mycket välbyggd och min tålde att åka i asfalten i hög fart med 5 studs utan att gå sönder (mer än ett litet hack i plasten). Batteritiden tycker jag är mycket bra men för längre resor kör man givetvis med biladaptern (allt som behövs för bilmontering medf...   Läs mer
7 år sedan

Philips DVP5960

 
Positivt
Underbart bra bildkvalitet via hdmi (har ej provat övriga utgångar). Kvalitetskänslan är mycket bättre än tidigare Philipsspelare jag haft och den är mycket snabbare i reaktionerna och på att ladda skivan. Bra menyer och hyfsad fjärr. USB-funktionen är suverän, det fungerar utmärkt att spela DivX filer den vägen.

Negativt
Mysko resumefunktion, man måste trycka på playknappen direkt när spelaren slås på annart glömmer den bort vart den var. Dessutom slår den av sig själv efter en ...   Läs mer