Medlem sedan: 2007-12-29

DirtyDogs omdömen

Här visas de omdömen DirtyDog har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
2 år sedan

Toys R Us

 
Måste väl kompensera lite för alla dåliga betyg de fått, även om jag inte varit i kontakt med deras kundtjänst eller liknande.

Beställning gick bra, leverans gick fort, varorna väl emballerade.
 
Settlers kan rekommenderas som introduktion till lite mer avancerade brädspel.
Problemet med Settlers tycker jag; är att man alltför tidigt märker vem eller vilka som har chans att vinna ett parti, starka spelare blir snabbt ännu starkare. Och vem tycker det är roligt att fortsätta när man halvvägs igenom vet att man inte kommer att vinna?
På den här nivån; satsa på Ticket to Ride istället, spänning in till sista draget!
 
2 år sedan

Elgiganten

 
Efter snabb respons från Elgiganten och ytterligare kontakt med dem, har de mer än väl kompenserat mig. Tack, önskar detta bemötande var genomgående hos alla handlare!

Ursprungligt omdöme:
Läser "Kvällskampanj med 2000 kr rabatt på 55-tums TV-apparater ikväll". Försöker ringa butiken, men kan bara ringa central kundtjänst kl 11:02. Blir trevligt bemött av en kille som säger att det finns 1st UE55F6475 kvar i butiken. Jag ber honom bekräfta att den ingår i kampanjen; "Ja, 9990 kr minus 2000, al...   Läs mer

2 år sedan

Kotteshoppen

 
Beställde 2 filmer till mycket bra pris som kom hem redan två vardagar senare. Dock var den ena filmen fel titel men jag fick snabbt mailkontakt och personligt och trevligt svar. Fick rätt titel hemskickad utan kostnad då jag inräknades i en ny köp 3 betala för 2-kampanj. Servicen kunde inte varit bättre! Är såklart mycket nöjd!
 
3 år sedan

Loh Electronics

 
Jag mailade frågor om en produkt. 5 minuter senare hade jag engagerat och professionellt svar. Lade sedan en beställning och det tog inte ens en kvart förrän ordern var färdigbehandlad och "på väg". Den låg i brevlådan nästa dag trots att jag gjort beställningen strax efter klockan 16.
 
Helt okej roddmaskin för hemmabruk. Vill man ha en billig bas-maskin med magnetmotstånd är den ett bra val.
Ger bra träning för Svensson som riktar in sig på all-round-träning. Men max-motståndet är kanske lite klent för den som är stark och vältränad.

+ Priset, för en roddmaskin med magnetmotstånd.
+ Inte så mycket oväsen.
+ Känns robust.
- Lite krångel med montering då ett hål var felborrat, men funkar som den ska ändå.
- Maxmotståndet inget för kroppsbyggare.
 
+2 
Smidig och pålitlig hemsida och bra priser för det mesta. Trevlig och hjälpsam personal när jag varit i kontakt med dem.