Medlem sedan: 2012-02-19

Davenblos omdömen

Här visas de omdömen Davenblo har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Ja, nu har jag haft min i 2 år. Batteritiden som då räckte 2,5 veckor på en laddning räcker nu 1,5 vecka på en laddning vilket är acceptabelt. Varför klagar alla. Batterier blir sämre med åren och enligt brauns hanbok man fick med kan man byta batteri på npgot sett, själv vet jag inte hur då jag inte behövt det än. Om man vill ha fina tänder som tandläkarna blir nöjda över ska man skaffa en. Om man vill fortsätta med "det gamla vanliga" så är väl det ok. Men tänk på att tandläkare rekomenderar ...   Läs mer
 
11 mån sedan

Inkclub

 
Här handlar vi alltid och fårvaran 1-2 dagar efter.
 
11 mån sedan

Teknikmagasinet

 
Här har jag handlat otroligt många olika saker. Jag har i princip alltid varit nöjd. Det ända jag måste klaga stort på är hemsidan. När man går in där för att se butikssaldo, ska mani nte lita på det. Flera gånger har jag varit med om att saker som står ska finnas inte finns vilket är irriterande. Det konstiga är att detta varje gång har skett i farsta.
 • Butiken svarar:

  Halloj,

  Vi beklagar att produkten inte funnits i butiken trots att hemsidan sagt annat. Vi har lagt ner mycket tid för att förbättra just den informationen och vill gärna att du kontaktar vår kundtjänst med vilka produkter det gällde så ska vi ta en ordentligt titt för att se var det har blivit fel.

  Du når oss på info.se@teknikmagasinet.com eller 08-445 10 30.

  Vänligen,
  Nils Nyman

1 år sedan ( Uppdaterat: 11 mån sedan )

Apple iPhone 4S 16GB

-3 
Nu blir dryga halvåret sedan jag köpte min iPhone 4s. Batteritiden är som på alla andra telefoner i samma prisklass så det är inget nytt.
Däremot är själva telefonen väldigt ömtålig. Min har än så länge klarat sig men min kompis som köpte sin 4:a i samma veva tappade den från fickan ner i sanden. Och tro det eller ej men skärmen sprack. Ett plus är dock att när man tappar telefonen och den spricker fungerar touchen vilket det inte gjorde på min HTC.

Kan tycka telefonen är lite väl dyr även om ...   Läs mer

11 mån sedan

Geocachen

 
Stort utbud på sällsynta geocacher och vanliga geocacher. Relativt billiga priser jämfört med andra butiker. Mycket snabb leverans och varan kom i bra skick. Ända dåliga är att minimumordern är på hundra kronor, vilket känns löjligt då de flesta varor kostar under hundralappen.
 
Köpte en iPad mini strax innan jul. Att den är liten gör den mer behändig och mer användarvänlig i händerna. Nu till plattan.

Plattan har en väldigt skarp skärm eftersom den har samma upplösning på skärmen som iPad 2. Appar flyter på fort och internet går snabbt. Där är Safari ett undervärk. även att dela 3G från mobilen funkar bra. Kameran funkar bra i ljusa lägen och utomhus. Kameran för facetime gör som den ska och i facetime kan man byta kamera under samtalet. Ett litet plus. Vill man koll...   Läs mer
2 år sedan

HTC Wildfire S

 
Edit: Fattar inte varför alla klagar på kameran och på att den laggar på spel. En mobil ska man ju inte använda som en systemkamera från typ nikon. Utan den ska mer använda som en ersättning ifall man inte har en kamera till hands. Och filma duger den till. Jag kan hålla med om att interna minnet tar slut fort men då gör man om mobilen från början och problemet är löst. Och med spel så är det ju inte direkt meningen att det ska vara någon himla speldator. Och tänk också på vad man kan få för 1 ...   Läs mer
 
2 år sedan

TheMobileStore

+1 
Jag beställde ett skal (metal swirl till HTC Wildfire S). Leveransen gick snabbt (kom dagen efter varan skickats). Däremot kanske inte det allra billigaste ställena att handla på (det kostade 155 kronor). Därmot det billigaste stället jag hittade. Tittade på lux-case.se också men dem var snuskigt dyra! Ändå helt ok!
2 år sedan

Dexim Stentor

 
Köpte dem på webbshoppen.se (se omdömet: http://www.prisjakt.nu/butiksinfo.php?f=526). Är klart dem bästa hörlurarna jag köpt! Rekommenderar dem starkt till alla. Mycket häftiga, annorlunda (fast ändå vanliga) och världens bästa ljud. Älskar dem! Skulle dem gå sönder skulle jag köpa ett par exakt lika dana.

2 år sedan

Webbshoppen.se

 
beställde ett par dexim stentor. Det var bland dom billigare butikerna jag beställde från. Hörlurarna kom fort (redan efter 2 dagar). Snabb leverans vill jag säga! Priset var billigt och inget var skadat när det kom. Allt i topp-skick och jag är faktiskt riktigt nöjd. Det är få butiker som får mig att bli det. Jag rekommenderar verkligen att handla på denna butik
 • Butiken svarar:

  Bäste kund,

  Tack för ert omdöme. Vi glädjer oss att ni är nöjd med vår service och det ger oss motivation att fortsätta jobba hårt med att hjälpa våra kunder.

  Med vänliga hälsningar,

  Webbshoppen.se / Kundtjänst

2 år sedan

ZTE Blade

 
jag har en ZTE och jag tycker att den är väldigt bra ! inann så hade jag en nokia som man kunde fäller upp. Den stänger av sig själv när man har den på ljudlös. Men nu har jag ZTE-blade. Den är super bra. Man holler lätt reda på den. Den har allt man behöver. Allt är i årdning och man kan lätt installera gratis spel med samma kvalite som dem man köper. jag har sett mobben och inte velat ha den eftersom där kamran ser konstig ut men det ser inte så konstig ut. kvaliten är riktigt bra ! IPHONEs v...   Läs mer
 
Kan inte se något minus....
hade denna i 3 ½ år innan jag sålde den till en vän.
Allt bra!
 
Bra mobil! rekommenderar denna mobil
 
Har haft den i ett halvår nu. Den laggar o laggar o laggar....
Inte mycket att ha! Det ända roliga är spelet Peggle som finns i den. Mobilen laggar på dem mesta programmen.

+ tangentbord
+peggle
+relativt billig
+med följande hörlurar
+får plats i fickan
+timescape
+enkel
+bra FM-radio

-skitdålig batteritid!
-laggar på alla program (utom peggle)
-stänger av sig utan anledning
-ingen equaliser
-för liten skärm
-inget "helt" skärm-tangentbord
-Går sönder enkelt
-jobbig meny
-tråkigt tema
-M...   Läs mer
2 år sedan

Zap SR300 8GB

 
helt ok