Medlem sedan: 2008-10-29

Creaps omdömen

Här visas de omdömen Creap har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

4 år sedan

Bosch MUM6N22

 
Funkar bra som bakmaskin och för potatismos och liknande, men matberedartillsatsen (som köps separat, inte blendern som följer med) är usel, det läcker ur locket om man river saker.
 
4 år sedan

Healthme

 
Bra sajt i allmänhet, och jag fick varorna i vadderat kuvert efter 2 dagar. Då jag inte kände till butiken sedan tidigare ville jag inte betala med mitt vanliga VISA-kort, utan istället med ett tillfälligt e-kort från Swedbank. Jag fick dock "medges ej" på det kortet, men faktura funkade fint.
4 år sedan

Benq G2222HDL

 
Dålig färgåtergivning med standardinställningar, plastig fot.
6 år sedan ( Uppdaterat: 4 år sedan )

Lian Li PC-6070 Scand V2 (Silver)

 
Allt är verkligen gediget och välgjort, med isolerande plastlister på luckan och allt möjligt. Insidan av chassit är täckt av något skummaterial. Något som kanske inte framgår på alla bilder är att det är lufthål på ena sidan av chassit, något jag kanske hade kunnat vara utan.

Tumskruvar till allt! Väldigt enkelt att ta ut HD-"racket" för att montera med de medföljande gummiplupparna. I övrigt är min burk inte särskilt belamrad, så jag tyckte inte att utrymmet var något problem.

Uppdatering: ...   Läs mer
 
Tappade den 2-3 m ner på sten, powerknappen blev lite intryckt, efter att jag pillat ut den funkar den utmärkt igen. Har även tappat den flera gånger tidigare i gatan, med bara lite repor i skalet. Har väl haft lite tur, men den verkar onekligen välbyggd. Nackdelen kan väl vara att den är lite hal samt inte väger så mycket, och därför lätt åker ur t ex bröstfickor.

Har aldrig varit med om det minsta lagg, även med en massa program, Opera Mobile med 20 tabbar, musik, med mera samtidigt.

Telefo...   Läs mer
4 år sedan

Philips SHP2500

 
Dålig kvalitet på plasten, har fått silvertejpa och limma på bägge sidor efter ca 1 års användande. Annars bra.
 
Allt funkade från start i Linux (OpenSUSE) förutom wlan-kortet, där jag var tvungen att installera broadcom-wl från ett extra repository, sen funkar det utan problem. Stort tangentbord och allt är på de platser jag är van vid så det blir ingen jobbig omställning från andra tangentbord jag använder.
 
5 år sedan

Webhallen

 
Det tog 7 arbetsdagar tills varan kom in i Göteborgsbutiken efter beställning, men under tiden sänktes priset i butiken från 3000 till 2500. Webhallen uppdaterade automatiskt min beställning med det nya priset, vilket mer än väl uppväger väntetiden.
5 år sedan

Asus P5Q-E

 
Funkar utmärkt. Kör Linux och TRUE-kylare utan problem.
 
+ Basen
+ Ljudavskärmning
+ Sladdvindan

- Plastig volymkontroll

Uppdatering: Efter några månader har jag upptäckt att platsen där sladden går in i den hårdare kontakten, där andra hörlurar ofta har en förstärkning, saknar det på CX500. Det innebär att den slits när den böjs fram och tillbaka när man t ex lägger mobilen/mp3-spelaren i fickan, och började glappa redan efter någon månad. Jag har fått tejpa med eltejp, fungerar visserligen bra men det är dåligt av Sennheiser.

Sänker från 8 till...   Läs mer
 
Jag är mycket nöjd, enda nackdelen är att när man som jag använder mycket WIFI så räcker inte batteriet särskilt länge.
 
Funkar bra men är lite meckig att sätta fast. Den kunde gått lite längre in i chassit så hade det blivit stabilare.

Sen råkade jag dra ur en av trådarna ur kontakten som sitter i själva fläktkontrollern, lite klantigt kanske, men de satt inte så bra heller, och sladden var väldigt kort, den nådde liksom inte in i chassit. Men det löste sig med eltejp :)
 
Var inte överdrivet svårmonterad, och då är det något av det värsta jag vet att pilla med CPU-kylning. Kör den utan fläkt och den kyler ändå betydligt bättre än min E8400 originalfläkt.
 
Snyggt och tyst. Enda nackdelen är icke-borttagbara kablar.

6 år sedan

Wawe se

 
Beställde hörlurar, fick efter en timma besked att de inte fanns i lager, blev erbjuden modellen över istället, för 689 istället för 469, och Wawe bjöd på hela mellanskillnaden. Sen fick jag brevet efter 1 arbetsdag. Mycket bra.
6 år sedan

Sennheiser CX300

 
Bra ljud tyckte jag, men de blev uppätna av en kompis katt efter 2 veckor. Sladden var lite sladdrig så de var svåra att trassla upp.