Medlem sedan: 2006-04-06

ChristianSs omdömen

Här visas de omdömen ChristianS har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 år sedan

Sony VPL-HW55ES

+2 
Fantastisk projektor. Gick från en Hitachi TX-200 till denna och det är elakt att ens jämföra... Sjukt bra.
2 år sedan

B&W 802 Diamond

 
Följer med förra. Fantastiska. Kör med ett Rotel 1092 slutsteg och det är en sådan otrolig kraft med samtidig upplösning. Bytte från B&W 703 till dessa, men behöll samma slutsteg och receiver.

Otrolig skillnad.
-1 
Fick tillbaka den efter lagning och den fungerar fortfarande. Mycket bra bildkvalite. Slow-Motion filmning är mycket roligt.

Uppdaterat
Efter en veckas användning så krachade den och den startar inte. Har skickat den på reparation. Den känns ömtålig och det var den. Mycket surt eftersom jag köpte den för att filma mitt egna bröllop... Och det ser verkligen inte ljust ut nu. Skall kontakta Sony direkt. Men mitt omdöme är inte lika positivt om man säger så...

Ett första omdöme
Det här är rikti...   Läs mer
 
3 år sedan

fotokoch.de

 
Inget att klaga på. Fungerade snabbt och smidigt. Ända jobbiga var att jag var tvungen att skicka in en bild (tog kort med mobilkameran) på mitt VISA-kort för att de skulle acceptera det som betalning.
+1 
Gick från 3GS till 4S. Trodde inte det skulle vara så stor skillnad, men får ge mig. Grymt bra.
4 år sedan

Lepai LP-2020A+

+1 
Skitbra. Liten, bra ljud, bra tryck. Kan enkelt bygga in hifi-lösningar. Har byggt ihop den med en airport och ett par vita B&W M-1. Bra ljud och sjukt snygg installation.
 
Mycket bra, som man förväntar sig av ett objektiv av den här kalibern. En otrolig krispighet i bilderna, även jämfört med andra L-objektiv.

Tillsammans med en fullformatskamera så är den bra för fester när du vill komma ifrån lite utan att stå alldeles för långt ifrån.
-2 
OBS! FEL BILD. Jag köpte denna och trots att jag fick fel vägrade Franke ta emot den tillbaka. En mycket otrevlig dam i telefon hos Franke.

Håll er borta.
 
4 år sedan

Hemvaruhuset

 
Mycket bra! Beställde, men jag beställde fel. Ringde. De ordnade det och skickade den jag önskade utan problem, trots att den var 100 SEK dyrare än det jag beställt och betalt. Kan rekommenderas!
 
4 år sedan

Fyndmax

 
Det hela började med att bilden på hemsidan var fel, jag fick fel vara, jag blev lite kompenserad men fick sälja den felaktiga på blocket. Förlorade ett par tusen SEK på detta. Skall beställa nytt, de skickar en trasig. Sedan skickar de två och jag måste skicka tillbaka en...

Kan tyvärr inte rekommendera Fyndmax. Ingen ordning. Köpte resten av mitt kök och de två badrum som renoverades på annat håll. Samma priser men bättre service på andra ställen.

6 år sedan

NetShop

 
Beställde en kamera från Netshop. Det tog lite tid med leveransen, men det berodde på att det var helgdagar och lite otur och inget som netshop kan beskyllas för. När jag pratade med dom om var paketet var, så var de mycket hjälpsamma och trevliga.

Men... De svarar inte på mail, därav inte fullt betyg.

Så ring istället!
7 år sedan

Onkyo TX-SR875

 
Bra tryck. Inte likabra ljud som i min Rotel 1092 slutsteg, men inte kanske så konstigt eftersom endast det slutsteget kostade 25.000 SEK... Mycket bra surroundljud dock, bra anslutningar.
7 år sedan

B&W HTM7

 
Skön center. Bra ljud och bra röster. Köpte en demoversion från Hifiklubben.
7 år sedan

B&W M-1

 
Bra, snygg högtalare. Känns mycket gedigen. Använder dom som bakhögtalare. Diskreta.
+2 
Mycket bra lins. Använder den för landskapsfoto och det ger fantastiska effekter och djup i bilden.

Mycket rolig lins att ha på när man går i storstäder, framför allt när det är stora byggnade eftersom man kan få mycket intressanta perspektiv.

7 år sedan

Spelkontroll

 
Försöker ta bort betyget då det är uträtt.
 
Sjukt nöjd med den. Snygg, snabb, enkel.
 
Nice. Har tidigare använt en 7110, men denna är snabbare och tryckskärmen är bättre. Inget att klaga på. Den gör det den skall och den gör det bra

7 år sedan

Playtrack

 
Mycket proffsigt bemötade från kundtjänst. Jag ställde frågan om ett paket som jag inte hade fått. "Det skall komma idag", fick jag till svar. Det kom också samma dag visade det sig. Sedan hörde de av sig inom ett par dar för att dubbelkolla att det verkligen hade kommit fram. Mycket bra!
7 år sedan

Canon EOS 40D

 
Mycket bra kamera. Efter att tidigare använt en 350D känns det som ett lyft. Framför allt är det känslan som är den stora skillnaden.

7 år sedan

Kungsholms Foto

+2 
Proffsigt. Mailade dom och frågade om kameran fanns i lager under söndagen. De ringer upp! och berättar att de endast har två ex kvar. Men att jag får ett av dom om jag kommer in under dagen. Kan inte annat än berömma.

De flesta andra butiker hade troligen svarat att det finns, kom in om du har lust.

Köpte en Canon 40D till mycket bra pris, ca 1000 under närmsta konkurrent. Mycket nöjd.
 
7 år sedan

Billebro

+2 
Försökte köpa grejer av Billebro. Först var det inga problem. Allt beställdes. Det kommer inget paket. Ringer dom. "Inga problem. Det är på väg." Det kommer inget. Då kommer det fram att det hade inte skickats ännu. Man skyller på fraktfirman. "Vi har problem med dom" Men inga problem. "Grejerna kommer fram i tid"

Givetvis kommer det inte fram i tid och jag sitter i klistret. Ringer dom. Förklarar att jag cancellerar ordern. Inga problem. Några veckor sedan ringer fraktfirman. "Vi har grejer...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej!

  Det är alltid svårt när alla skyller på varandra. Vi har haft problem med olika fraktfirmor men idag har vi fungerande samarbete med UPS och DHL (och i sällsynta fall även Schenker). Vi håller just nu på med att försöka utveckla ett system för att kunderna på enklast möjliga sätt själva ska kunna följa sina sändningar. Att du dock skriver att du har ringt och annulerat ordern när du inte har fått den levererad till det datum då du behöver sakerna, och sen ändå fått en uppmaning att betala fakturan överstiger mitt förstånd. Tack och lov kan jag säga att sådant ligger i historien och att vi idag håller våra leveranstider som utlovas på hemsidan, alternativt försöker att ta kontakt med kunden om några problem uppstår.

  MVH

  Simon
  Butikschef

8 år sedan

 Mitt vardagsrum & lite annat

(Belsebub74)
 
8 år sedan

Pioneer PD-F1009

 
Den gör den det den skall. Låter bra. Snabb, tyst. Smidigt att ha alla CD där. Prisvärd.
8 år sedan

Rotel RB-1092

 
Bra tryck. Mycket detaljer. Låter alla detaljer i musiken komma fram till mina B&W 703. Testade att spela så högt jag vågade med hänsyn till mina grannar (bor i lägenhet) och ljudet lät inte ansträngt på något sätt. Rekommenderas.
8 år sedan

NAD C272

 
Mina Concept 10 lyfte efter att jag fick köpt denna. Innan lät högtalarna platt och tråkigt. Nu är det bra dynamik i dom.
+1 
Bra maskin. Bra kaffe. Snygg. Får ingen tia eftersom det finns ju bättre, men då ordentligt mycket dyrare. Pris/prestanda = 10
8 år sedan

DALI Concept 10

 
Glöm inte förstärkaren. Jag hade en Pioneer 814 och med denna så lät det förskräckligt. Efter inköp av NAD 272 så blev det mycket bättre!

9 år sedan
Okänt
 
9 år sedan

 Förra lägenheten

(SigSauer)
 
9 år sedan

 Zooyork

(zooyork)
 
9 år sedan

 Väggmålning

(brorsan)
 
9 år sedan

 Biorummet!

(Anne-li)
 

9 år sedan
Okänt
 
9 år sedan

 Nytt album

(SaltaFia)
 
9 år sedan

 för 4 år sedan

(Charles_o)
 
9 år sedan

 Vardagsrummet

(JesperB)
 
9 år sedan

 Mina bilder

(_Macke_)
 
9 år sedan

 Mina bilder

(jaegarolle)
 
9 år sedan

 Vardagsrum med DIY duk.

(Bob Log III)
 
9 år sedan

 Min Biograf

(jaysan)
 

9 år sedan
Okänt
 
9 år sedan

 Gammla "bion"

(Stoneage)
 
9 år sedan

 bygg

(hewgo)
 
9 år sedan

 Mina bilder

(Bjarne30)