Medlem sedan: 2011-07-25

Christian0s omdömen

Här visas de omdömen Christian0 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.


2 år sedan

Net2World

 
Snabb leverans.
Välpacketerat.
Fri frakt med DHL!
3 år sedan

Epson Stylus S22

 
Seg och skramlig, bläcket tar slut snabbt. Och om någon av de 3 separata färgpatronerna tar slut så vägrar skrivaren skriva ut ens i gråskala. Man måste alltså se till att ha (ej tomma) färgpatroner i skrivaren även om man bara använder svart bläck. Lite titt som tätt känner inte skrivaren igen bläckpatronerna och man måste plocka ut dem, starta om skrivaren, och sätta i dem igen för att skrivaren ska identifiera patronerna igen.
 
4 år sedan

Davids

 
Ingen telefonkö då jag ringde vid lunchtid, personen jag pratade med var hjälpsam och trevlig. Precis som det ska vara.
-1 
Använder den mest för film. Finns många inställningar att leka med, spelkontrollen är dock inte en fullgod ersättare för en fjärrkontroll.

Har inte haft några problem med cinavia.
4 år sedan

Sony HT-AS5

 
Har använt systemet tillsammans med en Sony Bravia TV, och det har fungerat alldeles utmärkt. Mycket smidigt med control over HDMI vilket gör att systemets fjärrkontroll inte behöver användas för annat än när man vill kalibrera om högtalarna.

Högtalarkontakterna är som sagt speciella, men endast på förstärkarsidan. Sparar man sladdarna så kan högtalarna bytas ut - impedansen för originalhögtalarna är dock ganska låg, 3 ohm.

Förstärkaren är inbyggd i sub-basen vilket gör att ingen av dessa går...   Läs mer
 
Helt ok, men kan inte köra JBOD via e-sata eftersom den bara har 1 e-sata port.

Tyst och kall.
 
TVn tycktes helt utmärkt från början, men jag började snart uppmärksamma mönster i bakgrunden som syntes extra tydligt vid enhetliga bakgrunder som tex himmel. Reparation utfördes men TVn kom tillbaka med samma fel, plus ett nytt problem med backlight bleed.

TVn godkändes för en andra reparation men kom tillbaka utan åtgärd.

Sony menar nu att detta problem finns i alla apparater av modellen EX7 och faller inte under garantin. De vill inte heller kommentera det nya felet som uppstod efter repa...   Läs mer