25 år Medlem sedan: 2007-12-24

Ceemons omdömen

Här visas de omdömen Ceemon har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

2 år sedan

Forza Horizon

 
Når inte upp till Forza Motorsport 4s höga klass, men knäpper mer liknande spel som Test Drive Unlimited 1/2 och Need For Speed på fingrarna rejält. Kul som omväxling till Motorsport-delen av serien men absolut ingen ersättare, men det var ju inte vad de någonsin utgav spelet för att vara heller. Rally-DLCt är också riktigt roligt om än något kort.
 
2 år sedan

Kabelbutiken

 
Bra utbud, snabba leverans och suverän support!
3 år sedan

Logitech G400

 
Mycket bra mus, hade tidigare 2 Razer Deathadder där scrollhjulen gått sönder bägge gångerna. Och även om kvalitén (bortsett från just det) är marginellt bättre på Deathaddern, så är den verkligen inte värd 200 kr mer än G400. Som flera andra tidigare påpekat så verkar knappar och scrollhjul bli lite "mildare" i klicken, sen om det är placebo eller att materialet faktiskt anpassar sig vågar jag inte svara på. Är hur som helst inget som stör efter några veckors användande!

3 år sedan

KLD DATA

 
Inga problem, snabb och billig frakt med spårningsbart kollinummer även på litet paket.

-1 
Ringde till deras kundtjänst som var trevliga och gav bra svar på mina frågor, därefter förhandsbokade jag ett spel som kom till och med dagen innan release, mycket bra!
Det är dock annat än vad man kan säga om deras fysiska butiker, därför 2 st stjärnor från full pott.
 
4 år sedan

Nårdik

 
Mycket bra butik med låga priser, hyfsat stort utbud och lättnavigerad hemsida. Riktigt snabb leverans också. Enda som drar ner betyget något är att "kundvagnen" nollställdes ett antal gånger när jag skulle beställa, så gällde att välja alla varor snabbt och sedan beställa...

 
Mycket rekommenderad butik, snabb leverans och bra kundservice som snabbt ringer upp om man mailat någon fråga!
  • Butiken svarar:

    Stort tack för detta, vi blir extra varma inombords att läsa detta!

 
4 år sedan

NetOnNet

 
Bra pris, snabb leverans och bra support, full pott!
 
5 år sedan

CDON

+1 
En massa onödigt krångel resulterade i att det tog runt tre veckor sen den första beställningen för alla varor att anlända.
Ingen direkt information om lagerstatus, orderstatus och att sedan skicka varorna med någon skitfrakt hos posten som inte går att spåra längre än att det lämnas in på det första sorteringsstället.
Enda särskilt positiva var väl att grejerna kom fram till slut.
 
6 år sedan

Webhallen

 
Uppdaterar omdömet då de verkar ha blivit bättre på senaste tiden. Ger nu en 8:a i betyg, kort och gott.
 
Förvånansvärt bra ljud för pengarna och det lilla formatet! De enda nackdelarna är möjligen att volymen inte går allt för högt (fullt tillräckligt för normalstora rum dock) och några av knapparna på enheten känns något billiga. I övrigt är kvalitetskänslan riktigt bra, mycket metall och trä. Rekommenderas starkt!

6 år sedan

MP3shop se

 
Bra och serviceinriktad personal som ser till kundens bästa!
 
6 år sedan

Spelbutiken se

 
Inga problem när jag beställde mitt spel, så inga klagomål från mig.
 
6 år sedan

Fyndbörsen

 
Trots trubbel med först trasig vara, sedan en felaktig så var supporten ändå snabba och tillmötesgående för att fixa problemen. Rekommenderas!