Medlem sedan: 2012-02-24

Cat21s omdömen

Här visas de omdömen Cat21 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
3 år sedan

Shopping4net

+1 
Utlovad leveranstid stämde inte alls, skulle lämnas över som present, fick skriva ut ett papper istället :-). Fick skicka presenten på posten i efterhand, vilket medförde extra kostnader för mig.
Vid kontakt för att påtala problemet fick jag ett snorkigt svar att det mer eller mindre var mitt eget fel eftersom jag beställt en ovanlig vara och att utlovad leveranstid egentligen var mer som en fingervisning.
Betalning fungerar som någon sorts konstig kontokredit med ränta och avgifter. Detta fr...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej!
  Tack för dina synpunkter.
  Det är oerhört tråkigt att du upplever oss som en oseriös butik och att du fått ett snorkigt svar av vår kundtjänst då vi försöker att hjälpa alla våra kunder på bästa sätt.

  Tyvärr är det så att om en vara inte finns på lager så anger vi ett datum längre fram när vi beräknar att få in varan från leverantören eller tillverkaren. Kanske är vi lite otydliga på den punkten och det är absolut något som vi kommer att se över.

  När det gäller betalningsalternativ erbjuder vi betalning via kort, direktbetalning via Nordea, faktura, delad faktura eller kundkonto.
  Väljer man någon av de sistnämnda tre kreditalternativen, oavsett belopp, så görs alltid en kreditupplysning enligt den nya kreditupplysningslagen som trädde i kraft 2011-01-01.

  Du hittar all information kring detta i våra köpvillkor som du hittar här:

  http://www.shopping4net.se/Information/Koepvillkor.htm

  Återkom gärna till oss och vår kundtjänst om du har fler frågor eller synpunkter.
  Med vänliga hälsningar
  Nina, Kundtjänstchef
  Shopping4net