Medlem sedan: 2008-12-11

Bylund78s omdömen

Här visas de omdömen Bylund78 har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
1 år sedan

CDON

+1 
Ger dom en tvåa med tanke på att leveranstiden gick snabbt och att rätt varor kom. Men när det gäller hur varorna ser ut när dom väl kommer fram så är dom egentligen inte värda en etta i betyg. Sönder mosade kartonger och ett paket som knappt höll ihop, och tillråga på allt så var en av produkterna sönder. Och detta för att dom fick för sig att skicka en på tok för stor kartong som varubrev istället för som paket, antagligen för att spara in några kronor i fraktkostnad. Gör om och gör rätt CDON...   Läs mer
 • Butiken svarar:

  Hej,
  Det var tråkigt att höra att du har fått defekta varor på grund av hur vårt lager har emballerat dem.
  Jag har skickat ett PM till dig så att vi kan byta ut dem mot felfria.
  Mvh,
  Andreas

-1 
Köpte detta kort i hopp om att det skulle vara bra med tanke på att Sandisk går ut med den garantin som dom gör. Men mitt kort höll i 1,5 månader innan det börjar komma upp i telefonen att det är skadat. Provat att formatera om det och då funkar det fint i början men efter mindre än ett dygn så kommer samma meddelande upp igen. Hoppas verkligen det var ett måndags exemplar som jag fick och att mitt nya ersättningskort är av bättre kvalitet.
 
2 år sedan

Webhallen

+1 
Beställde en Clone+ för att slippa behöva flytta kortet mellan mina olika tv apparater.

Allt är frid och fröjd när paketet väl kommer tills dess att jag läser på följesedeln. Där står det att Clone+ INTE fungerar med boxerkort version 2.0-3.3. Denna info går inte att hitta på Webhallen eller på den tillverkarlänk som Webhallen vill att man skall kolla på för mer info om produkten. Hade dom skrivit detta så hade jag redan innan varan kom kunnat beställa ett nytt kort och haft nytta av produkten...   Läs mer
 
3 år sedan

Vattenbutiken

 
Var på jakt efter en ny flytväst men var lite fundersam på vilken jag skulle välja. Ringde butiken ställde lite frågor och han jag pratade med försökte inte på något sätt sälja in mig på en dyr väst utan var mer intresserad av att förklara skillnaderna mellan de olika västarna och ge mig lite tips för att jag i lugn och ro själv skulle kunna välja vilken väst jag vill ha. Sådant borde fler butiker ta efter istället för att bara vilja sälja dyraste produkten hela tiden.

Beställde onsdag em och ...   Läs mer
 
3 år sedan

Beten nu

 
Vad skall man säga om denna butik tro?
Ja inget annat än utmärkt service och grymt snabba leveranstider.
Beställde några drag igår em och idag låg dom i brevlådan och väntade på mig. Tänk om fler butiker skulle kunna ha lik bra och snabba leveranser, då skulle det handlas mer på nätet.

4 år sedan

Chip n' Play

 
Mitt Xbox behövde flashas om och bytas DVD läsare på.
Mailade dom och fick riktigt snabba svar på mina frågor.
Mailade dom igen på måndagen och kollade om dom hade den läsaren som jag behövde inne eftersom jag troligtvis skulle ha vägarna förbi på fredagen. Jodå dom hade en hemma. Ville inte boka upp den då jag inte visste om jag skulle kunna komma förbi elller inte.

Ringde på fredag förmiddag och kollar om dom fortfarande hade en kvar, och får tillsvar att dom lagt undan en åt mig om utifall...   Läs mer
 
4 år sedan

MyTrendyPhone

 
Kan inte annat än att rekommendera denna butik.
Bra bemötande och snabb leverans. Beställde en vara som dom prismatchade mot en annan butik och 1 dag efter att jag fått min vara så fanns mellanskillnaden på mitt konto. Det är service det.

Kommer garanterat att återkomma när jag behöver nya saker.
 
4 år sedan

24.se

 
VARNING VARNING VARNING!

En liten uppdatering av mitt ärende.
Har nu gått 7 dagar sedan deras mail att dom annulerat min order, men de har fortfarande inte återbetalat de pengar jag betalde. Om 24.se hade för avsikt att återbetala snabbt hade pengarna redan funnits på mit konto men de verkar inte ha för avsikt att hjälpa sina kunder när dom gör fel.

Beställde en bilhållare och laddkabel till min telefon i söndags. Fanns på lager enligt deras hemsida så bara att beställa och se glad ut. Basera...   Läs mer

4 år sedan

Wechip

 
Beställde ett färdig chippat Wii från Wechip för ett tag sedan. Konsolen har funkat utan några problem så där finns inget att anmärka på. Dock blev det lite strul i samband med min beställning. Det började med strul i deras datasystem så dom visste inte vad jag beställt utan bara att jag beställt något. Fick ett mail 2 dagar efter där dom frågade vad det var jag önskade och svarade dom senare på kvällen när jag kom hem. Fick ett mail tillbaka att mitt paket skulle skickas samma dag. Dock gick d...   Läs mer

6 år sedan

Billigakonsoler

 
VARNING VARNING VARNING VARNING VARNING VARNING VARNING VARNING!!!!!!!!!!!!!!

Har handlat från detta företag en gång och jag är mest nöjd över att jag överhuvudtaget fick tillbka min Xbox360. Dom ljuger om tider, håller sig inte anträffbara när det strular och håller en allmänt oseriös attityd. Handlar du från detta företag på skall du inte vara förvånad om du får dina varor om 6 månader. Att säga att dom ger:
*God Service
*Snabba leveranser
*Brett sortiment
är om man kollar lite nogrannare fö...   Läs mer
 
6 år sedan

Komplett.se

-1 
Fullkommligt underbara!!!
Råkade få ett måndags ex vad det gäller GeForce graikkorten. Råkade ut för det inte helt ovanliga med att temperaturen är enormt hög. Låg på 60-65 grader idle och ÖVER 100 vid lite belastning. Ringde Komplett ang detta och 3 timmar senare får jag ett mail om att ett nytt grafikkort är skickat med Posten. Det kallar jag kundservice.