Medlem sedan: 2010-11-16

Bollattas omdömen

Här visas de omdömen Bollatta har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

 
Håller med tidigare recension. Skulle inte våga springa med detta fodral om det duggregnade lite. Bara genom att ha det på sig och svettas lite så tränger fukt lätt in och displayen blir immig.

4 år sedan

About Music

 
Har aldrig handlat här tidigare men de hade en Rega RP1 som stått på en mässa för 300 billigare än alla andra så jag tänkte att jag lika gärna kunde prova. Jag tror nog inte att leveranssättet var standard men den här köpupplevelsen var det bästa jag varit med om någonsin.

Lade min order torsdag kväll vid 21.30 och ordersystemet var smidigt, även om jag inte riktigt är ett fan av butiker som tvingar på en att skapa en kundprofil - något som dock väldigt många gör. Dagen efter runt 15.00 blir ...   Läs mer
 
4 år sedan

LensWay

 
Bra pris och snabb leverans. Tips till er andra är att alltid gå genom prisjakt till produkten då de ofta använder sig av olika priser. Ett pris om du kommer från jämförelsesajeter, och ett högre om du går direkt till Lensway. Därför tappar dom två stjärnor hos mig.

4 år sedan

MobilGiganten

 
Kanon! Beställde en Dovado 4GR i söndags kväll och fick den på tisdagen. Enkelt att beställa och bra information om produkten. Priset var dock avgörande för mitt val av butiken, och än så länge är jag mycket nöjd.