Medlem sedan: 2007-08-09

Beshemos omdömen

Här visas de omdömen Beshemo har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 år sedan

Ryobi RLT183113

 
En av Ryobis bättre verktyg (i min mening). Teleskop-funktion gör att man snabbt kan få en trevlig arbetsställning. Skapligt låg ljudnivå, går att köra utan hörselskydd om man inte är så känslig för ljud.
Enkelt att få ut tråd, med trådmatning som sker när man drar igång maskinen (accelererar).
Kan rekommendera att använda batterier med lite lägre kapacitet (ex 1.4ah) för att få ned vikten. Har en trädgård på ca 2500kvm, klarar hela med 2st 1.4ah batterier eller 1st 2.4ah.   Läs mer
 
Bra mutterdragare för allmänna garagearbeten. Förvänta er inte att den klarar av att dra av hjulmuttrar utan att man har förlossat muttrarna, det klarar den inte av. För "enkla" hjulbyten får man gå upp ett par prisklasser.
1 år sedan

Ryobi RWSL180M

 
Har en stor andel av verktygen i OnePlus-serien. Den här cirkelsågen är ett bottennapp.
Att såga annat än 6-8mm boardskivor är ett aber. Man kommer cirka 2-4m på ett 2.4ah batteri (24mm trämaterial). Förutom täta batteribyten (och väntetid medan batterier laddas upp) så är medföljande sågklinga usel.

Trodde först att jag fått ett måndags-ex. Så jag lånade en likadan såg av en snickare. Var förvånadsvärt enkelt att få låna den av honom och sågen såg praktiskt taget oanvänd ut. Efter första tes...   Läs mer
 
En skruvdragare som gör det som utlovas. Prisvärd? Beror på om man har tänkt att använda batterierna till andra produkter ur ryobi-one serien.
Har sedan tidigare en AEG 12volts skruvdragare (inköpt på clas-ohlson för 1000SEK, inkl 2batterier) och en gammal Black&Decker. Både Black&Deckern och AEGn är starkare och mer uthållig än denna kombo från Ryobi.
Kan inte rekommendera att använda denna maskin till annat än träborrning/skruvdragning.

Sammanfattningsvis så är det en fungerande skruvdragar...   Läs mer
 
2 år sedan

Ljudfokus

 
Beställde innan 12 på torsdagen, kunde hämta ut varorna efter jobbet på fredagen. Bra förpackat och inget att klaga på.
 
4 år sedan

Conrad.se

+1 
Som så många andra skriver, värdelös leveranstid. Att det ska ta dem 9dagar att ta fram varan från deras lager och ge dem till Posten är helt klart underkänt. Att sedan Posten har en leveranstid på 4dagar (varav helg 2dagar) från Malmö till Mellansverige må så vara.

Alltså, 13dagar att få en vara från Conrad. Skulle tjäna, både tidsmässigt och monetärt, på att handla på AliExpress.
5 år sedan

Netgear WNR3500L

+1 
Klockren router som passar perfekt för mina behov. Kör med dd-wrt firmware och har den kopplad i repeater-bridge läge med USB-hdd inkopplad.
Som tidigare nämnts så är överföringshastigheten från USB-disken och routern inte så mycket att hurra för (5-6MB/s, över ftp, ext3-formaterad WD-elements), men räcker till att streama högupplöst material.
Som alla routrar (mig veterligen) kör denna med linux kärna (duh!) -> Formatera inte kopplade diskar till NTFS, använd ext3!
Google är din vän.   Läs mer
 
5 år sedan

Dustin Home

 
 
Små och lättplacerade, bra finish. Ger ifrån sig förvånansvärt mycket ljud med tanke på elementens storlek. Har dem placerade i ett stort vardagsrum, klarar av uppgiften att fylla upp med ljud galant.
 
 
Beställde högtalare på onsdag natt, har dem poppandes i huset nu på fredagen. Riktigt snabb leverans! Smidig process från beställning till leverans. Upplevs som en väldigt seriös affär.

7 år sedan

Xiop

 
Som många andra har påpekat så är lagersaldot på den här butiken helt opålitlig. Beställde en vara för några veckor sedan och enligt butiken var över 30st på lager. När ordern hade blivit behandlad (efter en dag), var lagret nere på något på 20st. Efter en vecka utan att produkt kommit ringde jag till Xiop för att höra hur det gick med min produkt (man får _inte_ ett kollinummer att kolla upp med fraktfirman), efter en lång stund i telefonkö fick jag prata med en kille där som inte verkade ha f...   Läs mer
 
En helt perfekt mobil som jag skaffade för att kunna ha bra kontroll över mitt liv. Mycket bra kalenderfunktion, som stödjer vCal (dock inte iCal). Smart påminnelse funktioner i "att göra" lista. Bra browser (opera 8.65 medföljer) som gör det lätt att surfa. Hade från början problem med kontakterna, men med ett mejl till Sony-Ericsson supporten ordnade det sig. Handskrift igenkänning gör att man snabbt kan klottra ner anteckningar och skriva kortare sms/mejl. Bra att veta är att telefonen kör ...   Läs mer
 
8 år sedan

NetOnNet

 
Beställde en produkt i deras fyndvaruavdelning, får mail direkt som säger att prukten inte finns och att de inte planerar att ta in den inom överskådlig tid. Produkten ligger fortfarande kvar under denna avdelning och det har nu gått 1,5vecka. Kasst av NetOnNet!
 
8 år sedan

Komplett.se

 
Mycket bra butik. Beställde dator och tillbehör med postförskott, fick det jag beställt under den tredje gångna dagen. Fick sms-avi och kunde hämta ut beställningen strax efter att det var vid mitt utlämningsställe. Helt perfekt! =)
 
Med hänsyn till priset är det en bra telefon, om man klarar sig utan funktioner utöver att ringa. Den har en mycket smal midja som gör att telefonen lätt får plats i jeans-ficka och har föredömlig batteritid. Något som är negativt är den låga upplösningen som gör det praktiskt taget omöjligt att skriva och läsa sms (ett och ett halvt ord får plats på displayen) samt krångligt att få fram menyer och lägga in telefonnummer.
Köpte telefonen åt min far som endast kräver bra battteritid och att det...   Läs mer