Medlem sedan: 2010-07-20

AndreasDS omdömen

Här visas de omdömen AndreasDS har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

3 år sedan

Noctua NH-D14

 
Kör detta på min i7 930 och den kyler otroligt bra. Har haft denna i 1 år nu i sommar och har aldrig haft problem med temperaturer. Visst är det stor, men den passar utan tvekan i mitt Corsair 700D chassi.

Rekommenderar detta om det får plats, bland dem bästa jag har haft!
 
3 år sedan

Inet

 
Har beställt från Inet väldigt många gånger och de har inte svikit mig än. Leveranstiden är 1-2 dagar om du beställer på en vardag samt priserna är riktigt bra. Hemsidan är mycket användarvänlig och deras sortiment kan jag inte klaga på. Deras kundservice är väldigt trevlig och grymt kunnig. Kanon!

Sedan att dem skickar med en liten godisbit vid varje köp gör ju inte köpet sämre.
 
Har nu provat objektivet. Förvånansvärt bra kvalité på bilderna, för 990:- förväntade jag mig inte alls det här. Väldigt nöjd med mitt köp.

Sedan att själva objektivet låter en hel del och autofokusen inte är den snabbaste är ju en annan femma, men det var ju trots allt bildkvalitén jag prioriterade.

Känns som om den kommer gå sönder om man tappar den pga. det "plastiga" skalet, så man får vara försiktig.

Overall ett riktigt kul objektiv för 990:-, utan tvekan värt det.
 
Köpte min 550D på Mediamarkt och är väldigt nöjd. Bildkvalitén är riktigt fin och videofunktionen fungerar kanon. Enda nackdelen är väl att det inte är en fullformatskamera, men det finns andra modeller för det ändamålet.

Tycker det mesta är redan sagt i de tidigare kommentarerna så jag behöver nog inte nämna så mycket mer. Bra instegs kamera för dem som inte är vana med systemkameror. Menyerna är enkla och funktionerna är många.

Rekommenderas verkligen!
 
Köpte 4 av dessa inför en utlandsresa och måste säga att de fungerade riktigt bra. De är snabba som tusan och det medföljande plastfodralet verkar skydda de kort som inte används väldigt bra.
3 år sedan

Canon BG-E8

 
Köpte detta några dagar efter mitt Canon EOS 550D köp och jag är väldigt nöjd. Den har en skön tyngd och sitter fint på kameran. Jag tycker ett batterigrepp ger skönare fotoupplevelse och möjligheten till två batterier eller 4st AA är bra för resor och liknande.

Köpte min på Inet.se.
3 år sedan

Dörr Profi A4

 
Beställde detta från CyberPhoto och jag måste säga att det fungerar kanon. Riktigt stabilt och jag använder en Dörr Kulled HB-36 (rekommenderas). Den tillhörande väskan som man fick med fungerar bra, skön att bära på axeln.

Ska ta ut det ikväll för första användning utomhus. Gillar möjligheten till "spikar" längst ner på vardera ben. Kommer nog passa perfekt då isen fortfarande ligger på Stockholms gator.
 
3 år sedan

CyberPhoto

 
Var lite skeptiskt inför mitt köp då jag inte hade handlat från CyberPhoto tidigare men det fungerade kanon.

Beställde mina produkter runt 23:00 tiden i söndags och idag tisdag 12:00 fick jag SMS om att mina paket fanns att hämta på posten. Det var ett stativ med kulled, två väskor (en axel och en ryggsäck) samt ett batteri. Allting var väl inpackat och allting fungerade som det skulle.

Riktigt trevlig hemsida måste jag säga. Kommer definitivt beställa härifrån igen.

PS. Har inte fått "anv...   Läs mer
 
4 år sedan

Phone House

+1 
Beställde en iPhone 4 32GB från en av deras butiker i Stockholm och blev då lovad en leveranstid på 3-4 veckor. Detta var den 6 September 2010.

Idag, 23 November har jag fortfarande inte fått min iPhone och har vid flertal gånger försökt ringa till butiken ang leveransstatus utan att någon svarar. Jag har även varit i kontakt med deras kundtjänst, men det enda de ber mig göra är att ta kontakt med butiken som aldrig svarar. Funderar stark på att skita i denna bokning, och ta kontakt med någon ...   Läs mer