Medlem sedan: 2008-04-15

Amazonites omdömen

Här visas de omdömen Amazonite har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

1 år sedan ( Uppdaterat: 9 mån sedan )

D-Link DIR-657

 
För 195 kr från Webhallen är det ett riktigt kap. Funkade utmärkt att installera routern med bärbar dator utan CD-läsare. Väldigt framtidssäker router. Enda nackdelen är att den saknar frekvensbandet 5 GHz men det är inget som jag har märkt av.

UPPDATERING: Har nu använt routern i drygt ett år. Man måste starta om den ca 1-2 gånger per vecka eftersom den förlorar internetanslutning. Jag måste därför dra bort några stjärnor från mitt ursprungliga betyg. Routern fungerar fortfarande utmärkt unde...   Läs mer
 
1 år sedan

Fyndiq

 
Leveransen tog 2 dagar men frakten som kostade mig 49 kr krävde endast ett frimärke (satt på leveranspåsen) för 7 kr. Emballaget kostade knappast 42 kr. Riktigt lågt av Fyndiq. Annars var allting snabbt och smidigt.
 • Butiken svarar:

  Hej,

  Vi på Fyndiq har inget eget lager utan vi samarbetar med över 1100 olika butiker som säljer produkter genom oss.

  Ofta innebär detta att den faktiska fraktkostnaden blir väldigt stor om man beställt flera olika produkter från olika butiker och vi har därför valt att ha en fast fraktkostnad som inte påverkas av hur mycket din beställning innehåller.

  Så oavsett om du beställer en soffa eller massa mobilskal så betalar du lika mycket i frakt.

  Vänlig hälsning,

  Elin, Fyndiq

 
1 år sedan

Tele2 webbutik

 
Beställde en telefon i samband med förlängning av ett abonnemang. Det stod att leveranstiden var 1-3 dagar. Efter en vecka så har jag fortfarande ingen telefon och någon information om leveransförseningar har jag inte fått!

Slutsats: Ta leveranstiderna med en nypa salt!
+1 
+ Den enda mobilen som inte laggar trots ca 70 st installerade appar
+ Inga onödiga bloatwares (appar som är förinstallerade och som ingen använder)
+ Stilren design och väldigt liten i förhållande till skärmstorleken
+ Skön baksida och som dessutom inte blir kladdig av fingeravtryck
+ Lång (1-3 dagar) batteritid speciellt vid liten användning
+ HDR+ och Photo Sphere i kameran

- Kameran har en tendens att överexponera bilderna ibland
- Högtalaren har ibland en låg volym och dåligt med bas

Sam...   Läs mer
 
1 år sedan

Stylepit

 
Har nu beställt över 5 gånger från StylePit och SmartGuy. Sammanfattning:
+ Snygga och billiga kläder speciellt när det är rea
+ Fri frakt
+ Fria byten
+ Snabba mailsvar

EDIT:
- Långsam leverans, räkna med minst 3 dagar p.g.a. Schenker
 
Liten, snygg, bättre ljud än vad man förväntar sig och ett riktigt kap för det priset!
2 år sedan ( Uppdaterat: 1 år sedan )

A4Tech G9-530HX

 
Helt sjukt bra mus. Man får precis det som utlovas. Räckvidden är grymt bra trots en tjock vägg och en metallskylt emellan. Löjligt lågt pris, den är värd mycket mer. Köp!
+1 
Finns inget att klaga på precis. Hårddisken är väldigt liten och tyst. Den är snabb och jag kan bekräfta att det är en hårddisk på 7200 RPM.

Det enda jag saknar är en av och på knapp. Nu går den liksom igång direkt när man kopplar upp den mot datorn och den stänger av sig när man kopplar ur den. Vissa vet jag behöver ha hårddisken uppkopplad mot datorn väldigt länge men vill gärna stänga av den då och då utan att koppla ur något och det går alltså inte med den här hårddisken.   Läs mer
+2 
+ Mycket bra och starkt ljus
+ Displaystyrkan reagerar väldigt snabbt och justerar sig efter hur ljust/mörkt det är i rummet
+ Man behöver bara trycka lite lätt någonstans på framsidan för att aktivera Snooze
+ Ljudet man vaknar till är klockrent, verkligen skönt att vakna till
+ Går att ställa in ljusintensiteten och ljudvolymen på ljudet man vaknar till

- Ljuset lyser inte i 360 grader vilket gör att endast den delen av rummet som framsidan av lampan pekar mot blir ljust
- Skönt med touchkna...   Läs mer
 
Mycket snygg och stilren personvåg som håller bra kvalitét. Det finns många funktioner. Vikten kan man helt klart lita på. Däremot kroppsfettet och de andra värdena är ungefärliga. Till exempel så vet jag vad mitt kroppsfett är och den här vågen gjorde ett fel på max +/- 2%. Med tanke på priset och storleken på vågen så är det väldigt bra noggrannhet. Jag använder vågen för att följa trenden på alla värden och det funkar väldigt bra!
 
4 år sedan

Shopping4net

 
Billigare än konkurrenterna när jag köper bläckpatroner. Får också fri frakt som gräddet på mosen =)
 
4 år sedan

Ellos

+2 
Jag skulle beställa en vara med rabattkod som skulle ge mig 30% rabatt. Jag skrev in mitt personnummer för att hämta mina uppgifter automatiskt men upptäckte sen att faktura detta gällde faktura så jag valde istället att betala min order med kort. Det slutade med att jag avbröt betalningen eftersom jag inte fick min rabatt som utlovat. TRODDE JAG HADE SLUPPIT ELLOS NU MEN ICKE! Några dagar senare dimper det ner ett brev från nåt kreditupplysningsföretag och det visade sig att Ellos hade beställ...   Läs mer
 
4 år sedan

Beautystore

 
Beställde idag en parfym eftersom den var mer än 100:- billigare än andra butiker och fick ett mail efter någon minut där det stod att jag kunde hämta ut min beställning. Stort + för att de har ett hämtlager som medför att man inte behöver betala frakt. Frakten på 29:- är inte heller så mycket jämfört med andra butiker annars.

Mycket trevligt kundbemötande och nära till T-banan. Pyttelitet minus för att de inte tar kort ÄN. De ska fixa det. Det finns ändå en bankomat bredvid T-banan och en ICA...   Läs mer
 
4 år sedan

Dustin Home

 
Studentrabatt + fri frakt. Billigt och bra. Spårningsbar förändelse är jätte bra också. Svar från support inom 24 h. Beställde söndag kväll och fick mina varor på onsdag eftermiddag. Kunde ha varit lite snabbare men annars helt perfekt =)
 
Det började med att jag fick en 75ml av den här parfymen som present. Jag blev helt galen och köpte genast en 125ml när 75ml va slut och så har jag gjort de senaste 3 åren. Det här är den bästa och ABSOLUT GODASTE parfymen. Har fått flera kommenterar från både tjejer och killar och alla säger att den e SUPER. Kommer använda den här parfymen sålänge Hugo Boss erbjuder den =)
 
+ Skärmen vrider sig när man lutar telefonen åt sidan
+ Jäkligt snygg baksida, speciellt den där Walkmanikonen som lyser

- Hörlurarna ger bra ljud men går sönder såsmåningom
- Kameran är knappast 3,2 MegaPixel
- Seg
- Laggar när man gör 2 saker samtidigt t.ex. lyssnar på musik och skriver ett sms eller skriver ett sms och får ett sms. I det andra fallet så fryser mobilen i 2-3 sekunder innan den fungerar igen
- Skärmen fryser och mobilen startar om sig minst 1 gång om dagen
- Lämnat in den på ...   Läs mer
5 år sedan

D-Link DIR-655

 
Den bästa routern någonsin!!! Jag hade tidigare D-Link dir-600 och fick ingen signal till mitt rum trots öppna dörrar och inget som skymde. Nu kan jag ha stängda dörrar och kanske kinesiska muren framför utan några som helst problem. För jag får nu 130mbit/s trådlöst med full signalstyrka (Utmärkt) och jag sitter minst 15m bort från routern!!!