Medlem sedan: 2008-12-11

---Don-Corleone---s omdömen

Här visas de omdömen ---Don-Corleone--- har lämnat på Prisjakt & Minhembio.

3 år sedan

 Primare I32 (sålda)

(Digitalsixx)
 
 
 
Mycket bra servicekänsla. Man är aldrig till besvär och de är beredda att låta dig lyssna, vela och låna hem utan något annat än uppmuntran. Jag värdesätter säljarnas relativa prestigelöshet och lyhördhet.
 
Man kan få bättre ljud ur högtalare men tveksamt om det finns så många konkurrenter i samma prisklass. För oss som älskar Cantons rena och ärliga ljud finns inte mycket annat om du är beredd att betala mer än "budget" men utan att bli skinnad och samtidigt få en formatmässigt liten och lättmöblerad "golvare".
 
Kan givetvis finnas bättre DACar/CD-spelare som får ut det där sista i upplösning osv men denna är oförskämt bra och räcker väldigt långt. Ett perfekt sätt att få superljud från dator, ps3, tv-dekoder, mm. Tänk om den gick att styra med fjärrkontroll och tänk om det fanns någon ingång till ... mycket vill ha mer :-)
6 år sedan

 Hembio(vardagsrum).

(Noobman)
 
6 år sedan

Arcam FMJ A38

 
Det här är en jättebra förstärkare, inget snack om saken! Jag tittade och lyssnade mycket på Naim Nait5 och Naim XS, Primare 21 och 31 samt Hegel H1. Innan dess hade jag också sneglat på Rotel. Alla maskinerna hade sina kvaliteter och de skiljer sig faktiskt något åt i karaktär. I slutänden kunde jag egentligen inte välja mellan Hegeln och A38:an. Hade mycket ångest första veckorna för om jag valde rätt i slutänden men det är hur som helst en mycket bra maskin och jag har inga skäl (utom allmän...   Läs mer
 
6 år sedan

Ljudmakarn

 
Jag har väldigt svårt för ljudmakarn. Vet man vad man vill ha och det inte passar personalen får man verligen veta hur FEL man har. De har på alla sätt en mycket mycket märklig attityd som inte utgår från kundens behov och kunskaper. De kan dissa produkter de själva säljer för att de är "värdelösa" (för billiga antar jag). Man får tydligen inte heller säga att man vill ha ett "hyfsat" ljud om man inte går ut med en anläggning för 100.000 pix. Då får man också veta att det man är ute efter inte...   Läs mer
 
Jag har dessa tillsammans med mina Sennheiser HD595 och det blir ett närmast felfritt ljud. Dessvärre är lurarna ganska linjära så det är svårt att få någon riktig rätsida på hur bra Head Boxen producerar i basregistret. Annars en fantastisk kombination som ger fantastiskt ljud utan att kosta (hela) skjortan.
 
Bra kvalitet på ljud och bild. Toppen EPG och med 250 GB hårddisk är det ultraenkelt att spela in även med HD-kvalitet. Låser sig ibland dock även om det är ganska sällan.
6 år sedan

Sagemcom HD

 
Bra kvalite på både ljud och bild. Toppen EPG. Ordentlig hårddisk 250 GB som spelar in HD-kvalitet oerhört enkelt med EPG:n.

6 år sedan

Expert

 
Har egentligen varken positivt eller negativt att säga om butiken. Inte särskilt imponerad av kunskap och service/uppmärksamhet. Bra med prisgaranti eftersom man sänkte priset lite senare.

6 år sedan

Elektrowelt24

 
Lite äventyrligt med förskottbetalning men mycket bra respons på mail på engelska och ruskigt snabb leverans. Toppbetyg!
 
Jag har hört många högtalare. Dock inga andra över 25 kkr. Detta är mina absoluta drömhögtalare ... och nu har jag själv dessa. Jag kan bara säga att - för mig - blir det inte bättre än så här. Jag driver dem just nu med en yamaha hemmabio reciever - i och för sig med största möjliga kräm i budgetsegmentet men ändå - ur budgetsegmentet och det blir ett ... MYCKET bra ljud. Bättre blir det säkert när jag byter upp mig till en 10 kkr+ stereoförstärkare men ... det här är otroligt prisvärda högtal...   Läs mer
 
6 år sedan

NetOnNet

 
Köpta i deras lagerbutik. Billigt och smidigt!
6 år sedan

Sennheiser HD595

 
Jag har själv aldrig hört bättre!

6 år sedan

inWarehouse

 
Snabbt och smidigt! Butiken glömde dock att upplysa mig om att den inte får transporteras liggande så ... tja, där stod jag med en plasma i bortre delarna av Sundbyberg/Solna utan att veta vad jag skulle göra. 500 pix för taxi kändes trist!
 
BARA pioneer har bättre bild. Är du LCD-frälst kanske du möjligen har en annan uppfattning men så mycket bättre blir det hur som helst inte. Ljudet är för mig helt ointressant men en extra HD-ingång och full-hd skulle gjort produkten fullkomlig men till priset för PX-70:an?! ... kan inte begrära mer!
 
Sanslöst ljud. En definitiv uppgradering ifrån mina gamla profigold som i sin tur var en betydande uppgradering från noname.

Det finns säkert bättre kablar om man lägger några 1000-lappar till men det här är så bra det blir runt 1000-lappen tycker jag. Man bör nog också ha lite mer exklusiva grejjer i sin anläggning för att riktigt uppskatta något bättre.

6 år sedan

HiFi-Klubben

 
Hyfsad butik med bra sortiment och hjälpsam personal. Trist att de har "monopol" på sina grejjer i sverige ... det talar ju för att deras priser egentligen också är lite onödigt höga ...
 
Jag tycker dessa kablar är väldigt bra. Jag förstår att det finns bättre för åtskilliga 100-lappar metern men det är jag inte berädd att lägga ... än ...!

6 år sedan

www.webhallen.se

 
Har handlat mycket från webhallen. Beställer i regel på nätet och hämtar i butik på sveavägen eller i sundbyberg. Billigt, snabbt och smidigt. Jättebra rutin för reklamation också.
 
6 år sedan

Reference Audio

 
Inget att erinra mot. Beställde på nätet/telefon och fick varorna mycket snabbt utan problem.
6 år sedan

Rotel RDV-1050

 
Mycket bra bild och ett mycket bra ljud, även när den spelar CD hävdar den sig väl mot dedicerade CD-sperare. Står sig väl inte mot lite dyrare CD-spelare men ... Idag saknar den också HD-utgången.
 
Kanske något högt betyg men det är satt i förhållande till produktens pris. Jag tycker att dessa är förvånansvärt detaljerade och rena i ljudet i denna prisklass. Jag har varit oerhört nöjd med dessa även om de nu givit mig lite blodad tand att köpa lite dyrare grejjer. Men tack vara LE 150:an kommer jag alltid vara lojal med canton
6 år sedan

Canton LE 103

 
Kanske något högt betyg men det är satt i förhållande till produktens pris. Jag tycker att dessa är förvånansvärt detaljerade och rena i ljudet i denna prisklass. Jag har varit oerhört nöjd med dessa även om de nu givit mig lite blodad tand att köpa lite dyrare grejjer. Men tack vara LE 103:an kommer jag alltid vara lojal med canton.
 
 
Köpte i butiken. De ligger lite avsides så man får ofta ha personalen "för sig själv". De kan mycket och är intresserade och är alltid väldigt trevliga och tillmötesgående. Tycker särskilt mycket om deras nisch och deras utbud. Kul att det finns en sådan butik.
6 år sedan

VTL Jordan JX92S

 
Dessa finns också att köpa färdigbyggda från olika håll på nätet för ca 20.000 kr och uppåt. En dubbelbestyckad version med diskant testades i senaste Hifi-choice med oerhört bra betyg.Själv har jag byggt samma version som säljs av Hifi-kit efter ritningar på nätet. De är bestyckade med samma (SANSLÖSA) element, Jordan JX92S från Hifi-kit.Visst saknar de baspondus och det sista i diskant men de är i övrigt på alla sätt sanslösa. De är dock sanslöst detaljerade och erbjuder en oemot...   Läs mer
 
Jag har haft denna microstereo i mer än ett år. Jag letade länge och gjorde noggranna jämförelser innan köp. Storlek och ljud var mina klart viktigaste parametrar. Högtalarna är bytta mot ett par hembyggda transmissionline med Jordan JX92S högtalarelement. Tillsammans får jag ett helt makalöst detaljerat ljud med fantastisk stereobild. Nu har jag dock dessa i sovrummet som bara är 14 kvm och med sängar och gardiner alldeles ypperligt dämpade. Ljudet är dock svåremotsvarat även om jag förstår at...   Läs mer
6 år sedan

Yamaha RX-V750

 
En vansinnigt bra "budget-reciver". Den räcker en bra bit både när det gäller ljud och bild. Min ödmjuka uppfattning är nog att man är tvungen att gå upp rätt bra i pris eller att välja en renodlad stereoförstärkare om man vill ha så mycket bättre ljud och finesser. Idag saknar den givetvis, inte minst HD-utgång, Brown-Burr dacarna och USB-ingång jämfört med nyare maskiner.