Kameror kan delas upp i två huvudkategorier. Kompaktkameror passar bra vardagsfotografering, ofta utrustade med programlägen för vanliga situationer man stöter på, som "porträtt", "landskap" och "sport". Kompaktkameror har oftast inte utbytbart objektiv.

För den som själv vill experimentera och påverka bilderna kan en systemkamera (DSLR) med utbytbara objektiv passa bättre. Generellt säger man att bildkvaliteten till 50% beror på kameran och 50% av objektivet.

Stäng

Kameror kan delas upp i två huvudkategorier. Kompaktkameror passar bra vardagsfotografering, ofta utrustade med programlägen för vanliga situationer man stöter på, som "porträtt", "landskap" och "sport". Kompaktkameror har oftast inte utbytbart obj... Läs mer

Spara länk till sökresultatet

Dra mig till din lista!

Du kan spara en länk till denna sökning i en lista - som du hittar i vänsterkanten av sidan. Då hittar du enkelt tillbaka till den vid ett senare tillfälle.

Du kan också använda den i en prisoptimering. Då kommer optimeringsfunktionen att välja den produkt av de som matchas av sökningen som ger det lägsta totalpriset. Du behöver alltså inte välja ut en specifik produkt utan kan göra prisoptimeringar av mer generell karaktär.

... eller spara sökresultatets produkter i en lista

Du kan också lägga någon eller alla produkter du sökt fram, genom att dra dem till listpanelen till vänster. Du kan dra flera på en gång genom att första markera dem.

Läs mer om listfunktionerna här.