Betalningsalternativ

SveaWebPay faktura
Payson
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 5 år sedan
(data från 2015-10-05)
Detaljerad information Mobilfynd har fått betyget (5.40)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Usel
  Jag har inte så mycket positivt att berätta om detta företaget. Jag beställde en helt ny Iphone där i början av månaden men fick verkan mobilen eller pengar tillbaka (ännu).

  Först när jag beställde telefonen fick jag ett mail om att leveransen är på väg, så jag väntade på min mobil i 3-4 dagar efter mailet. Därefter fick jag ett annat mail från orderhanteringen där de sa att varan var slut (vilket tog de tre arbetsdagar att komma på) och att jag kan få välja en ny produkt eller få pengarna tillbaka. Varför skicka ett mail då att "leveransen är på väg" när de inte ens har den på lagret? Jag svarade iaf samma dag och skickade alla kontouppgifter för att de ska kunna sätta pengar på mitt konto.
  Därefter har jag inte fått nåt svar på en hel vecka, bara när jag hörde av mig till kundtjänsten och klagade på att jag har fått vänta i två veckor och det händer inget, då får jag svar från orderhanteringen att de ska skicka ett prio-uppdrag till ekonomiavdelningen för att de ska överföra pengarna. Nu har det gått tre arbetsdagar sedan dess och jag väntar fortfarande på mina pengar.

  Jag rekommenderar inte att vända sig till detta företaget, väldigt seg service, allt är oklart, man får bara vänta hela tiden och höra av sig för att påminna och skynda på.
  8 mån sedan
 • Perfekt
  Bytte in min gamla iphone 3GS och köpte en iphone 5 den funkar perfekt!
  9 mån sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  10 mån sedan
 • Perfekt
  Allt fungerade utmärkt, fick telefonen efter 3 dagar och den var i fint skick.
  10 mån sedan
 • Usel
  Fick aldrig varan, svarar inte på mail, svarade på telefon efter att jag har ringt i 5 dagar.
  Undvik!
  10 mån sedan
 • Hej Sasa!
  Först och främst ursäkta att det blev strul kring din beställning! Vi försöker alltid hålla snabba leveranser och snabb kundtjänst, men i detta fallet fick vi lite svårt.
  Du emailade oss den 19 november, varpå du sedan ringde och pratade med oss den 19 november. Vi lovade då återbetalning vilket gjordes. Du skrev även det här betyget den 19 november. Vi försöker som sagt alltid hålla snabb respons men vi fick inte mycket tid på oss att ordna upp din beställning på.
  Vi ska såklart bli ännu snabbare och hoppas du ger oss en ny chans att tillhandahålla riktigt bra telefoner till marknadens bästa priser!
  Med vänlig hälsning, Mobilfynds kundtjänst

 • 2014-10-06 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • 2012-11-27 - Elektronikåtervinning i Norden AB (556825-9096) tog över verksamheten från Tell Your Friends AB (556756-6400).