Betalningsalternativ

SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 6 år sedan
(data från 2016-05-29)
Detaljerad information Mobilfynd har fått betyget (7.20)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Perfekt
  Kanonservice och mobiltelefonen var superb. Kommer att använda Mobilfynd igen! :)
  3 dagar sedan
 • Perfekt
  Köpte en begagnad nokia windows telefon,var som ny ,bytte in några äldre telefoner,all kommunikation,support fungerade perfekt
  6 dagar sedan
 • Perfekt
  Köpte en begagnad Iphone 5 i "OK skick" och den var som ny. Var lite osäker först att köpa en begagnad telefon men det var riktigt värt. Hade lite kommunikation med supporten där innan köpet och de var väldigt hjälpsamma.
  20 dagar sedan
 • Usel
  Har försökt få kontakt med Mobilfynd via deras formulär 5 gånger och fortfarande inget svar ifrån dom.
  Jag är otroligt irriterad över deras behandling av mig.
  Jag har en begagnad Galaxy S4 som ligger och väntar på att lösas ut med 2 378 kr.
  Från början var priset 1 700 & 1 900 kr på deras hemsida och sedan blev priset bara högre och högre som ni kan se nedan.
  Det slutade med 2 378 kr men det är inte priset i sig som irriterar mig mest Det är att DOM INTE SVARAR PÅ MINA MAIL..Någon telefon att ringa finns inte.
  Ni måste väl ändå ha någon Empatisk förmåga att svara på era kunders förfrågningar mm.
  Löser jag inte ut produkten inom 2 veckor får jag ett vite på 300 kronor.
  Skulle aldrig rekommendera Mobilfynd till Vänner,Vänners Vänner mm mm mm mm.

  "Vänligen" Tommy i Göteborg.

  Produkt Artikelnummer Antal Summa
  Samsung Galaxy S4 GT-i9505 | OKEJ SKICK | OLÅST 10-10211M 1 2 190,00 kr
  Summa 2 190,00 kr
  Postförskott 69,00 kr
  Leverans 119,00 kr
  Moms 475,60 kr
  Totalt 2 378,00 kr
  7 mån sedan
 • Hej Tommy!

  Det var synd att du inte känner dig nöjd med vår service. Vad vi kan se så har vi dock levererat den telefon du har beställt där priset för telefonen har framgått tydligt av vår hemsida från början. Kostnad för leverans och postförskott tillkommer efter de val som du själv gjort på vår hemsida vad val av betalning- och leveranssätt. Din beställning har således behandlats i vanlig ordning och skickats iväg dagen efter du gjorde din beställning. Vi har därför svårt att se vad i vår tjänst det är du inte är nöjd med.

  Vi håller för närvarande på och låter våra tekniker titta på ett eventuellt fel med kontaktformuläret för att se om det är något som inte stämmer där. Vi beklagar att du känner att du inte kunnat nå oss och gör vårt bästa för att åtgärda felet.

  Vänligen
  Mobilfynd

 • 2015-05-30 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  Jag har inte så mycket positivt att berätta om detta företaget. Jag beställde en helt ny Iphone där i början av månaden men fick verkan mobilen eller pengar tillbaka (ännu).

  Först när jag beställde telefonen fick jag ett mail om att leveransen är på väg, så jag väntade på min mobil i 3-4 dagar efter mailet. Därefter fick jag ett annat mail från orderhanteringen där de sa att varan var slut (vilket tog de tre arbetsdagar att komma på) och att jag kan få välja en ny produkt eller få pengarna tillbaka. Varför skicka ett mail då att "leveransen är på väg" när de inte ens har den på lagret? Jag svarade iaf samma dag och skickade alla kontouppgifter för att de ska kunna sätta pengar på mitt konto.
  Därefter har jag inte fått nåt svar på en hel vecka, bara när jag hörde av mig till kundtjänsten och klagade på att jag har fått vänta i två veckor och det händer inget, då får jag svar från orderhanteringen att de ska skicka ett prio-uppdrag till ekonomiavdelningen för att de ska överföra pengarna. Nu har det gått tre arbetsdagar sedan dess och jag väntar fortfarande på mina pengar.

  Jag rekommenderar inte att vända sig till detta företaget, väldigt seg service, allt är oklart, man får bara vänta hela tiden och höra av sig för att påminna och skynda på.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Bytte in min gamla iphone 3GS och köpte en iphone 5 den funkar perfekt!
  1 år sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 år sedan
 • Usel
  Fick aldrig varan, svarar inte på mail, svarade på telefon efter att jag har ringt i 5 dagar.
  Undvik!
  1 år sedan
 • Hej Sasa!
  Först och främst ursäkta att det blev strul kring din beställning! Vi försöker alltid hålla snabba leveranser och snabb kundtjänst, men i detta fallet fick vi lite svårt.
  Du emailade oss den 19 november, varpå du sedan ringde och pratade med oss den 19 november. Vi lovade då återbetalning vilket gjordes. Du skrev även det här betyget den 19 november. Vi försöker som sagt alltid hålla snabb respons men vi fick inte mycket tid på oss att ordna upp din beställning på.
  Vi ska såklart bli ännu snabbare och hoppas du ger oss en ny chans att tillhandahålla riktigt bra telefoner till marknadens bästa priser!
  Med vänlig hälsning, Mobilfynds kundtjänst

 • 2012-11-27 - Elektronikåtervinning i Norden AB (556825-9096) tog över verksamheten från Tell Your Friends AB (556756-6400).