Snabb leverans
Beställ före kl. 16
60 dagars öppet köp

https://www.dustinhome.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 12 år sedan
Detaljerad information Dustin Home har fått betyget (8.31)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  Sjukt snabb leverans, och detta i tider då posten är under all kritik, fick leveransbekräftelse tidigt på morgonen (beställde på natten) och kunde hämta ut paketet dagen efter. Varan var dock defekt, mailade och förväntade mig höra det man brukar få höra -"kontakta tillverkaren bla bla bla" trots att alla säljare vet eller borde veta att det är säljaren som har ansvar för reklamationer om varan var defekt vid köp, men så vart inte fallet och reklamationen fungerade smidigt och de har ett upplägg som gör att man inte behöver vänta lika länge på ny produkt som alla andra företag jag handlat ifrån. Har fått väldigt många defekta produkter genom åren dessvärre, dock handlar jag väldigt mycket elektronik också, och att varan är defekt är sällan eller aldrig säljarens fel. Tycker Dustin är de som hanterat ärenden av den här typen bäst, snabba svar o.s.v. så kommer hålla mig till Dustin även om en vara skulle råka kosta några 100 kr mindre någon annan stans. De butiker som brukar ha allra lägst priser brukar även vara sämst att ha att göra med vad gäller returer, kontakt och allt annat.
  3 dagar sedan
 • Ganska dålig
  Beställde några produkter (bland annat ett skal till min telefon) som var gulmarkerad (skickas inom 48 timmar), produkterna blev bekräftade i "orderinformationen". Hör av mig till kundtjänst då varan inte skickats efter 48 timmar. Får till svar: "...har tyvärr utgått och är ej något vi kan få tag på längre. Vill du göra några ändringar i din order?". Väldigt konstigt att de inte kontaktar mig, då de inte kan leverera. Bad dem makulera hela ordern och återbetala omgående. Jag hoppas på en snabb återbetalning.

  Uppdatering:
  Skalet var Apples originalskal till iPhone 5/5s/SE (läder) - "Apple Iphone 5S Leather Case - Black".
  Fick snabb återbetalning.
  4 mån sedan ( Uppdaterat: 16 dagar sedan )
 • Knappt godkänd
  Kundservice under all kritik. Jag gjorde en beställning 20160603 på delar till en HTPC. Jag fick ingen bild när jag hade byggt ihop datorn och eftersom det inte fanns någon PC högtalare i chassit kunde jag inte få en felkod. Skickade tillbaka både moderkort och CPU för ingående felsökning hos Dustin. Efter ett par dagar kom moderkortet tillbaka, men jag fick vänta på CPU ytterligare ett par veckor(!?!). När slutligen CPU:n kom tillbaka, skulle jag montera komponenterna igen. Då visade det sig att ett gäng pins i CPU socket på moderkortet är mosade(antagligen efter funktionskontroll)! Inga underlag har levererats med komponenterna som beskriver varken funktionskontroll eller fel. CPU har bytts ut mot en ny, men där skickade man bara med en pack sedel. Ärendena på deras hemsida är inte heller uppdaterade. Kundservice har ingen aning om vad som har skett och kräver nu underlag som jag inte har, med undantag för den fraktsedel som finns på kartongen. Bemötandet hos kundservice har varit mycket konstigt, då teknisk kunskap och kompetens verkar saknas samt att det saknas information om ärenden.
  Jag är fast i något bisarrt moment 22 läge, där jag bestraffas för att Dustin saknar antingen ett ordentligt ärendehanteringssystem eller att teknikerna som har utfört felkontrollen helt enkelt struntat i att använda det.
  Uppdatering: Jag får nu skicka tillbaka moderkortet och ökar mitt betyg.
  Uppdatering 2: Har nu fått ett svar att inte felet täcks av tillverkarens garanti, EFTER att jag har skickat in moderkortet! Det gör det definitivt inte, då DUSTIN har gjort åverkan av moderkortet, inte tillverkaren. Moderkortet kommer nu att skickas tillbaka trasigt igen, trots att kundservice var fullständigt medvetna om detta fel. Jag skickade till och med bilder. Har kontaktat deras kundombudsman, men under dessa förutsättningar kan jag absolut INTE rekommendera denna återförsäljare, utan snarare, gå till någon annan. Priserna var ursprungligen samma som Inet, men eftersom jag hade studentrabatt hos Dustin beställde jag där istället då det blev ett par hundralappar billigare. Ett stort misstag! Nu blev det 1500:- dyrare och jag har nu beställt ett nytt moderkort från en annan leverantör.
  Uppdatering 3: Jag har nu fått viss kompensation. Kundombudstjänsten har fungerat där kundservicen har varit under all kritik. Hårdvaran verkar sedan inte ha hanterats av Dustin själva. Uppdaterar mitt betyg och rekommenderar att andra som har problem med kundservice att kontakta kundombudet istället. De har hanterat ärendet professionellt i min mening, det var bara synd att det gick så långt som det nu gjorde. Problemet som var med min utrustning, visade sig till slut, vara en simpel BIOS uppdatering. Det var aldrig något fel på hårdvaran.
  1 mån sedan ( Uppdaterat: 16 dagar sedan )
 • Mycket bra
  Bra pris och snabb leverans.
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  Har handlat från Dustin många gånger och har inte haft några problem. Snabba leveranser och de gånger jag haft problem så har kundtjänsten skött det hela bra.
  5 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Usel
  Riktigt dåligt !
  Står levereras inom 48 timmar, då det skulle stå levereras inom 1-3 veckor på hemsidan... Tänk efter innan ni beställer här, då det kan bli väldigt lång leverenstid.
  1 mån sedan
 • Hej,

  Jag beklagar att din leverans verkar ha dragit ut på tiden långt utöver den förväntade tiden. Generellt så är dessa uppskattade tider i förhållande till lagerhållning hos våra distributörer. Ibland händer det att vi får ett leveransdatum från distributören långt utöver det uppskattade datumet vilket vi inte heller är nöjda över och härleds ofta till lagerdifferenser hos distributören när vi väl gör beställningen. Att vi skulle ha en lagerhållning på samtliga våra 200 000 produkter är dessvärre inte en möjlighet vi har.

  Om du skulle vilja återkomma till mig med ditt ordernummer i ett PM eller kontakta Kundservice via 08-553 44 900 så får de titta vidare på ditt ärende.

  Med vänlig hälsning
  Dustin Home AB

 • Perfekt
  Jag har bara positiva erfarenheter från Dustin. Alltid snabba leveranser, bra priser och bra service.
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Mycket bra butik, handlat mycket här. Snabba leveranser =o)
  1 mån sedan
 • Perfekt
  VI ÄLSKAR EN SMART KUNDTJÄNST!

  Jag handlar ofta på Dustin Home i flera år, och varje gång vad jag blir glad att jag gör det,
  för jag känner mig tryggt, särskilt p.g.a deras kunnig kundtjänst.
  Vilket fint bemötande får kunderna, vad de är vänliga, hjälpsamma och proffsiga!

  Förra veckan köpte jag en special mobil hos dem, när jag träffat ett problem, blev jag berörd av kundtjänsten som är problemlösning orienterad, trevlig och hjälpsam, att jag fortsatt handla p.g.a. kundtjänsten.
  De tog hand om problemet snabbt, erbjöd olika alternativ, och gjorde den till verkligheten trevligt, snabbt och effektivt.

  Ni får av mig det högsta betyget.

  Jag tänkte att på den här tiden, som alla är så snabba ibland med negativ kritik, är det lika viktigt att berömma när det väl värde beröm: You earned it fair and square, säger man på engelska!
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Jag har handlat hos Dustinhome ett flertal gånger och utan att ha några som helst förväntningar och alltid fått beställning hem snabbt.

  Vad jag inte har råkat ut för ännu är ett återköp eller inlämning hos service, detta återkommer jag med och reserverar plats för i framtiden.
  1 mån sedan
 • Usel
  Beställde ett headset som inte alls fungerade som det skulle. Kontaktade supporten för att göra en retur men de vägrade ta emot den vid bruten förpackning även om jag hade gjort reklamationen inom de 2 veckorna man har rätt till. De hävdade att de va tvungen att kassera produkten om man öppnat förpackningen. Vilket låter helt befängt, måste vara otroligt många som köper, öppnar och testar produkten för att sedan göra återköp.

  Kontentan är att de va väldigt "fyrkantig" service och jag kommer inte handla där mer om det finns andra alternativ.
  1 mån sedan
 • Hej Lugge!
  Det låter som ett företagsköp du har gjort på Dustin AB. Det stämmer att vi som de flesta andra butiker inte har öppet köp på bruten förpackning där.
  Reklamation kan du däremot göra när du vill under garantitiden utan problem för att få dom reparerade/utbytta.
  Gällande Dustinhome AB så har vi givetvis ångerrätt i 14 dagar där man som konsument kan returnera produkten och få pengarna tillbaka.

  Med vänlig hälsning

  Dustin home AB

 • Bra
  Har handlat i mer än 10 år på Dustin både privat och till arbetet.
  Alltid fått leverans dagen efter. (Såvida inte posten slarvat med paketet)
  Alldrig krånglat med någonting någonsin före denna gång.

  Klarna ett alternativ som fördröjer leveransen då dom kräver kreditupplysning även om man haft konto där sedan bolaget startades.
  Ruttet.
  8 år sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Utmärkt
  Beställde kl 12.00, fick paket kl 10.00 dagen efter. Suveränt Dustin home. Tobias
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Som vanligt så funkade senaste beställningen felfritt. Denna gång var varan inte ens i lager, vilket dock var tydligt markerat, men ändå dröjde inte leveransen mer än 4 dagar. Bra pris och bra information innan köp.
  2 mån sedan
 • Acceptabel
  "Beställ innan kl 16 så skickas det samma vardag"

  Lova inte saker som ni inte kan hålla...
  2 mån sedan
 • Hej, jag håller med dig fullt ut men samtidigt blir det svårt att skriva någonting öht då det alltid kan hända oförutsedda händelser. Trots allt så går nästan samtliga leveranser (tusentals varje dag) i tid precis som tänkt. Beklagar om du råkat ut för en försening.

  Med vänlig hälsning

  Dustinhome AB

 • Mycket bra
  (Y)
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Mycket bra bemötande från kundsevice! Fick hjälp med en reklamation och Dustin skickar ut en ny produkt till mig trots att garantin gått ut.
  2 mån sedan
 • Usel
  "Vi kontaktar er med anledning av att artikeln som ni beställt i denna order dessvärre har utgått ur vårt sortiment."

  Ja så kan man också uttrycka att det blev fel pris och att man därför inte vill sälja varan. Smart! Oseriöst.
  2 mån sedan
 • Hej spaceman75!
  Det troligaste är dock att det helt enkelt är så som vi meddelat dig annars hade vi meddelat att det var fel pris.
  Om du vill så är det bara att du kontaktar vår orderavdelning så kan de se om vi har något likvärdigt i stället för den artikeln som utgick.

  Med vänlig hälsning

  Dustinhome AB

 • Usel
  Beställde varor på lager för nästan en vecka sedan. Eftersom jag beställde på lördag hade jag räknad med att jag skulle få det på tisdag. Nu är det fredag...fortfarande ingenting.

  Skickade ett mejl till supporten på onsdag, och fick ett svar på torsdag att det har gått fel (utan ursäkt!).
  Nu är det fredag och nu står det fortfarande "orderstatus - Bekräftad", så nu blir det väl tidigast på måndag att jag får mina varor, även om det skickas idag med hög prio... Och jag behövde mina varor under helgen :( :(

  Om jag visste att det skulle ta så länge hade jag hämtat det i en elektronikaffär efter jobbet!

  Om det går fel i systemet (kan alltid hända), så förväntar jag att man har en logistik lösning att det får hög prio och att det då skickas med någon "express-lösning".

  Att vänta 9 dagar (minst) är någonting som jag INTE förväntar när jag beställer online inom Sverige. Jag har haft paket från Kina som har kommit snabbare.

  :(

  Update 10:31 : har fått ett svar nu på min andra mejl att de ska skynda på min order nu.
  3 mån sedan
 • Usel
  Katastrofdåligt beställningssystem. Blir inte någon mer handel via Dustin.se
  3 mån sedan
 • Hej Sebsthlm!
  Det var tråkigt att höra att du tyckte det var dåligt. Du får gärna återkoppla till oss vad som är dåligt så vi kan göra det bättre. Hör gärna av dig till vår kundservice eller vår kundombudsman med förslag till förbättring.

  Med vänlig hälsning
  Dustinhome AB

 • Bra
  Snabb leverans, snabb kundservice, bra priser. Hade gärna sett att de var mer tillmötesgående ang. returer så som elgiganten är.
  3 mån sedan
 • Ganska dålig
  Positivt - bra och billiga priser vanligtvis, bra erbjudanden.
  Negativt - knappt godkänd kundbemötande. Mer problem än lösningar. Förenklar inte så mkt för kunden. Riktigt besviken. leverans brukar gå fort men dem väljer ibland att vänta istället för att skicka.

  Efter alla dessa år jag brukar handla hos dustin så har dem varit väldigt bra, men dem 2 senaste beställningar har jag bara upplevt problem.
  -Beställning nr 1 var en nedsatt diktafon, den fanns i lager när jag beställde. men efter 48h ringde jag till dem och tydligen hade den utgått. Fick inget för besväret, hörde inte av sig och var inte mkt till hjälp. Dem erbjöd mig inte ens en ny produkt eller liknande. kundbemötandet kändes lite såhär: tyvärr den är slut, ha det bra!

  -Beställning nr 2 var en surfplatta som jag kikat igenom väldigt noggrann och läst mkt recensioner om. Den var på erbjudande till ett väldigt förmånligt pris, så jag slog till 1249:- (Ordinarie pris 3990:-). efter 4 dagar (inklusive helg) så hörde jag av mig, dem skulle kolla på saken och återkomma, fick ett mail dagen efter att den inte gick att beställa eftersom den var utgående. ringde in till dustin igen, och fick ett erbjudande om att dem skulle kolla efter en liknande produkt och ersätta mig med. 2 dagar efter får jag ett mail om att dem hittat en likadan produkt fast med mer minne enligt min specifikations jämförelse. exakt samma modell annars.
  Nu kommer problemet! Jag blir inte ersatt eftersom den kostade mer, jag var tvungen att beställa på nytt och min gamla order hade dem makulerat. Ringde in ännu en gång och väntar på kö på nytt för att tala med dustin. Får informationen om att dem inte kan göra så mkt och erbjuder mig hellre ett presentkort/avdrag på en ny produkt för 400kr, kändes lite som en käftsmäll i ansiktet, att gå från 2750kr i rabatt på en produkt jag ville ha, till att få 400kr i avdrag på KÖP AV EN NY VARA! som i det här fallet kostade nästan 6000kr (samma modell fast mer minne).

  Beställde istället 4 produkter som låg på strax över 400kr istället. Vid det här laget var jag redan riktigt trött på dustin. Får ett mail dagen efter att ena produkten hade rest noterats och ankommer om 2 dagar, så dem väntar med hela beställningen. Dem kunde varit lite smidiga och skicka alla produkter som finns i lager så länge och den försenade när den väl kommer in. Så ännu en gång fick jag ringa in, vänta på kö, bli omkopplad och sedan när jag anmärkte detta så kunde dem lösa det. Måste även noteras att dem är rätt så snabba med att maila dig så fort dem får som dem vill eller att det går bra för dem. men när du själv får problem så kan det ta timmar eller dagar för dem att svara, senaste mailet idag om min fråga om dem kunde skicka de 3 produkterna som finns i lager först och den försenade senare har ännu inte besvarats.

  Jag hade personligen velat ge dem betydligt högre än 3 stjärnor, men dem förstjänar det inte just nu. Jag hoppas alla andra slipper gå igenom detta. Väldigt mycket problem hittills. jag hoppas innerligt att dustin förbättrar sig för jag vill verkligen handla där. Men kommer tveka varje gång nu efter all strul jag har fått uppleva.
  3 mån sedan
 • Acceptabel
  Tycker det är tråkigt med företag som lovar saker de inte kan hålla.. "Beställ innan kl 16.00 så skickas din beställning samma vardag". Jag beställde några produkter (som alla fanns i lager) natten till i måndags. Då tänkte jag att de absolut skulle skickas under måndagen men nej de skickas sent på tisdagskvällen så att posten inte får paketet förns på onsdagen och jag då paketet dagen efter.

  Jag har en tendens att välja dessa sidor som lovar snabb frakt men blir ganska ofta besviken för de inte håller vad de lovar..

  I övrigt så har jag inget mer negativt att säga om Dustin än så. Bara positivt men ja det här med att skriva saker som man sen inte kan hålla drar ner betyget ordentligt!
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  +Snabb leverans 1-2dagar
  +Snabb support
  +Vänlig support
  + Beställde en skärm, skulle ta längre tid än planerat att få hem den så fick bättre pris på en dyrare
  +Snabb sida

  - Inte hittat något
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Beställde en dator som visade sig vara felspecad på deras hemsida. Dustin erbjöd direkt återköp eller kompensation (vilket jag valde då det inte fanns någon dator med den specen jag ville ha). Riktigt proffsigt bemötande hela tiden.
  4 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Lite oseriösa när det gäller deras nyhetsbrev och hur mycket man har sänkt priset. T.ex. har jag idag (26 apr 2016) fått ett erbjudande att köpa en skrivare Samsung CLX-6260ND för 2.795:- (ordinare pris 3.365:-). Kollar man på http://www.prisjakt.nu/produkt.php?pu=1318731 så hittar man inte ett spår av 3.365:-
  4 mån sedan
 • Hej anders_e_p!
  Tack för ditt påpekande. Antingen är det ett prisfel eller något som skett i samband med informationen i nyhetsbrevet. Precis som du beskriver finns inte det priset utan den har pendlat mellan ca 2500:- till ca 4000:-

  Vänliga hälsningar

  Dustinhome AB

 • Usel
  Vad har hänt med Dustin???
  Jag har alltid litat på dustin i första hand och handlat där i 10 år.
  Jag har beställt en "samsung pro + 128gb" och ser nu plötsligt att den kommer den 22/4 även om den fanns i lager när jag beställde och ser på prisjakt i skrivande stund att det visar att den finns i lager.
  Väldigt dåligt!
  Nu tappar ni en kund. Avbeställer ordern när ni öppnar kundtjänst.
  4 mån sedan
 • Hej fkk!

  Tråkigt att höra. Vi visar status med grön symbol om den finns i lager och gul om det tillfälligt är slut. Däremot så kan vi inte ansvara för vad som står på andra sidor och vad de visar för information. Tyvärr kan jag inte svara mer detaljerat i ditt fall då det är för lite information för att hitta vad som varit problemet. Du kan fråga vår orderavdelning när du kontaktar dom så kan de se vad som har hänt.

  Vänliga hälsningar

  Dustinhome AB

 • Usel
  Har handlat från Dustin i tjugo års tid. Skulle checka ut på Dustinhome med en 6TB HGST disk nu idag. Det enda alternativet till betalning de erbjöd var Klarna med 29 kr i faktureringsavgift, alternativt avbetalning via Klarna. NO WAY! Kan de inte ta betalt med kontokort som alla andra webbutiker blir det andra leverantörer hädanefter. Klarna är i varje fall inte ett bolag jag vill ha skulder till. It was fun while it lasted...
  4 mån sedan
 • Hej Rataskanken!

  Vi hade tekniska problem med kort och bankbetalningar så vi var tvugna att tillfälligt inaktivera dom. Nu fungerar det som det ska igen.

  Vänliga hälsningar

  Dustinhome AB

 • Usel
  Råkat ut för samma problem som mattisborgen73 Beställde en dataskärm igår måndag och betalade med Mastercard idag stod ordern fortfarande som bekräftad. chattade med dustin nu på morgonen enligt han så hade ordern fastnat i systemet.
  4 mån sedan
 • Hej, boa16, jag har skickat vidare detta till de som håller på med ordrarna för att se om de kan hitta vad som kan ha hänt. Om det forfarande är problem så hör av dig så får vi försöka lösa det.

  Vänliga hälsningar
  Dustinhome AB

 • Dålig
  Normalt har Dustin varit duktiga på att leverera men nu verkar det hänt något. Beställde en HP Pagewide Pro-skrivare samt 3 minneskort, alla produkterna fanns tillgängliga för omgående leverans. Beställningen gjordes på en söndag och med en förväntad leverans kommande tisdag. Då något leveransbesked, med kollinummer, inte skickats ut under måndagen ringer jag till orderavdelningen på tisdagmorgonen. Det svar jag får förbryllar mig något. Då jag betalat med MasterCard och det har, fråga mig inte hur, uppstått en öresdiff (notera ören, inte kronor) har min order stoppats i deras system i väntan på att ekonomiavdelningen ska agera. Ingen information har skickats ut till mig ang. detta. När jag loggar in på mitt konto får jag endast upp info om att ordern är bekräftad samt betald.

  Utan att veta åt vilket håll denna öresdiff ligger åt, dvs. är det jag som betalat några ören för mycket eller saknar Dustin några ören, så anser jag att det är ett rent förkastligt agerande av ett företag.

  Dustin gör ju en hel del reklam för att ordrar som är lagda före kl.16 skickas ut samma dag, om varorna finns för omgående leverans. Om man då som konsument litar på denna utfästelse så bör de ju åtminstone kunna informera om och när problem uppstår.

  Kommer vara väldigt försiktig med att handla av Dustin numera då leveransdatumet är viktigt.

  För övrigt tycker jag att de har skött sig bra tidigare... Hoppas att detta är en engångsföreteelse.
  4 mån sedan
 • Hej mattisborgen73,
  Jag har rapporterat problemet vidare då ingen hade hört det på vår kundservice. Det fanns inte heller några ordrar som låg i vårt system som blivit stoppade pga öresavrundning eller liknande men vi får titta på det som sagt. Är det några problem så hör av dig direkt så får vi försöka lösa det manuellt.

  Vänliga hälsningar
  Dustinhome AB

 • Bra
  Beställde datorkomponenter från fem olika butiker på söndagen innan påsk.

  10: Inet, snabb leverans (tis), bra förpackat, bra betalningsalternativ, snabb och tydlig information om beställningen, pingvinstång.

  9: CDON, snabb leverans (tis), bra förpackat, bra betalningsalternativ

  7: Dustin, snabb leverans (tis), slarvigt förpackat i en låda med fel proportioner till innehållet som blivit väldigt lätt tilltryckt, förskottsbetalning krävs för att få billigaste betalningsalternativ.

  5: NetOnNet, långsam leverans (ons efter påsk, dvs 6e arbetsdagen efter beställning), bra förpackat, förskottsbetalning krävs för att få billigaste betalningsalternativ.

  1: Proshop, extremt långsam leverans (tis två veckor efter beställningen, dvs 10e arbetsdagen efter beställningen), dålig information om beställningen, dåligt förpackat med bara papp, inte kartong. Förskottsbetalning krävs för att få billigaste betalningsalternativ. Ångrar bittert att jag valde att spara 50 kr på denna butik.
  4 mån sedan
 • Usel
  Tycker Dustin har blivit riktigt dåligt, förut så har jag beställt mycket från dom, men nu tycker jag att dom har blivit dyra på det mesta, och deras reor är inte mycket att hurra över.
  Beställde sist en produkt som var gulmarkerad och skickas inom 48 timmar stod det.
  Efter 10 dagar var den fortfarande inte skickad, så jag hörde av mej till kundtjänst, då fick jag till svar att produkten inte längre finns att få tag på, produkten finns fortfarande gulmarkerad och 48 timmars leverans, men högre pris.
  Vet inte hur länge dom hade tänkt att behålla mina pengar om jag inte hört av mej.

  Slutsats: beställ aldrig något som är gulmarkerat, om du inte vill riskera att vänta helt i onödan
  9 år sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Usel
  Beställde en dator i delar för ca en månad sedan. Efter två veckor har inget kommit, går in och ser att RAM-Minnena har beräknad leverans på ca 2 veckor framåt. Får dem bytta mot ett par som finns i lager. Två veckor till går och jag ser nu att de RAM-Minnen som jag bytt till även de är slut i lager.

  Kontaktar dem och får till svar att MODERKORTET som jag lagt in i ordern är restnoterad (Trots att jag enligt orderstatusen har blivit tilldelad ett sådant moderkort). Så de har väl antagligen trollat bort moderkortet precis som med ramminnena.

  Dustin erbjuder sig inte att lösa någonting själva utan kastar över bollen till mig som kund. Hade de varit något serviceminded så hade de väl ändå tagit fram en likvärdig produkt för samma pris och erbjudit mig istället för att jag själv ska leta upp ny produkt. Hur mycket jobb är det för dem? 2 minuter? Nej, dustin var bättre förr. Aldrig varit med om liknande krångel, tack och adjö dustin, jag kommer inte handla mer hos er och jag kommer inte rekommendera er längre heller.
  5 mån sedan
 • Ganska bra
  Beställde ett PS4 till sonen och allt gick initialt bra, produkten och leveransen motsvarade det som utlovas. MEN, när produkten väl kom var förpackningen bruten.
  Skumt tyckte jag till en början men började granska innehållet. Inget verkade vara använt...
  Då jag detaljstuderar förpackningen ska det enligt innehållsförteckningen finnas två handkontroller i förpackningen (i köpet skulle det bara ingå en handkontroll så allt var levererat enligt överenskommelse).
  Vad Dustin Home gjort är tydligen att beställa hem en produkt med två handkontroller men sedan packar de upp en handkontroll och säljer den separat, problemet uppstår om man vill ångra sitt köp inom 14 dagar som distansköpslagen ger konsumenter rätt till så går det inte då förpackningen är bruten!
  Hur tänkte Dustin Home här vill man fråga!?
  5 mån sedan
 • Acceptabel
  Update:
  Suddenly I got the product shipped on Thursday and received it on Friday.
  Still the website says the product will be in stock next week.
  So everything except info on stock/delivery were fine.
  Thus the rating was increased by 2 stars.

  Original:
  Ordered an item on Saturday which said it will be sent within 48 hours.
  Called on Wednesday (after 2 work days), and then they updated the order status to "Estimated delivery date to our warehouse" with 4 more additional work days.

  Would have been much better if the correct info was provided when ordering. (6 days are very different from 48 hours)

  At least it would have been much better if the status was updated or I was informed before I called and asked about it.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Superbra kundservice och supersnabba leveranser. Kan begära mer?
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde ett par in-ear hörlurar i September 2015.
  När jag fick dem så märkte jag efter ett par dagar att det var glapp i kabeln men jag hade inte tid att reklamera dem just då och struntade helt enkelt i det.

  Nu i Februari 2016 så bestämde jag mig ändå för att ta tag i det och se om jag på något sätt skulle kunna reklamera dem även om jag väntat så länge.
  Supporten svarade snabbt och sa att jag kunde få ett par nya på direkten - no questions asked, jag behövde inte ens skicka tillbaka de gamla.

  10/10
  6 mån sedan
 • Usel
  Jag har varit kund hos Dustin-koncernen i snart 20 år och har handlat en hel del genom åren! Dustin har oftast inte varit absolut billigast men har erbjudit en sådan bra kundservice (och t.ex inte bråkat vid returer eller om det varit något fel på en produkt) så det har absolut varit värt den eventuellt högre kostnaden gentemot deras konkurrenter.

  Men det var förut det!
  Beställde 14/2 en Pioneer VSX-930-reciever (3999:-) samt ett Logitech-tangentbord till iPad (tangentbordet var nedsatt till 149:-). 16/2 får jag meddelande om att paket finns hos mitt postombud. Då jag hämtade ut paketet (lördag 20/2) var det uppenbart att någon reciever inte fanns med! Paketet var således litet och vägde endast 0,7 kg. På packlistan i paketet stod både (den obefintliga) recievern och tangentbordet som reserverade, packade och levererade! :-O
  Jag kontrollerar också orderstatus via dustinhome.se och recievern står felaktigt som levererad även där. Därför mejlar jag Dustin via deras webbsajt om att en vara saknades vid leverans (eftersom det tydligen inte går att ringa dem på helgen). Får ett autogenererat mejl med ärendenummer som meddelar att "en handläggare kommer att höra av sig inom 1-2 arbetsdagar" så jag finner mig i situationen och avvaktar...

  Efter att snart fyra(!) arbetsdagar har passerat så har jag varken fått svar på mitt mejl eller hört av någon från Dustin via telefon. Den kundservice och proffessionalism som Dustin tidigare varit kända för, verkar numera vara som bortblåst!

  Detta är inte första gången som Dustin helt har tappat bollen. Julen 2014 så "försvann" min order i deras ordersystem. Det tog tre veckor innan jag tappade tålamodet och själv blev tvungen att ringa kundtjänst för att höra vad som hänt eftersom (den sedan länge betalda) ordern aldrig levererades. De hittade min order till slut men den hade ju naturligtvis inte skickats ut. De visste förstås inte varför. Till råga på allt tyckte Dustins kundtjänst att något "plåster på såren" inte var aktuellt trots att det var just Dustin som shabblat och inneburit att julklappar inte blivit levererade innan jul (trots god marginal)!? :-O Något ansvar öht i det inträffade tyckte således inte Dustin att de hade... Men det är klart: Det kanske var MITT ordersystem som krånglat!? :-( :-(

  Om möjligt: Undvik! Välj hellre t.ex Inet eller Webhallen! Dustin är numera inte speciellt intresserade att reda ut sina egna tillkortakommanden utan låter hellre kunden vänta (ofta länge) medans Dustin (eventuellt?) reder ut sin egen röra. Dustin har till synes ingen vilja att lösa problemen till det bästa för just kunden även i de fall där det är pinsamt uppenbart att det är just Dustins eget slarv som ställt till det! Kräver du som kund inte din rätt så rör Dustin inte ett finger i onödan för att ställa saker till rätta. Tyvärr! Som sagt: Undvik om det är möjligt!

  Dustin får dock motvilligt en stjärna i betyg för att iPad-tangentbordet levererades hyfsat snabbt!
  6 mån sedan
 • Hej Monseman!

  Jag får beklaga strulet med din order. Dröjsmålet på återkopplingen handlar med största säkerhet om att vi har haft en hel del sjukdom som gjort att vi inte riktigt hunnit med. Nu ligger vi i fas med det mesta igen och hoppas att vi kan leva upp till den normalt snabba servicen.

  Med vänlig hälsning

  Dustinhome AB

 • Utmärkt
  Beställde monitor till ett mycket bra pris, leverans hem till dörren mindre än 24h efter lagd beställning. Allt gott!
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Jag har testat en hel del olika butiker online men där man märker störst skillnad är när man får problem. Ångrar man sig så skickas paketet tillbaka utan extra kostnad om jag inte hämtar ut det. Eller då jag haft produkter som fungerat dåligt så har det skickat tillbaka dom gratis eller bara fått ny produkt direkt. Det är jag otroligt nöjd med och ingen slår dom på det! Dom är inte perfekta men man önskar fler butiker var som Dustinhome.
  10 mån sedan ( Uppdaterat: 6 mån sedan )
 • Usel
  Köpt en TV och AppleTV på en tisdag med beräknad leveranstid på torsdag. Torsdagen kom och ingen tv heller. Levtid ändras till fredag och inte heller kommer någon tv. Får meddelande till slut att jag får leverans på måndag, jag kan dock hämta den på fredag men fraktkostnaden kvarstår på 399 kr.

  Varför valde man Dustin?
  4 år sedan ( Uppdaterat: 6 mån sedan )
 • Perfekt
  Har aldrig varit med om bättre kundservice! Förutom det så erbjuder de även många produkter och har handlat en del från Dustin de senaste 3-4 åren. Finns inget att klaga på!
  6 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Jag har alltid föredragit att beställa från Dustinhome. Bra priser och leverans enligt utlovad tid. Något enstaka garantiärende har det också varit och det har fungerat bra.

  Dock blir jag mycket irriterad på att "i regel" utlovas leverans ut från dem samma dag om beställningen läggs före kl1600. Alla varorna som jag beställde fanns i lager och beställningen samt betalning var klart före kl1400. Inte skickades varorna samma dag för det.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  10/10 Inget att klaga på.
  6 mån sedan
 • Acceptabel
  Trots den slagkraftiga informationen på hemsidan: "Beställ innan kl 16.00 så skickas din beställning samma vardag" och "Lagerstatus: Skickas omgående" har det enligt orderavdelningen "Skett ett misstag och din produkt har inte skickats. Den ligger i alla fall här och skickas i dag. Garanterat". Håller tummarna för leverans i morgon.

  På pluskontot: ett riktigt bra pris, fri frakt, 60 dagars öppet köp, service via chatt och snabbt svar i telefon.
  6 mån sedan
 • Hej krihad!

  Tack för betyget. Det stämmer att lagerförda varor ska gå iväg om ordern läggs innan 16:00 och har den inte gjord det så får jag beklaga. Jag hoppas det löste sig till slut i alla fall annars får du höra av dig igen.

  Med vänlig hälsning

  Dustinhome AB

 • Dålig
  Har blivit för stora för att hantera privatkunder.
  De ägnar sig åt börshandel och att imponera på marknaden.

  1) Kundcenter verkar vara en grupp tränade säljare som inte vill hjälpa annat än tömma köparens fickor. De drar pengar från ditt konto på direkten, men de saknar varan eller skickar den till slumpade mottagare. De vill inte medge att det blivit fel skyller på andra. De låter dig stå med risk om varan skadats under deras felleveranser. Du får inga pengar fören de kontrollerat att deras felutskick är helt!
  2) Ingen chef att tala med, hela företagsledningen gömmer sig bakom sina affärsmässiga titlar och nedlåter sig inte att tala med privatkunder.

  Slutsats: Undvik om möjligt
  6 mån sedan
 • Hej Raderman!

  Det var tråkigt att höra att du hade den upplevelsen, det får jag givetvis beklaga. Självfallet så tar vi normalt inte betalt förrän varan skickas till av kund uppgiven adress. Gör vi fel så får vi själva stå för de omkostnaderna så det är viktigt för oss att allt blir rätt från början. Fel händer givetvis och upplever man problem med leveranser eller felskick så hanteras detta bäst av vår kundservice som har kunskap och är vana att lösa dessa problem.
  Du är välkommen att slå en signal på 08-55344800 så hjälper dom dig gärna. Kundservice kan även ta emot meddelanden om du söker någon särskild person.

  Med vänlig hälsning
  Dustinhome AB

 • Perfekt
  Mycket bra++++
  6 mån sedan
 • Usel
  Beställde två st hårddiskar till min server för totalt 8000 sek. Då jag var osäker på vilka diskar som skulle passa till min server tog jag hjälp av Dustins chat. Fick här råd om just dessa två som skulle passa min server.

  Då diskarna väl levererats och jag öppnar första förpackningen så ser jag direkt att det är fel formfaktor på dessa. Ringer upp Dustin och säger att jag fått fel varor varpå en väldigt otrevlig kvinna säger att returrätten inte gäller för öppnad produkt. Då jag påpekar att det var på deras inrådan jag köpte dessa diskar så frågar de mig om jag har kvar en kopia på chatten (??), utan en sådan så kan de inte göra någonting.

  Till saken hör att den oöppnade disken också blev nekad retur. Så nu sitter jag med två dyra hårddiskar som jag inte kan använda. Anmälan till ARN är gjord och fortsättning följer..
  6 mån sedan
 • Hej svperstar!

  Jag har skickat ett meddelande till dig för att se vad det är som hänt här. Vid konsumentköp så gäller alltid 14 dagars ångerrätt på Dustinhome så det borde inte varit något problem.

  Med vänlig hälsning

  Stefan
  Dustinhome AB

 • Utmärkt
  Riktigt snabba leveranser, kom dagen efter beställning.
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra varor. Betalningsalternativen goda. Dock, en alldeles för DYR frakt. Rekommenderas trots det - de har ju varor ingen annan har (ex: Yobikey)
  9 mån sedan ( Uppdaterat: 7 mån sedan )