55 år i branschen
Tryggt familjeföretag
5 års försäkring via GE

http://www.gransbygden.se

Betalningsalternativ:

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kronor. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 42 år sedan
(data från 2014-10-22)
Detaljerad information Gränsbygdens Köpcentrum har fått betyget (5.65)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Perfekt
  Jag är bara nöjd!
  Billigast på priset och levererades som den skulle!
  18 timmar sedan
 • Usel
  Stor varning utfärdas för Gränsbygdens Köpcentrum! Vi beställde samtliga vitvaror till vårt nya kök från GB med mycket tveksamt resultat.
  1) Obefintligt estimat av leveranstid vilket gjorde det svårt att tajma med hantverkare för installation etc.

  2) Leverans sker 3 veckor efter beställning då saknas spis och fläkt.

  3) Vid påtalande av att delar av leveransen saknas får vi svaret "ojdå ja jag ser att det är restnoterat". Alltså ingen proaktiv kommunikation om att alla mina beställda varor inte fanns med i leveransen.

  4) Under 2,5 veckas tid efter leverans blev jag lovad att resterande produkter "var på väg", "skulle komma imorgon", "hade blivit missförstånd med transportören" etc. Totalt ca 25 telefonsamtal under perioden - utan att GB lyckades leverera produkterna. Efter 2,5 vecka gav jag upp och beställde från annan leverantör.

  5) Nu inväntar jag en justerad faktura med de ej levererade produkterna borträknade. Jag har idag väntat drygt 1,5 vecka på denna. Frågan är när/ om den kommer samt vad som händer när originalfakturan förfaller.

  Kort sagt: tänk två gånger innan ni beställer härifrån. Jag kommer aldrig mer göra det.
  23 timmar sedan
 • Hej jebo01!
  Att öka vår kommunikation med kund igenom bättre framförhållning är något vi har börjat se som en stor prioritet och självklarhet. Vi som företag är hemskt ledsna för att du har behövt ha denna erfarenheten av oss och väljer därför att återkoppla till dig. Att produkter plöstligt kan bli restnoterade är en självklarhet, men vi ser vår stora miss i situationen med ett absolut och väljer därav att be er kontakta oss via telefon eller mail så vi kan få frid i ärendet.

  0433-141 00
  info@gransbygden.se

  Vi ser fram emot att ni hör av er!

 • Perfekt
  Mycket trevlig personal och bra leveranser! Kan utan tvekan rekommenderas!
  2 dagar sedan
 • Perfekt
  Köpte Osby Kyl & frys till ett oslagbart pris, pratade med en säljare som satte ihop ett paket som jag inte kunde hitta någon annanstans till det priset. Levererat inom 7 dagar av en trevlig kille som hjälpte till att lyfta in det i garaget.
  Med de priserna och servicen kommer jag definitivt att återkomma.
  9 dagar sedan
 • Mycket bra
  Trevligt bemötande samt väldigt snabb leveranstid!

  Köpte en Bosch tvättmaskin som levererades och installerades utan problem!

  Tackar Gränsbygden för en väldigt trevlig affär!
  2 år sedan ( Uppdaterat: 10 dagar sedan )
 • Usel
  Det här var det sämsta inköp på nätet jag varit med om. Fått jaga kundtjänst för att få något som helst besked om leveransen, varje gång fick jag veta att det skulle vara levererat inom någon dag men det tog 2 månader! Hur ett företag kunnat överleva i 55 år med inställningen att man kan ljuga för sina kunder är för mig en gåta. Aldrig mer ett köp.
  19 dagar sedan
 • Hej Hattsmugglarn!
  Vi är väldigt ledsna att ni fått denna inställning och första-intryck av vårt företag. Vi jobbar ständigt av att blir mer effektiva och en bättre tillfredställning för kund. Då sommar- och semestertider nyligen börjat sina kan vi återigen ta igen för förlorat arbete då trycket varit som högst. Vi skulle gärna komma i kontakt med er för att göra upp om lämplig kompensation då vårt främsta mål är att verkligen göra det rätt för oss att sätta kunden först.

  Vi inväntar er återkoppling för att kunna på på ett smidigt sätt lösa detta och ändra ert första intryck. Skicka gärna ett PM på vår mail info@gransbygden.se.

 • Usel
  Bra priser, men usel eller obefintlig service.
  Jag köpte vitvaror till hela köket men fick dels vänta en månad för fläkten och dels fick jag en frys som var transportskadad. När jag sen försöker ringa till dem så är det omöjligt att komma fram och de svarar inte på mina mail om det gäller frågor om den skadade frysen..

  3 månader senare har inget mer hänt än att de meddelat att de nu har överlämnat ärendet till transportföretaget. :-(
  1 mån sedan ( Uppdaterat: 19 dagar sedan )
 • Perfekt
  Larm till hemmet!

  Köpte larm till villan här, Det var ett bra paketpris och levererades efter 4 vardagar! Hemlarm Deluxe kan jag rekommendera stort! Billigt larm och till och med jag kunde installera enkelt =) man blir glad av så här bra produkter! Tack för den här gången Gränsbygden!
  25 dagar sedan
 • Perfekt
  Vilken service!
  Jag har för ett litet tag sen köpt alla mina vitvaror till vårt nya kök på gransbygden.se.
  Efter att jämfört ett ANTAL ställen så var de totalt 15 000:- billigare än den näst billigaste konkurrenten på samma produkter.

  Leveransen kom som den skulle med en trevlig kille som lämnade alla paketen.
  Betalningen gick jättesmidigt via deras webshop.

  När jag skulle installera spisfläkten i mitt kök så visade det sig att den var defekt från leverantören. Jag tog då kontakt med kundservice på gränsbygden.
  Jag fick ett jättetrevligt bemötande och de lovade att hjälpa mig omgående. Dagen efter kom en lastbil och lämnade den nya fläkten och tog med sig den gamla, snacka om snabb service!

  Billiga är många, men att vara både billiga samt hålla så pass hög servicenivå och trevligt bemötande, det klarar långt ifrån alla av, men Gränsbygden gör det defenitivt.

  Frågade min far som också handlat ett flertal ggr på gränsbygden och han sa att han köpte allt han behövde hos dem och hade alltid varit jättenöjd, med både pris och service.

  Gränsbygden rekommenderas varmt!
  27 dagar sedan
 • Dålig
  Köpte en diskmaskin till landet och ringde innan för att få bekräftat att leveransen skulle ske under min sista semestervecka så att jag skulle hinna installera den. Det var inga problem enligt kundtjänst, men de kollade det inte med åkeriet så det visade sig att jag skulle få den levererad en vecka senare än utlovat

  Jag hade begärt bortforsling av den gamla diskmaskinen både muntligt på telefon samt skriftligt på beställningen, vilket de erbjuder på hemsidan, men det kom inte med i ordern.

  I fakturan tog de betalt för två droppskydd trots att kvittot och leveransen bara innehöll ett.

  När jag påtalade felen gjorde de absolut ingenting för att fixa det. När jag kontaktade dem via mail och telefon fick jag två gånger beskedet att de skulle undersöka och återkomma under dagen, men det var aldrig någon som återkom till mig. Det enda vettiga beskedet jag fick var att jag kunde dra bort kostnaden för droppskyddet som jag varken hade beställt eller fått.

  Efter två veckor och ett antal mail till kundtjänst utan svar gav jag upp. Resultatet blev att jag fick ordna leveransen från åkeriets lager på egen hand trots att det skulle ha ingått i köpet. Min gissning är att genom att inte svara på mina frågor hoppades de på att problemen skulle försvinna av sig själva, vilket visade sig vara en fungerande strategi.

  Upptatering den 25 september: Tre månader efter beställningen är den gamla maskinen fortfarande inte bortforslad. Det senaste beskedet från kundtjänst ("Vi löser detta med åkeriet.") kom den 11 augusti (drygt fem veckor sedan) men sedan dess har det varit total radiotystnad från deras sida.
  2 mån sedan ( Uppdaterat: 27 dagar sedan )
 • Usel
  Här har jag fått min sämsta upplevelse av E-handel. Och då har jag ändå handlat mycket på nätet både från leverantörer i Sverige och sprida över världen.
  Om det finns ett alternativ till denna leverantör så fundera på om det inte kan vara värt att ta det istället för att riskera att råka ut för vad jag gjorde.

  Sammanfattningsvis kan man säga att först verkar allt bra och trevligt. Sedan spårar det ut med vänliga men oriktiga besked och väldig tidsutdräkt. Totalt tar det två månader bortsett från några dagar. Jag får inte vad jag beställt, istället levererar man utan förhandsinfo ut en apparat av ett annat fabrikat och en annan teknik.

  Läs gärna hela historien om du orkar.
  140325 på kvällen har jag en fråga om frånluftstorktumlare Bosch TV76302SN
  140326 på förmiddagen kommer svaret: Tack för frågan: Internet priset är det bästa vi kan på dessa produkten. Ni är välkomna. /Handläggare 1
  Allt verkar bra också omdömen på Prisjakt så jag beställer:
  140326 kommer kvitto och "Vi har mottaget din order, och påbörjat hanteringen av den. Mer information kommer allt eftersom".
  140404 undrar jag : Finns det någon leveransprognos?
  140404 Den skall komma i nästa vecka. /Handläggare 1
  140411 skriver jag: Nu har veckan gått!
  140414 Tackar och ursäkta. Den skall komma i denna vecka. /Handläggare 1
  140417 skriver jag: Denna vecka närmar sig nu sitt slut med stormsteg. Jag tycker att informationen om leveranstid är dålig!
  140417 Beklagar Jag ber åkeriet ringa dig. /Handläggare 1
  140417 undrar jag: Var är torktumlaren och när kan jag räkna med leverans?
  140417 får telefonsamtal där det sägs att tumlaren skall levereras av NN. Trevligt samtal där allt låter bra.
  140417 mejl: Tackar för samtalet. Den kommer i nästa vecka med NN, ni kan kan ringa honom på 0721-. /Handläggare 1
  140422 Avisering Leverans på väg till dig från Gransbygden. Transportör DHL.
  140425 kommer DHL med en leverans. Det är dock inte den beställda tumlaren. Jag mejlar: Det kom en maskin idag, men när jag börjar packa upp den ser jag att det inte är den beställda torktumlaren utan en Husqvarna. Något har gått väldigt fel!
  140425 Går det bra att behålla Husqvarnan? Det är en finare modell som är dyrare egentligen men ni kan få den för samma pris! /Handläggare 2
  140425 svarar jag: Jag har beställt och betalt för en viss modell och den är den jag vill ha levererad. Ni har accepterat beställningen och tagit betalt för den, så nu gäller det att fullfölja snarast. Det har redan tagit alltför lång tid. Dessutom vållar det ju mig problem att få hit en maskin som jag inte vill ha och som jag inte beställt. Jag är mycket missnöjd!
  140426 Beklagar. Vi lösa detta i nästa vecka. /Handläggare 1
  140429 Pratade precis med bosch som meddelade att WTV76302SN har utgått ur deras sortiment. Ska vi hämta maskinen samt kreditera er eller funkar det att behålla husqvarnan? Tillsvidare önskar jag er en trevlig kväll /Handläggare 2
  140502 skriver jag: Som jag tidigare skrivit är jag inte intresserad att behålla den felaktigt levererade maskinen utan vill ha den borthämtad snarast eftersom den står i min källare och tar plats. Givetvis vill jag ha min betalning åter omgående!
  Jag är mycket förvånad över att det tagit en månad att komma fram till att ni inte kan leverera. Alltsammans har vållat mig mycket besvär och tagit onödig tid.
  140502 Beklagar. Vi skall lösa detta bra. /Handläggare 1
  140507 jag skriver Hej, Nu har det gått tre arbetsdagar på den här veckan och inget händer. Jag vill ha återbetalning omgående! När syns den på mitt konto?
  140507 Beklagar. Vi det skall vara klart, Vi kollar upp detta med kontoret. /Handläggare 1
  140509 Ang. er order. Ni har en retur som ska hämtas av DHL. Se bifogade filer för returfraktsedlar och kvittenslista. Returfraktsedlen ska klistras på godset som ska i retur. Kvittenslistan lämnas till DHLs chaufför när de hämtar godset. Kontakta DHL på 0771 345 345 på för att boka tid för hämtningen. /Handläggare 3
  140512 skriver jag: DHL har hämtat maskinen idag.
  140521 skriver jag: Det har nu gått en vecka sedan DHL levererade ut tumlaren till er, men jag har fortfarande inte sett till någon återbetalning. Ni har haft mina pengar sedan 26 mars.
  140521 Vi ber ekonomin kolla detta. /Mattias
  140522 har jag återbetalningen på mitt konto

  PS. Detta omdöme lämnades ursprungligen i somras, men hamnade under utredning pga att jag namngett handläggarna. Detta är är anledningen till att omdömet kommer först nu.
  1 mån sedan
 • Knappt godkänd
  *Uppdatering*
  Efter mycket om och men fick vi tillslut utskickat vårt kvitto. Men det ska inte gå till så här bara för att det inte är ordinarie personal som sitter och tar emot beställningarna, så betyget kan inte bli högre än 4 denna gång.
  *Slut Uppdatering*

  Vi köpte en diskmaskin (Bosch) via deras hemsida, trots att den skulle finnas i lager ringde de och sa att den var slut men vi kunde få en annan dyrare (Husqvarna) för samma pris, trots lite tveksamhet valde vi att acceptera.
  Diskmaskin kom som utlovat men kvittot vi fick var på Bosch-maskinen.
  När vi påtalade det via mail skickade de en kopia på samma kvitto som vi redan fått?!
  Vi ringde då upp och fick till svar att vi kan "ändra på kvittot med penna så gäller det som garanti".
  Extremt oseriöst för att inte tala om olagligt att sälja varor utan kvitto.
  Vi ger dem en chans till att förse oss med rätt kvitto, om de fortsätter vägra så kommer vi häva köpet, anmäla till lämplig instans och kräva ersättning för frakt och installation av diskmaskinen.

  Vårt ordernr. är 79011.
  1 mån sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Usel
  Levererar inte som utlovat. Beställde vitvaror i början på augusti och var då i kontakt med kundtjänst för att bekräfta att de kunde leverera samtliga vitvaror inom ett par veckor. Det lovade de att de kunde göra.

  Nu är det mitten av augusti och av 5 beställda vitvaror har jag har fått 3. En av dessa var dock fel produkt som levererades så den ska returneras.

  Har varit i kontakt med kudtjänst ca 5 grr under tiden och de har hela tiden sagt nått i stil med "nästa vecka", och senast idag fick jag beskedet att hällen skulle komma till dem först om två veckor

  Undvik om du inte är sugen på att vänta i ett kvartal för att få dina varor!
  1 mån sedan
 • Usel
  Beställde en frys, fick samtal några dagar senare att den blivit restad. Jag kunde få en större med samma prestande till samma pris. Jag tog det erbjudandet och fick hem frysen två dagar senare. Problemet är bara att jag inte fick något kvitto på den nya frysen. Har försökt prata med dem flera gånger och skickat många mejl men de verkar inte förstå problemet. "Om du ändrar på kvittot till rätt vara så ska garantin funka" var deras senaste svar. Jo tjena, jag kan själv skriva vad som helst på kvittot? De verkar inte ha koll på sitt ordersystem och kommer att hävda att det inte är hos dem jag köpt frysen om den skulle gå sönder. Nu försöker jag häva köpet, valde faktura och har ännu inte betalt. Nej gör er inget besvär, handla någon annanstans.
  1 mån sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 mån sedan
 • Dålig
  Beställde en frys 2 augusti med 3-12 dagars leveranstid. Efter två veckor försöker jag nå kundtjänst. I telefon svarar dom inte, och får svar via epost en vecka senare och där lovar dom leverans senast vecka 36. Nu är det vecka 37 o jag väntar fortfarande.
  1 mån sedan
 • Acceptabel
  Uppdatering: Fått varan 1½ månad senare. Höjt omdömet efter det.

  Beställt en dammsugare för en månad sedan, ännu ingen leverans. Fick först ett mail efter en vecka att varan var slutsåld och dom har beställt hem nya. När det sedan dröjde ytterligare två veckor mailar jag på nytt och får som svar att den är skickad med dhl. En vecka senare fortfarande ingen dammsugare och inget svar via mail.

  kan inte ta detta företag seriöst! Varning!
  2 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Usel
  Uppdatering: Hörde av mig och fick veta att de inte skulle få in mitt kolfilter förrän v. 34. Hade det varit så jäkla jobbigt att skicka iväg ett mail om detta till mig?! Nu har det gått ytterligare 2 veckor och fortfarande inte hört något. Riktigt uselt med andra ord.

  Fick fel kolfilter och efter en hel del mailande skulle de skicka rätt. Men mer än 2 veckor senare har jag fortfarande inte fått något. Varken smidigt eller enkelt...
  2 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Usel
  Vill varna alla för att överhuvudtaget ha med Gränsbygden att göra!
  Kan bara instämma på förra inlägget som gjorts, och instämmer fullt!
  Det lovas lovas och åter lovas..... Någon seriös person finns inte på detta företag! Vi har nu efter 7 månader fått det vi beställt! Det har varit otroligt mycket mail och telefonsamtal och man blir bara kopplad hit och dit.....har pratat med alla med ändå ingen som något alls! Varnar verkligen från att handla på detta företag!
  Tro mig!
  1 mån sedan
 • Usel
  (Jag gör väl ett nytt försök eftersom mitt förra omdöme var under "utredning" för att sedan inte publiceras. Tycker det känns märkligt att låga betyg oftast hamnar under utredning..
  Nå ja.)

  Beställde tvättmaskin och torktumlare. Enligt villkoren står det att man ska kolla lagerstatus på hemsidan, men det stod inget där.
  Efter några dagar får jag beskedet att maskinerna är slut på lager och leverans skulle ske ca 4 veckor senare.
  Jag försökte makulera ordern, men det förstod inte kundtjänst. De återkom med meddelandet att en av maskinerna fanns i lager och att de kunde skicka den omgående.
  Deras tolkning av "omgående" stämmer inte med min. Efter TVÅ veckor och otaliga epostmeddelanden, visar det sig att de väntade in den andra maskinen innan leverans.

  Hur bra pris de än har, kan man inte lita på leveranstider, besked från kundtjänst eller den information man får från dem.

  Vill man ha raka besked och en leverantör som håller va dde lovar, bör man vända sig till någon annan.
  1 mån sedan
 • Usel
  VARNING!
  Endast intresserade av att trycka ut så många produkter som möjligt. Om något blir fel är man till råttorna. Du kan maila och ringa och det lovas åtgärder/leveranser men ingenting händer. Tydligen många här med samma erfarenheter. Inga personliga mailadresser går att få och inga direktnummer finns att få, vilket gör att nya personer ständigt svarar med ibland direkt motsägande uppgifter. Tex kan man bli lovad leverans på studds, och när man ringer efter två veckor så säger dem att de inte haft den på lager på länge... Aldrig mer Gränsbygden!
  1 mån sedan
 • Usel
  Jo, jag har köpt tre saker. som de sagt fanns i lager.
  2 av dem har kommit efter 3 veckor. 1 är lovad till idag, för 2:a eller tredje gången.
  ingen av de tre sakerna jag köpt överensstämmer med det som FAKTISKT köptes och även om de överkompenserat mer än väl och ibland frågat om det är OK så är väl det OK. Annars har de bara skickat och låsats som det regnar. Det gör att de får dessutom korrigera kvittot. överkompensationen uppgår till ca 50% av köpevärdet vilket får anses vara OK.
  Hjälpsam telefonsupport.
  Men är man ett webbföretag skall man väl ändå mätas på ordning och reda, saldo och tillgänglighet och leverans. De verkar ta marknadsandelar och jag har fått dyra fina grejor av motsvarande sort. men inte de jag har beställt.
  Kul företag om man vill ha lite spänning!
  2 mån sedan
 • Usel
  Beställde kyl, frys och induktionshäll den 4/7 och har fortfarande inte ens fått ett leveransbesked, förskottsbetalade.
  Skamligt, undvik denna nätbutik, inte seriösa.
  Fick ta resten av vitvarorna från annat håll med tanke på deras oförmåga att leverera.
  2 mån sedan
 • Dålig
  Blev utlovad 3 veckors leveranstid på tvätt och tork, efter 6 veckors väntan och åtskilliga telefonsamtal och brutna löften konstaterades till slut att "lagret verkar ha tappat bort dina maskiner, men vi beställer igen så kommer de nog om ett par veckor". Jag annullerade ordern och beställde istället från trettio.se som levererade på 3 dagar.
  Två stjärnor för snabb återbetalning.
  2 mån sedan
 • Usel
  Köpa går bra, men akta er om saker går sönder och ni vill få det åtgärdat.
  Gränsbygdens Köpcentrum verkar tro att konsumentköplagen inte gäller för dom. Vi har väntat 3.5 v på service av en tvättmaskin och ingen där kan svara på en direkt fråga utan hänvisar bara vidare till Hoover och ignorerar frågor.
  2 mån sedan
 • Dålig
  Beställde vitvaror till ett komplett kök från Gränsbygden 21 maj i år. Orderbekräftelsen sade att leverans skulle ske inom 3-12 arbetsdagar. Ser senare på deras hemsida att dom på grund av kraftigt ordertryck har längre leveranstid, upp till 4 veckor. Detta var inget problem för mej då köket inte var färdigt.

  Efter 4 veckor kontaktar jag Gränsbygden första gången för att få en prognos på leveransen. Beskedet är att flera artiklar saknas i lager och att någon enstaka artikel kanske kan ersättas av annan produkt. Fine, det kan jag ta. Men när får jag leveransen? Inget svar på det trots säkert 7-8 samtal. Jag får hela tiden löften om att man ska kontrollera leveransstatus och återkomma, men ingen återkommer.

  Till slut, efter uppskattningsvis 6 veckor levereras allt utom spishäll och fläktkåpa. Efter ytterligare ett antal samtal lyckas någon skicka spishällen och det är endast kåpan som saknas.

  Det har nu gått 10 veckor efter beställning (med förskottsbetalning på totalt ca 50 kkr) och ingen fläkt har levererats. Trots att Gränsbygden fått den i lager så har den levererats till någon annan istället. Jag har nu avslutat min beställning och begärt pengarna tillbaks (får väl se om det tar lika lång tid). Beställer samma produkt hos annan leverantör som nu kommer att leverera på 3 arbetsdagar... Electrolux har enligt uppgift ca 40 kåpor i lager i Mariestad så det kan inte vara ett försörjningsproblem...

  Summering: Inget hände någonsin med ordern om man inte ringde och tjatade dagligen. på ca 15 löften om att man ska återkomma under dagen så höll man löftet 1 gång. Priserna kanske är fantastiska men den usla servicen har förstört min semester!
  2 mån sedan
 • Usel
  Ibland blir man förvånad och då inte alltid positivt! Jag handlade på Gränsbygden för 4-5 år sedan och tyckte det gick smidigt och bra. Inte heller då hade jag behov av någon vidare snabb leverans så jag hittade bästa pris och beställde. Någon vecka senare kom min beställda vara och allt var frid & fröjd.

  När jag då skulle köpa ny kyl & frys så valde jag att kontakta Gränsbygden och beställa igen. Det var inte det smartaste visar det sig i efterhand. Min beställning la jag den 27/4 och var glad att jag inom kort skulle få min nya kyl & frys. Pengarna försvann snabbt som attan från kortet och sen möttes jag av en total tystnad... Dagarna gick, det blev veckor och den 11 maj kände jag att jag skulle ta reda på vad som hänt och skickade ett e-post meddelande till dem. Då jag inte fått svar vid lunch dagen efter (ibland har man tur med svarstempot, ibland inte) så ringde jag dem. En av drivkrafterna var förutom den olyckligt långa leveranstiden även att jag hittat en ny leverantör som hade varorna i lager och var ca: 2000SEK billigare.

  De första samtalen gick inte alls speciellt bra, jag fick bara ett meddelande om att det var många i kö och att de just nu inte kunde ta emot mitt samtal. Det är tyvärr sådant som händer så jag försökte igen & igen & igen. Försök 5 kom jag äntligen fram till kön och ca: 30 minuter senare fick jag prata med en trevlig kille som ville hjälpa mig. Problemet var att han inte visste om det gick att boka av och att han kunde återkomma till mig senare om det blev problem. Utifrån att jag suttit i telefon i 30 minuter redan så valde jag att dröja kvar så han kunde få svar på sina frågor. Detta tog nästan 15 minuter till av mitt liv och så det som man oroar sig som mest för, samtalet bröts utan att jag fått bekräftelse på att det går att boka av.

  På det igen, jag ringer, kommer fram till kön och hamnar efter 25 minuter i "butiken". Killen som svarade var väl hyffsat trevligt, inte så att han jublade att jag kontaktade honom och inte heller så att han skällde ut mig men ganska ointresserad av att hjälpa mig. Han skulle be den första killen att ringa tillbaka till mig och inte heller han kunde berätta om jag kunde avboka mina varor eller ej. Det gick inte att få någon form av bekräftelse från honom att varorna gick att avboka då han inte varit där speciellt länge eller att han kunde tänka sig att göra det då det faktiskt var kunder i butiken. Inte vet jag om kunderna i butiken väntat 25 minuter i kö för att få hjälp men det hade de säkert utifrån rättvis prioritering och jag tvivlar inte på att killen i butiken gjorde rätt prioritering. Så ni sitter jag här 1,5 timme senare och har inte kommit någonstans. Det är sagt att någon skall återkomma till mig, men av två jag pratat med har ingen lyckats att bekräfta om jag kan avboka... så hur stor chans är det att nummer 3 kan det & när tänker denna person ringa?

  Hade det varit så att det framgått på Gränsbygdens hemsida om kontaktpersoner i företaget så hade jag skickat detta till dem istället för att berätta det för hela internet. Men jag letade efter någon ansvarig på hemsidan och även på en del företagssajter utan framgång så därför berättar jag min upplevelse för er alla. Jag måste placera Gränsbygden i kategorin "Usel" då det inte har funnits något ansvarstagande, inget beslutsfattande, ingen kompetens för att hantera min avbokning och framförallt har de inte haft någon backup för att hantera sina gigantiska köer. Oavsett om det beror på att halva kontoret är sjukt... istället för att låta kunderna sitta i kö i en evighet så kanske man kan lägga upp ett meddelande direkt när man ringer till dem om att de beklagar att de idag har väldigt långa svarstider pga: fest, sjukdom, bröllop, ovilja eller vad tusan.
  Så mitt råd, om du tror att du kommer att behöva ändra din beställning eller ha den levererad inom 3 veckor så välj en annan återförsäljare och om det finns någon på Gränsbygden som är intresserad och vill diskutera min upplevelse så hör av er!

  2014-05-13 - Fantastisk fortsättning....

  Självklart är det ingen som återkommit till mig så här dagen efter och jag tänkte... jag ringer dem igen för att se hur det går..

  10:34: "Tyvärr kan vi inte ta emot ditt samtal...."

  10:36: Kom "fram" direkt på samtal 2 idag, alltså kom fram till telefonkön. Deras servicenivå har ökat från igår till idag...

  10:51: Trevlig kille som svarar och som glömde säga sitt namn.... Flyttar mitt samtal till "kontoret" då de skall lösa det. Hon kunde inte hjäpa mig då hon krediterar men avbokar inte... Blir då flyttat till "Jakob" där ingen svarar... Efter några minuter lägger jag på...

  11:12 - Efter jag lugnat ner mig så ringer jag igen och kommer fram nästan direkt, de skulle be Jakob återkomma till mig...

  11:17 - Jakob ringer upp och löser problemet, bekräftelse på avbokning skall komma under dagen.

  Jag väntar fortfarande på bekräftelsen för avbokningen så här 2 månader senare, dock har jag fått tillbaka mina pengar... Vilket gjort att jag gått vidare i livet och lämnat Gränsbygden bakom mig.
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Köpte en tvättmaskin, där leveransen kom snabbt och var helt var korrekt. Köpupplevelsen på hemsidan var bra och betalningen gick smidigt. Precis som man förväntade sig.
  Vid ett annat tillfälle så beställde jag en torktummlare och det blev fel, men de löste det på ett smidigt sätt.
  3 mån sedan
 • Usel
  Beställde följande:
  1st frysbox
  1st cyklar
  1st gräsklippare
  1st extra mobilbatteri

  Leverans inom en vecka står det på hemsidan, läser man vidare står det att det max ska ta 14 dagar om jag inte minns fel. Betalde i förskott.

  Efter 2 veckor fick jag gräsklipparen, fel modell!
  Jag ringde och frågade vad som hände med resten av artiklarna och fick då reda på att de tagit betalt för frysen men inte skrivit in den i ordern. (Fanns inte ens med på kvittot)

  De skrev in frysen i ordern och lovade att den skulle komma inom en vecka.
  De skulle då byta ut gräsklipparen till en annan modell då det stod fel i beskrivningen på deras hemsida plus att jag fått fel modellbeteckning.

  Efter 2 veckor till utan några varor blev jag trött på det och ringde ägaren, han lovade att fixa så det blev rätt.
  Blev uppringd direkt av hans son, chefen, och de fick information osv för att lösa problemet.

  Efter ännu en vecka ringde jag och frågade vad som hände, då blev jag kopplad till en trött gubbe på lagret som tydligen sammanträffande nog var på väg att packa ihop cyklarna åt mig. (två stycken cyklar tydligen, när jag bara beställt en..)
  Enligt honom hade han dessutom levererat rätt gräsklippare så jag skulle inte få någon ny...

  Blev kopplad fram och tillbaka i ca en timme och fick prata med massa olika folk som inte visste eller kunde göra något..
  Efter några kopplingar så kom det fram att de skulle byta ut frysen och cykeln för de inte hade eller skulle få in något av de jag beställt från början.. Artiklarna hade utgått...??

  FUFFENSBOLAG! För att få tillbaka mina pengar fick jag ringa TRE samtal till olika människor för alla ville "lösa" problemet istället för att ge tillbaka mina pengar....
  Blev ganska orolig där ett tag... 10.000 som bara kunde försvinna när som helst....

  Men efter ett tag fick jag tillbaka mina pengar och kunde pusta ut....

  De är billiga, men vill ni ha vad ni beställer och inom rimlig tid, så leta någon annanstans! Fysiska butiken ska tydligen vara bättre och säkrare, men onlinebutiken avråder jag starkt ifrån!
  3 mån sedan
 • Acceptabel
  Beställde ett kylskåp som aldrig dök upp. fick däremot ett helt annat skåp som visserligen var dyrare men drog dubbelt så mycket ström.

  Valde i slutändan att behålla det efter ett par samtal till supporten.

  Det som drar ner betyget är just supporten.

  ringer man support-numret så kommer man sällan fram. man fick trycka sig fram till butiken för att att komma till någon man kan prata med (Alltså inte internet order, där svarar ingen...). väl framme är det ingen som vill ta i ärendet utan kopplar en vidare hela tiden tills man försvinner och man får ringa på nytt. Svor mig hes under de dagar jag försökte få hjälp.

  Till sist var den en herre som hjälpte mig så som man brukar bli bemött och han fick mig att behålla kylskåpet efter många om och men.

  Tyvärr ingen trevlig upplevelse och jag kommer inte handla här igen i första han. För blir det fel som det kan bli är det inte roligt att behöva gå igenom det jag fick göra.
  3 mån sedan
 • Ganska dålig
  Jag beställde och betalade en kyl, en ugn och en fläkt den 11 maj. Leverans utlovades på 3-12 arbetsdagar. Den 16 maj aviserades leverans. När den kom fram visade det sig att fläkten saknades. Inget antyddes om restnotering eller varför den saknades. Jag började undra om jag hade missat att beställa den, men nej då, den var betald.

  Gränsbygden har inte gjort något för att informera mig om situationen, men besvarat min fråga med att "Din preliminära leverans är i nästa vecka". Det var för 12 dagar sedan. Nu heter det att "Ursäkta, det besked vi nu fått från Siemens är att vi kommer att få in fläkten i vecka 26. Funkar det?" Nej, Gränsbygden, det funkar väldigt dåligt. Sex veckors leveranstid är väldigt långt från 3-12 arbetsdagar.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Uppdatering 2:

  Jag är nöjd och glad!
  De tog hand om business,
  Allt som det ska.
  TACKAR!

  Uppdatering:
  Det är redan en månad jag väntar på Gränsbygdens Köpcentrum att byta diskmaskinen som lovat. De gjorde fel i beställningen.
  Ingenting.
  Jag redan betalt för en diskmaskin och fortfarande tvättar till hand.
  They should be ashamed.
  Jag uppdaterar när det blir något utveckling i sagan.
  Besviken.
  :-(

  Efter köpet:

  Jag kan beskriva hela upplevelset som underbart.
  Priset var jättebra, jag beställde diskmaskinen, det kom inom några dagar,
  Det var ett problem med modellen, ja ringde, pratade med Magnus J.,
  De ska ersätta den mot en annan modelle, dyrare, för samma pris.
  Jag blev riktigt imponerad.
  Enkelt, trovärdigt och prisvärt.
  Till sommaren ska vi köpa en kyl och en frys till stugan, nu vet jag var vi gör det.
  TACK!
  5 mån sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Usel
  Beställde en dammsugare, kylskåp och spishäll den 5/5. Allt fanns i lager på hemsidan.

  Ringde in efter 14 dagar efter att jag inte hade fått en leverans och inget besked.
  Fick då besked att leverans skulle ske i början av juni.

  Ringde den 2 juni och frågade vad som hade hänt, man lovade att återkomma, ingen ringde tillbaka.

  Ringde idag den 3 juni man lovade att återkomma. Fick mail om att:
  Kylskåpet utgått ersätts med annan modell, Dammsugare fanns i annan färg( och modell) och spishällen skulle koma in i slutet av juni! 2 månaders leverans!

  Har begärt att få pengarna tillbaka idag (3/6) får se hur lång tid det tar.

  Personalen vänlig när man ringer

  MEN

  - Ingen automatisk leveransuppdatering, ring in själv.
  - varorna inte på lager trots att det stod så på hemsidan.
  - lång leveranstid.

  Gör er egen bedömning om ni tycker att detta agerande är rätt och om ni vill handla hos Gränsbygden!
  4 mån sedan
 • Dålig
  Bra pris, men när något går fel så är servicen usel, riktigt usel.

  Beställde vitvaror 11/4-2014, någon vecka senare fick jag leverans av allt utom en köksfläkt som var restnoterad.

  Fick meddelande om att den borde dyka upp veckan efter. Jag hade ingen brådska eftersom jag var ute i god tid innan jag behövde installera vitvarorna. Två veckor senare hade jag inte fått någon fläkt och skickade e-post och undrade var den tagit vägen. Blev uppringd av en trevlig person som utlovade en fläkt senare i veckan antingen via vanlig transport eller postad.

  Väntar en vecka, inte ett ljud. 8/5-2014 frågar jag igen om status och efter ett flertal mejl och frågor på Facebooksidan får jag reda på att den var restnoterad. De väntar på leverans av ersättningsmodell.

  Under den senaste veckan har jag försökt få Gränsbygden att gå med på att jag ska få en annan fläkt, till och med erbjudit mig att betala mellanskillnaden men de svarar inte ens. Jag har också bett om att få häva köpet av fläkten eftersom då kan jag köpa en fläkt någon annanstans. Men eftersom de inte svarar så behöver jag välja mellan att köpa en köksfläkt i en lokal butik och kanske ha två köksfläktar eller låta familjen leva på smörgås tills Gränsbygden bestämmer sig för att leverera köksfläkten.

  Så nu står jag här, 6½ vecka efter beställning utan en köksfläkt.

  Jag trodde jag var ute i god tid, i värsta fall hade jag räknat med 3-4 veckor.

  Pris: 8 stjärnor
  Leveranstid för varor på lager: 8 stjärnor
  Kundservice: 0 stjärnor
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte en ny induktionshäll. För det första kostade den nästan 7000kr mindre än rekommenderat pris från tillverkaren. För det andra tog det bara två dagar till jag fick leveransen.
  Suveränt på alla sätt!
  5 mån sedan
 • Usel
  Beställde produkt som var i lager enligt status på prisjakt.

  Fick faktura 2 dagar efter order. Bad dom hålla den eftersom jag inte hade fått vara levererad. Det gick dom med på och var trevliga. Men att man ska fakturera när vara eller tjänst är levererad verkar inte vara helt lätt att förstå nuförtiden.

  3 veckor senare så fick jag besked att modellen hade utgått men förslag på alternativ, jag ställde då en fråga om färg på modellen och nu har det gått 4 veckor till utan svar. Däremot har jag fått inför månadens fakturabetalningar öppnat en betalningspåminnelse, ränta och betalningsavgift

  Detta är i min värld i allra högsta grad uselt.

  Jag har nu mailat butiken och deras fakturaköpare (payex) och deras hanterade kan få mig att revidera betyget.
  5 mån sedan
 • Ganska dålig
  Köpte vitvaror till ett kök via Gränsbyggden.

  Strulig leverans. Fast inga varor stod som restnoterade kom de inte inom 12 dagar som det står i leveransvillkoren. En vecka försenad kommer ugnen + mikron, ytterligare en vecka senare kommer kylskåpet, dock en annan modell än den beställda (jämförbar men inte AAA+ klassad). Väntar fortfarande på diskmaskin och häll.
  Ringt dem men får aldrig besked om när leveransen kommer utan blir kopplad antingen till lagret som inte svarar eller så ringer leveranskillen en timme innan han är framme.

  Billigast men jag skulle inte rekommendera dem om man är beroende av att få leveransen i tid.
  5 mån sedan
 • Usel
  Värsta nätbutiken jag har råkat på. Helt oseriös. Skickar andra varor (grå import) som ersättning som inte finns på den svenska marknaden.
  Lång leveranstid 5 veckor trots att varan finns i lager. Lovar leverans hela tiden men inget kommer. Välj en annan butik om du inte vill känna dig blåst på pengarna.
  Fått olika leveranser under några veckor och de skyller på allt. Vill du sitta och lyssna på hemsk musik så ska du ringa kundtjänst för där svarar ingen och man får inga svar på mejlen heller.
  Jag upprepar. VÄLJ EN ANNAN BUTIK
  6 mån sedan
 • Usel
  Jag beställde kyl& frys, diskmaskin, micro, fläkt & kolfilter.
  Kyl& frys samt diskmaskin kom efter ca 2 veckor. De andra produkterna sa de att de hade ca 2 veckors leveranstid från sina leverantörer.
  Efter ytterligare en vecka hade jag inte hört någonting så jag tog kontakt med dem och de skulle ringa mig samma kväll med leveransdag. De ringde aldrig.
  De andra produkterna kom inte förrän ca 2 månader efter det att jag gjort beställningen vilket gjorde att mina hantverkare inte kunde jobba vidare.
  Utöver sen leveranstid hade de skickat fel diskmaskin vilket de bytte ut, dock inte snabbt.
  Varje steg med Gränsbygden var mödosamt då de alltid lovade att höra av sig men aldrig gjorde det. När jag fick tag i dem sa att varje gång att de skulle skicka varorna med express, vilket aldrig gjordes. (jag fortsatte ringa flera dagar och trots att de sa att det skickas imorgon så var det inte skickat när jag ringde dagen efter).
  På grund av flera leveransdatum kostade det mig semesterdagar då jag var tvungen att vara hemma från jobbet, samt att mitt kök blev långt försenat.
  Jag har aldrig i mitt liv blivit så ignorerad som kund och jag kommer aldrig beställa något från denna leverantör igen. Jag avråder alla som vill beställa en vara av dessa. Har dom det inte i lager och du ska själv hämta varan, köp någon annan stans.
  6 mån sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  7 mån sedan
 • Ganska dålig
  Egentligen ingen anledning att inte ge 10 men det var inte dustinklass på levtiden, dock ett superpris och lev direkt från tyska siemensfabrik.5000 under rekpris på diskmaskin

  Har nu gjort ytterligare ett köp på ca 65000 kr och det har i princip bara strulat. massa löften om att varorna ska komma men bara hälften av varorna här börjar nu bli lite förundrad.
  En liten varning känns befogad!
  5 år sedan ( Uppdaterat: 7 mån sedan )
 • Usel
  Beställde en Cylinda Sverigetvätten men blev erbjuden annat "likvärdigt alternativ eller vänta. Väntade 7 veckor men ingen maskin. Blev nu erbjuden ytterligare en annan tvättmaskin eller pengarna tillbaka. Tog pengarna. Jag ville ju ha maskinen jag beställt som de har satt ut Sveriges lägsta pris på.
  7 mån sedan
 • Usel
  Jag renoverar köket och beställde vitvaror vid lucia (ugn, häll, diskmaskin, fläkt, frys) och blev lovad leverans till senast den 20:e och leverans kom den 18:e.

  Gränsbygden hade dock inte skickat med ngn frys (som jag betalat för) och heller inte nämnt detta på ngt sätt via mail, fraktsedel eller dylikt. Jag upptäckte det direkt och ringde upp dem. De upptäckte felet och lovade att "du får den i helgen, vi har en gubbe i Stockholm som kör ut den till dig så han ringer dig och ni får komma överens om en lämpligt tid".
  Helgen gick men ingen frys kom och ingen hörde av sig. Måndag den 23:e så ringer jag igen och samma visa då "den fixar vi direkt i mellandagarna, vi kommer ut med den till dig".

  Frysen kom förstås inte i mellandagarna heller. Jag ringer under nyårsveckan och blir lovad leverans samma vecka - händer förstås inte heller och ingen kontaktar mig den här gången heller och berättar vad som händer. Jag ringer den 7:e januari och pratar med M (nämnd i flera kommentarer nedan som jag också pratat med ett par gånger) som säger ngt i stil med att frysen missats flera gånger och att den står på en hylla hos Gränsbygden och det är bara för honom att sätta på ett flak och skicka upp den till mig.
  Han lovar att jag ska ha den innan veckan är slut. Den veckan går utan att någon frys kommer och jag hör återigen inte ett ljud. Ringer upp Gränsbygden som ber att få återkomma - 3 timmar senare ringer en kille tillbaka och säger att frysen kommer in vecka 4 (dvs om ytterligare 2 veckor).

  Jag ringer upp igen och får efter många försök tag på M (hans kollegor vill inte lova något utan hänvisar till honom). Han lovar att jodå den här gången ska det komma och här håller vi minsann vad vi lovar bla bla bla.
  Ungefär en vecka senare kommer det slutligen en frys - men en annan modell! Gränsbygden har då utan att diskutera eller nämna det på något sätt skickat iväg en annan modell och hoppats att det ska lösa sig. Det handlar om en inbyggnadsfrys som självklart ska passa med mått och design - den modell man skickat är inte speciellt lik och till och med från en annan tillverkare.

  Jag orkar inte tjata med folket på Gränsbygden på ett tag och gör klart köket först för att se om det möjligen går att få in frysen så jag slipper ha mer med Gränsbygden att göra. Den passar förstås inte in och jag kontaktar dem igen.
  Det blir den gamla vanliga visan: "ojdå, men det fixar vi på en gång inga problem, kommer inom en vecka". Kompensation för allt strul utlovades också.
  Det här är vecka 3 - vecka 5 kommer det ett mail: "tyvärr är er order restnoterad och levereras vecka 8 - hoppas detta går bra".

  Nu är det vecka 9 och någon frys har jag fortfarande inte fått och som vanligt har Gränsbygden inte kontaktat mig och berättat vad som pågår. Kompensationen har jag förstås heller inte sett röken av. Nu kommer jag att kontakta konsumentombudsmannen för att se om de kan hjälpa mig att få tillbaka pengarna.

  Otroligt dålig service och kommunikation kring denna frys och det verkar inte som att Gränsbygden själva har en aning om vad de sysslar med och då spelar det inte ngn roll att priset på övriga varor var ganska bra. Jag har lagt åtminstone ett par hela arbetsdagar på att jaga denna frys nu så ev pengar jag sparade på att handla från Gränsbygden är sedan länge förlorade och jag har bara fått en massa frustration på köpet istället.
  Kunde jag ge ett lägre betyg än en stjärna så skulle jag göra det.

  Uppdatering: Efter att ha skrivit den här kommentaren samt återigen mailat Gränsbygden kom det vanliga svaret "det fixar vi direkt". Två dagar senare påminner jag dem igen om att inget hänt och får samma svar "det fixar vi direkt".
  Nu kommer till slut frysen dagen efter. Dock är den inte paketerad i ngn kartong eller dylikt från tillverkaren, istället kommer den insvept i en stor platspåse, dessutom saknas det ett galler som ska sitta på nedsidan av frysen. Jag misstänker starkt att man skickat mig ett begagnat/butiksexemplar och mailar och frågar om detta. Svaret blir "Beklagar, vi kollar med kontoret" och sedan dess har jag inte hört något mer....

  /Fredrik
  8 mån sedan ( Uppdaterat: 7 mån sedan )
 • Utmärkt
  Som claeshoj skriver köpte jag också en Whirlpool (först på Elon för 9995, som jag sedan lämnade tillbaks, när de inte kunde matcha Gränsbygdens köpcentrum pris, skulle använt prisjakt först..) När jag pratade med Elon, sa de att de inte kunde matcha ett sådant pris.
  Med 3 kastruller och häll hamnade jag på nästan halva priset mot Elon.

  Jag beställde på en torsdag och fick på tisdag, det jag hade önskat var att Gränsbygdens köpcentrum kunde maila att de skickat varan, jag fick bara mail om att order var mottagen och påbörjad, inget mer. (därav -1 stjärna)

  Kommer att handla här mer!
  8 mån sedan
 • Ganska bra
  Det tog ett tag att få produkten (ca 1 månad), och det kändes som att de olika personerna på kundtjänst inte visste vad de andra hade sagt. Trots detta blev det bra i slutändan, och det kändes som att de ansträngde sig. Så, helt OK!
  9 mån sedan
 • Perfekt
  Letade på Prisjakt efter en induktionshäll och hittade till min förvåning den Whirlpool jag ville ha till mindre än halva priset på Gränsbygdens köpcentrum.

  Om något är för bra för att vara sant så är det i regel inte det så jag surfade och letade efter Gränsbydgen på olika forum. De flesta skrev positiva omdömen så jag slog till på en häll för 4.500 kr i stället för drygt 9.000 kr hos de mer kända som Elgiganten, Meidamarkt, Elon etc.

  Döm om min förvåning att hällen fanns hos speditören tre dagar efter beställning. Och det var den häll jag hade beställt, in till minsta detaljnummer enligt Whirlpools hemsida.

  Denna gången visade sig mina farhågor vara ogrundade och det som var för bra för att vara sant visade sig vara sant.

  Jag kan rekommendera Gränsbygdens Köpcentrum. Snabb leverans och helt problemfritt.
  9 mån sedan
 • Usel
  2 månader och 2 felleveranser efter fick vi vår produkt. Och inte ens den stämde överrens med vad som hade utlovats.
  9 mån sedan
 • Dålig
  Skulle köpa en tvättmaskin men slutade med att jag valde annan firma.
  Orsak prisbilden och hemsidan rörig så drog slutsatsen att får jag problem med maskinen så kommer det inte bli enkelt.

  Mailade och ringde ett flertal tillfällen och fick olika besked vad som gällde. Skylldes på GE Money bank för felaktig prissättning om man ville ha 5års produktförsäkringen.

  Händelseförlopp
  Pris: 5 550 kr eller 560 kr/mån (12 månaders räntefritt)
  Vän av miniräknare ser snabbt att 12x560 = 6720 SEK vilket knappast är i närheten av kontantpriset och inte direkt räntefritt.
  Fick en anledning när jag ringde: Ta priset 5500+330aviavgifter+295uppläggavg och dela med 11 = 561 SEK. Sen skulle man slippa 295SEK och detta skulle framgå senare... RÖRIGT

  Fick mailförklaringen att man skulle ta 5550+395SEK (frakt)+330 aviavgifter och sen dela med 11 = 570 SEK och förklaring "Hemsidans uträkning kan skilja på några enstaka kronor (i detta fallet 10 kr)" ÄN MER RÖRIGT och ologiskt

  Helt plötsligt jämför man ett pris med frakt och ett annat utan...

  Sen blev det än mer rörigt när man var tvungen att skaffa ett GE Money kort för att få produktgarantin på 5 år och detta kort skulle man aktivera för att sedan kunna avaktivera det direkt efter slutbetalning av maskinen för att få produktförsäkringen.

  Känns lite som "Kurt Olsson" på dessa förklaringarna så kan inte rekommendera företaget innan dom lärt sig tydligt redovisa vad dom säljer och till vilket pris.

  Satte dock två stjärnor istället för en då dom var i alla fall trevliga (kändes lite som ett litet företag som nu skall expandera på populära internet utan att riktigt lägga krut på webdesign och tydlighet)
  10 mån sedan
 • Mycket bra
  Varan levererades snabbt
  10 mån sedan