55 år i branschen
Tryggt familjeföretag
5 års försäkring via GE

http://www.gransbygden.se

Betalningsalternativ:

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kronor. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 42 år sedan
(data från 2014-07-29)
Detaljerad information Gränsbygdens Köpcentrum har fått betyget (8.72)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Usel
  Ibland blir man förvånad och då inte alltid positivt! Jag handlade på Gränsbygden för 4-5 år sedan och tyckte det gick smidigt och bra. Inte heller då hade jag behov av någon vidare snabb leverans så jag hittade bästa pris och beställde. Någon vecka senare kom min beställda vara och allt var frid & fröjd.

  När jag då skulle köpa ny kyl & frys så valde jag att kontakta Gränsbygden och beställa igen. Det var inte det smartaste visar det sig i efterhand. Min beställning la jag den 27/4 och var glad att jag inom kort skulle få min nya kyl & frys. Pengarna försvann snabbt som attan från kortet och sen möttes jag av en total tystnad... Dagarna gick, det blev veckor och den 11 maj kände jag att jag skulle ta reda på vad som hänt och skickade ett e-post meddelande till dem. Då jag inte fått svar vid lunch dagen efter (ibland har man tur med svarstempot, ibland inte) så ringde jag dem. En av drivkrafterna var förutom den olyckligt långa leveranstiden även att jag hittat en ny leverantör som hade varorna i lager och var ca: 2000SEK billigare.

  De första samtalen gick inte alls speciellt bra, jag fick bara ett meddelande om att det var många i kö och att de just nu inte kunde ta emot mitt samtal. Det är tyvärr sådant som händer så jag försökte igen & igen & igen. Försök 5 kom jag äntligen fram till kön och ca: 30 minuter senare fick jag prata med en trevlig kille som ville hjälpa mig. Problemet var att han inte visste om det gick att boka av och att han kunde återkomma till mig senare om det blev problem. Utifrån att jag suttit i telefon i 30 minuter redan så valde jag att dröja kvar så han kunde få svar på sina frågor. Detta tog nästan 15 minuter till av mitt liv och så det som man oroar sig som mest för, samtalet bröts utan att jag fått bekräftelse på att det går att boka av.

  På det igen, jag ringer, kommer fram till kön och hamnar efter 25 minuter i "butiken". Killen som svarade var väl hyffsat trevligt, inte så att han jublade att jag kontaktade honom och inte heller så att han skällde ut mig men ganska ointresserad av att hjälpa mig. Han skulle be den första killen att ringa tillbaka till mig och inte heller han kunde berätta om jag kunde avboka mina varor eller ej. Det gick inte att få någon form av bekräftelse från honom att varorna gick att avboka då han inte varit där speciellt länge eller att han kunde tänka sig att göra det då det faktiskt var kunder i butiken. Inte vet jag om kunderna i butiken väntat 25 minuter i kö för att få hjälp men det hade de säkert utifrån rättvis prioritering och jag tvivlar inte på att killen i butiken gjorde rätt prioritering. Så ni sitter jag här 1,5 timme senare och har inte kommit någonstans. Det är sagt att någon skall återkomma till mig, men av två jag pratat med har ingen lyckats att bekräfta om jag kan avboka... så hur stor chans är det att nummer 3 kan det & när tänker denna person ringa?

  Hade det varit så att det framgått på Gränsbygdens hemsida om kontaktpersoner i företaget så hade jag skickat detta till dem istället för att berätta det för hela internet. Men jag letade efter någon ansvarig på hemsidan och även på en del företagssajter utan framgång så därför berättar jag min upplevelse för er alla. Jag måste placera Gränsbygden i kategorin "Usel" då det inte har funnits något ansvarstagande, inget beslutsfattande, ingen kompetens för att hantera min avbokning och framförallt har de inte haft någon backup för att hantera sina gigantiska köer. Oavsett om det beror på att halva kontoret är sjukt... istället för att låta kunderna sitta i kö i en evighet så kanske man kan lägga upp ett meddelande direkt när man ringer till dem om att de beklagar att de idag har väldigt långa svarstider pga: fest, sjukdom, bröllop, ovilja eller vad tusan.
  Så mitt råd, om du tror att du kommer att behöva ändra din beställning eller ha den levererad inom 3 veckor så välj en annan återförsäljare och om det finns någon på Gränsbygden som är intresserad och vill diskutera min upplevelse så hör av er!

  2014-05-13 - Fantastisk fortsättning....

  Självklart är det ingen som återkommit till mig så här dagen efter och jag tänkte... jag ringer dem igen för att se hur det går..

  10:34: "Tyvärr kan vi inte ta emot ditt samtal...."

  10:36: Kom "fram" direkt på samtal 2 idag, alltså kom fram till telefonkön. Deras servicenivå har ökat från igår till idag...

  10:51: Trevlig kille som svarar och som glömde säga sitt namn.... Flyttar mitt samtal till "kontoret" då de skall lösa det. Hon kunde inte hjäpa mig då hon krediterar men avbokar inte... Blir då flyttat till "Jakob" där ingen svarar... Efter några minuter lägger jag på...

  11:12 - Efter jag lugnat ner mig så ringer jag igen och kommer fram nästan direkt, de skulle be Jakob återkomma till mig...

  11:17 - Jakob ringer upp och löser problemet, bekräftelse på avbokning skall komma under dagen.

  Jag väntar fortfarande på bekräftelsen för avbokningen så här 2 månader senare, dock har jag fått tillbaka mina pengar... Vilket gjort att jag gått vidare i livet och lämnat Gränsbygden bakom mig.
  18 min sedan
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Svårt att ge ett omdöme innan varan levererats, men so far so god, och bättre blev det då jag, utan egen förskyllan, gjort en felbeställning detta korrigerades snabbt och enkelt, plus i kanten!
 • Utmärkt
  Köpte en tvättmaskin, där leveransen kom snabbt och var helt var korrekt. Köpupplevelsen på hemsidan var bra och betalningen gick smidigt. Precis som man förväntade sig.
  Vid ett annat tillfälle så beställde jag en torktummlare och det blev fel, men de löste det på ett smidigt sätt.
  20 dagar sedan
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Saknade att få faktura
 • Detta omdöme är under utredning
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Uppdatering 2:

  Jag är nöjd och glad!
  De tog hand om business,
  Allt som det ska.
  TACKAR!

  Uppdatering:
  Det är redan en månad jag väntar på Gränsbygdens Köpcentrum att byta diskmaskinen som lovat. De gjorde fel i beställningen.
  Ingenting.
  Jag redan betalt för en diskmaskin och fortfarande tvättar till hand.
  They should be ashamed.
  Jag uppdaterar när det blir något utveckling i sagan.
  Besviken.
  :-(

  Efter köpet:

  Jag kan beskriva hela upplevelset som underbart.
  Priset var jättebra, jag beställde diskmaskinen, det kom inom några dagar,
  Det var ett problem med modellen, ja ringde, pratade med Magnus J.,
  De ska ersätta den mot en annan modelle, dyrare, för samma pris.
  Jag blev riktigt imponerad.
  Enkelt, trovärdigt och prisvärt.
  Till sommaren ska vi köpa en kyl och en frys till stugan, nu vet jag var vi gör det.
  TACK!
  2 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Utmärkt
  Beställning
  bra
 • Perfekt
  Köpte en ny induktionshäll. För det första kostade den nästan 7000kr mindre än rekommenderat pris från tillverkaren. För det andra tog det bara två dagar till jag fick leveransen.
  Suveränt på alla sätt!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Jag tycker väldigt bra om Gränsbygdens köpcentrum o handlar där ofta.
 • Perfekt
  Beställning
  Enkelt, prisvärt och bekvämt.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Mycket prisvärd och trots att det verkade som varan var tillfälligt slut, levererades den 3 dagar senare. Fraktfritt!
 • Perfekt
  Kan bara rekommendera Gränsbygdens Köpcentrum,

  En mycket ovanlig affär som är värd att besöka.

  Du kan hitta allt från vitvaror,sängar, tv, borrmaskin,målarfärg, gräsklippare ja allt som en människa kan behöva.

  Och genomgående policy verkar vara att allt ska vara billigt.. Nästan som ett litet Ullared.

  Jag har köpt alla mina vitvaror på gränsbygden och fick överlägset bäst pris.

  Hel nöjd!
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Beställning
  Offert, beställning och betalning har gått väldigt smidigt. Nu ser jag fram emot att leveransen går lika smidigt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Toppen! En vara var transportskadad, men den ersattes direkt utan frågor och vi hade en ny dagen efter. Är jättenöjda med produkter och bemötande.
 • Utmärkt
  Som claeshoj skriver köpte jag också en Whirlpool (först på Elon för 9995, som jag sedan lämnade tillbaks, när de inte kunde matcha Gränsbygdens köpcentrum pris, skulle använt prisjakt först..) När jag pratade med Elon, sa de att de inte kunde matcha ett sådant pris.
  Med 3 kastruller och häll hamnade jag på nästan halva priset mot Elon.

  Jag beställde på en torsdag och fick på tisdag, det jag hade önskat var att Gränsbygdens köpcentrum kunde maila att de skickat varan, jag fick bara mail om att order var mottagen och påbörjad, inget mer. (därav -1 stjärna)

  Kommer att handla här mer!
  6 mån sedan
 • Ganska bra
  Det tog ett tag att få produkten (ca 1 månad), och det kändes som att de olika personerna på kundtjänst inte visste vad de andra hade sagt. Trots detta blev det bra i slutändan, och det kändes som att de ansträngde sig. Så, helt OK!
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Letade på Prisjakt efter en induktionshäll och hittade till min förvåning den Whirlpool jag ville ha till mindre än halva priset på Gränsbygdens köpcentrum.

  Om något är för bra för att vara sant så är det i regel inte det så jag surfade och letade efter Gränsbydgen på olika forum. De flesta skrev positiva omdömen så jag slog till på en häll för 4.500 kr i stället för drygt 9.000 kr hos de mer kända som Elgiganten, Meidamarkt, Elon etc.

  Döm om min förvåning att hällen fanns hos speditören tre dagar efter beställning. Och det var den häll jag hade beställt, in till minsta detaljnummer enligt Whirlpools hemsida.

  Denna gången visade sig mina farhågor vara ogrundade och det som var för bra för att vara sant visade sig vara sant.

  Jag kan rekommendera Gränsbygdens Köpcentrum. Snabb leverans och helt problemfritt.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jättebra intryck. Trevliga i telefon, lätta att ha att göra med, anstränger sig bra. Allt har fungerat fint med mina köp.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt har gått hur bra som helst, nu är det 4 dagar till leverans. Har svårt att tänka mig något strul.
 • Perfekt
  Beställning
  Mycket bra kunnig och samarbetsvillig kund service/ starkar leverantörer
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Ursprungsbeställningen var restordernoterad, men löstes på ett bra
  sätt, efter förslag från Er.
  Dessutom en mycket tillmötesgående och hjälpsam chaufför.
 • Mycket bra
  Varan levererades snabbt
  7 mån sedan
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Bra pris Trevligt bemötande
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Vart jätte bra. Hoppas att nästa beställning går lika bra.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Enkelt o bra.
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  När jag beställde så fick jag uppfattningen att det skulle ta upp till 9 arbetsdagar. Efter några dagar fick jag ett mail där de informerade att det skulle ta 7 veckor. Efter några samtal så löste de det med att jag fick en annan likvärdig vara.
 • Utmärkt
  Otroligt bra pris! (bäst på prisjakt för min produkt) 3 dagars frakttid för att få hem ett side-by-side skåp. Vänlig och oerhört hjälpsam personal på budbilen (deras egen?).
  8 mån sedan
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Går leveransen lika smidigt är jag fullkomligt nöjd
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkel beställning. Attraktivt pris, och betalningsvillkor, inklusive fraktkostnad och att man får varan levererad till dörr.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Leveradesvredan den 21 okt
 • Perfekt
  Mitt köp av en luftvärmepump Mitsubishi Electric FH35 VEHZ 665 + installation till ett bra pris har fungerat super bra , snabb installation trevlig montör
  9 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkelt att beställa, proffsigt bemötande, bra betalningsrutiner med faktura och leverans på utsatt tid.
 • Knappt godkänd
  Stort plus för att ha mail-kontakt utanför kontorstid och snabbt svar om att varan var restnoterad.

  Blev föreslagen flera ersättningsprodukter, men säljaren verkade lite borta då jag två gånger fick ett frysskåp istället för ett kylskåp som jag beställt och bad om i mina svar angående frysskåpen. Tredje gången gillt så blev det rätt.

  Alldeles för mycket krångel och magknip innan situationen var löst. Vågar tyvärr inte handla av dem igen.
  11 mån sedan
 • Dålig
  Först det positiva i omdömet. Snabbt svar från kundtjänst, tydligt besked att varan var restnoterad och flera förslag på ersättningsvaror till samma pris. Bra jobbat!

  Det mindre bra:
  5 olika handläggare av samma order som inte vet vad den andre sagt eller gjort.
  Faktura som ska betalas 1 månad FÖRE leverans.
  Kundtjänst lovar att stoppa fakturan och återkomma med ett nytt förfallodatum som taktar leveransdatum. Istället kommer det en betalningspåminnelse från PAY-EX.

  Allt slutar med att jag valde att häva köpet.

  Väldigt besviken på företaget och kommer inte att rekommendera det till någon.
  Väldigt tråkig historia som tagit kraft och tid i onödan.

  Företaget borde ha bättre rutiner för att följa kundärenden så att inte detta kan ske.
  11 mån sedan
 • Perfekt
  Mitt köp av en torktumlare fungerade klockrent
  snabb leverans och ett kanonbemötande av Sven-Erik på säljavdelningen
  3 år sedan ( Uppdaterat: 11 mån sedan )
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Bra och snabbt bemötande från kundmottageren. Utöver förväntan när de ringde upp efter kontorstid :-)
 • Mycket bra
  Beställning
  Letade efter rostfri.På bilden såg det ut som rostfri,men på informationen stod vit,därför tog det mycket tid innan jag kunde beställa rostfri.Detta hade jag kunnat beställa igår,men eftersom ni inte var tillgängliga då skulle jag ha väntat till idag.
 • Perfekt
  Trevligt bemötande samt väldigt snabb leveranstid!

  Köpte en Bosch tvättmaskin som levererades och installerades utan problem!

  Tackar Gränsbygden för en väldigt trevlig affär!
  2 år sedan ( Uppdaterat: 11 mån sedan )
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Alles Gut!
 • Utmärkt
  Beställning
  mkt snabb service, och bra pris
 • 2013-07-30 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Mycket bra
  Beställning
  bra
 • Perfekt
  Beställning
  Jag har bara beställt och betalat hittills.
 • Perfekt
  Beställde en tvättmaskin sv märket Bosch som dessvärre var restad. Blev erbjuden än bättre och dyrare maskin av märket Siemens till samma pris som Bosch som dök upp några dagar senare.
  Mycket snabba, hjälpsamma och trevliga. Rekommenderas varmt!
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning
  inga problem.
 • Perfekt
  Fick problem med vinkyl av märket Geapp. Deras egna service tekniker kom hem till mig och konstaterade att den läckte gas och inte gick att laga. Trots att märket hade gått i konkurs så fick jag en helt ny vinkyl i samma storlek. Mycket bra service och pris!
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Varan levererades betydligt tidigare än beräknat i i perfekt skick
 • Perfekt
  Beställde en torktumlare till bästa pris på nätet frakt på 395 inkluderad. Snabb leverans, 3 dagar senare hade vi det hemma. Öppet kundtjänst på en söndag som vi beställde, han var mycket hjälpsam.
  Kommer definitivt att handla igen.
  1 år sedan
 • Perfekt
  Beställde Woods ds28 avfuktare söndag kväll, levererad torsdag fm. Enkelt och pålitligt samt värt det relativt höga fraktpriset på 395kr då dhl verifierar leveransen dagen innan via sms. Kommer att handla härifrån i framtiden
  1 år sedan
 • Perfekt
  Fått ett offert på ett vitvarupaket på ca 25000:- igår.
  Bästa pris på nätet!
  Trevliga och kunnande personal!
  Kommer att handla hos er igen.
  1 år sedan
 • Bra
  Beställning Leverans
  Nöjd med produktpriserna men mindre nöjd med fraktavgiften eftersom många butiker erbjuder fraktfritt idag.