Fraktfritt inom Sverige
Trygg E-handel
Snabba leveranser

http://www.badshop.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 2 år sedan
(data från 2015-09-02)
 2015-07-31 United Web Sweden AB (556931-5673) tog över verksamheten från Badshop Syd AB (556795-0026).
Detaljerad information Badshop har fått betyget (8.91)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Usel
  Beställde en toalettstol men inget hände. Ringde dem och satt 45 minuter för att få tag i någon, först då beställde toalettstolen från sin leverantör. När man försöker ringa dem kopplar de ur telefonen eller har extremt långa köer för att kunna få prata med någon.
  Känns mycket oseriösa. Kommer inte köpa från dem igen.
  2 dagar sedan
 • Usel
  Badshop är en av de sämsta nätshoppingupplevelser jag någonsin haft. Parodin började med att de skickade mig ett preliminärt datum för leverans som inte uppdaterades. Vi fick det preliminära datumet om leverans den 10 aug, men den 11 eller 12 ringde jag och frågade var vårt badkar tog vägen. Då fick vi beskedet att det inte skickats från tillverkaren och att det skulle ta en vecka till innan vi hade det. De visade liten förståelse för att man vill att även ett preliminärt datum ska uppdateras och tyckte det var rimligt att man beställer saker innan man anlitar hantverkare.
  När grejerna till slut kom hade Badshop skickat fel anslutningsrör till badkaret så våra hantverkare fick åka därifrån igen utan att kunna koppla in badkaret. Nu har jag inte fått räkningen från rörmokarna, men jag antar vi kommer få betala en extra utkörningsavgift osv, tack vare att Badshop har skickat fel.
  Min fru ringde och påpekade detta och då lovade de att det skulle skickas samma dag så att vi skulle ha grejerna senast tisdag eller onsdag den 25/26 aug. När tisdag och onsdag passerade utan att grejerna dök upp ringde min fru igen. Då sa de att de ännu inte skickat grejerna, men att de skulle se till att de skickades den 27. På eftermiddagen dök dock grejerna upp, utan att Badshop visste om att de ens skickat det. De verkar ha liten eller ingen koll på vad och när de skickar saker. Jag kommer hålla mig långt borta från allt vad badshop heter framöver.

  Precis som andra skrivit tidigare är det irriterande att betala expeditionsavgift, särskilt som de inte ens orkar/kan/vill uppdatera preliminära datum och ärendet expedieras så otroligt uruselt.
  2 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Har handlat hos de många gånger. Alltid lika nöjd
 • Usel
  Beställde kakel till badrum. Leveranstiden skulle ligga på 2-5 dagar. Varorna kom efter 11 dagar. Jag skickade mail till badshop. De skriver i den mail de skickar som orderbekräftelse att de lovar att svara inom 24 timmar. Jag skickade mailet med synpunkt på leveranstiden. Jag frågade om hur de på något sätt kunde kompensera mig för den långa leveranstiden. De nonchalerade mitt första mail och även mitt andra. Har fortfarande inte fått svar än (det har gått nästan 60 dagar). Badshop.se känns oseriöst. Om svaret från dem vore att de inte kan ersätta mig skulle ändå vara ett svar jag skulle accepterat. Jag tycker inte ett seriöst företag struntar i att svara sina kunder. Jag kommer inte handla här igen.

  En annan sak är deras fraktavgift på 0:-, när de sedan läger på expeditionsavgifter. De vilseleder sina kunder. De skriver att det är fraktfritt, sedan när man beställt tillkommer det en expeditionsavgift på nästan 200:-. Badshop.se kunde vara lika tydlig med denna avgift i anslutning att de informerar om att de har fraktfritt om man som kund handlar för över 995:-
  13 dagar sedan
 • Hej Meepvargen,

  Vi svara alla mail som kommer till oss. Vore tacksam om du kan återkomma med ditt ordernr till order@badshop.se eller ringa till vår kundtjänst på 0771-298 000 så undersöker vi vad som hänt och hur vi kan hjälpa dig.

  Mvh
  Badshop.se

 • Perfekt
  Beställning
  Härligt enkelt och bekvämt, särskilt med fri frakt
 • Usel
  Badshop är amatörmässiga. Ringer för att få svar på frågor om deras handdukstorkar. Eftersom personen i andra änden inte kan svara eller få fram infon inom rimlig tid (10 minuter) får hon min mailadress och skulle återkoppla. Jag informerade att det var bråttom. En dag senare har jag fortfarande inte fått något svar. Ringer och blir lovad att de snart ska höra av sig. Ytterligare två timmar senare ringer jag igen och får då svaret att de inte haft tid.

  Tack och hej...
  19 dagar sedan
 • Hej 944t,

  Vår mål är att besvara alla samtal och mail under samma dag. Vi är dock beroende av svar från leverantören och under semesterperioder är det inte enkelt att få tag i de. Detta förklarar dock inte varför vi inte återkommit till dig. Jag beklagar detta och har tagit det internt för att undvika att detta händer i framtiden.

  Mvh
  Badshop.se

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Perfekt
 • Usel
  Lockar med "fri frakt" i direkt anslutning till varan. I kassan läggs det på en "expeditionsavgift" (Hej 80-talet?) på 75 kr och en text om att avgiften inte läggs på om köpet överstiger 995 kr. Vore det inte ärligare att skriva "Gratis frakt på köp över 995 kr"?
  29 dagar sedan
 • Hej Mrlifestyle

  Tack för dina synpunkter. Fraktavgift och exp avgift är inte samma sak. Det finns en kostnad för hantering av varje order och det är denna kostnad som belastar alla order som är under 995 kr.
  Badshop.se har inte minsta ordervärde för beställning vilket möjliggör för våra kunder att även beställa produkter med lägre värde som reservdelar.

  Har du ytterligare funderingar kring detta är du välkommen att kontakta oss!

  Mvh
  Badshop.se

 • 2015-07-31 - United Web Sweden AB (556931-5673) tog över verksamheten från Badshop Syd AB (556795-0026).

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Hittills mkt positivt ! Ska göra om badrummet och denna shopp var perfekt för oss
 • Perfekt
  Köpte Tapwell köksblandare av badshop. Allt gick smidigt och hämtade paketet 2 dagar. Kan rekommenderas
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning
  det har funkat utan några som helst problem. detta köpet är mitt
  andra på en månad. tänk att sökträffen skulle visa att även denna
  produkt skulle vara billigast på Badshop. Fantastikt bra !
 • Perfekt
  Bäst sotriment på Badrum. Enkelt att beställa och snabb leverans.
  1 mån sedan
 • Acceptabel
  Beställning
  Har haft krpngel med sidan när jag tidigare försökt beställa. köpet har inte genomförts
 • Perfekt
  Bästa pris. Lätt att beställa och bra betalningsalternativ
  1 mån sedan
 • Perfekt
  bra priser. Nöjd
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Om bara materialet komne mej tillhanda oskadat är allt perfekt
 • Perfekt
  Vi beställde 3 produkter. Två kom som utlovad och tredje var på vift hos fraktfirman. Kundtjänst hjälpte till att spåra paketet.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Varmt rekommenderas. Handlat två ggr utan problem.
  1 mån sedan
 • Dålig
  Dåligt pga usel information angående leveransdatum och lång fördröjning

  Beställde en köksblandare och betalade enkelt online, fick preliminärt leveransdatum måndag 6/7 vilket passade utmärkt då vi hade ganska bråttom (inget vatten i köket tills dess att blandaren levererades). 8/7 hade vi fortfarande inte sett röken av någon blandare och inte heller hört något från företaget eller leveransföretag. När vi loggade in på butiken stod det att blandaren redan var levererad vilket alltså absolut inte var fallet. Ringde (fick stå i telefonkö länge och väl) och fick först prata med en trevlig men ej insatt person som behövde ringa ett samtal för att ta reda på vad som hänt. En timme senare ringde personen tillbaka med förklaringen att blandaren varit slut hos leverantören men nu var på väg (hur kan de inte maila om det från början?). Jag frågade om blandaren skulle komma inom en närmare framtid och personalen lovade att den skulle komma senast i början på den här veckan (måndag eller tisdag 13-14/7). Idag (onsdag) en och en halv vecka efter det ursprungliga leveransdatumet fick vi en avisering.

  Jättetråkigt att få så mycket felinformation då den här typen av leveranser påverkar en större renovering mycket, känns som att de vill ge sken av att vara snabbare än de är, hade vi vetat riktiga datum hade vi antingen planerat på annat vis eller helt enkelt valt en annan butik.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Perfekt med 100 kr rabattkod TACK igen
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra priser. Lättanvänd hemsida. Tydlig produktinformation. Mycket snabb leverans.
 • Bra
  Beställning Leverans
  Fick två olika offerter på samma varor men annars ser det bra ut
  Vänter på få hem varorna.
 • Perfekt
  Beställning
  Smidigt! Allt man behöver när man bygger hus finns på Badshop
 • Mycket bra
  Beställning
  Bra med info på hemsidan och bra priser.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Så här långt ser allt mycket bra ut.
 • Perfekt
  Köpt toastol. Fick snabb återkoppling efter mail då jag hade fundering om den lagda ordern. Riktigt snabb leverans (trots att preliminärdatumet för leverans låg flera dagar längre fram). Här kommer jag att handla igen!
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Hyfsat, pga hög fraktavgift onödigt hög kostnad.
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  Leveransinfo på produkterna troligtvis väldigt fel på det mesta. Tog 10 vardagar från beställning att få badkaret, som levererades av till synes en privatperson. Definitivt inte ett fraktföretag. Dock supernöjd med kvalitén och bra pris.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Totalnöjd med mitt köp.
 • Perfekt
  Beställde 3 olika produkter, varav en tvättmaskin som de inte har i sitt sortiment. Säljaren (Vincent) löste detta genom systerbolaget Bygghemma.

  Smidigt att beställa, riktigt snabb och bra orderhantering av säljaren med snabb leverans gjorde att jag nu även bestället en spis till svärmor. Samma säljare denna gång, som även svarade på mail på helgen.

  Nöjd kund som kommer beställa fler gånger.
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Lätt och snabbt. Kunde dock varit lite bättre leveransbesked då varorna kom i två omgångar.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Bra hemsida, lätt att beställa.
  Produkten är nu monterad utan problem och i drift.
  Tyvärr har jag lite för dåligt tryck i vattenslangen för att det ska bli en riktigt bra duschupplevelse, men å andra sidan räcker varmvattnet längre :-)
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  än så länge allt är bra, snabb leverans bra priser
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Enkelt och lätt att hitta det mesta som man vill ha.
 • Perfekt
  Beställning
  Kalas enkelt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  mycket enkelt, och snabbt.
 • Utmärkt
  Beställning
  bra
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Näthandeln har blivit mycket enkel. Ett särskilt plus för personligt bemötande från era telefonister
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Smidigt och lättanvänt.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Tycker att jag fått vänta ganska länge trots att det stod 3-5 dagars leverans.
 • Bra
  Beställning
  Det är svårt att veta vilka tillbehör man måste köpa
 • Perfekt
  Beställning
  Strålande :-)
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fungerade mycket bra att genomföra beställningen.
 • Acceptabel
  Om ni vill ha lite mer nyanserade omdöme, så visa enbart betyg "via Prisjakt" om du vill slippa merparten av "Beställningen gick jättesmidigt, väntar bara på leverans"-omdömena.

  Badshop är billiga och verkar snabba att svara på mail.

  Leveransen verkar ha lite att önska dock. Vet inte om det är generellt eller om det kan bero på vilken grossist som ligger bakom varan.
  Beställde 16 april, fick en preliminär aviserings/leveransdag till den 23:e. Den 24:e mailade jag. 25 minuter senare så fick jag en uppdaterad order om att varan nu var skickad med DSV. 28:e ringde jag DSV för att spåra mitt paket. De sa då att paketet låg på deras terminal i närheten av mig, och undrade om jag vill boka utkörning. (Då undrar jag hur länge de tänt paketet skulle ligga där utan att kontakta mig.) De erbjöd mycket generösa (ironi) tider för utkörning; 10-14 på vardagar. Fick tillslut hem min diskho den 30:e, men det berodde på en mycket bra chaufför som var mycket flexiblare och senarelade leveransen några timmar efter att han ringt och skulle komma första gången. (Ja, av en händelse behövde jag vara jag på jobbet en vardag.)
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra pris, lätt att beställa.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  jättebra
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bara positivt att säga.
 • Perfekt
  Beställning
  Så smidigt!
 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  hade klickat i varorna för avhämtning men en av varorna skickades med bil till vår hemadress, där kom problemen
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Paketet kom väldigt snabbt, vilket vi tycker är toppen!
 • 2014-09-03 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • 2010-06-29 - Notis: Badshop Syd AB (556795-0026) tog över verksamheten från Badshop Malmö (enskild firma).