Personlig service
5 års garanti på elverktyg
Öppet köp i 60 dagar

http://www.bauhaus.se

Betalningsalternativ

Klarna
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Detaljerad information Bauhaus har fått betyget (3.43)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Perfekt
  Beställde en maskin som inte alls uppfyllde specifikationerna.
  Kontaktade kundtjänst som svarade snabbt att de skulle kolla med leverantören och de återkom efter någon dag och meddelade att de skickade en ny maskin.
  Den nya kom, men hade samma brister. Var endast marginellt bättre.
  Bristen gjorde dock inte produkten helt oanvändbar, men det var inte vad jag förväntat mig. Endast ett av tre ändamål uppfylldes. Det viktigaste var dock det som uppfylldes. Men den var alltså inte enligt spec och vad jag förväntade mig.
  Jag var inne på att häva köpet och Bauhaus föreslog 50% prisavdrag som alternativ. Halva priset tyckte jag ändå produkten var värd, så det accepterade jag och fick omedelbar återbetalning av 50% av priset.
  Snabb och smidig hjälp och en bra lösning för mig.
  Blev klart positivt överraskad efter att tidigare läst andras recensioner och inför kontakten laddat upp med argument, läst konsumentköplagen etc och fick ett så bra bemötande!
  27 dagar sedan
 • Dålig
  Jag beställde en Grovdammsugare från Bauhaus. Dom har skickat fel modell till mig. Jag beställde specifikt en Dammsugare som skulle ha ett Eluttag till maskiner. Det var nummer ett på egenskaperna jag var ute efter. Jag påtalade på en gång till Bauhaus att det var fel modell som dom skickat! men någon stans så är det precis som att dom inte förstår vad jag säger.

  Nu har dom börjat att vela ordentligt med mig. Nu vill dom att jag skall skicka in foton på både Dammsugare och kartong. Nu så har jag gjort det! och väntar på att någon skall svara. Det står till och med på kartongen och dammsugaren vilken modell det är. Fast jag förklarar till Bauhaus vad som står! så fattar dom inte. Det har gått drygt en vecka nu sedan jag kontaktade Bauhaus! och allt verkar stå still just nu. Dammsugaren är nerpackad sedan jag såg att det var fel modell! och den skall skickas tillbaka. Med det här i bagaget så var det första och sista gången jag handlar därifrån.
  1 mån sedan
 • Ganska bra
  Har massor med artiklar men sökningen och strukturen på webbplatsen är lika omöjlig som det är att hitta rätt i de fysiska varuhusen utan hjälp från säljarna (trevliga förvisso, men väldigt svåra att få tag på).

  Man verkar vidare ha ansträngt sig för att omöjliggöra för cykelburna kunder att parkera vid butikerna.
  1 mån sedan
 • Usel
  Varje gång jag är i butiken får jag vänta i evigheter på säljare........ kundtjänst otrevliga senast jag var där. Dålig service och personalen på det specifika området verkar inte kunna sina grejer.
  1 mån sedan
 • Usel
  Dålig servic, personalen var under all kritik! hade beställt hem en massa grejer men mycket utav de var trasigt. Åker ner till samma varuhus och talar om vad som har hänt och blir anklagad att de mitt fel? Aldrig igen bauskithus!
  2 mån sedan
 • Usel
  Sämsta butik när det gäller personal,okunnigare får man leta efter.
  Varning! ta aldrig MONTAGESERVICE!
  Blev svindyrt i slutändan.
  Kommer aldrig mer handla där.
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  Suveränt utbud och bra produkter, helt OK priser. Det sämsta med Bauhaus är deras säljare, som alltid är upptagna eller osynliga. Deras lagersaldo är inte heller någon höjdare då hemsidan sällan eller aldrig stämmer överens med det faktiska saldot i butiken. Ibland står det noll när det finns massvis i lager, och tvärtom.
  4 mån sedan
 • Usel
  Under all kritik! Beställde en ny toalettstol samt badrumsspegel.
  Ringde efter nästan två veckor och frågade var min beställning höll hus.
  Visade sig att dom "slarvat"(!?) bort mitt kolli.
  Ingen kompensation eller något mer än erbjudande om att skicka på nytt.
  Undvik att handla online!
  6 mån sedan
 • Usel
  Vid val av affär valde jag Bauhaus pga. 5 års garanti på de flesta maskiner och verktyg. Lysande tänkte jag, fram tills att den ska användas. Först sa personal till mig att de ville inte laga verktyg då de skulle bli för dyrt då garanti hade gått ut, när jag påvisade att det var 5 års garanti, de blev felet plötsligt handhavande fel.
  Vid min fråga vad jag hade gjort för fel kunde ingen svara.

  En chef kom och tyckte att självklart ska kunden få veta det. De ringde Bauhaus verkstad, men där ingen visste något. Två dagar senare återkommer Bauhaus med svar på vad jag hade gjort för fel, dock problemet var att de pratade om fel maskin, 0 koll och bara flera lögner att slippa ersätta mig.

  Kontaktade chefen igen som skulle återkomma, men gjorde aldrig det. Mailade kundtjänst flera gången, men får inga svar. De ignorerar mig.

  Aldrig mer Bauhaus. Bättre kortare garanti som gäller än 5 år som Bauhaus har som försäljnings argument, men man har ingen nytta av den. Den bästa affären är den som är ärlig.
  6 mån sedan
 • Usel
  Skulle köpa virke, men då alla sågar var trasiga kunde man endast såga efter mått i andra varuhuset mittemot. Skulle låna kundvagn och gå över men även kundvagnarna var totalt förstörda...

  Tog för övrigt 30min att överhuvudtaget få info om virke och att sågen var trasig.

  Dåligt. Tråkigt. Bara att åka hem igen.
  10 mån sedan
 • Usel
  Köpte 2 set av Nordlux Triton 3-pack LED Downlights för ca 2 år sedan, utlovat driftstiid 20 000 timmar (=2,5 års oavbrutet sken), en efter en har Ledlamporna slocknat, den fösrta bara efter 2 månader, nu har toalt 7 lampor slocknat, , har försökt reklamera dessa först i varuhuset där man säger att det inte ger garantier på ljskällor, har sedan försökt nå både butik och säljare via mail och man bemödar sig inte ens att svara.
  Ljuskällorna är nu bytta till annat fabrikat för en kostnad på 800 kronor, sopigt Bauhaus!
  10 mån sedan
 • Dålig
  Beställde utemöbler och skulle enligt hemsidan ta 2-5 dagar att få leveransen, högst 7 om man bor i glesbygden. Jag bort inte i glesbygd men det har nu gått 9 dagar och mina varor har fortfarande inte dykt upp, och verkar inte göra det på ett tag heller då de legat över en vecka och väntat på en DHL-central 8 mil härifrån. Kollit är för stort för att DHL ska kunna leverera med sina "vanliga budbilar", och då väntar dom in att en lastbil ska gå åt det hållet och ha plats - kan mao. ta hur lång tid som helst.

  Kan inte vara något ovanligt att Bauhaus säljer och skickar iväg större varor då de säljer bla. utemöbler. Då får man ha en leveransfirma som kan hantera det (kan tyckas), eller åtminstone informera sina kunder om på vilka premisser leveranser sker. Jag har själv fått kontakta Bauhaus för att få reda på varför min leverans inte dykt upp i tid, som hänvisar mig till att sitta i kö hos DHL. Handla inte härifrån om ni vill ha era varor i tid, eller en uppskattning om när det kan ske. Dagar, veckor, månader, år.. Vem vet.
  10 mån sedan
 • Mycket bra
  Finns det mesta.
  11 mån sedan
 • 2015-05-31 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  Beställde en Bosch 10,8v häcksax från deras internetsida funka utmärkt + snabbt gick de den kom fram nästa dag! En av anledningarna jag beställde från dom var 5 års Bauhaus garanti står där på hemsidan Jag har dock inte provat deras support eller garanti Fakturan e 45 dagars betalningsvillkor. Varorna skickas med DHL,
  1 år sedan
 • Perfekt
  Bra butik, stort utbud, hjälpsam personal. Öppet köp 60 dagar!
  1 år sedan
 • Dålig
  Snudd på omöjligt att komma fram på telefon. Lyckades nå dem via en chatt på hemsidan. Försäkrade mig därigenom om att varorna fanns i varuhuset. Ändå fanns de inte i varuhuset när jag åkt dit. Gjorde en beställning där, specificerade antal. Antalet blev fel, såg jag på kvittot när jag kom hem. Så det var bara att åka tillbaka. Eftersom det ej går att ringa. Vidare så blev det fel med Postens leverans. Väldigt lång historia. Men sammanfattningen är att det tar väldigt lång tid, energi, bensinpengar osv., om nåt går fel. Företaget är svårt att nå, personalen saknar kompetens om sina produkter samt förmågan att lösa problem som uppstår kring logistiken.
  1 år sedan
 • Usel
  okunniga och så har de aldrig någon personal, rekomenderas ej!
  1 år sedan
 • Usel
  Har nästan aldrig verktyg på plats även när websidan (och deras system) visar att de finns. Mycket irriterande!
  1 år sedan
 • Usel
  Beställde en Robomow MS1000 från Bauhaus.se. Efter första klippningen slutade den fungera. Jag lämnade in den på deras varuhus i Göteborg(jag tyckte det var smidigt att inte behöva skicka tillbaka den). Efter två veckor hade de inte gjort något alls. När man ringer så svarar de,men säger att de inte kan svara på när den är klar och lovar att ringa tillbaka senare. Det har ännu inte varit någon som ringt tillbaka. Jag fick förra veckan tag på chefen för service via mail, eftersom jag blev kontaktad av någon på en verkstad i Danmark som bad mig skicka in klipparen. Jag förklarade att jag redan lämnat klipparen på Bauhaus. Tydligen hade Bauhaus registrerat klipparen i mitt namn på en verkstad i Danmark. På mail föklarade servicechefen att man skulle skicka klipparen till Danmark så snart som möjligt, och erbjöd mig att låna en handklippare under tiden. Nu svarar inte service chefen heller på mail längre, och det har snart gått tre veckor sedan jag lämnade in robotklipparen. Det ser ut som jag kommer att få klippa trädgården för hand den här sommaren också.
  2 år sedan
 • Ganska dålig
  Grymt besviken.
  Internethandel går ut på att det ska gå fort utav bara helvete, men Bauhaus har tyvärr inte den uppfattning. Lagt en beställning på en gasolgrill, fick vänta i 5 dagar innan varan ens skickades från lager. Tack vore DHL gick frakten på 1 dag. Har skruvat ihop grillen och upptäckte då att regulatorset saknas, som ingår i köpet. Ringde kundtjänst och fick besked: - Oj, vad konstigt, vi brukar skicka regulatorn med i samma försändelse, men i en separat kartong. - Nej, det fanns ingen separat kartong. - Ok, då skickar vi en ny regulator till dig, men det kommer att ta några dagar innan den lämnar lagret.
  Ingen normal regulatorset passar Webers sketens anslutning med vänster gänga. Surt. Bara sitta på en hög marinerad kött å gilla läget. Ingen fungerande grill att köra på i sikten än.
  I butikssaldo på Bauhaus hemsida finns inte en siffra rätt.
  Åk till varuhuset istället och hacka på personal där allt vad du orkar. Finns inte prylar på plats, beställ till varuhuset. Strunta i att beställa från webshoppen. Hopplöst väntande bara.
  2 år sedan
 • Perfekt
  Snabb service
  2 år sedan
 • Bra
  Bra butik för hemma fixare.
  2 år sedan
 • Ganska dålig
  okunnig personal
  2 år sedan
 • Perfekt
  Hjälpsamma och kunniga
  2 år sedan
 • Mycket bra
  Funkar utmärkt!
  3 år sedan
 • Usel
  Inte lägst priser. Kundtjänst är överbelastad jämnt och slarvar bort inlämnade garantiärenden. Det skall mycket till för att jag skall återkomma dit.
  3 år sedan
 • Ganska bra
  Låga priser men totalt ointresserad personal i butiken Sundsvall - Birsta.

  Ska man åka dit och köpa så ska man veta exakt vad man vill ha utan att blanda in personalen. De är okunniga och har inte service i tanken.
  3 år sedan
 • Utmärkt
  Köpte en Bosch PSR 18V Li-2 (2 x 1,5 AH) genom webbshoppen eftersom att den skulle vara slut i butiken här i stan. Men leveranstiden blev bara 1 dag då det ändå skickades från stad, va den inte slut i Norrköping?
  Det gör mig inget då frakten bara var 49kr så det blev inte så mycket dyrare än att köpa i butiken.
  4 år sedan
 • Perfekt
  Favoritaffären
  5 år sedan
 • Bra
  Har det mesta, lite rörig men på det hela bra. Bra personal
  6 år sedan
 • Ganska bra
  Okej. Personalen ibland okunnig. Svårt att få tag på personal i butik. Få kassor öppna - köer.
  7 år sedan
 • Knappt godkänd
  bra
  8 år sedan
 • Bra
  8 år sedan
 • Bra
  9 år sedan
 • Mycket bra
  9 år sedan
 • Knappt godkänd
  10 år sedan
 • Dålig
  11 år sedan