En riktig bygghandel på nätet
Kända varumärken
Brett sortiment

http://www.bygghemma.se

Betalningsalternativ

SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 11 år sedan
Detaljerad information Bygghemma har fått betyget (7.74)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Ganska dålig
  Har beställt från detta företag ett par gånger och deras styrka är helt klart priserna men det är också allt.

  De har skickat produkter HELT oemballerade, inte förrns tredje gången tog de åt sig av kritiken och paketerade. Och självklart skyller de på andra instanser inom eller utom företaget.

  Olika personer hos dem lovar saker som det sen visar sig vara helt omöjligt att hålla.

  Men som sagt, priserna är bra och det är inte alltid som det går åt skogen.
  21 tim sedan
 • Perfekt
  Strålande upplevelse av reklamationen jag gjorde. Snabbt utskick av ny produkt och snabb återkoppling från kundtjänst.
  2 dagar sedan
 • Usel
  Sena leveranser och dåligt bemötande på kundtjänst/reklamationsavdelning. Fick en ytterdörr levererad som saknade färg på vissa ställen antagligen från leverantör. Ingen kompensation eller ny ytterdörr så som jag önskade utan enbart dåligt bemötande från den reklamationsansvariga att jag åstadkommit skadan själv. Kommer aldrig handla här mer och rekommenderar verkligen ingen annan att göra det heller! Riktigt dåligt!
  5 dagar sedan
 • Perfekt
  Full pott. Fantastisk service, hade några frågor en söndag och fick svar på några minuter. Grejorna kom på utsatt datum och tid!
  6 dagar sedan
 • Usel
  Avbeställer order utan att höra av sig men de tycker att man ändå ska betala 49 kr i expeditionsavgift. Vilket skämtföretag!
  9 dagar sedan
 • Ganska dålig
  Kommer högt upp på listorna över billigt pris, men sen lägger de till 49 kr i expeditionsavgift. Så man ska betala för att överhuvudtaget handla hos dem. Köpte min vara någon annanstans istället.
  10 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Snabb leverans!!!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabbt billigt och lätt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Helt ok
 • Perfekt
  En av få butiker som sätter kundnöjdhet i fokus. Rekommenderas varmt.
  15 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkel och bra hantering.
 • Knappt godkänd
  fixa problem med leveranser. Min order var uppdelad i två leveranser. Ena lämnades hos DHL ombud (bra), den andra (300 kr värd) DHL ville göra hemleverans och hittade inte adressen. Andra försök: lämnade kort i brevlåda att de försökte leverera och ingen var hemma (jag var hemma hela dag). DHL leverans till privatpersoner är total bluff. Resultatet att jag var tvungen att avstå 2 dagars lön och nu tvingas att hämta på Västberga terminal. Fixa leveranser
  18 dagar sedan
 • Dålig
  Har försökt driva ett garantiärende mot Bygghemma och har efter detta blivit väldigt besviken på deras agerande. Verkar avsiktligt dra ut på ärendet, ställa samma frågor om och om igen och göra det mesta för att man istället ska ge upp. Väldigt tråkigt att få detta bemötande och jag kommer inte att beställa något mer av dom igen.
  19 dagar sedan
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Stort plus för den supertrevliga chaufför som levererade.
 • Knappt godkänd
  Beställt en maskin som fanns hemma på lager och faktiskt skickades två dagar senare för att sedan landa på ett lager över helgen. Hade hoppats på leverans på lördagen, men så blev det inte.

  Nu två veckor senare står varan fortfarande och väntar på utkörning pga att bygghemma inte verkar ordna det med en budfirma som kan leverera. Väntar fortfarande på leverans för något som jag trodde skulle komma "dagen efter".

  Återkommer med uppdaterad betyg när jag får varan...
  20 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkelt att beställa, bra priser. Överskådlig webbplats med relevant produktinformation.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt till belåtenhet
 • Ganska dålig
  Stort sortiment men har inget eget lager
  frakfritt är bra MEN de smyger på en expeditionsavgift på 49kr på varje order
  25 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Varan skickades precis som det var bestämt och inget hade gått sönder.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Kommer att5 anlita dem igen. Allt fungerade ,
 • Beställning Leverans
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  En riktigt professionell site! 10 av 10 möjliga efter mitt premiärköp! En stor tumme upp för alla de inblandade inom Bygghemma.se!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  bra pris
 • Ganska dålig
  Beställning Leverans
  Jag skulle uppskatta om bygghemma tog lite mer samordningsansvar för beställningen
 • Utmärkt
  Beställning
  Egentligen bara bra.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket bra
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Mycket bra emballerad, känns tryggt att fortsätta handla från dom.
 • Perfekt
  Beställning
  Gick väldigt smidigt att köpa, skriv personnr. + mailadress och det är klart!
 • Usel
  Produkten jag beställde hade utgått ut sortimentet. De ersättningsalternativ jag blev erbjuden var sämre alt mkt dyrare. Dessutom var handläggningen långsam...
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt var perfekt!
 • Usel
  Beställde en våningssäng, enligt hemsidan var lev.tid 3-5 dagar. Efter 6 dagar kommer ett leveransbesked att varan ska lämna lagret ytterligare 8 dagar senare. När ingen leverans kommer mailar jag och ringer 3 dagar i följd. Inga klara besked från kundservice... 6 dagar efter att varan enligt bygghemma skulle lämnat lagret får vi leveransen. Dock ej komplett, några delar saknas samt att en gavel har fel mått och är 10cm smalare än övriga 3. Då börjar resan om igen om man tänker att de borde ha någon typ av policy för kundtillfredställelse... men icke... efter att ha tagit bilder och skickat in får jag själv 3 dagar senare ringa in och jaga på dem om att jag vill ha min kompletteringsleverans, först då ringer hon till leverantören och kollar status, håller tummarna för att vi får leveransen nästa vecka och att det är rätt detaljer med. Ser tyvärr inte ut som att jag är ensam om att ha problem om man läser nedan omdömen. Jag rekommenderar inte detta företag till någon. PUNKT!
  1 mån sedan
 • Usel
  Fick en Husqvarna robotgräsklippare i bröllopspresent. Den hade inhandlats av flera släktingar, och för att inte riskera att komma tomhänta till bröllopet köpte de den mer än två veckor i förväg. Vi fick den i present och blir superglada, en riktig drömpresent.

  Dessvärre upptäckte jag att släktingarna köpt en för liten maskin - den klarade en gräsmatta på 600m2 och min är på 800. Bygghemma hade en annan maskin som klarar 1000m2 och som kostar 3000kr till, vilket vi så klart gärna betalar.

  Döm om min förvåning när Bygghemma vägrar byta in den som vi fått då de 14 dagarnas returrätt passerat. Jag förstår att de har det som regel (14 dagar är ju minimum enligt distanshandelslagen) men då vi inte ska ha några pengar tillbaks utan tvärtom betala ytterligare (!) pengar till dem så förstår vi inte varför man är så oflexibel. Jag förklarade för dem att resultatet blir följande:

  1 - Jag går från helt ovetandes om Bygghemma till en mycket missnöjd kund. En kund de aldrig ser igen och inte heller någon av dem jag känner, det kommer jag i alla fall göra mitt allra bästa för att se till.
  2 - Bygghemma får sälja en produkt för 10tkr när de kunnat sälja en för 13tkr
  3 - Vilket kanske är mest intressant för er andra - jag berättade att jag kommer att skriva den här (och fler) recensioner på nätet.

  Det sistnämnda är extra illavarslande, för det visar att de fullständigt skiter i vad konsumenter som jag och er andra tycker om dem. Deras svar var dessutom att "vi har inte tid att sätta oss in i enskilda ärenden". För mig är översättningen till ren svenska: "Vi skiter i dig, vår affärsidé är att du ska ge oss pengar och sen vill vi bara att du ska försvinna. Klarar vi oss undan precis det lagar kräver är vi helt ointresserade av att ge någon service".

  Efter att själv ha jobbat i butik i 10 år och därefter med utveckling av E-handelssiter måste jag säga att jag är häpen över vilken total brist på kundservice och försök till tillmötesgående som det här stället har uppvisat. Som att man kan skita fullständigt i sina kunder bara för att man inte har en fysisk butik. Det tror jag är en affärsidé som kommer att straffa sig över tid, det är helt uppenbart att jag inte är den ende med de här åsikterna här på Prisjakt och andra ställen.

  Mitt råd: undvik Bygghemma till varje pris. Det kommer jag att göra.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Jag är helnöjd med Er.
 • Perfekt
  Beställning
  Snabb leverans och bra kundtjänst för frågor
 • Perfekt
  Beställning
  Mycket bra tycker att allt finns till bra pris
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Vet inte förrän jag fått varan.
 • Usel
  Beställde en gräsklippare (Stiga) av Bygghemma den 2 maj i år, som till att börja med inte kom på utlovad tid, utan efter cirka 2 veckor. När vi använde den första gången började den skramla och vi upptäckte då att skruven som håller fast knivfästet hade skruvat ur sig och var på väg att släppa helt. Vi ringde till företaget (en och en halvtimmes väntetid i telefon). Jättetrevlig tjej som svarade och var väldigt hjälpsam. Vi fotade felet och hon skulle vidarebefordra till Bygghemmas reklamationsavdelning. Efter cirka en vecka fick vi svar att dom ska skicka en ny del för vår del såg ut att sakna fästen. Vi väntade och väntade medan gräset växte (har en tomt på 4000 kvm). Den 14 juni fick jag mail att man ska undersöka var delen tagit vägen någonstans då den inte kommit än. 15 juni åkte vi på semester och var tillbaka 2 veckor senare. Fortfarande ingen del. Den 2 augusti kom extradelen. Vi bytte den och klippte en gång, då gick även den delen sönder....
  Gräsklipparen var bäst i test enligt Råd och Rön...
  2 mån sedan
 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  bra och enkel
 • Bra
  Beställning
  Snabbt och enkelt. Tack Mats
 • Perfekt
  Beställning
  Helt okey och bra
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  att skicka ett sådant stort paket till utlämningsställe tyder på dålig känsla för service
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Lätt att beställa och frakt tiden var ok.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  prisvärt och mycket bra sortiment
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Varan överensstämmer med våra förväntningar.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Allt funkade som de skulle! Smidigt att handla hos er!
 • Usel
  Med en otydlig/bedräglig beskrivning lurade Bygghemma mig i maj att köpa en elektrisk gräsklippare (Bosch Rotak 43 Li) där VARKEN batteri eller laddare medföljde leveransen. Har i efterhand noterat att Bauhaus säljer motsvarande KOMPLETTA klippare för några hundralappar mer. Eftersom Bygghemma vägrat ta tillbaka klipparen har jag tvingats att göra en ny beställning på batteriet och laddaren. Dessa har dom nu i augusti, och säsongen börjar lida mot sitt slut, ännu inte lyckats leverera.
  Om en bilförsäljare bedrägligt sålde en bil, där halva motorn såldes separat till ordinarie reservdelspris med en obestämd leveranstid, vore dom nog strax ute ur marknaden. Måtte samma öde drabba Bygghemma.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Alltid till full belåtenhet.
 • Dålig
  Lägg på några hundra till alla priser. Du måste nämligen offra en halv eller flera semesterdagar för att kunna ta emot varor. Beställningar kan delas upp i flera leveranser utan din kännedom och varje gång måste du vara hemma och vänta en halv dag. De bokar leveranser med legitimationskontroll, så du kan inte lämna någon fullmakt för att ställa av godset i trädgården heller. Bättre att ta en seriös webbutik där man betalar för frakt istället för expeditionsavgift, då har du kontroll över frakten eftersom du betalt för den.

  Supporten fungerade dock bra, jag kunde antingen ta bort legitimationskravet (men då försvann alla garantier) eller ändra leveransadress till min arbetsplats. För väll köra in med släp och hämta varorna här på jobb sen...

  Uppdatering:
  När paketet kom (14:30 istället för mellan 9-12) var det helt skrynkligt. Chauffören lät mig inte titta på det utan att först skriva på utan svor åt mig och körde iväg. Bygghemma sa att jag inte får skriva på innan jag vet att det är helt, för sen vet de inte om det är jag eller frakten som orsakat skadorna. Pratade med supporten idag igen och de bad mig återkomma i morgon. Jäkla kludd...

  (Och lita inte för mycket på omdömen märkta med "Omdöme lämnat i webbutiken", de är anonyma och är lämnade vid inköpstillfället, långt innan leveranser, mottagna varor och eventuella reklamationer.)
  2 mån sedan
 • Usel
  Beställning Leverans
  Kommer ej att handla hos dom någon gång mer
 • Usel
  Köpte en slåtterbalk via dem som skakar sönder. Försökt att få tag i någon form av kundtjänst, men det har hittills varit hopplöst. Visst vet jag att det är ett företag som verkar oseriöst i det att de sätter deadline på sina "rea-priser" som de sedan skjuter fram, bara för att stressa folk till köp. Men jag hade hoppats på att de kunde svara på om produkterna är felaktiga. Det verkar de inte kunna göra...
  2 mån sedan