Nordens största varuhus
Fri frakt över 1000 kr
Snabb och trygg leverans

http://www.cdon.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 25 år sedan
(data från 2015-10-04)
Detaljerad information CDON har fått betyget (8.77)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Usel
  Hej!

  Cdon är ett uselt val om man ska bygga en egen dator. Varför undrar ni då, det ska jag försöka förklara genom att berätta statusen på mitt egna datorbygge.

  Jag beställde alla delar till datorn från Cdon, förutom Chassi och SSD-hårdddisk. Beställda allt den 13 september. Fick alla saker efter några dagar förutom processorn och moderkortet. 21 september skrev jag ett mail till kundservice och undrade varför inte mitt paket har kommit. På er hemsida stod det att paketet hade skickats, men att något kolli inte kunde visas. Det står att ni ska svara inom 24 timmar men för mig tog det tre dagar att få ett svar. Eftersom det tog mer än 24 timmar så skickade jag 2 mail till där jag undrade varför svar dröjde. Detta resulterade i tre olika svar. Ett svar var att jag skulle vänta tills det gått 16 dagar för att reklamera, en hänvisade till ett annat paket och det tredje svaret hjälpte mig med rätt paket. (Posten hade inte inregistrerat paketet på utlämningsstället)

  Varför håller ni inte er inom de 24 timmarna och inte publicerar kollinummer på varje kollinummer och har en support som inte svara på samma sätt?

  När jag väl fick ut det sista paketet så gick jag hem för att installera datorn. Dock så fick jag ingen bild. Följde Kompletts och Inets felsökningguide på detta och konstaterade att det var processorn alternativt moderkortet. En till nackdel med Cdon att de inte har en felsökningsguide för detta.

  Reklamerade dessa två produkter till CDON och det tog 72 timmar att få svar igen och med enbart svar att det behöver serienumret. Jag kompletterar med det och sen tar det 72 timmar innan jag får en retursedel. Krävde i mailet att ni skulle skicka ersättningsprodukter direkt då detta har tagit så lång tid för mig men det fick jag inget svar på.

  Så nu väntar jag på att paketet ska nå fram, sen ska produkterna gås igenom. Vet inte om jag kommer få pengarna tillbaka eller om nya produkter kommer att skickas efter att reklamationen är klar. Detta är lite oklart på er hemsida. Ska det ta över en månad för att få komponenter till en dator som fungerar?

  Mitt tips är alltså att välja en annan leverantör till ert datorbygge som har support via chatt eller telefon, annars kommer ni kanske också sitta i samma situation som mig och vara frustrerad över ert datorbygge. Att bygga dator ska ju vara roligt.
  7 tim sedan
 • Ganska dålig
  har länge varit storkund på cdon men nu får det nog vara nog, sena leveranser, min senaste beställning som allt var 1-3 dagar på tog över en vecka att få. och 2 böcker som jag beställde fick jag fakturan nästan 1 vecka innan varaorna har kommit idag 5/10 har varorna fortfarande inte kommit, svaret jag fick av chatten var att jag skulle ha böckerna senast den 2/10 men då gick dom iväg från lagret, dåligt att ett så stort företag inte längre kan hålla leveranstiderna och skickar ut fakturan nästan 1 vecka för tidigt, kommer nog ta ett bra tag inann det blir någon ny beställning
  9 tim sedan
 • Hejsan! Vi har dessvärre haft problem med statusen på böcker vilket vi ber om ursäkt för. Fakturan ska givetvis inte betalas utan den ska vara pausad. Om Du upplever mer problem, tveka inte på att kontakta kundtjänst. Vi hoppas att detta ska vara löst snart och att vi inte kommer uppleva dessa förseningar och faturafel igen. Mvh Sofia

 • Usel
  För två veckor sedan beställde jag ett spel. Fick hem spelet i brevlådan och öppnade upp det. Då ser jag att hela plasten på baksidan är bubblig och skrynklig samt att skivan låg löst och skramlade omkring. Jag påpekade detta och skulle få ett nytt spel utskickat. Tog några dagar och sedan kom nästa leverans. Totalt begagnat ex utan plast runt och med fingeravtryck på skivan. Kul. Påpekade detta och blev lovad att få ett nytt ex hemskickat. Avvaktade ett par dagar och sedan låg nästa spel i brevlådan. Öppnade kuvertet och jajemen, en exakt likadan variant igen, ett begagnat spel i öppnad förpackning. Påpekade detta och fick ett svar att detta var absolut inte acceptabelt och att dom genast skulle ta upp det med lagret. Nu har 4 dagar gått och jag har ännu inte fått något svar på varför det blivit så här. När jag frågar så får jag ett svar att dom väntar på lagret men att dom har en massa grejer att göra, som att packa nya ordrar och registrera returer. Min två veckor gamla order är alltså inte så prioriterad längre utan man vill hellre göra nya kunder glada. Hur lång tid ska det ta att kontrollera lagret hur sina produkter ser ut? Och vad spelar det egentligen för roll? Som kund ska man inte ens acceptera en produkt som inte är plomberad. Nej det här blir bottenbetyg.
  11 mån sedan ( Uppdaterat: 3 dagar sedan )
 • Ganska dålig
  Beställde en telefon som fanns i lager på söndagen och fick den på torsdagen. Skickades från lagret på onsdagen. Ett så stort företag borde ha bättre tider. Kommer ta ett tag innan jag beställer där igen.
  3 dagar sedan
 • Hejsan! Den beräknade leveranstiden på 1-3 arbetsdagar brukar gå att hålla men det kan ju ske någon försening på lagret, från leverantör och i postgången vilket inte alltid går att förutspå. Jag hoppas du trots förseningen blir nöjd med din telefon! Mvh Sofia

 • Usel
  Beställde en WD red 4tb hårddisk för ett tag sedan som nu tyvärr har gått sönder.

  Och det är här CDON verkligen visar hur otroligt jäkla dåliga dom är att få tag på...

  Först så skrev jag till chatten dom har, som inte kunde hjälpa till med såna här problem men dom kunde i alla fall registrera ett referensnr/skadenr så skulle någon höra av sig senare till mig.

  ((((Dom skriver att vi svarar inom 24 timmar!))))

  72 timmar senare så tycker jag det är bedrövligt att ingen har hört av sig ännu, Så jag skriver till chatten igen.
  Och givetvis får man bara hör att vi beklagar att det tagit sådan tid och dom lovar att någon ska höra av sig lite senare under dagen.

  Och dra på trissor jag får ett mejl (kl 12.51) som dom behöver serienummer till hårddisken, jag mejlar tillbaka det (kl 14.27).
  Då räknar i alla fall jag med att dom borde hinna mejla tillbaka innan dom slutar för dagen, Då deras öppetider 0700-2100.
  Men inte hann dom det, Och nu är det helg och faan vet när dom kommer höra av sig nästa gång???

  Lite nytt....(söndag) 48timmar sen jag hörde något av cdon så får jag ett mejl som svar på ett mail jag skickade på fredagsmorgonen och frågade varför dom inte hörde av sig.
  Svaret jag fick var att dom såg att jag väntade på att mitt mejl skulle besvaras och att det skulle kunna ta upp till 24timmar innan svar kom...........
  MEN SKÄMTAR DOM, varför har man en kundtjänst som svarar att deras kundtjänst ska besvara mitt melj.

  Lite nytt igen...(tisdag) (totalt 168 timmar) 96 timmar efter att jag mejlat tillbaka serienummret som dom behövde så fick jag äntligen ett svar.
  Svaret var, CDON har skickat en reklamationsansökan till sin leverantör och återkommer till mig så fort dom har fått svar från dem.
  Vilket betyder ännu mer väntan... Alltså har det tagit totalt 168 timmar totalt bara för att komma till ingenting än så länge...

  Lite nytt igen...(onsdag) totalt 192 timmar, Och jag fortsätter att vänta på var min trasiga hårddisk ska ta vägen.

  Lite nytt igen...(fredag) totalt 240 timmar. nä ingenting har hänt, Zzzzzzzzz....

  Om man nu skriver att man är nordens största varuhus, Så har dom i alla fall nordens Sämsta och långsammaste support.
  9 dagar sedan ( Uppdaterat: 3 dagar sedan )
 • Hejsan! Vi vill gärna titta närmre på ärendet du skriver om så jag har skickat ett Pm till dig. Mvh Sofia

 • Usel
  Dålig service och oansvarsfull hantering av mitt ärendet.

  Jag hade köpt ett par bluetooth JBL hörlurar från CDON .

  Efter en kort tids användning fungerade de inte korrekt. Jag skickade tillbaka dom till CDON för 1 månad och 1 vecka sedan och ännu har jag inget hört från dom.

  Efter så lång tid köpte jag nya hörlurar och jag kommer att gå vidare till Allmänna Reklamations Nämnden om jag inte får rättelse inom kort.

  DÅLIGT CDON! Ni kan inte förvänta er att era trogna kunder godtar en sån dålig service.
  5 dagar sedan
 • Hejsan! Då jag inte är insatt i ditt ärende så kan jag inte svara på varför det tar sån tid. Jag har skickat ett PM till dig då vi vill kika närmre på detta och hjälpa dig. Mvh Sofia

 • Usel
  Min sambo bokade fifa 16 den 5 augusti. Spelet har ännu inte kommit fast det var release den 24/9. Samtidigt som hon bokade fifa 16 så köpte hon även en playstation konsol. Hon betalade med kort. Men denna betalning drogs denna månad. Alltså 2 månader efter betalnings tillfälle! Kasst!
  6 dagar sedan
 • Hejsan! Vi har märkt att det har varit problem med leveranserna av Fifa 16 vilket vi ber om ursäkt för. Vi får be din sambo att kontakta vår kundtjänst för mer information samt kompensation. Angående betalningen så reserveras endast beloppet vid köptillfället och dras från kontot när vi skickat hela ordern. För att betala allt direkt så är det endast direktbetalning som gäller. Mvh Sofia

 • Acceptabel
  Stort sortiment, överkomliga priser på det mesta, schyssta erbjudanden då och då, men en skamlöst dålig kundservice. Köp inget av CDON som kan kräva en reklamering.
  6 år sedan ( Uppdaterat: 7 dagar sedan )
 • Mycket bra
  Bra urval och snabb bearbetning. Om flera varor beställts levereras dessa ofta i enskilda paket och vid enstaka tillfällen sker fördröjningar utöver den angivna leveranstiden. Betalningen överlag oproblematisk men fel i avräkningen har uppstått vid ett tillfälle (därför 8 stjärnor istället för 9). Har beställt här ett tiotal gånger och är nöjd.
  8 dagar sedan
 • Utmärkt
  Jättebra
  8 dagar sedan
 • Dålig
  Beställde en grovdammsugare från CDON. Fick en orderbekräftelse med ordernummer på mailen. När jag inte hört något efter nästan en vecka kontaktade jag dem. De hade då inte någon order i sitt system och sa att det kunde bero på dålig anslutning vid ordertillfället.
  Det togs dock en kreditupplysning på mig då jag valt att betala med faktura på en order som inte fanns.
  10 dagar sedan
 • Hejsan! Detta låter konstigt! Om en order inte gått igenom så ska inte en orderbekräftelse skickats ut. Detta behöver vi kontrollera nämre så jag har skickat ett PM till dig! Mvh Sofia

 • Perfekt
  Beställde PS4 fick hem mitt paket efter två dagar! Nöjd!
  11 dagar sedan
 • Usel
  Usel, Köpte PS4 med Destiny Legendary Edition, koden som följer med för att få tillgång till spelet fungerar inte, kontaktar de via chatt så kan de inte hjälpa mig där och skickar vidare till spelavdelningen som skall återkomma till mig inom 24h, efter 48h fortfarande inte hört från de och jag sitter här och kan inte använda det jag betalat för!
  11 dagar sedan
 • Hejsan, vi ber om ursäkt för att svar dröjer. Vi har dessvärre en viss överbelastning tillfället vilket gör att svarstiden blir något längre men jag har skickat ett PM till dig för att försöka hjälpa dig lite fortare. Mvh Sofia

 • Usel
  Har handlat på CDON flera gånger. Varje gång tar det mer än en vecka att få hem lagervaror.

  Köpte en TV den 6/1 (röd dag) för 24990kr dagen efter när jag kollar på orderstatus så har de annullerat varan utan att först skickat mail till mig.
  Jag blir tvungen att chatta med CDON och fråga varför varan är annullerad. Fick svar att det var något fel på deras lagersystem. TV:n finns inte kvar.
  Nu kommer det roliga. De hade höjt priset till 31499kr (7/1). Och TV:n finns att köpa för det nya priset.
  Varför kan jag inte få TV:n när den har kommit in på lager igen för det priset jag köpte det för? Så skulle jag fortfarande vilja ha den TV:n får jag betala det dyrare priset.

  Kan lova att de skulle meddela mig om att TV:n är slut och att de kommer att skicka en ny när de har fått in den på lager igen OM jag hade köpt den för det nya priset.

  Riktigt fult gjort!
  12 dagar sedan
 • Hejsan! Det låter som att vi hade tagit ett sortiment till rea som tog slut och att vi sedan fick eller hade fler produkter på lager som vi kunde lägga upp till originalpriset. Om prisändringar händer och det blir fel med din order så kan du alltid kontakta kundtjänst då de kan för det mesta hjälpa dig och ändra priset. Nu är det det dock lite för sent då det handlar om januari men om liknande någonsin skulle hända igen, tveka inte på att kontakta kundtjänst. Mvh Sofia

 • Ganska bra
  Lång leveranstid, det har tagit en vecka och nu äntligen har de postat paketet. men inte hela min beställning. Får se när resterande dyker upp.
  13 dagar sedan
 • Utmärkt
  Toppenbra affär!
  14 dagar sedan
 • Usel
  CDON har totalt ballat ur. Leveranstid är inte 1-3 dagar utan 1-3 veckor. Rena skämtet, undvik.
  14 dagar sedan
 • Hej! Vad tråkigt att höra att du har fått uppleva en sen leverans från oss. Dessvärre har en del varor blivit försenade på grund av lagerflytt men allt ska vara under kontroll nu. Om du behöver mer information och du någon gång upplever att det tar tid så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst så kan de kontrollera statusen närmre. Mvh Sofia

 • Utmärkt
  Trevligt och lätthandlat på hemsidan Fungerade utmärkt.
  16 dagar sedan
 • Perfekt
  Mycket nöjd kund! :)
  17 dagar sedan
 • Usel
  Dom två senaste beställningarna hos CDON har tagit lång tid och drabbats av att varor plötsligt inte kan skickas trots att de listades i lager vid beställning.
  Idag fick jag dessutom en annan kunds varor och då måste man rota i det.

  1 gång är ingen gång 2 gånger är 1 för mycket.
  - Sista gången på länge som man handlar på CDON om inte det sker en kraftig uppryckning.
  17 dagar sedan
 • Usel
  För allmän info, jag har sedan i augusti försökt reklamera ett felaktigt grafikkort som jag köpt frän CDON. Efter snart två månaders väntan och långa mejltrådar, (telekontakt går ej ett etablera med CDON), så krävde jag pengarna åter. CDON hade då hela tiden hänvisat till sin leverantör (ASUS), men då de hade fått tillräcklig tid att åtgärda felet, (2 måbader) Dessutom hade jag köpt varan av CDON, inte av leverantören (ASUS).

  Efter mycket tid och tandgnissel så gav CDON med sig och tog på sig att kreditera mitt köp. Detta gjorde de i fredags, igår tisdag backade man på detta och hänvisade åter till leverantören. Fullständigt regelvidrigt och oacceptabelt! CDON beter sig som värsta sorten bluffakturaföretag, omöjliga att komma i direktkontakt med och lever inte upp till god handelssed eller vanlig konsumentköpsrätt.

  Jag kommer aldrig mer lägga en order på CDON, finns det fler som delar min erfarenhet gällande detta skit och ruffel företag?
  18 dagar sedan
 • Hejsan! Det låter som att ditt ärende blivit utdraget och krångligt vilket vi ber om ursäkt för. Jag har skickat ett ärende till dig så att vi kan kontrollera saken närmre. Mvh Sofia

 • Usel
  Brukar vara billigt, och snabb leverans på CDON.
  Men nu när jag blivit tvungen att returnera och fakturan ännu ligger som skuld, snart en månad efter returen (två månader sedan beställningen).
  Så känner jag mig lurad av CDON!
  ->Ang. Sofias svar, att jag skall kontakta kundtjänst.
  Jag har mailat med kundtjänst sedan 16/7, från början för att de skulle ha en chans att rätta till den felaktiga leveransen. Efter ytterligare fel leverans, så är det CDON som säger att de bara kan erbjuda mig att returnera varan (24/7).
  Den 10/8, fick jag en retursedel av CDON, returnerar varan och den felaktiga leveransen.
  Enl. paketspårning, så har CDON kvitterat ut returen på förmiddagen den 12/8.
  Jag fick själv kontakta försäkringsbolaget, för att häva försäkringen till varan. (men kostnaden för försäkringen ligger fortfarande som skuld, på fakturan, trots att CDON´s kundtjänst säger att de skall ta bort den).

  Så att kontakta kundtjänst har då inte hjälpt mig.
  Det är därför jag skrev detta omdöme, för att varna andra, hur dålig kundtjänst CDON har.
  Jag väntade i nästan två månader, från jag fick varan, för att ge CDON en ärlig chans att rätta till felet.
  Så här lång tid skall det inte ta!
  (skulden ligger kvar fortfarande, 14/9,och kundtjänst säger att mitt ärende fortfarande är under behandling, 9/9)
  1 mån sedan ( Uppdaterat: 21 dagar sedan )
 • Hej igen! Kritiken mot kundtjänst är givetvis ingenting vi blundar för. Jag vill kontrollera detta ärende närmre och försöka hjälpa dig så jag kommer att skicka ett PM till dig. Mvh Sofia

 • Bra
  Bra leveranstid och packning
  22 dagar sedan
 • Usel
  Fick fel vara levererad i slutet av augusti. Mailade samma dag och meddelade detta. Tog nästan två veckor innan jag fick svar på hur jag ska göra för att returnera varan. Erbjuds ingen ersättningsprodukt (varan jag beställt är slut i lager). Får ingen förklaring till varför inte. Summering; Jag ska alltså ligga ute med pengar, skaffa packmaterial, åka till postombud, lämna in, ej få någon ersättning för detta trots att det är cdon som levererat helt fel vara. Jag har hela mailkonversationen om någon är intresserad.
  23 dagar sedan
 • Hej! Vi beklagar att du fick fel produkt och ber om ursäkt om du upplevt bristande service. Angående retur så kan vi hjälpa till att göra returen så smidig som möjligt och kompensation kan du be om så ska vår kundtjänst erbjuda dig en. Mvh Sofia

 • Usel
  Vill du ha ditt förbokade spel på releasedagen så är CDON inget för dig!
  Skulle spela Mario Maker med sonen i helgen men inget spel kom idag. Då tvekade jag ändå att förboka hos CDON då samma sak hände första gången för ett tag sedan på ett annat spel, men samma skit igen.
  Till CDON, se för fan till att skicka spelet så man har det på releasedagen!
  24 dagar sedan
 • Hejsan. Vi försöker alltid få iväg förhandsbokningarna dagen innan så att de kan komma fram på releasedagen. För det mesta har vi inte rättigheter att skicka dem tidigare än så. Dessvärre så är det ju så att det kan uppstå förseningar från leverantör eller i transporten till kund. Vi ber om ursäkt för att ditt spel inte kom i tid. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så att de kan kolla upp statusen närmre och se om något gått snett. Mvh Sofia

 • Dålig
  Med sveriges slöaste kundtjänst och extremt långa leveranstider (för framför allt kurslitteratur) är det svårt att ta CDON på allvar. När en som kund hör av sig med anledning att en vill annulera en ännu inte behandlad order och märker mailet med skyndsamt, och kundtjänst ändå inte svarar för att istället (till synes) snabbt som fanken lägga ordern på posten blir en bara trött. En tröttare blir en av att CDON ständigt skriver ut korta leveranstider på böcker (i lager leverans 1-3 dagar) för att sedan inte skicka dessa på veckor. Vi är många som haft problem med CDON på sistone, och fler lär det bli om inget görs. Just nu en av Sveriges sämsta nätbutiker.
  24 dagar sedan
 • Hejsan! Detta är givetvis ingenting vi blundar för. Vi har haft stora problem med bokleveranserna och det är något som vi håller på att jobba med. Vi är även tacksamma för övrig kritik som vi tar till oss för att kunna utveckla oss till det bättre. Mvh Sofia

 • Ganska dålig
  Leveransen fungerar rätt så bra. Men supporten kan bara bedömas som ickebefintligt.

  Beställde en Miraclebox mottagare i mitten av juli. En vecka senare gick den sönder. Jag felanmällde den, fick bekräftelse och skickade in den....sedan dess får jag en gång om veckan eposta med supporten om befinnandet av mottagaren.

  Senaste svaret kom för en vecka sedan att jag skulle få en ny mottagare som utbyte. Men den har inte kommit än. Och modellen verkar inte finnas längre på lagret.

  Undrar om jag blev blåst om 1500:-...
  25 dagar sedan
 • Hejsan! vad tråkigt att höra att du har problem med din produkt samt att du upplevt bristande kundsupport. Jag komemr att skicka ett PM till dig så att vi kan kontrollera detta närmre. Mvh Sofia

 • Mycket bra
  sökfunktionen på sidan är stundtalsvis helt värdelös. samma gäller kategoriseringen av vissa produkter.
  tex söker man på en hdd docka så får man 4 olika resultat om man skriver "dockstation", "hårddisk docka", "hardrive dock" och "hdd docka"
  i rätt många fall så är deras "fyndhörna" flera hundra kr dyrare än nyköpspriset. dock så justerar dom priset om du påpekar det.
  har varit i kontakt med kundtjänst flera gånger och ibland får du en kompetent anställd och ibland får du någon som inte kan ett skit. har även varit med flera gånger när den anställde stänger av chatten för mig så jag får ställa mig i kö igen, trots att jag inte fått svar på mina frågor.
  gällande garanti ärenden så är det pinsamt hur segt det går. lämnade in ett tangentbord med en utförlig rapport på vad som är fel och hur det återskapas. efter 2 månader hade jag inte fått tillbaka ett tangentbord och inte heller hade jag hört av dom. kontaktade dom då, en trött arbetare på helgen svarar mig och säger att dom genast skickar ut en ersättare. visar sig att dom skickar en vara på 7x5cm, som uppenbarligen ett tangentbord inte är. får kontakta dom igen och då skickar dom faktiskt ut ett nytt tangentbord till mig.

  trots mina anmärkningar kommer jag ofta tillbaka till cdon för att dom har ofta ganska bra reor, och när allt faktiskt står rätt till så går allt bra till. i vissa produkter har dom även bästa priser, men i dom flesta fallen är dom dyrare.
  25 dagar sedan
 • Hejsan! Vad kul att höra att du är nöjd med oss. Vi är tacksamma över kritiken och kommer att se över de punkterna. Mvh Sofia

 • Perfekt
  Jag har handlat en del på CDON och jag är mycket nöjd. Snabb leverans och krånglar grejerna så fixar dom det.
  25 dagar sedan
 • Usel
  Har varit trogen kund hos CDON i många år nu. Men nu (2015-09-09) orkar jag inte längre. De skickar fel grejer, allt tar lång tid, rabattkoderna man får som CDON+-kund fungerar inte, webbplatsen är rörigare än någonsin, priserna är inte sådär jättebra heller längre.osv.
  Nu senast ett par skor som de skickat fel sort och fel storlek skor två gånger i rad...heja...

  Nu verkar det som de även fått panik för sina omdömen på prisjakt, i princip vartenda ett som är lagt i butik är fullpott/med högt betyg... Konstig "slump"...?
  25 dagar sedan
 • Hejsan! Tråkigt att höra att du är besviken på vår butik. Vi är under ständig utveckling och är därför tacksamma för din kritik och hoppas att vi kan ändra på din uppfattning en vacker dag. Mvh Sofia

 • Utmärkt
  Leverera alltid snabbt när de har varorna i lager, men oftast även de varor som är längre leveranstid på. Sällan jag är missnöjd, det är CDON som jag handlar mest ifrån, plus att jag får tillbaka på varje köp också. Bra erbjudanden. Är det något minus så hade jag förväntat mig mer erbjudande som plus kund, och att deras förpackningar kan vara sämre pga att man oftast får hämta paketen på posten, Med bättre förpackningar får man ner dessa i en brevlåda.
  28 dagar sedan
 • Usel
  För en månad sedan gjorde jag en retur på den vara jag köpt, jag har sedan dess fått maila kundtjänst (eftersom de inte går att nå via telefon) vid flertalet tillfällen men får bara svar om att returen kommer att godkännas inom ett par dagar. Jag rekommenderar ingen att köpa något från CDON då risken är att det är trasigt och då vill du inte ha med dem att göra. Jag fick idag även en faktura från Qliro trots att jag betalat med kort vid köpet, de försöker alltså ta betalt två gånger för en vara som inte fungerar!
  29 dagar sedan
 • Hejsan! Vi veklagar att du upplevt bristande service och information. Om du har reklamerat varan så är fakturan troligtvis tillfällig på grund av ett utbyte. Jag skickar ett PM till dig så att vi kan reda ut detta! Mvh Sofia

 • Usel
  Beställde kurslitteratur därifrån för två veckor sen. Precis som för Gabranth så stod det att böckerna fanns i lager och skulle vara framme inom 3-5 arbetsdagar. Efter 7 arbetsdagar så skickades(!) 2 av 4 böcker som kom fram igår.

  Mailade igår på morgonen kundservice (dåligt att man inte kan ringa och få hjälp) och undrade varför inte de andra var skickade och ifall jag kunde avbeställa de för kunna köpa de i en fysisk affär nu när jag akut behöver böckerna. Över 24 timmar senare får jag svar att de andra böckerna packas nu. De svarar alltså inte på min fråga om jag kan avbeställa de och de ber inte om ursäkt för förseningen. Totalt värdelöst! Vet ju fortfarande inte när jag får mina böcker för de har ju stått att de packas i två veckor snart!

  Inte heller första gången CDON krånglar på alla möjliga sätt. Kommer bojkotta de framöver.
  29 dagar sedan
 • Hejsan! Vi har dessvärre haft stora problem med bokleveranserna på sistone. Vi vill gärna se närmre på ditt ärende och se till att du får hjälp så jag har skickat ett PM till dig. Mvh Sofia

 • Utmärkt
  Generellt levereras varorna snabbt och behändigt, men visst kan det strula till sig lite ibland. Kundtjänsten funkar dock bra!
  1 mån sedan
 • Usel
  Kan inte annat än att hålla med många andra här när det gäller kurslitteratur =(
  Jag beställde en bok den 21/8 och det stod 2-4 arbetsdagar då. Nu står det 4-6 dagar och jag har fortfarande inte fått min bok. Den har inte ens skickats och idag är det 3/9.
  Ordernr: 49493813. Kursen började i måndags där den behövdes -.-
  Tur att jag snälla kurskamrater.
  1 mån sedan
 • Hejsan! Vi ber om ursäkt för förseningen. Vi gör vår bästa för att hålla våra leveranstider men dessvärre är det många som blivit drabbade av förseningar av böcker nu på grund av flytt och förseningar från leverantörer. Jag kan se att din bok skickades igår så snart behöver du inte låna av dina kamrater längre! Om du har några som helst funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Mvh Sofia

 • Dålig
  Att handla där är väl OK, men vänta tills du behöver anlita supporten. Kundservicen är inte värd namnet, okunniga och med en brist på servicekänsla som saknar jämförelse Har gjort mitt sista köp på CDON.
  1 mån sedan
 • Hejsan! Det var inte kul att läsa men vi lyssnar så klart på kritiken och hoppas att vi en dag kan vända din uppfattning om oss.. Mvh Sofia

 • Dålig
  Billigt och smidigt, tills du får problem med din vara. Kundservice är under all kritik, får vänta flera dagar på svar från dom. Vilket gör att ärendet tar alldeles för lång tid att behandla. Ett företags trovärdighet blir först beprövad när det kommer till ett retur/ garantiärende och här fallerar CDON totalt.

  Nej betala hellre ett par hundringar extra hos någon av de andra aktörerna och få ett tryggt och trevlig bemötande av deras kundsupport än handla hos dessa skojare.
  1 mån sedan
 • Hejsan! Vad tråkigt att höra att du upplevt bristande kundservice och är tacksamma för din kritik så att vi kan se över våra rutiner. Retur- och garantiärenden kan ibland ta lite längre tid beroende på instruktioner från tillverkarna. Vi hoppas att vi en dag kan vända på vända på detta intryck av oss så att du får bättre upplevelse om du handlar av oss i framtiden. Mvh Sofia

 • Dålig
  Jag beställde en LED Lenser P2 BM, fick några dagar senare en P2. Då detta var fel kontaktade jag CDONs kundtjänst (som inte går att ringa till, endast maila) och berättade om detta. De skickade då ut en ny, och när jag var och hämtade ut den andra så var det också en P2! Två felleveranser på lika många veckor och den långsamma kundtjänsten lämnar efter sig en dålig känsla. Har handlat mycket på CDON förut, men detta var sista gången.
  1 mån sedan
 • Hejsan! Vad tråkigt att höra att det blev så fel. Det låter som att vi har haft fel information vilket så klart är ett misstag vi vill undvika. Jag hoppas att du fått hjälp nu att ordna upp det! Tveka annars inte på att skicka in din kritik till kundtjänst. Mvh Sofia

 • Usel
  CDON´s kundservice måste ha Sveriges mest inkompetenta personal! Utan konkurrens!

  Nyligen gjorde jag misstaget returnera en laptop jag köpt från CDON, jag ångrade helt enkelt köpet inom utsatt ångertid och kontaktade kundtjänst för retur av vara och fick nedanstående instruktioner tillsända:

  ”Tack för ditt mail.
  Naturligtvis är du välkommen att returnera din produkt! Vi vill att du tänker på följande innan du returnerar:

  • Förpacka varan i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda emballaget
  • Bifoga din följesedel, eller en kopia av denna, och kryssa i "Ångerrätt" som returorsak
  • Vi kan inte ta emot paket från Schenker så lämna in paketet hos ditt postombud och spara inlämningskvittot, du ansvarar för returen”

  Jag följde dessa instruktioner, skickade med rekommenderat med posten istället för med Schenker, efter några dagar hade CDON fortfarande inte löst ut paketet vilket föranledde att jag kontaktade kundtjänst och fick följande svar:

  ”Tack för ditt mail.
  Dessvärre har vi fått svar från vårt lager som meddelar att de inte kan hämta ut paketet.
  I våra instruktioner förklarade att vi dessvärre inte kan ta emot paket via Schenker.
  Återkom gärna om du har ytterligare frågor eller funderingar.
  Med vänliga hälsningar
  Felix”

  Jag mailade då in försändelseid-numret trots CDON kundtjänst redan fått två aviseringar om försändelsen från Posten. Fick då följande svar:

  ”Tack för ditt mail.
  Varken jag eller vårt lager kan tyvärr hitta spårningen av paketet. Har du möjlighet att återkomma med var du hittar status för paketet? Tack på förhand.
  Med vänliga hälsningar
  Felix”

  När jag själv sökte på postens hemsida hittade jag paketet direkt, det tog 20 sekunder. Varken Felix själv, eller någon på lagret lyckades med detta…?

  Så ligger läget i skrivandets stund, paketet är fortfarande outlöst och ångertiden är på väg att löpa ut, Felix skickar efter en vecka fortfarande kryptiska meddelanden om att ”ärendet är under utredning”, och själv fattar jag ingenting, det enda jag gjorde var att följa CDON´s instruktioner vid retur av produkter??

  Förväntar mig inte längre att CDON ska hämta ut min retur vilken inom kort kommer att returneras till mig. Förbereder en anmälan till Allmänna Reklamationsnämnden.
  1 mån sedan
 • Hejsan! Vi vill gärna kontrollera detta närmre och se till att ditt ärende löser sig så snart som möjligt så jag har skickat ett PM till dig. Svara gärna på det så att vi kan kolla upp vad som har hänt och se till att du får hjälp! Mvh Sofia

 • Ganska dålig
  Måste påstå att CDON har försämrats sedan jag handlat där! Min syster köpte en dator hon ville returnera enligt distansköplagen. Det var inga problem så, problemet är väl att komma i kontakt med kundservice, endast mail kontakt. Värdelöst om man snabbt vill komma i kontakt med dem!

  När hon sedan ska få tillbaka pengarna så kommer ett mail från Qliro som ber henne fylla i kontonummer och andra uppgifter. Är inte detta det mest idiotiska och korkade ett företag kan göra i dessa tider när alla dessa bluffmail cirkulerar. Vill man då ringa för att bekräfta att det är CDON som skickat detta så går ju inte det, då får man vänta i 24 timmar minst för att få svar.
  I returbekräftelsen från cdon står i och för sig att ett separat mail ska skickas ut för att få tillbaka pengarna, ingenstans nämns att det är Qliro som kommer vara avsändaren.

  Skärpning och bli mer seriösa igen CDON!

  Tillsdess, inga mer köp från er....
  1 mån sedan
 • Hejsan! Tack för din kritik. Vi kommer att se över detta i vår utveckling. Vad det gäller kontakten så har vi för tillfället mail och chatt, där chatten är vårt kontaktverktyg för snabb hjälp. För återbetalning så är det systemet som måste användas just nu för att kunna göra en återbetalning och det har fungerat bra och säkert men det kan komma och ändras någon gång i framtiden. Har du fler funderingar, förslag eller kritik är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst! Mvh Sofia

 • Ganska dålig
  Kan nog inte rekommendera CDON's kurslitteratur, om man inte beställer 2 månader innan kursstart...
  1 mån sedan
 • Usel
  VARNING: Undvik att beställa kurslitteratur från CDON!

  17/8 beställde (ordernummer 49455340) jag sju böcker från CDON varav samtliga hade 4-6 arbetsdagars leveranstid. Idag 26/8, har böckerna inte ens skickats. Efter kontakt med kundtjänst får jag veta att fem av böckerna håller på att packas och skickas förhoppningsvis idag. De två andra böckerna hade kundtjänsten ingen aning om när de skulle skickas. Går man in och tittar på de två böckerna står det lustigt nog fortfarande 4-6 arbetsdagars leveranstid. Inget annat än lurendrejeri..

  Jag fick alternativen att fortsätta vänta på de två böckerna eller avbeställa ordern. Att näthandel år 2015 får gå till på detta sätt är bara sorgligt. Mina kurser har börjat och jag får nu börja söka på annat håll efter böckerna som CDON inte kunnat leverera.

  Låt er inte luras av deras prisgaranti och leveranstider, handla kurslitteratur någon annanstans.
  1 mån sedan
 • Hejsan! Vi ber ur om ursäkt för att vi har fått dig att känna dig lurad. Det har varit en del förseningar på böckerna från leverantören på sistone och får bara beklaga att du är en av de drabbade. Vi jobbar på att kunna få ut informationen bättre och komma i kapp med dessa leveranser. Har du fler funderingar kring detta eller mer kritik så är det bara att fortsätta kontakten med vår kundtjänst. Mvh Sofia

 • Usel
  SISTA GÅNGEN JAG HANDLAR PÅ CDON! Helt värdelös kundservice som påstår att hela ordern först har skickats. Sen ändrar dom sig och påstår att jag beställt en bok som tar 15 vardagar att få (när det står 4-6 vardagar på hemsidan) sen så ändrar dom sig igen och påstår att mina andra två böcker som jag har beställt väntar på just den boken. jag säger då att jag redan fått dom två första böckerna och kundtjänst ändrar sig igen och säger att han ska logga ärendet "för det här låter ju konstigt". mao allt jag kan se på cdon's hemsida sitter kundtjänst och chansar vilt på. sista gången jag handlar på cdon som sagt.
  1 mån sedan
 • Hejsan! Detta lät inte bra alls. Vi skulle gärna vilja kontrollera detta ärende närmre för att se vad som gått snett. Jag har skickat ett PM till dig och vi vore väldigt tacksamma om du vill svara på det. Mvh Sofia

 • Usel
  Varför låtsas ha en kundservice om den ändå inte existerar? Råkade beställa 2 av samma vara med ordernr: 49463690. Genast efter jag lagt beställningen inser jag mitt misstag och försöker ändra beställningen genom att kontakta CDONs kundservice. Det lär väl lösa sig tänker jag. Rimligtvis lär de ju ha ett system som kontrollerar att kunden inte haft några synpunkter innan man skickar iväg ordern, med tanke på hur stort företaget är.

  Hur fel jag kunde ha. Nu 5 dagar senare har min beställning anlänt och CDON har ännu inte svarat på de 2 meddelanden jag har skickat dem angående misstaget. Antingen så ignorerar de mig eller så är deras kundservice helt obefintlig. Räkningen har givetvis anlänt för flera dagar sedan. Man kan tycka att så känt svenskt företag som CDON borde vara mer professionellt än så här, men ironiskt nog så får man bättre kundservice från kinesiska handlare på Ebay.
  1 mån sedan
 • Hejsan! Det är inte att kundtjänsten är obefintlig utan att de ligger back i ärendehanteringen vad det gäller dessa order och det är givetvis väldigt tråkigt att det gör så att det går så här. Jag har bett de som hanterar ärendet att kontakta dig så snart som möjligt och hjälpa dig. Mvh Sofia

 • Usel
  Jag har tidigare varit nöjd med CDON, men efter min senaste erfarenhet med CDON
  så kommer jag nog aldrig handla där igen (följande gäller order: 49212920‏):

  Den 26/7 så beställer jag en sminkbox till min dotter. Den 5/8 har jag inte ännu fått någon bekräftelse på min beställning (den fanns i lager vid beställningstillfället)
  Jag hör av mig till deras support. Dom svarar 2 dagar senare att dom skall kontakta StylingAgenten som är deras underleverantör.

  Den 11/8 kontaktar jag CDON:s support, men inget svar denna gång heller.
  Kontaktar CDON via deras chatt, men dom svarar att dom inte kan hjälpa till med order som berör underleverantörer.

  Den 12/8 tar jag kontakt med StylingAgenten själv. Dom svarar omgående och kontaktar CDON då dom ännu inte mottagit någon order från CDON. CDON säger att ordern fastnat i deras system och därför aldrig gått fram till StylingAgenten. Detta 16 dagar efter jag lagt ordern och ännu inte fått något besked av CDON.

  13/8 tar jag kontakt med CDON igen utan resultat. StylingAgenten försöker också.

  14/8 ber jag CDON cancellera ordern. Inget svar....

  17/8 beställer jag direkt från StylingAgenten och jag kan hämta ut paketet dagen efter. Dessutom får jag rabatt för dröjsmålet. All heder för StylingAgentens bemötande.
  Senare den 17/8 återkommer CDON med följande meddelande:

  "Hej Mikael,
  Beklagar att svaret har dröjt, din order har inte gått igenom i vårat system så den behövs inte avbeställa. Vi kommer kontrollera varför den inte har gått igenom. Vi återkommer med mer information så snabbt som möjligt.
  Beklagar väntetiden!"

  Att en order ibland inte går igenom det förstår jag. Men att behandla en kund på detta sätt är under all kritik. Tyvärr CDON ni har just förlorat en kund.
  /Mikael
  1 mån sedan
 • Hejsan Mikael! Det här var verkligen inte roligt att höra och har full förståelse för din besvikelse. Vi har tyvärr haft en överbelastning vad det gäller Marketplace nu i sommar vilket har orsakat senare svar och hjälp till våra kunder. Detta är något vi jobbar på att kunna undvika i framtiden och hoppas på att en dag kunna ge dig en bättre köpupplevelse hos oss. Mvh Sofia

 • Perfekt
  Snabb problemfri leverans som vanligt.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Jättenöjd med samtliga beställningar. Även när det varit något (felleverans en gång, och skadad vara vid leverans en gång), så har det gått jättesmidigt.
  1 mån sedan
 • Bra
  Snabb leverans på min Logitech C525 men herregud förpackningen är ju skrämmande dålig!

  Ett lag bubbelplast och sen själva förpackningen med kameran.

  Hade fått ett slag på sig i leveransen och kameran hade fått en lite 2cm repa, orka inte bry mig :/
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Jag har beställt åtskilliga gånger från CDON och har egentligen aldrig haft några problem. Står det att en vara finns i lager brukar den alltid dyka upp efter en till två dagar. Dessutom finns det gott om betalningsalternativ, inklusive PayPal. Det enda man kan anmärka på är att olika typer av varor uppenbarligen skickas från olika lager och därmed kommer i separata försändelser, vilket inte är optimalt vare sig ur hållbarhetssynpunkt eller bekvämlighet för konsumenten.

  Vid ett tillfälle reklamerade jag en ryggsäck, och det hanterades helt okej. Jag fick tillbaks mina pengar. Dock fick jag inget meddelande om att pengarna hade betalats tillbaks, vilket man kanske kunde förvänta sig.

  När jag tänker på saken har det faktiskt hänt vid ett tillfälle att ett pussel jag beställde levererades omotiverat sent, men det är undantaget som bekräftar regeln.
  1 mån sedan
 • Usel
  Beställde en leverans för 7 dagar sen 2 varor i samma order men missade att ena varan var från ett bolag som heter shop24 det skulle jag absolut inte ha gjort.

  dagen efter fick jag mail allting var postat från båda bolagen. Vara direkt från cdon dyker upp dagen efter mailet för 5 dagar sen.

  När det gått 6 dagar kontakar jag cdon då jag fortfarande inte fått varan även fast den är postad utan kolli? dom skapar ett ärende och ska återkomma men får bara textboks svar från supporten där dom beklagar sig men ingen kan göra något utan jag får vänta på den speciella gruppen som arbetar med såna här ärenden då dom kontaktad shop24 men inte fått något svar.

  Jag har nu väntat ytterligare 24 timmar alltså 7 dygnet nu och har fortfarande inte fått något svar från gruppen som arbetar med det utan bara från den vanliga supporten som inte vet något utan hänvisar till dom andra.

  Men betalt kan ni ta! sen att varan inte dyker upp verkar inte vara något problem er
  1 mån sedan
 • Hej! Vad tråkigt att höra att det tagit sådan tid och att vi inte lyckats få fram någon information till dig. Jag har skickat ett PM till dig för att få mer information så att vi kan undersöka saken närmre. Mvh Sofia