Nordens största varuhus
Fri frakt över 1000 kr
Snabb och trygg leverans

http://www.cdon.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 25 år sedan
(data från 2015-09-03)
Detaljerad information CDON har fått betyget (8.79)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Usel
  Kan inte annat än att hålla med många andra här när det gäller kurslitteratur =(
  Jag beställde en bok den 21/8 och det stod 2-4 arbetsdagar då. Nu står det 4-6 dagar och jag har fortfarande inte fått min bok. Den har inte ens skickats och idag är det 3/9.
  Ordernr: 49493813. Kursen började i måndags där den behövdes -.-
  Tur att jag snälla kurskamrater.
  14 tim sedan
 • Dålig
  Att handla där är väl OK, men vänta tills du behöver anlita supporten. Kundservicen är inte värd namnet, okunniga och med en brist på servicekänsla som saknar jämförelse Har gjort mitt sista köp på CDON.
  16 tim sedan
 • Dålig
  Billigt och smidigt, tills du får problem med din vara. Kundservice är under all kritik, får vänta flera dagar på svar från dom. Vilket gör att ärendet tar alldeles för lång tid att behandla. Ett företags trovärdighet blir först beprövad när det kommer till ett retur/ garantiärende och här fallerar CDON totalt.

  Nej betala hellre ett par hundringar extra hos någon av de andra aktörerna och få ett tryggt och trevlig bemötande av deras kundsupport än handla hos dessa skojare.
  16 tim sedan
 • Dålig
  Jag beställde en LED Lenser P2 BM, fick några dagar senare en P2. Då detta var fel kontaktade jag CDONs kundtjänst (som inte går att ringa till, endast maila) och berättade om detta. De skickade då ut en ny, och när jag var och hämtade ut den andra så var det också en P2! Två felleveranser på lika många veckor och den långsamma kundtjänsten lämnar efter sig en dålig känsla. Har handlat mycket på CDON förut, men detta var sista gången.
  3 dagar sedan
 • Hejsan! Vad tråkigt att höra att det blev så fel. Det låter som att vi har haft fel information vilket så klart är ett misstag vi vill undvika. Jag hoppas att du fått hjälp nu att ordna upp det! Tveka annars inte på att skicka in din kritik till kundtjänst. Mvh Sofia

 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Gick bra med leverans och produkten fungerar fint!
 • Usel
  Beställning
  Jag blev lurad på en cdon+ abonnemang. Väldig lätt att klicka fel på betalningssidan, så att abonnemanget kommet med. Det betydar att jag betalade 299kr extra.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Hej ! Billigare än På SIBA
 • Ganska dålig
  Beställning
  Osäkert om köpet går igenom trots att direktbetalningen är dragen från mitt konto....... Har ju hänt tidigare....
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Alltid lika nöjd! :)
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  det ÄR fortfarande alldeles för dålig info på merparten av produkterna främst då CD o DVD....!
 • Usel
  CDON´s kundservice måste ha Sveriges mest inkompetenta personal! Utan konkurrens!

  Nyligen gjorde jag misstaget returnera en laptop jag köpt från CDON, jag ångrade helt enkelt köpet inom utsatt ångertid och kontaktade kundtjänst för retur av vara och fick nedanstående instruktioner tillsända:

  ”Tack för ditt mail.
  Naturligtvis är du välkommen att returnera din produkt! Vi vill att du tänker på följande innan du returnerar:

  • Förpacka varan i den ursprungliga produktförpackningen med det specialgjorda emballaget
  • Bifoga din följesedel, eller en kopia av denna, och kryssa i "Ångerrätt" som returorsak
  • Vi kan inte ta emot paket från Schenker så lämna in paketet hos ditt postombud och spara inlämningskvittot, du ansvarar för returen”

  Jag följde dessa instruktioner, skickade med rekommenderat med posten istället för med Schenker, efter några dagar hade CDON fortfarande inte löst ut paketet vilket föranledde att jag kontaktade kundtjänst och fick följande svar:

  ”Tack för ditt mail.
  Dessvärre har vi fått svar från vårt lager som meddelar att de inte kan hämta ut paketet.
  I våra instruktioner förklarade att vi dessvärre inte kan ta emot paket via Schenker.
  Återkom gärna om du har ytterligare frågor eller funderingar.
  Med vänliga hälsningar
  Felix”

  Jag mailade då in försändelseid-numret trots CDON kundtjänst redan fått två aviseringar om försändelsen från Posten. Fick då följande svar:

  ”Tack för ditt mail.
  Varken jag eller vårt lager kan tyvärr hitta spårningen av paketet. Har du möjlighet att återkomma med var du hittar status för paketet? Tack på förhand.
  Med vänliga hälsningar
  Felix”

  När jag själv sökte på postens hemsida hittade jag paketet direkt, det tog 20 sekunder. Varken Felix själv, eller någon på lagret lyckades med detta…?

  Så ligger läget i skrivandets stund, paketet är fortfarande outlöst och ångertiden är på väg att löpa ut, Felix skickar efter en vecka fortfarande kryptiska meddelanden om att ”ärendet är under utredning”, och själv fattar jag ingenting, det enda jag gjorde var att följa CDON´s instruktioner vid retur av produkter??

  Förväntar mig inte längre att CDON ska hämta ut min retur vilken inom kort kommer att returneras till mig. Förbereder en anmälan till Allmänna Reklamationsnämnden.
  6 dagar sedan
 • Hejsan! Vi vill gärna kontrollera detta närmre och se till att ditt ärende löser sig så snart som möjligt så jag har skickat ett PM till dig. Svara gärna på det så att vi kan kolla upp vad som har hänt och se till att du får hjälp! Mvh Sofia

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket lätt att sitta hemma och beställa
 • Perfekt
  Beställning
  Tydlig och bra information, användarvänligt
 • Perfekt
  Beställning
  inget att klaga på. bra med snabb leverans
 • Dålig
  Beställning
  Hade tänkt köpa 5 produkter men nu vart det bara en, för att rabattkoden jag fick inte fungerade som det ska och kundtjänst förstod inte problemet och gav mig oväsentlig svar och dålig lösning på problemet.
 • Bra
  Beställning
  Tycker att frakten var onödigt dyr och kunde inte välja utlämningsställe. Och sökfunktionen var inte så bra för det jag var ute efter. Men bra utbud och bra priser när jag väl hittade vad jag skulle ha :)
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Finns absolut inget att klaga på, tvärtom‼️
 • Utmärkt
  Beställning
  Snabb leverans, enkel och tydlig beställning. Toppen.
 • Ganska dålig
  Måste påstå att CDON har försämrats sedan jag handlat där! Min syster köpte en dator hon ville returnera enligt distansköplagen. Det var inga problem så, problemet är väl att komma i kontakt med kundservice, endast mail kontakt. Värdelöst om man snabbt vill komma i kontakt med dem!

  När hon sedan ska få tillbaka pengarna så kommer ett mail från Qliro som ber henne fylla i kontonummer och andra uppgifter. Är inte detta det mest idiotiska och korkade ett företag kan göra i dessa tider när alla dessa bluffmail cirkulerar. Vill man då ringa för att bekräfta att det är CDON som skickat detta så går ju inte det, då får man vänta i 24 timmar minst för att få svar.
  I returbekräftelsen från cdon står i och för sig att ett separat mail ska skickas ut för att få tillbaka pengarna, ingenstans nämns att det är Qliro som kommer vara avsändaren.

  Skärpning och bli mer seriösa igen CDON!

  Tillsdess, inga mer köp från er....
  7 dagar sedan
 • Hejsan! Tack för din kritik. Vi kommer att se över detta i vår utveckling. Vad det gäller kontakten så har vi för tillfället mail och chatt, där chatten är vårt kontaktverktyg för snabb hjälp. För återbetalning så är det systemet som måste användas just nu för att kunna göra en återbetalning och det har fungerat bra och säkert men det kan komma och ändras någon gång i framtiden. Har du fler funderingar, förslag eller kritik är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst! Mvh Sofia

 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Bra priser, smidigt att köpa, bra betalningsalternativ, väldigt bra upplevelse (såhär långt)
 • Perfekt
  Beställning
  Mycket bra sida
 • Perfekt
  Beställning
  mycket bra
 • Perfekt
  Beställning
  utmärkt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fungerade perfekt!
 • Ganska dålig
  Kan nog inte rekommendera CDON's kurslitteratur, om man inte beställer 2 månader innan kursstart...
  8 dagar sedan
 • Usel
  VARNING: Undvik att beställa kurslitteratur från CDON!

  17/8 beställde (ordernummer 49455340) jag sju böcker från CDON varav samtliga hade 4-6 arbetsdagars leveranstid. Idag 26/8, har böckerna inte ens skickats. Efter kontakt med kundtjänst får jag veta att fem av böckerna håller på att packas och skickas förhoppningsvis idag. De två andra böckerna hade kundtjänsten ingen aning om när de skulle skickas. Går man in och tittar på de två böckerna står det lustigt nog fortfarande 4-6 arbetsdagars leveranstid. Inget annat än lurendrejeri..

  Jag fick alternativen att fortsätta vänta på de två böckerna eller avbeställa ordern. Att näthandel år 2015 får gå till på detta sätt är bara sorgligt. Mina kurser har börjat och jag får nu börja söka på annat håll efter böckerna som CDON inte kunnat leverera.

  Låt er inte luras av deras prisgaranti och leveranstider, handla kurslitteratur någon annanstans.
  8 dagar sedan
 • Hejsan! Vi ber ur om ursäkt för att vi har fått dig att känna dig lurad. Det har varit en del förseningar på böckerna från leverantören på sistone och får bara beklaga att du är en av de drabbade. Vi jobbar på att kunna få ut informationen bättre och komma i kapp med dessa leveranser. Har du fler funderingar kring detta eller mer kritik så är det bara att fortsätta kontakten med vår kundtjänst. Mvh Sofia

 • Knappt godkänd
  Beställning
  Så där mtp ovanstående.
 • Bra
  Beställning Leverans
  Jag tycker det är irriterande att man inte kan köpa sådant som är tillfälligt slut - så länge varorna inte är utgångna borde det vara möjligt att beställa allt, även om det kan ta ett tag att få dem; på samma sätt som på nästan alla andra nätbutiker.
 • Ganska bra
  Beställning
  Fick en rabattkod i namnsdagspresent, men måste handla för minst tvåhundra kr för att den skulle gälla, då kallar inte jag det för present!
  DÅLIGT!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  CDON har massor produkten och levereras snabbt. Jag är nöjd med kontakt jag har med CDON. Kund tjänst kontaktade mig snabbar än lövad. Keep up the great work!
 • Perfekt
  Beställning
  Hittar faktiskt inget att anmärka på, iaf inte idag. :)
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  am not being updated with what's happening with my purchased items properly
 • Bra
  Beställning Leverans
  allt var perfekt
 • Acceptabel
  Beställning
  - Smakade maten bra?
  - Ja, tack, det var gott
  - Så bra, ange din mailadress här.
  - Va?
  - Vi behöver den för att administrera ditt omdöme.
  - Administrera på vilket sätt? Jag tyckte att biffen var god, räcker inte det?
  - Nej. Det kan också hända att vi behöver påminna dig om ditt omdöme.
  - Varför skulle ni behöva påminna mig om att jag tyckte biffen var god? Ifall jag glömmer bort det så gör det ingenting. Faktum är att jag börjar få lust att glömma hela det här besöket nu.

  Ett kundomdöme är en gratistjänst som kunden ger till er. Glöm inte det.
  Det är mycket oklart varför ni behöver min mailadress, detta måste förklaras bättre.

  1. Vad är det för administration som kräver kontaktväg tillbaka?
  2. Av vilken anledning skulle jag behöva bli påmind om mitt omdöme?
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Enkelt och smidigt!
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  se ovan
 • Bra
  Beställning Leverans
  Bra pris med studentrabatt, tog dock mycket längre tid än utlovat men kommer att beställa däri gen!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Kanonföretag som levererar snabbt och förpackar utmärkt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Helt perfekt. Jättenöjd men önskar att fraktkostnaden försvinner :)
 • Usel
  SISTA GÅNGEN JAG HANDLAR PÅ CDON! Helt värdelös kundservice som påstår att hela ordern först har skickats. Sen ändrar dom sig och påstår att jag beställt en bok som tar 15 vardagar att få (när det står 4-6 vardagar på hemsidan) sen så ändrar dom sig igen och påstår att mina andra två böcker som jag har beställt väntar på just den boken. jag säger då att jag redan fått dom två första böckerna och kundtjänst ändrar sig igen och säger att han ska logga ärendet "för det här låter ju konstigt". mao allt jag kan se på cdon's hemsida sitter kundtjänst och chansar vilt på. sista gången jag handlar på cdon som sagt.
  10 dagar sedan
 • Hejsan! Detta lät inte bra alls. Vi skulle gärna vilja kontrollera detta ärende närmre för att se vad som gått snett. Jag har skickat ett PM till dig och vi vore väldigt tacksamma om du vill svara på det. Mvh Sofia

 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Bra förutom att betalningen ej fungerade
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Helt OK!
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  OK
 • Utmärkt
  Beställning
  Så stort utbud det blir svårt att välja. Många av dem har bättre priser än på andra ställen. Än en gång stort plus till Qliro som alternativ.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Smidigt och enkelt!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Nu väntar jag med spänning på mina varor!
 • Utmärkt
  Beställning
  Jag blir alltid nöjd när jag handlar på cdon. Snabb leverans och bra pris.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Betyget dras ner pga betalningssätt ovan och att kartongen till produkten var lite intryckt.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  enkelt och smidigt.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Perfekt.