Nordens största varuhus
Fri frakt över 1000 kr
Snabb och trygg leverans

http://www.cdon.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 24 år sedan
(data från 2015-01-31)
Detaljerad information CDON har fått betyget (8.85)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Knappt godkänd
  bra priser,men tyvärr ingen kund tjänst är en stor minus tycker jag,om du hittar andra försäljare gör ditt beställning där!
  3 dagar sedan ( Uppdaterat: 2 dagar sedan )
 • Hejsan.

  Vi har en kundtjänst som svarar på mail mellan 7-23 på vardagar, och även chatt 9-23.

  Du hittar den här: http://cdon.se/kundservice/kontaktalternativ/

  MVH
  Daniella
  CDON.COM

 • Usel
  Är Cdon + kund. Och som det står ! är lite mer prioriterad när det gäller leveranser.
  Vore glad om den kom någon gång under deras utsatta tider.
  Sen har jag skickat mail till deras kundservice med frågor och klagomål.
  Helt tyst och dagarna går. Nej inga svar.....
  Skall du köpa på avbetalning så kunde man göra det med Klarna innan.
  Visserligen hög ränta. Men då tog man över det själv.... Nu är räntan snart som ett sms lån.
  Kunde hoppas att det fanns någon högre upp på cdon som ser att det börjar gå utför.
  Mycket förbannad snart (fd) kund
  2 dagar sedan
 • Hejsan.

  Man kan köpa med avbetalning hos Qliro också, däremot så tillkommer det en ränteavgift och den är densamma för alla.

  Jag har skickat ett PM till dig så att jag kan få undersöka varför du inte fått svar på dina ärende som du har skickat in till oss.

  MVH
  Daniella
  CDON.COM

 • Usel
  Beställde en Fitbit Charge HR i Tisdags och den verkar inte ha lämnat deras lager än.

  En liten jämförelse mellan leverantörer.

  Beställde idag en UPS från Dustin klockan 11:15. Klockan 13:43 har jag fått ett mail att min order är på väg.

  Åter till CDON..

  Beställde som sagt i tisdags innan klockan 14.00. Trodde då att min produkt skulle lämna lagret samma dag. Det gjorde den inte.
  Var i kontakt med supporten på onsdagen (på dagen) och fick ett standardsvar, "Vårt system är tyvärr inte anpassat för att se exakt när en order kommer att skickas, men om inget oförutsett inträffar kommer den att skickas från oss idag."

  Ok, fine tänkte jag. Jag väntar väl då..
  Skickade ett ganska syrligt mail på onsdag när jag såg att statusen inte ändrats från "Ej levererad"

  Såg på kvällen att statusen ändrats till "Postad". Vart extremt glad och tänkte nu jäklar händer det grejer..

  Försökte söka på posten.se.. Fösändelsen är inte registrerad...

  Nu i skrivande stund 14:40 Torsdag så går det fortfarande inte att söka på posten efter mitt paket vilket borde betyda att paketet inte har lämnat CDON än...

  Kan säga att det vara första och sista gången jag beställer från CDON. Håller mig till Dustin i fortsättningen. Där vet man att man får ordern dagen efter om man skickar in beställningen innan klockan 14..
  2 dagar sedan
 • Hejsan.

  Det tar cirka ett dygn innan en order lämnar vårt lager från det att man beställer, detta står också angivet i våra villkor man godkänner vid köp.

  Tyvärr kan vi inte påverka leveransen när den har nått posten, både vårt lager och posten jobbar så snabbt de kan med att få ut beställningar så fort som möjligt. VI förväntar oss att hålla leveranstiden som står angivet på hemsidan.

  Mvh
  Daniella
  CDON.COM

 • Dålig
  Minst 30 dagars faktureringstid har varit god ton de senaste decennierna - hälften är oacceptabelt!
  Nu handlade jag här ändå, för jag fick ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till!
  Tyvärr tycker jag att det är totalt oacceptabelt att inte kunna ringa till CDOn!
  När jag hittade ett telefonnummer slutligen och trycker ett - för att kopplas till CDOn, så får jag beskedet att det inte går att nå CDOn telefon ledes!
  Detta är inte ett kundbemötande - detta är respektlöst!
  3 dagar sedan
 • Hejsan.

  Vi har haft 14 dagars faktureringstid när vi hade Klarna också, och så har det varit de sista åren hos oss. Önskar man att förlänga fakturan så brukar det oftast gå bra, då kan man kontakta Qliro som numera sköter våra fakturor.

  Vi har inget telefonnummer till vår kundservice, men om man skickar ett mail eller kontaktar oss via chatten om att man önskar att bli uppringd så ordnar vi självklart det.

  Mvh
  Daniella
  CDON.COM

 • Utmärkt
  Stort utbud. Bra priser. Snabb leverans. Bara goda erfarenheter.
  3 dagar sedan
 • Usel
  cdon är ett skämt när det kommer till garanti och reklamationer. Hade fel på min vara. Har chattat med kundtjänst 2 gånger. Dom lovade att maila eller ringa upp mig. Vilket dom ej har gjort än. Kommer inte köpa en pryl till från den här firman. Sedan att man är cdon+ medlem och få denna servicen är skrämmande.
  3 dagar sedan
 • Hejsan.

  Det låter märkligt, klart att du ska få hjälp om något är fel. Vänligen svara på mitt PM jag skickat till dig så skal jag undersöka detta.

  MVH
  Daniella
  CDON.COM

 • Usel
  Jag har haft problem med CDONs kundservice förut, men denna gång var det oacceptabelt. Det går inte att ringa in, utan man måste skicka mail eller chatta, och är då fast med långa svarstider.

  Beställde grafikkort och nätaggregat samt tre fläktar till min dator, och det var problem från start. Med grafikkortet skulle det ingå ett spel (i form av kod, där man fick välja mellan ett av tre spel), men vid leverans kom varken fysisk eller digital kod. Jag tar kontakt och efter flera mail får jag en fungerande kod.

  Ungefär en månad senare går nätaggregatet sönder och jag kontaktar CDON för att fråga hur jag ska göra. Först via chatt, där de inte kunde svara på min fråga utan skulle skapa ett ärende där jag skulle få svar inom 24 timmar. Jag väntar några dagar, men inget händer. Jag skickar ett mail och får svaret att jag redan fått hjälp dagen innan och ger mig ett ärendenummer som jag inte har någon nytta av. Sedan får jag ytterligare ett mail där de vill ha utförlig felbeskrivning och serienummer. Jag svarar på mailet med de uppgifter de bett om och flera dagar går utan svar. 

  Jag tar ny kontakt via chatt för att se hur det går med mitt ärende och återigen kan de inte svara på min fråga utan ska skapa ett ärende. Dock kom jag nu i kontakt med någon som kunde hjälpa mig, över en vecka efter första kontakt. Jag får information om hur jag ska skicka in nätaggregatet till dem, och de vill ha en kopia på fakturan, vilket jag inte har eftersom jag valt att betala längre fram i tiden. Måste därför ta kontakt med Klarna för att få en orderspecifikation som jag fick skicka in i stället. 

  Sedan var det dags för återbetalning. Jag skickar in nätaggregatet och returen godkänns. Nätaggregatet kostade 1236 kr, men de sätter in 449 kr. Det visar sig då att de har annullerat en helt annan separat order. När jag loggade in på deras sida och tittade på min orderhistorik, stod det plötsligt att nätaggregatet kostade 449 kr. Får alltså kontakta dem igen och de säger att de ska sätta in de resterande pengarna inom 1-3 dagar. En vecka går och fortfarande ingen återbetalning. Jag skriver igen och får nu svaret att Klarna ska antingen göra en återbetalning eller dra av beloppet på fakturan. Får alltså kontakta Klarna igen och beloppet drogs till sist av på fakturan. 

  Allt som allt tog det en månad, från första kontakt till återbetalning. Var utan dator i flera veckor, tills jag beställde nytt nätaggregat från Inet. Om du beställer dyrare produkter med risk för retur bör du hålla dig borta från CDON. För datordelar rekommenderar jag Inet eller Dustin Home.
  4 dagar sedan
 • Hejsan.

  Vår kundservice fokuserar på mail och chatt, men om man önskar kan man be om att bli uppringd av vår kundservice.

  När det gäller elektronikprodukter kan det ibland ta lite längre tid att få svar, detta är i fall de måste kolla upp varan mot tex leverantören eller producenten för att kunna ge dig som kund bästa möjliga hjälp och service. Men vår kundservice på elektronikavdelningen arbetar så fort de kan.

  Vi beklagar att ditt ärende drog ut på tiden, vi gör alltid vårt bästa för att det ska gå så smidigt som möjligt.

  Mvh
  Daniella
  CDON.COM

 • Perfekt
  Levererar alltid snabbt och pålitligt. Återkommer gång på gång till CDON p.g.a. deras proffsighet.
  4 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning
  snabbt och enkelt
 • Perfekt
  Beställning
  jättebra
 • Ganska dålig
  + Priserna låga

  - Ingen kundservice via telefon. Vilket resulterar i timmar framför datorn med en chatt fram och tillbaka för att lösa problemet.
  3 år sedan ( Uppdaterat: 4 dagar sedan )
 • Usel
  Beställer en produkt, får något helt annat levererat (inte i närheten av vad jag beställt).
  Inte ens en packsedel i kartongen.
  Vidare fick man inte ens ett trackingnummer utan paketet verkar ha skickats som "brev".

  Går till hemsidan, finns inget telefonnummer att ringa. Ingen mailadress.
  Slussas bara till en FAQ, där man sedan får hitta en "kontakta oss" knapp.
  Blir då tvungen att skriva in mitt ärende, får då återigen ett antal FAQ-svar som alternativ, längst nere finns det en "kontakta oss via mail chatt".
  Kan ni inte bara ha mailadressen direkt så man slipper sitta en halvtimme på er sajt och leta? En FAQ löser ju knappast en felaktig leverans.

  Väljer chatt, står som "nummer 1" i kö i runt 10 minuter. Personen kan ändå inte hjälpa mig utan lägger ett "ärende, så återkommer någon till dig inom 24 timmar".

  Visst, dessa sajter är bra så länge allt funkar, men så fort det blir nått strul så märker man hur extremt nerskalad/bristfällig deras organisation är.
  4 dagar sedan
 • Hejsan.

  Det är vikt och värde på en order som bestäms om den skal skickas som brev eller inte. Vi har ingen kundservice via telefon, men om man önskar att bli uppringd kan man be vår kundservice att göra det.

  Om du har fått ett felpack hjälper vår kundservice dig gärna med att få rätt på din order så att du får det du har beställt.

  Mvh
  Daniella
  CDON.COM

 • Usel
  Den 8 December beställde jag 5 produkter, 2 elekronikprylar och 3 st böcker, alla dessa produkter hade enligt hemsidan 2-6 dagars leverans, dvs gott om tid till jul.

  Elektronikprylarna kom efter ett par dagar, bra!

  Den 17 Dec "chattade" jag med er kundtjänst och undrade då var böckerna var, jag fick lugnande besked att dom är på väg inga problem.

  Den 23e kom en av böckerna, 2 saknades alltså

  Efter jul kontaktade jag återigen CDONs "chattjänst" och fick åter höra att böckerna kommer snart, under HELA denna tid så var det enligt hemsidan 3-6 dagars leverans på böckerna.

  Den 15 Jan kontaktade jag för återigen CDON och avbokade böckerna, plötsligt så visste inte kundtjänst när böckerna kunde levereras "dom är slut" var svaret jag fick, orden är nu annulerad

  Bästa CDON det går ju väldigt bra att ha låga priser på sina varor om man inte har för avsikt att kunna leverera, på hemsidan står det nu lev 5-15 dagar på den bok jag nyss avbeställt.

  Men att kundtjänst 2 ggr ger så totalt felaktig information är faktiskt rätt allvarligt och nått som ni måste beakta, undertecknad har iallfall gjort sitt sista köp hos er efter rätt många år som trogen kund
  5 dagar sedan
 • Hejsan.

  Tyvärr har vi haft ett fel på vårt boklager vilket har påverkat några leveranser, och gjort att de blivit försenade. VIlket också har gett felaktiga statusar i system och på era "Mina Sidor".

  Vi beklagar verkligen det som har hänt, om du vill beställa ordern igen är du välkommen att göra det och har du några frågor om lagerstatus så kontakta vår kundservice.

  MVH
  Daniella
  CDON.COM

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb och enkel!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra, rekommenderas.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket lätt och smidigt att göra köpet
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  mycket enkelt och bra. Fortsätt i denna stil :)
 • Bra
  Beställning Leverans
  Bara bra även om kartongen inuti på stavmixern vart riven, dvs öppnad av någon annan förut.. Den är levererad av tredje part Tretti.se
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  Beställde en vara som ströks i kassan då den var slutsåld - varför såg den då ut att finnas när jag köpte den?
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Beställde idag
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Mycket bra service
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Easy and fast
 • Usel
  Det är helt otroligt hur man kan vara så här totalt urusel på att hjälpa sina kunder när man är så stor som CDON är. Ni är överlägset störst i branschen men ni svarar inte ens på kundmail. Har försökt avbeställa en order under flera veckors tid. 5 dagar efter att jag mailat och annullerat ordern så skickar ni ut vissa av sakerna jag beställt, resterande produkter på ordern har fortfarande inte kommit och jag har varken fått besked om när de kommer levereras eller svar angående min annullering av ordern. Utgår ifrån att annulleringen inte gått igenom eftersom jag varken fått ett svar eller mina pengar tillbaka.
  6 dagar sedan
 • Hejsan.

  Vi har en svarsgaranti på 24 timmar, så det låter som att det kan ha skett något fel med ditt ärende tyvärr. Jag har skickat ett PM till dig, vänligen återkom med ditt ärendenummer i det så skal jag undersöka det närmre.

  Mvh
  Daniella
  CDON.COM

 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Webbplatsen skulle kunna vara duktigare på navigering. Det är fortfarande lätt att förlora kontakten med föregående sida, och "Tillbaka" fungerar inte som förväntat.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Snabb leverans, lättförståelig köpsida och bra studentrabatter. Inget att klaga på här inte!
 • Usel
  på grund av ett spel som jag bestälde till ps4 som var på engelska så får ni så lågt betyg. för det stog inte att the last of us skulle va svensk text eller engelskt text på cdon.com. jag köpte det till min flickvän som julklapp, hon vill ha det från cdon.com. allt var för en kompis till hon köpte det där och det var då svensk textat. men hon fick en annan version som var engelskt textad. har skrivit med cdon.com och har fått detta till svar "Tack för ditt mail.
  Hej igen, jag ska kontroller med spelavdelningen angående svensk text, vi återkommer med besked inom kort så får du avgöra om vi ska byta ut eller om du vill häva köpet på spelet. Med vänliga hälsningar .... " och då skicka jag fyra dagar efter detta och fick detta svar sen: " Tack för ditt mail.
  Ditt ärende är fortfarande under hantering hos spelavdeliningen, så snart vi har fått svar från dom återkommer vi till dig. Vi ber om ursäkt att det drar ut på tiden. Med vänliga hälsningar ...... " nu har det tagit över en vecka och inte hört något från dom, på grund av så kommer jag nu bojkotta och vill alla ska veta hur dom behandlar kunder!
  6 dagar sedan
 • Hejsan.

  Vi beklagar detta, jag har skickat ett pm till dig. Vänligen svara på det och återkom med ditt ärendenummer så skal vi hjälpa dig vidare.

  Mvh
  Daniella
  CDON.COM

 • Mycket bra
  Beställning
  Blev lite irriterad när jag inte lyckades med bonustrappsteget (fick inte priset sänkt till 99 på den serie som det skulle). Men annars är jag nöjd.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Den här gången fungerade det utmärkt, men min förra beställning var en katastrof, då CDON då hade ett datasystem som inte var tillförlitligt, för att inte tala om det strul som det blev efteråt som var ännu värre. Här måste CDON skärpa till sig!
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Har ju inte fått sakerna och kan därför ej veta fullt ut
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket smidigt.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jagg är nöjd med mitt köp hos cdon, snabb frakt och bra priser.
 • Usel
  Beställning
  kanon
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra pris, snabb leverans
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag är alltid nöjd med CDON :)
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Suveränt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra varor till bra pris levererat på snabb tid !
 • Knappt godkänd
  Beställning
  Blir kanske lättare nästa gång
 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  Köpet gick supersmidigt., Leverans likaså, CDON är riktigt bra tycker jag på shoppens översikt och beställningsförfarande. Tyvärr så behöver jag reklamera varan pga av att den inte laddar. Så summeringen av köpet är mediokert. Sorry Inga höga poäng idag.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Fixa till produktmenyerna! Det hade varit bra om man kunde köpa en produkt som är slut i lager och välja att få paketet när alla saker finns i lager eller att skicka de allt eftersom de kommer i lager. Nu måste jag gå in och köpa min produkt igen när den kommer in i lager. Det innebär extra jobb för mig och färre sålda prylar för er!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  mycket bra . snabb och smidig leverans.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  mycket smidigt och enkelt.
 • Mycket bra
  Beställning
  Enkel för det mesta. Går nog att optimera sökningarna lite mer. Eller sökresultatetn kanske
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Tummen upp för cdon ! Bra priser, snabba leveranser och bra utbud !
 • Mycket bra
  Beställning
  Jag såg inte vart det stod hur lång tid det tar för varan att levereras.
 • Bra
  Beställning
  Det går bra att handla från CDON. Vid rea vore det ännu bättre att samtidigt rea ut del 1 i alla serier/uppföljare.
  Utbudet är ganska smalt och populistiskt även när det gäller facklitteratur.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket bra, jag har generellt sett mycket goda erfarenheter av CDON
 • Utmärkt
  Beställning
  Allting verkar vara i sin ordning men vi får väl se när jag får varan.
 • Usel
  Jättebra butik så länge det inte strular, väldigt tråkig ton på kundtjänsten och korta svar tyvärr!
  8 dagar sedan
 • Bra
  Beställning Leverans
  Jag köpte en Svenska bok från CDON.com då jag behövde den. Enda anledningen jag beställde från CDON är att det var den billigaste på prisjakt. Men jag har allti tyckt att sidan varit lite stökig. Inte svårt att orientera, men det är tyvärr aningen stökigt.
  Jag vet inte riktigt hur jag bättre kan beskriva detta dock.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag är supernöjd!!!