Tack för din röst!

Rösta på Komplett.se i kategorin Datorer och Mobilt

På Prisjakt värderar vi våra medlemmars åsikter om produkter och butiker högt. Nu ska vi tillsammans utse "Årets nätbutik 2015".

  Se alla kategorier och butiker

Läs mer om Årets Nätbutik

45 dagars öppet köp
Fri retur
Fri frakt vid köp över 500:-

http://www.komplett.se

Betalningsalternativ

Klarna
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 16 år sedan
(data från 2015-11-25)
Detaljerad information Komplett.se har fått betyget (9.28)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Perfekt
  Update:

  Vilken j*vla service. Snabbt gick det. Häng med:

  Chattade med Komplett i eftermiddag. Informationen jag hade fått imorse var helt fel. Ordern är stor och tung men det är aldrig ett problem. Problemet var att vissa varor inte hade nått packningsdelen av lagret.
  Från runt lunchtid så la dem i högsta växeln och handplockade de varor som hamnat efter och dessutom så hann ordern med sista bilen idag.

  De ringde också upp mig för att stämma av allting.

  Service på väldigt hög nivå. Höjer från en 1 till 10.
  ............................................................................................

  Beställde 14 November en hel pall med mycket grejer.

  Efter mycket om och men så hade hela ordern plockats i torsdags. Jag ringde kundservice och han sa att den är klar men kommer skickas söndag eftermiddag. Fair enough, tänkte jag, eftersom de inte skickar på fredagar.

  Idag står den fortfarande som plockad.

  Ringde upp kundservice igen.
  Här är deras svar på varför den inte är skickad: "Ordern är plockad och färdig. Ser inget fel. Men du har beställt mycket och den är stor, så den är svår att få ut".

  Min första tanke: Va!? Jag har alltså beställt "för mycket". Hur kan det bli så?
  Hur kan ett företag som hanterar pall ha svårt att skicka ut en.. en pall?
  3 dagar sedan ( Uppdaterat: 2 dagar sedan )
 • Perfekt
  Årets nätbutik 2015
  +Bra priser
  +Snabb leverans
  +Bra support
  + avhämting
  13 dagar sedan
 • Perfekt
  Väldigt snabb leverans och inget strul
  23 dagar sedan
 • Perfekt
  Har just beställt den perfekta datorn för mig via superbra service från en säljare, per telefon. Jag visste inte att Komplett har alternativet att sy ihop en maskin efter ens egna önskemål och det är ju ovärderligt! Tålmodigt gick hen igenom alla delarna, förklarade och diskuterade alternativen, jag slapp t o m betala för ett Windows jag inte vill ha. Jag är så glad idag!
  25 dagar sedan
 • Knappt godkänd
  Förbokade ett spel pga lågt pris. Nu har det gått två dagar efter releasen av spelet och det har inte dykt upp än. Så ska det inte gå till vid förhandsbokningar. Är man bara ute efter priset och komplett ligger lägst kan jag rekommendera dem, är man ute efter att få sitt spel på releasedagen eller nära inpå skulle jag inte lita på dem.
  28 dagar sedan
 • Hej Ribcage,

  Vi strävar alltid efter att skicka nysläppta spel så att du som kund ska få det levererat på releasedagen. Ifall du inte fick ditt spel i tid beklagar jag detta. Du får mer än gärna återkomma med ditt kund- eller ordernummer så att jag kan undersöka om det uppstått något problem med din order.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Detta omdöme är under utredning
  29 dagar sedan
 • Perfekt
  Underbart bra butik!
  Jag har beställt en dator mus och det gick otroligt smidigt! Du får också tillgång till en internetsida som du kan se om dom har packat paketet/skickat paketet. För mig hade dom redan sickat paketet till mig samma dag! Om du funderar på att köpa din vara här gör det, helt klart värt det!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Har alltid gillat Komplett, men på senare tid verkar de ha finslipat sin service ytligare. Leveranstiderna och supporten jag fått mina senaste ordar gör att jag kommer fortsätta köpa av dom även de fall de inte har det billigaste alternativet av en viss vara . Fick svar ang ärende över helg och en bra uppgradering på inskickat grafikkort som kortslöt efter några år. Detta var på en helg och det nya kortet skickades till mig under helgen och var framme runt 14 på måndag vilket kändes nästan overkligt bra för att bo i Karlstad dessutom. Vilket inte är överdrivet nära något lager ? Som student är jag inte någon som köper saker väldigt ofta så har så klart inte alldeles för många erfarenheter men är riktigt nöjd med det jag sett nyligen .
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Allt blir som utlovat, underbara människor som jobbar där!
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  För mig riktigt snabb leverans! Beställde en söndagkväll, fick eltandborsten tisdagförmiddag, på fri frakt!
  När de packade tandborsten, kunde de ha centrerat den i fraktpaketet och inte som nu ligga direkt mot ytterkanten!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Bra service, snabba leveranser
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra utbud, snabb leverans, inget strul.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Allt toppenservice! Bra kundtjänst där de alltid hjälper till! Snabb leverans och overall min go-to-butik!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Kvalitet • Snyggt • Roligt • Jag är TRYGG med Komplett.se (och det är det viktigaste för mig). Visst kan det dröja och visst kan det gå undan, precis som överallt på nätet. Men kommer- det gör varan! Ja detta är den bästa butiken på internet! Handlat här under en del år nu. Om det skiljer någon hundring eller så, då väljer jag Komplett - därför att den är komplett. I allt. :D
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde ny mus, och den levererades ruggigt snabbt (bara en dag). Tyvärr var musen defekt vid leverans, så ringde deras kundservice. Kom fram på 2 sekunder. Super trevlig personal som hjälpte mig snabbt med ett otroligt trevlig bemötande. Bara 2 dagar senare hade jag en ny fungerande mus hemma! Super tack och super bra! Blir att kolla komplett's sortiment i första hand i framtiden!
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  smidig och snabb hemleverans
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Bra utbud och priser, snabba leveranser och föredömlig kundtjänst (Jonatan M i mitt fall).
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte nyligen en mus från komplett, grym leveranstid. Tyvärr gick musen sönder efter cirka 2 veckors användning, deras extremt vänliga kundtjänst hjälpte mig direkt och en ny mus är redan påväg.

  Tack komplett!
  2 mån sedan
 • Acceptabel
  Köpte en LG TV på söndag kväll den 14e juni, enligt hemsidan skulle leveranstiden vara 1-2 arbetsdagar, dock kom inte TVn förrän den 24e. Visst det fanns någon röd dag däremellan, men det tog definitivt inte 1-2 arbetsdagar.

  När TVn väl kom fram var den defekt med en stor "light bleed" på höger sida som alltid syntes, även vid ljusa scener. Efter kontakt med komplett både via telefon och mail fick jag skicka in bilder på TVn. Ännu mer tid gick och efter ytterligare samtal fick jag tillslut en ny utskickad med bifogad faktura som skulle krediteras efter att komplett mottagit och gått igenom TVn.

  Dock har den nya TVn två gråa vertikala streck på både höger och vänster sida av mittpunkten av bilden som syns väldigt tydligt vid rörliga eller ljusa scener, och ibland t.o.m vid still bilder. Väldigt irriterande då de går från längst upp på bilden till längst ner.

  Känner mig tyvärr nu osäker om jag vill beställa fler saker från komplett medan jag förut alltid rekommenderade dem.
  2 mån sedan
 • Hej Chteffmeister,

  Det var märkligt ifall det tog så lång tid att få din tv levererad då leveranstiden i normala fall är 1-3 arbetsdagar.

  Vad gäller din nya tv så vill vi självklart hjälpa dig ifall du inte är nöjd. Återkom gärna till kundombud@komplett.se så kan jag titta närmare på ärendet.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Acceptabel
  Gillar inte att man bara skjuter upp ett datum (även preliminärt) hur många gånger som helst. Kan inte vara för svårt att kommunicera med leverantören och få ett mer stabilt leveransdatum. Skärpning. Antingen eller. Inga falska förhoppningar.
  2 mån sedan
 • Hej HippieMAD,

  Vi ber verkligen om ursäkt ifall datumet har blivit uppskjutet vid flera tillfällen. Vårt mål är att så fort som möjligt uppdatera vår hemsida med den senaste information vi fått ifrån våra leverantörer gällande leveranstiden.

  Återkom gärna med ditt kund- eller ordernummer till kundombud@komplett.se så ska jag undersöka din beställning närmare.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Acceptabel
  Efter att ha tjafsat eller ja i detta läget har det varit en envis diskussion. Jag har chattat med dom jag har ringt dom muntligt blev jag lovad att få en sänkning på en vara jag köpte. Dock fick jag aldrig den sk bekräftelsen jag väntade mig...

  edit: Jag har varit i kontakt med Kompett och vi har löst det dock är det förbannat kasst från deras sida och jag hoppas aldrig detta händer igen.... ska ge dom en chans till.
  2 mån sedan
 • Ganska dålig
  En leverantör prövas först när något går snett. Att leverera från lager och ta betalt kan alla, men hur man hanterar problem är avgörande för en butik på nätet.

  Jag har beställt ganska mycket från Komplett tidigare och det har fungerat bra. Den här gången gick det sämre och hanteringen har varit rejält oproffsig.

  Jag beställde en vattenkokare som anlände 19/8. Dumt nog var den förbetald med kort. När jag skulle hämta ut den var den så dåligt emballerad att försändelsen helt fallit i bitar. Postombudet lade upp vattenkokarens olika delar på disken. Jag kunde naturligtvis inte hämta ut den i det skicket.

  Hemma igen kontaktade jag Komplett och frågade om en ny skulle skickas automatiskt och om de i så fall kunde bjuda på ett Hempaket så jag slapp gå till postombudet en gång till. Svaret på båda frågorna var nej men jag var välkommen att beställa en till direkt. Då fick jag förstås ligga ute med pengarna för två vattenkokare tills vidare.

  Jag avböjde, sa att jag ville ha en kreditering och köpte varan av en annan leverantör. Då fick jag besked att en ersättningsvara var på väg. Ny kontakt. Jaha, det hade blivit fel, jag skulle inte hämta ut den nya försändelsen och skulle krediteras direkt. Åtminstone där borde det ha varit klart.

  En vecka senare dubbelkollar jag kontot, Komplett har fortfarande inte krediterat mig som de lovade. Nya mail men den här gången svarar de inte ens. Och mina 650 kronor behåller de fortfarande.

  Nej, jag kommer inte att handla av dem fler gånger och jag kommer att sluta att rekommendera dem. Det här hade varit så enkelt att hantera. En ursäkt för krånglet och en omedelbar utskickning med Hempaket så hade jag fortfarande varit nöjd.
  2 mån sedan
 • Hej Stefan P,

  Jag förstår verkligen att du inte är nöjd när jag läser ditt omdöme. Jag skulle mer än gärna vilja titta närmare på detta ärendet. Har du möjlighet att återkomma med ditt kund- eller ordernummer till kundombud@komplett.se? Skriv ATT: Jesper Jakberger så hamnar det hos mig.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Perfekt
  Mycket trevligt bemötande och grym support! Fick problem med min "ASUS Wireless USB-AC53" som slutade att fungera. Efter kontakt med ASUS, som konstaterade fel på varan, vände jag mig till Komplett supporten. Dennis och Josefine på komplett supporten skötte det snabbt och smidigt med relevanta frågor och trevligt bemötande. Komplett löste mitt problem med motsvarande ersättningsvara. Jag kommer att göra alla mina it-relaterade inköp på komplett i fortsättningen.

  10+ till komplett.se och 10+ till Dennis & Josefine!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Beställt av dem i flera år. Nu senast beställt en kaffemaskin till fel adress. Inga problem att ringa dem kl 20 på en vardagkväll. De skickade en returorder till posten trots att den redan var skickad och skickade en ny till rätt adress.
  Kostade inget extra och dessutom supertrevlig kundservice.
  3 mån sedan
 • Ganska dålig
  Har bara haft problem med de produkter jag köpt.

  - Moderkortet gick sönder men det ville dem ej fixa, så fick köpa ett nytt.
  - Min hörlursförstärkare var sönder, ska skicka tillbaks.

  Det jobbigaste av allt är att man måste punga ut 250 spänn för att skicka försäkrat brev med posten. Riktigt obekvämt för samtliga produkter jag har köpt.

  Kommer ej att köpa produkter från er igen.
  3 mån sedan
 • Hej Marmalade,

  Det var väldigt tråkigt att höra att du haft problem med dina produkt som du köpt ifrån oss. Jag skulle väldigt gärna vilja titta närmare på dina ärenden. Vänligen återkom med ditt kund- eller ordernummer till kundombud@komplett.se.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Perfekt
  Fick utmärk hjälp via chatt med att boka en supporttekniker samma kväll, när vi hade problem med en nyköpt dator som inte ville fungera med två skärmar. Han tog sig tid och hjälpte oss med problemet direkt. Rekommenderas!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Hade en reklamation som tog väldigt lång tid och var väldigt missnöjd med svarstiden.
  Order: 23896119
  --------------------
  UPPDATERING: Komplett ringde upp mig och bad om ursäkt, detta var väldigt extrem svarstid påstod dem. De skickar mig en ny produkt och ersätter mig för ordern så är väldigt nöjd igen. Väldigt trevligt bemötande från killen som ringde upp mig så kan inte en annat rekommendera komplett. All cred till honom som ringde upp mig och bad om ursäkt för den långa svarstiden.

  Har beställt flera gånger från Komplett och snart ska det beställas ett gtx 970 gaming troligen, beställer säkert detta från komplett men kommer vänta lite då jag misstänker att priserna på 970 serien snart kommer sjunka lite eller att någon kampanj kanske dyker upp.

  //Simon
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde Bluebuds X på lördag, paket kom på måndag. 10/10 would buy again.
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Snabbt o smidigt att beställa min S6:a, fick även en powerbank på köpet, väldigt nöjd både med mobilen samt leveransen, fick S6:an på ett dygn ungefär.

  GO KOMPLETT!
  3 mån sedan
 • Acceptabel
  Skickade in ett grafikkort på RMA, fick retur på det då det tydligen fungerade (vilket det gör, vet inte varför jag inte fick det att fungera först..).
  Men kortet levererades med lådan skadad och PCI express skyddet ej monterat. Vilket jag inte tycker är okej när jag levererade lådan till RMA i perfekt skick.

  Ingen direkt skada skedd som på något sätt gör någon skillnad, men det ser inte professionellt ut att leverera en produkt sådär.
  3 mån sedan
 • Hej jockepocke0,

  Vad bra att grafikkortet fungerar som det ska nu när du fått tillbaka det. Jag beklagar att vi missade att montera tillbaka ditt PCI-e skydd samt att kartongen blev skadad. Normalt sett är det ingen fara att frakta ett grafikkort utan skyddet, men återkom gärna med ditt kund- eller ordernummer så kan jag skicka ut ett nytt till dig.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Perfekt
  I complain when I get, what I perceive to be bad service, so it's right to praise when things that have gone wrong are quickly and effeciently rectified.
  Headset stopped charging up. I contacted the manufacturer and Komplett.
  I had already tried them on two PC's and had tried with different cables, so I guess I had already done the necessary trouble shooting.
  Komplett replied quickly to my email and after a short discussion by phone they approved the return.
  The headset was picked up first post Monday morning. On Thursday we received a new headset. I understand that this was a known issue with this product, but I still apprecite the quick response from Customer Care staff and for the warehouse staff who contributed to a quick replacement.
  So Thank You.
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Handlat hos Komplett många gånger, och alltid varit toknöjd. Nu har jag dessutom fått testa deras kundservice, och om jag kunnat lämna mer än 10 stjärnor hade jag gjort det. Ett 2-3 år gammalt moderkort gick sönder och efter en kvart på telefon konstaterade de samma sak och skickade ut ett nytt (liknande) kort direkt. Inga svårigheter, inget krångel, bara ren och skär hjälpsamhet. Tack!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Sköter sina garantiärenden, snabba leveranser. Inget krångel!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  En solklar 10:a blir betyget. Allt var helt i särklass: priset, lätthet att hitta det man söker på sajten, betalningsalternativen och leveranstiden.
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte Komplett Gamer - ESport Edtion

  - Utmärkt webbdesign
  - Bra Support, enkelt att ta kontakt med (chatten)
  - Bra betalningsmöjligheter
  - Sort sortiment, både på teknik sidan och fritids sidan

  Kunnde ha haft lite lägre priser på vissa produkter annars utmärkt
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Komplett.se har varit som nästan den där grannen man alltid velat haft, sedan man handlade där för första gången 2001.

  De har haft en utmärkt support genom åren, bra lagerhållning och konkurrerar ofta med andra vad gäller priserna på elektronik. Om inte annat kan det vara värt att sticka in en slant extra för att handla hos en gammal och säker vän.

  Nånting jag också gillat genom åren är att de går ut med klartext t ex vilka specifikationer och garantier man har på produkten man tittar på.
  Vilket knappt vissa tillverkare själv klarar av, rent specifikt t ex de som tillverkar datorskärmar.

  Det negativa jag kan komma på i nuet;

  - Är de lite väl tilltagna priserna på små kablar, t ex 3-pins adaptrar/splittar för fläktar.
  - Sidan kan vara lite seg och navigera om man t ex vill nyttja deras egen sökfunktion, där man får en del förslag och bocka i för att krympa sjön och hitta sin guldklimp. Där känns blandningen på sorteringen lite fel.
  Då det kan bli en hel del onödigt scrollande för att t ex enbart välja ett specifikt önskat chip på ett grafikkort, vilket är mitt första val då jag kommer in och vet redan vilken modell jag är ute efter.

  Samt så saknas en simpel funktion som att kunna välja grovt vilken längd man är ute efter, i ett hav om patchkablar t ex.
  Finns min-max pris som val så borde väl längden också kunna bli ganska enkelt och relativt specificerad.

  Hoppas ni servar en 14 år till.

  Mvh
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Det här företaget är extremt bra beställde en Samsung blurayspelare samt en HP-photoskrivare. Båda levererades väldigt snabbt och fungerar utmärkt! Trevlig personal, jah beställde färg till skrivaren, det stod att den åter skulle komma i lager, men så var ej fallet. Komplett.se meddelade mig snabbt att färgen ej kommer in igen. Efter 2 dagar var pengarna insatta på mitt konto, eftersom jag hade betalat för färgen. Jag är mer än nöjd både med blurayspelaren samsung samt Hp-photoskrivare, även enormt trevlig kundservice. Oerhört bra med chatten på hemsida. Jag kan inte säga mer än att det här företaget rekommenderar jag starkt, så 10+ till komplett.se
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Alltid haft bra erfarenhet av alla köp under åren. Deras kundtjänst har hög serviceanda och djup kunskap. 10/10.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte en Macbook Pro Retina 13",provade den, men kom fram till att jag ville byta till en Macbook Pro Retina 15" med quadcore,det gick helt problemfritt,och jag är supernöjd med datorn! Snabb leverans trots att den skickades från lagret i Norge :) Komplett har dessutom den bästa supporten! :) Tusen tack!
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Bra produkter, bra priser och snabb leverans, mycket bra bemötande i kundservice när man undrar över något.

  Mvh Nicklas
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  Kort garanti. Kort försäkring, utan möjlighet till förlängning. Bra pris, bra kundtjänst.
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  Fick lite strul med min leverans, men Jesper från Komplett support visade verkligen intresse samt ett bra kund bemötande och löste det snabbt.
  Han ringde upp mig och var hur trevlig som helst kan rekommendera honom om det skulle vara något som är galet.

  + Komplett har visat att dom är seriösa och mån om sina kunder!

  Stort tack till Jesper Jakberger!
  5 mån sedan
 • Bra
  Funkat helt okej !

  Dock aldrig haft några reklamationer här så kan inte uttala mig om det än..
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Har aldrig haft någon som helst dålig erfarenhet utav Komplett, föredrar dom över alla andra företag när det gäller det elektroniska.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Eran support är helt lysande. Mailade 17:00 om ett problem med mitt tangentbord och fick direkt svar av en riktigt trevlig kille vid namn Fredrik. Big up till er Komplett!
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte nyss en dator från Komplett
  https://www.komplett.se/k/ci.aspx?sku=11001
  Förra veckan samt lite andra saker med.

  Komplett var så trevliga att jag fick ett 1000w nätaggregat utbytes från
  750w aggregatet som ingår med den datorn helt gratis!

  Sen köpte jag också ett separat GTX Titan SLI och komplett var så hyggliga att dom installerade in det på datorn då jag ej har erfarenhet så nu har jag sli titan x i datorn.

  Idag ville jag avbeställa en order och pengarna som var reserverade kom in på mitt konto direkt! Komplett har hjälpt mig så mycket så jag kommer enbart att handla från komplett nu! Bästa kundsupporten!

  Ger gredit till några av dom supportrarna som tagit sig tid att hjälpa mig med topbetyg:
  Fredrik, Ambjörn och Hannes ÄLSKAR ER!
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Snabbt och billigt!
  6 mån sedan
 • Mycket bra
  Smidigt, enkelt och snabbt. Har aldrig använt deras kundsupport så vet inte hur den är, men det kanske är ett gott betyg att jag aldrig behövt använda den.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Första gången jag haft kontakt med Komplett, och betyget är; klockrent! Från första kontakt med kundservice, till supporten! Trevliga, tillmötesgående och otroligt serviceminded! Kommer definitivt att handla där igen! Ger Jonathan B på supporten en extra stjärna, du är en pärla!

  Bernt
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte en Philips 65PUS9109 och leverans, pris och service toppen kvalite! Är mycket nöjd med nya Tv. Rekommenderar starkt Komplett. Kundservice svarar snabbt till alla frågor och Postnord hade en snabb leverans hit till Norrbotten.
  6 mån sedan