Fri frakt vid köp över 500:-
Fri retur
45 dagars öppet köp

http://www.komplett.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 15 år sedan
(data från 2015-04-18)
Detaljerad information Komplett.se har fått betyget (9.37)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Perfekt
  Mycket bra, får oftast grejerna dagen efter i Stockholm, även måndagar! Allt från TV till Ipad, bra priser, snabb kundtjänst. Detta är förmodligen den bästa e-handeln för hemelektronik i Sverige.
  2 dagar
 • Perfekt
  Mycket bra butik.
  2 dagar
 • Perfekt
  Har beställt en drös med datorprylar ifrån Komplett och de har alltid levererat omgående. Har även haft en del problem med hårdvara och då har det aldrig varit några problem med returer och ersättningsprodukter. Bra sajt där man kan se sina beställningar samt mycket bra kundservice mottagande. Full pott!
  2 dagar
 • Perfekt
  Beställde ett par USB minnen som la av efter 2år ungefär, mejlade Komplett.se om problemet och fick svar på en timme att de skickar två nya minnen till mig.
  Otroligt snabbt och snabb handläggning av ärendet. Tack.......
  3 dagar
 • Perfekt
  Lag precis in en riktigt usel recension på ett annat företag, så då får jag väl passa på att faktiskt hissa det företag som jag uppskattar.

  Har köpt otroligt massa skit på komplett senast året, måste säga att jag är imponerad.

  Alla leveranser sköts strålande, mina returärenden har gått som på räls (bortsett från ett ärende som tog märkligt lång tid och var en rejäl tabbe av komplett, dock ser jag en gång = ingen gång i detta fallet).

  Att få alla leveranser och returer gratis är strålande, det var den största anledningen till att jag bytte till komplett då jag ofta köper småpaket med något litet kul.

  Priserna på komplett har även blivit väldigt mycket bättre, förr i tiden var de mycket högre än konkurrenterna men nu ligger de ofta väldigt bra till!
  4 dagar
 • Mycket bra
  Lyckades inte skicka ut GTA V PC i god tid till releasedagen (idag).

  Fick hjälp av Komplett direkt och erbjöd mig lösningar.

  Excellent kundservice!
  4 dagar
 • Perfekt
  Topnotch, snabb leverans, bra priser!
  8 dagar
 • Perfekt
  Snabb leverans beställde en Laptop på lördagen fick sms att jag kunde hämta ut den mitt på måndagen och ändå så bor jag i norrland bra priser och gratis lev
  9 dagar
 • Perfekt
  Kan inte annat än ge högst betyget till Komplett. Alltid snabba leveranser, bra priser och ett bra utbud. Supporten har alltid varit bra och aldrig något strul med returer eller reklamationer. Mycket nöjd!
  11 dagar
 • Utmärkt
  Beställde för en vecka sedan en dator i delar som jag själv valt från komplett. Alla delar fanns i lager.
  Ställer mig HELT oförstående till mer än en arbetsveckas leveranstid. Helt utan information om varför, även om sådan information inte skulle ge mig den minsta glädje.
  Jag har svårt att se mig själv köpa härifrån i framtiden då jag vet att konkurrenterna levererar i tid. Någon större prisskillnad råder där inte förutom vid annat än kampanjer.

  Uppdaterat: Komplett har varit i kontakt med mig och gett mig mer än rimliga plåster på såren efter detta, skärmen jag beställde var jag inte nöjd med och kostnadsfritt fick jag byta upp mig till en bättre skärm. Komplett inser värdet av nöjda kunder och det gör att jag ändrar mig och ställer mig bland den skara som är nöjda med deras tjänster :)
  29 dagar ( Uppdaterat: 13 dagar )
 • Perfekt
  Har haft flera returer som gått strålande och leveranstiden är ingenting att snacka om. Och då någonting skiter sig så fixas det mycket snabbt och bra.

  Och att deras support både går att nå på telefon, chatt, och mail är inte ett minus ;-)
  15 dagar
 • Perfekt
  Komplett slutar aldrig leverera!
  10/10
  2 år ( Uppdaterat: 16 dagar )
 • Dålig
  Fick hem en skrivare som inte fungerade som den skulle. Ringde Komplett som hänvisade mig till tillverkaren. De hänvisade mig i sin tur tillbaka till komplett, som igen hänvisar mig till tillverkaren. Där har jag nu fått göra en DOA-anmälan enligt hanteringsinstruktioner från komplett, vilket innebär att ärendet är skickat till tillverkarens tekniker som dkall höra av sig.
  De erbjöd mig en snabb retur som alternativ, men jag vill ha en ny skrivare. Förstår inte varför man kan ta produkten i retur och betala igen, men inte skicka en ersättningsprodukt.
  Det känns som om jag som kund inte får ett enkelt och smidigt bemötande.
  Därtill var leveransen med Postnord inte speciellt bra, inte kompletts fel, men det finns fler leverantörer att samarbeta med.
  Vi fick ett fint sms där vi enkelt kunde välja vilken tid på dagen som vi ville ha leveransen, vi valde 9.30-11.30, vilket bekräftades med snabbt svar. Skrivaren kom runt 14-tiden. Big deal? Lova inte stort om man inte kan hålla det. För den som har en läkartid är det ganska avgörande och då får man om man missar en försenad leverans själv ringa och beställa ny tid.
  Hittills inte nöjda alls med komplett.
  16 dagar
 • Hej enark,

  Jag förstår verkligen ifall du är missnöjd över hanteringen när du fick hem en trasig skrivare ifrån oss. Du får mer än gärna återkomma med ditt kund- eller ordernummer till kundombud@komplett.se så kan jag titta närmare på ärendet.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Utmärkt
  Levererar vad de lovar!
  18 dagar
 • Perfekt
  Har inte haft några problem då jag köpt av dom. Fungerat bra!

  Uppgraderar omdöme till Perfekt då jag även använt deras "fri retur". Gillar!
  2 år ( Uppdaterat: 21 dagar )
 • Utmärkt
  Beställde en Espressomaskin en lördag kväll och hade 1-3 dagars leveranstid, jag brukar inte handla så mycket över nätet och har nästan bara handlat hos CDON innan.
  Jag var/är van med deras(CDON) leveranstid som brukar ligga på 2-3 dagar.
  Hursomhelst på Måndag eftermiddag kunde jag åka upp till ICA och hämta ut mitt paket! Otroligt överraskad över den snabba leveranstiden!
  Plus att jag la en order över helg. Och varan var bra paketerad och fin!
  26 dagar
 • Utmärkt
  Komplett är en pålitlig hemsida, funkar alltid bra å beställa ifrån dom och dom blåser inte dig som Webhallen gör!
  27 dagar
 • Perfekt
  Toppbetyg från mig! Fantastisk kundservice och väldigt snabb frakt. Rekommenderas varmt. Riktigt nöjd med Komplett!
  1 mån
 • Perfekt
  Beställde ett mobilskal som var av usel kvalité. Komplett skickade ett likadant ersättningskal som tyvärr också var av lika usel kvalité. Sen fick jag pengarna tillbaka. Exemplariskt hanterat av Komplett med snabb kundservice.
  1 mån
 • Perfekt
  Köpt bland annat skärm & mus från Komplett. Grym butik, med ännu grymmare personal. En personlig favorit helt enkelt!

  + Bra "fraktpolicy"
  + Gryyym personal
  + Billiga priser
  + Hyfsat utbud

  - Inget hittills!
  1 mån
 • Perfekt
  köpte ett nätagrigat hoss komplett. grymt mycket reor och en kundservis som gör allt för att hjälpa en! bestelde det och tre dagar senare så fick jag mail att den hadde anlänt! fri frakt desutom! om något är billigt här tveka inte du kommer inte att bli miss nöjd!
  1 mån
 • Perfekt
  Snabba leveranser, stort utbud, bra produktbeskrivningar, rapp respons. Detta är precis som det skall vara. De sätter standarden.
  1 mån
 • Perfekt
  Snabba leveranser, oftast billigaste priser när det gäller datordelar, och utmärkt service samt support. Webbsidan är bra och tydlig.
  1 mån
 • Perfekt
  Handlat flera gånger över åren. Alltid problemfritt och snabb leverans. Endast en gång fick jag veta att en beställd produkt hade utgått, jag blev då erbjuden en tveklöst bättre produkt till samma pris så det gjorde mig inget alls. Att betala några procent högre pris för att handla från Komplett är oftast en no-brainer för mig.
  1 mån
 • Perfekt
  Alltid perfekt
  1 mån
 • Utmärkt
  Riktigt bra.
  Bra priser och snabbhet från komplett vare sig det är frakt eller support.
  Sortimentet brukar vara bättre än hos konkurrenterna.

  Fick problem med moderkort som gick sönder som löste sig väldigt snabbt.
  Hade bara önskat att deras pick up point hade haft öppet lite längre så man slipper stressa ihjäl sig efter jobbet.
  1 mån
 • Perfekt
  Riktigt bra support, snabb leverans och bra priser. En riktigt bra butik.
  1 mån
 • Perfekt
  Otroligt bra butik, köper gärna hos dem igen!

  *Eftersom dom, enligt min uppfattning, jobbar helg i order- och logistikavdelningen levereras varorna snabbare jämfört med företaget XXX, som inte hanterar din order förrän måndag morgon. Beställde en order lördagkväll, söndag förmiddag var den behandlad och skickad.

  *Komplett erbjuder otroligt bra support för den okunnige som mig själv. Kudos till en viss Ted i supporten som har hjälpt mig något så bedrövligt, jag är oändligt tacksam.

  I övrigt tycker jag dom håller låga priser i mycket dom säljer, fri frakt och retur är det heller inget fel på.
  1 mån
 • Dålig
  Jag bad om hjälp för att se att datordelarna jag valt var kompatibla med varandra. Nu funkade visserligen delarna ihop med varandra men moderkortet dom sa skulle funka bra var så himla litet, att när jag sätter i mitt ljudkort så stryper det luften till grafikkortets fläkt. Det påverkar temperaturen 13 grader om jag tar bort mitt ljudkort (På vintern än så länge när jag har 21 grader i rummet). Så jag kan verkligen inte säga att man ska lita på deras råd. När jag dessutom fråga 2 gånger och var tydlig med att jag skulle ha ett ljudkort i.
  Som kompensation fick jag lite rabatt på ett nytt moderkort. Dock inte vad mitt nuvarande kort kostade. I det stora hela är jag inte besviken för kostnaden över ett nytt moderkort, utan allt krångel det innebär att byta. Hade dom bara lyssnat och kollat lite mer hade det besparat mig en himla massa besvär och pengar.

  Även dåligt att man inte kan betala med internetbanken.
  1 mån
 • Hej LoWang,

  Verkligen tråkigt att höra angående problemet med värmen när du har ditt ljudkort monterat på moderkortet. Jag skulle mer än gärna vilja titta närmare på din beställning. Vänligen återkom med ditt kund- eller ordernummer till kundombud@komplett.se och skriv "Att: Jesper Jakberger", så hamnar det hos mig.

  Kan tillägga att vi erbjuder 45 dagars öppet köpet med fri returfrakt, så vi hjälper dig mer än gärna att byta kortet om du önskar.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Utmärkt
  Vore bra att kunna betala direkt med banken. Annars fungerar mycket bra,
  1 mån
 • Perfekt
  Ultrasnabb leverans, beställde igår söndag för precis 23 timmar sen (från deras lager i Norge?), fick ett sms precis om att paketet finns att hämtas. Världsklass. ++++
  1 mån
 • Perfekt
  Supersnabb leverans, allt perfekt, blir till att handla mer härifrån helt klart
  TACK!
  1 mån
 • Usel
  Beställde en beställningsvara som hade 5-7 dagar beräknad leveranstid. Frågade efter leveransen efter 7 dagar och ingen visste men skulle ta reda på och återkomma till mig. Efter ytterligare 4 dagar frågade jag var beskedet var, och då var beskedet att det var ingen som visste, så jag bad kundservice kolla med inköp. Svaret var att det var beställningsvara och efter mer än 10 dagar så visste man inte när varan skulle levereras.
  Köp inte sånt som dom inte har på lager!
  1 mån
 • Hej stigge46,

  Jag beklagar verkligen angående fördröjningen av din beställning samt den bristfälliga informationen angående leveranstiden av varan du beställt. Jag skulle mer än gärna vilja titta närmare på din order. Återkom gärna med ditt kund- eller ordernummer till kundombud@komplett.se och skriv "Att: Jesper Jakberger" så hamnar det hos mig.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Perfekt
  Komplett genomförde order på en produkt som visa sig vara slutsåld. Fick kompensation för besväret och kan inget annat än rekommendera detta företag för deras proffsiga bemötande.

  Kundbemötande: 10/10
  2 mån
 • Perfekt
  Beställde datorkomponenter på en lördag och hade dessa i hand måndagen därpå. Imponerande! Packetering OK. Pris OK. Rekommenderas starkt!

  Edit: Från 9/10 till 10/10 - motivering: Efter Nvidia's senaste felsteg bekräftades felaktiga uppgifter om prestandan på grafikkortet GTX 970. Tog kontakt med Komplett i hopp om att få byta in detta kort mot ett annat alternativt en skälig kompensation, så att de skulle fortsätta striden vidare mot Nvidia. Fick välja antingen inbyte eller kompensation direkt till mitt konto (+ behålla kortet) och responstiden var blixsnabb efter mitt val. Återigen, många tummar upp.
  6 mån ( Uppdaterat: 2 mån )
 • Perfekt
  Måste bara berömma Komplett för superb service och jag är väldigt glad över att jag valde att handla av er och jag kommer göra det i fortsättningen.

  Jag beställde ett demo-ex av en i5-4690K som låg i fyndlistan för 1360:- och det stod att den skulle komma in till komplett inom 3 dagar.
  Efter att jag inte hört något om leverans efter en vecka så skickade jag ett och frågade hur det gick med min leverans.

  Jag ett svar att produkten jag beställt inte fanns tillgänglig och att min order blivit makulerad MEN jag blev erbjuden att köpa en helt ny till samma pris.

  Jag är super nöjd över hur ni har bemött mig som kund och jag kommer gladeligen rekommendera er till andra.

  Tack än en gång
  2 mån
 • Perfekt
  Beställde en TP-Link extender Söndag kl 14.15. Dagen efter kl 13.30, mindre än ett dygn senare, plingade det i min mobil, och paketet fanns att hämta ut på Ica.
  Jag bara undrar, varför kan inte andra vara lika bra?
  2 mån
 • Perfekt
  Köpte en dator för 8 månader sedan. Datorn gick sedan sönder och efter kontakt med deras kundservice som hjälpte mig lägga upp ett ärende hos acer så hade jag datorn tillbaka efter redan 8 dagar och fungerar som ny! Mycket bra service!

  Rekommenderas starkt.
  2 mån
 • Perfekt
  bäst
  2 mån
 • Utmärkt
  Komplett.se är en trevlig bekantskap; förutom bra pris så är även mkt annat på plats såsom snabba svar på order, leverans och bekräftelser.

  I förekommande fall placerade jag min beställning runt 13:30 på tisdagen avseende ett datorpaket för egen montering. Redan på Torsdagen plingade det i mobilen att det fanns varor att hämta hos den lokala Ica handlaren. Eftersom intresset var stort så ingen tid att förlora utan här gällde det att hämta direkt och syna leveransen. Allt såg ut att vara med och fredagskvällen veks för att bygga dator :-) Efter en lite kortare arbetsdag än vanligt så var det så laddat för att bygga dator och handledsbanden var på plats. Packade upp och organiserade arbetet runt köksbordet samtidigt som gamla datorn var förinställd på videon på komplett.se (med byggmästaren själv).
  Det hela gick i strålande dur tills fläktarna skulle anslutas. Tre st chassi-fläktar och en processor dito ger summan 4 st, men enbart tre stycken 'uttag' på moderkortet. Tankemössa på och fundera på att ta fram lödkolven (?) men först blev det en chat med kundsupporten. Eftersom jag var inloggad så kunde supporten omedelbart se vilket moderkort det var frågan om och kunde bekräfta min uträkning av antalet kontakter vs fläktar. Inga konstiga förklaringar eller tvivelaktiga utläggningar utan supporten konstaterade att här var inte allt som det skulle och att en splitter skulle skickas per post. Tackade för detta, önskade trevlig helg och innan handledsbandet var på plats igen inför kraftkableringen så plingade det i inboxen från komplett.se med en leverans-bekräftelse på en splitter prissatt till 0:-

  Bygget fortskred och allt blev monterat och anslutet under det att videon checkades lite till och från. Sedan det spännande ögonblicket när man så skall spänningssätta hela bygget. Kontrollerar en gång till att allt är anslutet och att skärm, tangentbord och mus är inkopplade. I med nätsladd och slå på strömbrytaren.....Inget händer förutom att pulsen steg från 60 till 180 inom tidsrymden för ett hjärtslag. Ingen rök, ingen eld men väl en liten knapp på framsidan av chassit som inte tryckts in...Aha och där går det hela igång. LEDarna börja lysa, fläktarna börjar snurra tysta och fina samtidigt som skärmen visar Bios menyn:-)
  För att inte äventyra garantin med enbart två chassi- och en processor-fläkt anslutna så blev det att lägga band på sig själv och försöka begränsa kommande verksamheten till spel med enbart vänsterhanden innan splittern var på plats.

  Så för att sammanfatta Komplett.se är en trevlig bekantskap med bra priser, snabba leveranser, bra besked och trackingmöjlighet av paket och till detta en mkt snabb och responsiv kundsupport.

  Och då undrar då man vän av ordning, om du nu är så nöjd, varför sätter du då inte maxbetyget? Vad är förbättringspotentialen? Är det snabbare leverans med helikopter eller medföljande teknologie doktor? Nja men kanske en bild på hur paketen ser ut och hur stora de är skulle vara bra. Behöver jag en kundvagn på Ica eller räcker det med två armar?

  Men...datorn då? Jo, den går så in i granskogarna så det blir att hålla ett hårt grepp i tangentbordet, fast det får kanske bli ett omdöme på produktsidan istället.
  2 mån
 • Perfekt
  Mycket nöjd ++++
  2 mån
 • Perfekt
  komplett.se levererar snabbt och bekymmerfritt. Handlat där ett antalgånger och det bara fungerar. Lager varor tycks skickas redan på Söndag för beställningar gjorda under helgen, hur de nu fått till den dealen med postnord logistics.
  2 mån
 • Perfekt
  Riktigt snabb leverans
  Bra priser och sortiment
  Alltid allt i lager
  Perfekt!
  2 mån
 • Perfekt
  Fantastiskt.

  Aldrig varit med om snabbare leveranstider och kundtjänsten är exceptionell.
  2 mån
 • Perfekt
  Snabb leverans och bra priser!
  2 mån
 • Mycket bra
  billiga
  2 mån
 • Utmärkt
  Har aldrig behövt använda mig av kundtjänst men bra beställningsförfarande, snabba leveranser, ordning och reda.
  2 mån
 • Utmärkt
  Riktigt snabb leveranstid och bra service. Aldrig haft problem med något.
  2 mån
 • Utmärkt
  bra service!
  2 mån
 • Mycket bra
  Helt ok. Kampanj vid inköp så spara lite på apparaten. Hyffsat snabb leverans. Har en vara på reklamation nu, får se hur det går. -- reklamationen gick bra och pengarna tillbaka på kontot.
  2 mån