Fri frakt på allt
Fri retur
45 dagars öppet köp

http://www.komplett.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 15 år sedan
(data från 2015-03-04)
Detaljerad information Komplett.se har fått betyget (9.32)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Utmärkt
  Riktigt bra.
  Bra priser och snabbhet från komplett vare sig det är frakt eller support.
  Sortimentet brukar vara bättre än hos konkurrenterna.

  Fick problem med moderkort som gick sönder som löste sig väldigt snabbt.
  Hade bara önskat att deras pick up point hade haft öppet lite längre så man slipper stressa ihjäl sig efter jobbet.
  31 min sedan
 • Perfekt
  Riktigt bra support, snabb leverans och bra priser. En riktigt bra butik.
  1 dag sedan
 • Usel
  Vill varna andra för leveranssättet "brev". Det är upp till 7 arbetsdagars leveranstid! Jag har fortfarande inte fått min order levererad (lagd den 26 feb). Att det kan ta så lång tid att leverera en produkt från Norge har jag svårt att förstå... Beställde från cdon.com samtidigt och fick varorna dagen efter, direkt i brevlådan. Gratis frakt är gött, men vissa krav måste man ställa på transportföretaget också!
  2 dagar sedan
 • Perfekt
  Otroligt bra butik, köper gärna hos dem igen!

  *Eftersom dom, enligt min uppfattning, jobbar helg i order- och logistikavdelningen levereras varorna snabbare jämfört med företaget XXX, som inte hanterar din order förrän måndag morgon. Beställde en order lördagkväll, söndag förmiddag var den behandlad och skickad.

  *Komplett erbjuder otroligt bra support för den okunnige som mig själv. Kudos till en viss Ted i supporten som har hjälpt mig något så bedrövligt, jag är oändligt tacksam.

  I övrigt tycker jag dom håller låga priser i mycket dom säljer, fri frakt och retur är det heller inget fel på.
  4 dagar sedan
 • Utmärkt
  Snabba och rättvisa
  Aldrig mera cdon som inte står bakom sina produkter och inte vill ta returer
  6 dagar sedan
 • Dålig
  Jag bad om hjälp för att se att datordelarna jag valt var kompatibla med varandra. Nu funkade visserligen delarna ihop med varandra men moderkortet dom sa skulle funka bra var så himla litet, att när jag sätter i mitt ljudkort så stryper det luften till grafikkortets fläkt. Det påverkar temperaturen 13 grader om jag tar bort mitt ljudkort (På vintern än så länge när jag har 21 grader i rummet). Så jag kan verkligen inte säga att man ska lita på deras råd. När jag dessutom fråga 2 gånger och var tydlig med att jag skulle ha ett ljudkort i.
  Som kompensation fick jag lite rabatt på ett nytt moderkort. Dock inte vad mitt nuvarande kort kostade. I det stora hela är jag inte besviken för kostnaden över ett nytt moderkort, utan allt krångel det innebär att byta. Hade dom bara lyssnat och kollat lite mer hade det besparat mig en himla massa besvär och pengar.

  Även dåligt att man inte kan betala med internetbanken.
  8 dagar sedan
 • Hej LoWang,

  Verkligen tråkigt att höra angående problemet med värmen när du har ditt ljudkort monterat på moderkortet. Jag skulle mer än gärna vilja titta närmare på din beställning. Vänligen återkom med ditt kund- eller ordernummer till kundombud@komplett.se och skriv "Att: Jesper Jakberger", så hamnar det hos mig.

  Kan tillägga att vi erbjuder 45 dagars öppet köpet med fri returfrakt, så vi hjälper dig mer än gärna att byta kortet om du önskar.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Utmärkt
  Vore bra att kunna betala direkt med banken. Annars fungerar mycket bra,
  10 dagar sedan
 • Perfekt
  Ultrasnabb leverans, beställde igår söndag för precis 23 timmar sen (från deras lager i Norge?), fick ett sms precis om att paketet finns att hämtas. Världsklass. ++++
  10 dagar sedan
 • Perfekt
  Supersnabb leverans, allt perfekt, blir till att handla mer härifrån helt klart
  TACK!
  12 dagar sedan
 • Usel
  Beställde en beställningsvara som hade 5-7 dagar beräknad leveranstid. Frågade efter leveransen efter 7 dagar och ingen visste men skulle ta reda på och återkomma till mig. Efter ytterligare 4 dagar frågade jag var beskedet var, och då var beskedet att det var ingen som visste, så jag bad kundservice kolla med inköp. Svaret var att det var beställningsvara och efter mer än 10 dagar så visste man inte när varan skulle levereras.
  Köp inte sånt som dom inte har på lager!
  13 dagar sedan
 • Hej stigge46,

  Jag beklagar verkligen angående fördröjningen av din beställning samt den bristfälliga informationen angående leveranstiden av varan du beställt. Jag skulle mer än gärna vilja titta närmare på din order. Återkom gärna med ditt kund- eller ordernummer till kundombud@komplett.se och skriv "Att: Jesper Jakberger" så hamnar det hos mig.

  Med vänliga hälsningar
  Jesper Jakberger, Komplett.se

 • Perfekt
  Komplett genomförde order på en produkt som visa sig vara slutsåld. Fick kompensation för besväret och kan inget annat än rekommendera detta företag för deras proffsiga bemötande.

  Kundbemötande: 10/10
  17 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställde datorkomponenter på en lördag och hade dessa i hand måndagen därpå. Imponerande! Packetering OK. Pris OK. Rekommenderas starkt!

  Edit: Från 9/10 till 10/10 - motivering: Efter Nvidia's senaste felsteg bekräftades felaktiga uppgifter om prestandan på grafikkortet GTX 970. Tog kontakt med Komplett i hopp om att få byta in detta kort mot ett annat alternativt en skälig kompensation, så att de skulle fortsätta striden vidare mot Nvidia. Fick välja antingen inbyte eller kompensation direkt till mitt konto (+ behålla kortet) och responstiden var blixsnabb efter mitt val. Återigen, många tummar upp.
  4 mån sedan ( Uppdaterat: 20 dagar sedan )
 • Perfekt
  Måste bara berömma Komplett för superb service och jag är väldigt glad över att jag valde att handla av er och jag kommer göra det i fortsättningen.

  Jag beställde ett demo-ex av en i5-4690K som låg i fyndlistan för 1360:- och det stod att den skulle komma in till komplett inom 3 dagar.
  Efter att jag inte hört något om leverans efter en vecka så skickade jag ett och frågade hur det gick med min leverans.

  Jag ett svar att produkten jag beställt inte fanns tillgänglig och att min order blivit makulerad MEN jag blev erbjuden att köpa en helt ny till samma pris.

  Jag är super nöjd över hur ni har bemött mig som kund och jag kommer gladeligen rekommendera er till andra.

  Tack än en gång
  21 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställde en TP-Link extender Söndag kl 14.15. Dagen efter kl 13.30, mindre än ett dygn senare, plingade det i min mobil, och paketet fanns att hämta ut på Ica.
  Jag bara undrar, varför kan inte andra vara lika bra?
  23 dagar sedan
 • Perfekt
  Köpte en dator för 8 månader sedan. Datorn gick sedan sönder och efter kontakt med deras kundservice som hjälpte mig lägga upp ett ärende hos acer så hade jag datorn tillbaka efter redan 8 dagar och fungerar som ny! Mycket bra service!

  Rekommenderas starkt.
  24 dagar sedan
 • Perfekt
  bäst
  24 dagar sedan
 • Utmärkt
  Komplett.se är en trevlig bekantskap; förutom bra pris så är även mkt annat på plats såsom snabba svar på order, leverans och bekräftelser.

  I förekommande fall placerade jag min beställning runt 13:30 på tisdagen avseende ett datorpaket för egen montering. Redan på Torsdagen plingade det i mobilen att det fanns varor att hämta hos den lokala Ica handlaren. Eftersom intresset var stort så ingen tid att förlora utan här gällde det att hämta direkt och syna leveransen. Allt såg ut att vara med och fredagskvällen veks för att bygga dator :-) Efter en lite kortare arbetsdag än vanligt så var det så laddat för att bygga dator och handledsbanden var på plats. Packade upp och organiserade arbetet runt köksbordet samtidigt som gamla datorn var förinställd på videon på komplett.se (med byggmästaren själv).
  Det hela gick i strålande dur tills fläktarna skulle anslutas. Tre st chassi-fläktar och en processor dito ger summan 4 st, men enbart tre stycken 'uttag' på moderkortet. Tankemössa på och fundera på att ta fram lödkolven (?) men först blev det en chat med kundsupporten. Eftersom jag var inloggad så kunde supporten omedelbart se vilket moderkort det var frågan om och kunde bekräfta min uträkning av antalet kontakter vs fläktar. Inga konstiga förklaringar eller tvivelaktiga utläggningar utan supporten konstaterade att här var inte allt som det skulle och att en splitter skulle skickas per post. Tackade för detta, önskade trevlig helg och innan handledsbandet var på plats igen inför kraftkableringen så plingade det i inboxen från komplett.se med en leverans-bekräftelse på en splitter prissatt till 0:-

  Bygget fortskred och allt blev monterat och anslutet under det att videon checkades lite till och från. Sedan det spännande ögonblicket när man så skall spänningssätta hela bygget. Kontrollerar en gång till att allt är anslutet och att skärm, tangentbord och mus är inkopplade. I med nätsladd och slå på strömbrytaren.....Inget händer förutom att pulsen steg från 60 till 180 inom tidsrymden för ett hjärtslag. Ingen rök, ingen eld men väl en liten knapp på framsidan av chassit som inte tryckts in...Aha och där går det hela igång. LEDarna börja lysa, fläktarna börjar snurra tysta och fina samtidigt som skärmen visar Bios menyn:-)
  För att inte äventyra garantin med enbart två chassi- och en processor-fläkt anslutna så blev det att lägga band på sig själv och försöka begränsa kommande verksamheten till spel med enbart vänsterhanden innan splittern var på plats.

  Så för att sammanfatta Komplett.se är en trevlig bekantskap med bra priser, snabba leveranser, bra besked och trackingmöjlighet av paket och till detta en mkt snabb och responsiv kundsupport.

  Och då undrar då man vän av ordning, om du nu är så nöjd, varför sätter du då inte maxbetyget? Vad är förbättringspotentialen? Är det snabbare leverans med helikopter eller medföljande teknologie doktor? Nja men kanske en bild på hur paketen ser ut och hur stora de är skulle vara bra. Behöver jag en kundvagn på Ica eller räcker det med två armar?

  Men...datorn då? Jo, den går så in i granskogarna så det blir att hålla ett hårt grepp i tangentbordet, fast det får kanske bli ett omdöme på produktsidan istället.
  28 dagar sedan
 • Perfekt
  Mycket nöjd ++++
  28 dagar sedan
 • Perfekt
  komplett.se levererar snabbt och bekymmerfritt. Handlat där ett antalgånger och det bara fungerar. Lager varor tycks skickas redan på Söndag för beställningar gjorda under helgen, hur de nu fått till den dealen med postnord logistics.
  29 dagar sedan
 • Perfekt
  Riktigt snabb leverans
  Bra priser och sortiment
  Alltid allt i lager
  Perfekt!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Fantastiskt.

  Aldrig varit med om snabbare leveranstider och kundtjänsten är exceptionell.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Snabb leverans och bra priser!
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  beställde en joystick som var defekt. Levererades snabbt. beställde 10 på kvällen och kl 8 nästa morgon. eftersom att den var defekt så har jag skickat ett rma ärende. Ska uppdatera och se vad som händer.

  Uppdatering: efter detta omdöme så ringde dom upp mig och var väldigt pigga på att lösa problemet. Dom erbjöd mig en joystick för ett högre pris helt gratis. Eftersom att den inte innehöll ett gasreglage. Fanns inte i lager så får vänta i ca 2 veckor.

  Edit: då den inte skulle komma förrän om 2 veckor så skulle jag få 200 kr rabatt. Skickade in min och blev ombedd att köpa en ny till ett reducerat pris. Efter 1 vecka och fortfarande inte fått mina pengar tillbaka så frågade jag. Dom hade då skickat 2 st och jag hade betalat drygt 3000. Fick hem nu min andra som också var defekt så skickade tillbaka min första för 2 veckor sen och nu fick jag en utbetalning. Ska skicka min andra nu.
  Bra företag. Lite olyckligt med min retur som gick åt helvete och fick både ligga ute med 3000 ett bra tag. Annars riktigt bra butik med bra service :-)
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  billiga
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Har aldrig behövt använda mig av kundtjänst men bra beställningsförfarande, snabba leveranser, ordning och reda.
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Riktigt snabb leveranstid och bra service. Aldrig haft problem med något.
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  bra service!
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  Helt ok. Kampanj vid inköp så spara lite på apparaten. Hyffsat snabb leverans. Har en vara på reklamation nu, får se hur det går. -- reklamationen gick bra och pengarna tillbaka på kontot.
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  Mycket bra utbud och bra priser, men relativt lång leveranstid när jag gjorde en beställning.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Perfekt! :)

  Uppdatering:
  Även den här gången fungerade mitt köp hos Komplett.se fantastiskt!
  Komplett har ryckt upp sig ordentligt och nu börjar många av mina andra tidigare favoritbutiker halka efter.

  - Fri frakt / returfrakt
  - Snabba leveranser
  - Trevlig personal
  - Bra priser
  - Stort utbud
  - 45 dagars öppet köp
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Perfekt
  Grym butik!
  Snabba leveranser, bra packetering och emballage, även många roliga kampanjer :)
  Har även varit i kontakt med support och den är verkligen över förväntan!
  3 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Perfekt
  Har genom åren beställt en hel del grejer genom komplett, leveranserna har varit snabba och aldrig felaktiga. Senast beställde jag en blu-ray-spelare, en router och en sata blu-ray intern enhet. Som vanligt gick allt bra, tog lite extra tid över jul men inget att störa sig på.

  Efter några dagar ångrade jag mitt köp på blu-ray-spelaren då den lät för mycket. Ringde in (supporten svarade efter 2 signaler!) fick en retursedel digitalt och skickade in den gratis. Har nu en kreditnota på köpet enbart några dagar efter, så ska det vara!

  Hittade dessutom min router billigare hos komplett själva efter nyår, de har ingen prisgaranti men gick med på att sänka priset, underbart. Åter igen svarade support efter enstaka signaler. Själv är jag van vid BBBs väntetid på 45 min när det är bra...

  Komplett är bara att rekommendera!
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  Leverans i tid
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Snabba leveranser och väldigt förmånliga villkor med fri retur utan några som helst extra kostnader. Köpte ett par högtalare och hade lite för bråttomt att beställa under mellandagsrean och ångrade mig några dagar efteråt, inga som helst problem och jag fick tillbaka pengarna utan problem. Det är sånt som även är viktigt hos en webbutik tycker jag.
  Väldigt trevlig kundservice som svarar på mail under utlovade 24 timmar.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Bra service, bra priser, snabba leveranser.

  Jag har i veckan mottagit två leveranser. Hörlurar Bose QuietComfort 25 samt ett spel till sonen.

  Vid båda tillfällen så var både pris och leverans perfekt.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde ett Logitech G930 headset mitt i mellandagsrean och trots det fick det det bara någon minimal arbetsdag efter min beställning.

  När jag öppnade förpackningen med headsetet så blev jag tårögd... där låg det, ett barns högsta dröm, BUBBELPLAST stora som huvudkuddar! :D Jag kunde inte riktigt vara lyckligare när satt i min datorstol ( som är mer nersutten än Farmors fåtölj ) och där satt jag och smällde min bubbelplast. När bubbelplasten tyvärr tog slut så såg jag något mer i förpackningen, där låg det... headsetet som gör att man kan sitta och göra sina behov samtidigt som man pratar med sina polare i Teamspeak, mitt egna Logitech G930 headset, min dag kunde inte blir bättre!

  Jag får verkligen inte glömma att nämna vilken underbar kundsupport ni har som mer än gärna hjälper en med frågor angående leverans, produkt, hur mycket bubbelplast man får med och allt annat, verkligen supertrevliga! :D

  Nu är det dags för mig att avsluta den här recensionen känner jag... undrar vad min nästa vara ska vara härifrån, för med den bubbelplasten så kommer jag verkligen att handla här igen! :D

  / Affie
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde ett minneskort som slutade fungera efter några dagar. Gjorde en reklamation och fick svar dagen efter att dom skulle skicka ett nytt. Två dagar efter det fick jag ett sms att jag kunde hämta varan. Utmärkt och snabb service.
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  bra
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Mycket Bra !
  1 mån sedan
 • Perfekt
  klar och tydlig info, oslagbart pris samt en smått fantastisk leveranstid - beställde TV en fredagskväll, måndag förmiddag levererades TV:n! Supert!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Full pott på alla parametrar! Dessutom sjukt snabb leverans. Beställde på en söndag och fick den vid lunch på måndag. Kommer definitivt använda Komplett igen!
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Snabb leverans och bra priser.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Underbar kundservice! Och fina priser också!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Chattade nyss med Komplett!
  Svar omgående å vi löste mina problem så 10+ till personalen
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Väldigt bra butik! Mitt förstahandsval när det gäller datorkomponenter och dylika prylar. Inet har en butik som ligger betydligt närmare, men jag väljer ändå hellre komplett. Kundservicen är utmärkt. Mitt grafikkort gick sönder men det var bara att skicka in det och så fick jag ett nytt. Lite synd att lagret är då långt bort, i Norge om jag har uppfattat det rätt.
  9/10

  sälensomsnurrar
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Klart bästa butiken! Finns ingen anledning att handla någon annanstans!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Har alltid varit nöjd med köp på Komplett. Det känns tryggt att handla av en butik med så bra support, supporten svarar snabbt när man behöver och är väldigt hjälpsam och trevlig.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Älskar komplett! Bra priser och bra kundserive, perfekt!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Helt fantastiskt affär! Köpte en 42" tv där och fick sen 1 dag senare, tyvärr så var den transportskadad men efter ett trevligt samtal till komplett och ett mail med bilder så hade jag en ny tv en dag senare. Väldigt bra support och väldigt trevliga personer måste jag allt säga! 11 av 10 möjliga.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Fantastiska priser & sortiment. Enastående kundtjänst, särskilt tack till Jonathan Bxxxx för den noggrannhet och kunskap han påvisat under mina ärenden med kundtjänsten !
  2 mån sedan