Tack för din röst!

Rösta på Conrad.se i kategorin Datorer och Mobilt

På Prisjakt värderar vi våra medlemmars åsikter om produkter och butiker högt. Nu ska vi tillsammans utse "Årets nätbutik 2014".
Är Conrad.se en av dina favoriter?

  Rösta på butik Se alla kategorier och butiker

Läs mer om Årets Nätbutik

Över 400 000 produkter
Fri frakt över 999 kr
Snabba leveranser

http://www.conrad.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 10 år sedan
(data från 2014-11-20)
Detaljerad information Conrad.se har fått betyget (7.27)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Usel
  2 veckors leveranstid för en lagerförd produkt.. det är inte godkänd i sverige 2014. Skulle naturligtvis läst recensionerna här på PJ innan, men conrad lyckades lura mig att tro att de hade svenskt lager, vilket de inte har utan allt skickas från Tyskland. De skyltar med "Fr. två dagars leveranstid" på hemsidan, vilket inte direkt hjälper. Allt för att försöka lura kunder och jag kan erkänna att ni lyckades lura mig. Dock kommer jag aldrig mer handla hos er.
  19 timmar sedan
 • Ganska dålig
  -
  Dålig kundservice - svarar sent och ofullkomligt, om de svarar över huvud taget. Har länkat bilder på produkter i olika ärenden. Har sett i statistiken till länkarna/bilderna att personalen har sett bilderna och därmed mottagit och öppnat mejlen men alltså inte svarat. Dåligt och oseriöst.

  Ter sig ha enorma marginaler på produkterna - återkommande 10%-rabatter på HELA sortimentet. Jämfört med tyska sidan är €-priserna ofta just ~10% lägre än de svenska.

  Skickar ibland ompackade, använda produkter, utan förvarning eller information, som nya.

  Undermålig sortering på sortimentet.

  +
  Enormt sortiment - det finns ju mycket att välja på när kampanjerna avlöser varandra.

  Somliga varor är mycket billigare än hos svenska aktörer.

  Flera fraktalternativ.
  21 timmar sedan
 • Usel
  Deras lagerkontroll är under all kritik. Bra priser som ofta toppar listan på prisjakt, men de kan ju inte leverera. Helt fel lagersaldo oftast. Två gånger i följd har jag fått restnotering på beställd vara.
  5 dagar sedan
 • Dålig
  Beställde ett par FatShark Dominator och det gick bra. Några dagar senare var jag på jakt efter en RC laddare. Hittade en jag ville ha, beställde men kom på en minut senare att jag behövde en annan modell och avbeställde via deras kundtjänst (man kunde inte avbeställa ordern via deras hemsida). Detta gjorde jag en fredagkväll, så självklart behandlas ju inte ordern för ens måndag morgon. Men på måndag kväll fick jag svar att dom hade skickat ordern ändå. Nu måste jag skicka tillbaka laddaren och allt vad det innebär. Kommer inte använda dem igen.
  11 dagar sedan
 • Ganska dålig
  Beställning Leverans
  omständigt..
 • Perfekt
  Stort utbud, snabba leveranser
  12 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Tidssparande.
  Då jag visste vad jag behövde var det enkelt att lägga beställning.
  Har handlat här några gånger nu och tycket det fungerar utmärkt!
  Mycket snabb leverans från Tyskland.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Gôrbra, precis det man kan önska sig. :)
 • Ganska dålig
  Beställde varor mot faktura till mitt kontors adress. Conrad tog emot beställningen men levererade helt enkelt inte pga finstilta leveransvillkor. Efter tre veckors väntan försökte jag ringa men Conrad vill inte prata med sina kunder och vägrar uppge telefonnummer. Jag e-postade och bad dem ringa, men de gjorde de inte. Då först fick jag veta att inga varor kommer att levereras utan att jag skulle göra om beställningen med nya betalningsvillkor. Betyget måste bli "Ganska dåligt". Skärpning! Använd modern teknik, dvs telefoni. E-post är långsamt och omständligt jämfört med att prata. För mig är det obegripligt att någon ger betyget "Utmärkt" eller "Perfekt" till ett företag som vägrar prata med sina kunder i telefon. Det skulle aldrig fungera på mitt jobb.
  17 dagar sedan
 • Dålig
  Beställning Leverans
  Orkar inte mer nu.
 • Acceptabel
  Levereras med UPS, som är sjukt usla!

  Först anländer dom till min bostadsadress som är ett hyreshus, men där står ingen och dom får inte för sig att ringa på porttelefonen tydligen.

  Jag ringer kundtjänst och får möjlighet att ta leveransen till min arbetsplatspåföljande dag, och samtidigt ombedd att lämna mitt telefonnummer.

  Nästa dag hittar dom inte min arbetsplats fast där är tydligt skyltat på byggnaden, på dörren och på porttelefonen. Dom ringer inte ens mig.

  Det slutar med att jag får åka och hämta paketet själv ute på vischan.
  21 dagar sedan
 • Bra
  Snabbt och lätt att beställa, beställde en TV söndag 26/10, valde "vanlig" frakt (till närmaste postkontor) fick den fredag 31/10, som det var utlovat enligt hemsidan.

  En lite konstig sak samt en negativ sak att anmärka på:

  1. Jag fick TV:n nu på morgonen av en UPS-man som kom och lämnade den, vilket var väldigt trevligt för mig, för att jag var hemma, men jag hade valt till närmsta postkontor för att jag inte visste om jag skulle vara hemma. Vad hade hänt om jag inte hade vart hemma?

  2. På tisdagen efter jag hade beställt hade Conrad en 10% kampanj på hela sortimentet, vilket de var högst motvilliga att låta mig få på TV:n. Jag jobbar själv i servicebutik och anser att om en kampanj kommer i kraft bara någon dag eller två efter att en kund gjort ett köp så anser jag att man kan vara så serviceminded att man ger den rabatten. Det var jag inte alls nöjd med.
  21 dagar sedan
 • Usel
  Beställning
  Usel Usel Usel Usel Usel Usel
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Hela köpet fungerade mycket bra..
 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  Får godkänt om jag får leveransen i tid, men man drar sig för att beställa för det innebär för mycket arbete. För omständligt med lösenord etc.som inte fungerar.
 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  en del mackel
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabbt smidigt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Visste vad jag sökte, det fanns här
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra rätt av.
 • Perfekt
  Beställning
  Lätt och smidig websida, videoklippen underlättar , bättre än en bild.
  Stort utbud på produkter, och relativt billigt.
 • Perfekt
  Beställning
  Allt helt till belåtenhet! Mycket nöjd!
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Snabb och bra leverans. Reducerad poäng pga osmidig betalnings del av eshoppen samt dåligt val av leveransmetoder.

  skulle ha varit bra med möjlighet att lämna notering till leverans företag om att lämna paketet på specifik platts på gården istället för att behöva välja långsamare leverans av posten till utlämningsställe endast på grund av att man ej kan befinna sig hemma de 3 dagarna leveransen "kan" anlända.
 • Acceptabel
  Beställning
  Bra varor, men frustrerande med teknikstrul!
 • Mycket bra
  Bra priser och utbud. Dock lite jobbigt med alla nyhetsbrev utskick, vissa var även på franska.
  1 mån sedan
 • Hej Tom667,

  Tack för ditt omdöme!
  Vår kundservice är väldigt angelägna om att få en kopia på nyhetsbrevet som ska ha kommit fram på franska - det är något vi aldrig hört talas om tidigare och om du har möjlighet så skulle vi uppskatta om du kontaktade oss på kundservice@conrad.se.

  Mvh
  Michel
  Conrad.se

 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Snabbt och smidigt
 • Mycket bra
  Beställning
  Svindyr frakt för två små grejer, som lätt hade rymts i ett brev.
 • Hej!

  Tack för ditt omdöme.
  Du är inte den första som har synpunkter på varför vi inte skickar brev istället för paket. Du får här en liten förklaring till detta. Vårt lager för hela Conrad-koncernen är hel-automatiserat och lokaliserat i Bayern, Tyskland. Därifrån packas dagligen tusentals paket till kunder i över 150 länder. Att därför lägga produkter i kuvert manuellt är svårt och tar mycket tid.

  Lite siffror:
  Kapacitet: upp till 50 000 paket per dag
  Volym: 7,2 miljoner försändelser per år med 120 miljoner artiklar
  Leverans till över 150 länder

  Lite kort kan man säga att för att kunna hantera så stora volymer måste processer ske automatiskt. Kartongerna viks av maskiner och fylls med "majsfyllning" som går att återvinna. Kartongerna tillverkas av återvunnet material liksom tejpen. Till detta kan tilläggas att limmet även är gjort på naturliga råvaror (inte kemikalier). Både kartongen och fyllningen går att återvinna.

  Hoppas du fått en liten inblick i vår organisation och att det besvarar din frågeställning om varför vi inte skickar brev istället för paket för mindre produkter.

  Mvh

  Michel
  Conrad.se

 • Dålig
  Dålig beskrivning på hemsidan. Kunde knappt hitta någon inf alls om hemmabion vi köpte utan fick googla oss fram för info om produkten från andra sajter.
  Leveranstid 3-5 dagars utlovades. efter fem dagar fick vi ett mail att vår vara lämnats in till posten...i tyskland! Sedan tog det ytterligare tre arbetsdagar innan paketet var under leverans. Efter tre ytterligare dagar kunde vi hämta ut paketet. Totalt tog det ca två veckor efter att vi betalat i nätbutiken tills vi hade varan trots att de stoltserar med 3-5 daga = Falsk marknadsföring.

  Det värsta med Conrad är nog ändå att eftre köpet är jag fullkommligt spammad med reklam mail. De dimper ner 3 till 4 st i veckan från dem. jag lyckades inte avregistrera mig från utskicken så jag fick blocka Conrad som skräppost i min mailbox.
  1 mån sedan
 • Hej Gorane1,

  Beklagar er upplevelse - det låter verkligen inte som allt gått rätt till.
  Vad gäller leveranstiderna så är 3-5 dagar vanligtvis den tiden det tar för våra paket att nå fram till våra kunder, men då så inte skett i det här fallet så rekommenderar jag er att kontakta vår kundservice på kundservice@conrad.se så kan de undersöka vad som gått fel och ev. ordna med kompensation om det skulle vara så.

  Ange även i mailet till vår kundservice att ni önskar avregistrera er från nyhetsbrevet så ordnar dom det till dig!

  Mvh
  Michel
  Conrad.se

 • Utmärkt
  Jag har nyligen lagt en order hos Conrad.se men på grund av olika orsaker orelaterat till butiken var jag tvungen att avboka min order. Många omdömen här på Prisjakt säger att supporten är hemsk - men det är inte hur jag upplevde det. Supporten svarade kvickt på mitt meddelande och allt har gått smidigt och väldigt fort!

  Kan tyvärr inte ge ett omdöme angående leveranstider och så vidare som sagt men ett omdöme ville jag trots allt lägga då jag tycker att bemötandet varit positivt. :) Skulle nog kunna tänka mig att kika tillbaka om det är något jag söker i framtiden!
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra priser och snabb leverans. Hade frågor kring några varor och de svarade snabbt och var väldigt behjälpliga. Handlat några gånger från Conrad och aldrig haft några problem.
  1 mån sedan
 • Bra
  Beställning Leverans
  Förutom fraktkostnaden så är jag helt nöjd!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabbt och effektivt
 • Usel
  Detta omdöme gäller ett köp av laddningsbara batterier jag gjorde förra månaden.

  Då jag behöver flera batterier beställer jag flera paket. Ett av paketen är öppnat när det kommer fram och i det paketet visar sig att ett av batterierna vara kass.

  Att få kontakt med Conrad kundservice via deras reklamationsforumlär och ticketsystem visar sig inte vara det lättaste. Först efter flera påtryckningar så finns det någon som svarar.

  Sedan kommer nästa problem med att Conrad använder UPS som transportör. UPS är sämst på så många sätt och envisas med att hitta tidpunkter som man inte är hemma. Det är ju helt omöjligt att sitta flera dagar och bara vänta mellan kl 08 och 20.

  Alternativet att hämta hos UPS är heller inget alternativ, då de inte ens har kontor i Sveriges tio största städer. Om jag vill ha mitt ersättningsbatteri får jag åka 7 mil enkel resa! Det är billigare att köpa från andra företag framöver.

  Precis som andra vittnat om nedan så är leveransen dessutom väldigt långsam och det är först i efterhand man får information om att ens leverans är i tid, när det redan då är flera dagar försenad.

  På papperet en bra affär, i praktiken riktigt usel.

  Sedan så verkar Conrad mer intresserade av att framstå som bra än att vara bra. Jag blev uppmanad via e-post att skriva en recension på det jag köpt och skrev ärligt att jag var besviken. (Med samma språk som ovan, så alls inte otrevligt). Men denna kommentar togs bort snabbare än man brydde sig om att bemöta reklamationen. Så med andra ord kan man inte lita på att recensionerna på deras hemsida är korrekta då de är starkt censurerade.
  1 mån sedan
 • Hej nikky_ray,

  Beklagar det inträffade!

  Du får väldigt gärna åter kontakta vår kundservice och upprepa vad du sagt här till dem - vi har inte noterat att vi missat att svara på några ärenden så pass länge som du anger här, och vi vill gärna veta mer om när & hur du kontaktade oss när ni inte fick svar - det hjälper oss att identifiera ev. fel som bidrar till längre hanteringstider.

  Vad gäller er produkt så beklagar jag att ni fått hem öppnade paket, det är definitivt inte korrekt. Vad gäller UPS så är det ett av de två fraktalternativen vi erbjuder - ni kan även använda er av Posten om så önskas.

  Sist men inte minst så skickas våra kundnöjdhets-email ut per automatik en viss tid efter ett genomfört köp, och om en recension är saklig så censureras den absolut inte. Recensioner som dock handlar om andra saker än produktens kvalité och egenskaper avlägsnas dock - då det ofta i så fall handlar om kundserviceärenden som bör riktas till kundservice@conrad.se istället.

  Beklagar åter igen problemen ni upplevt i samband med ert köp.

  Mvh

  Michel
  Conrad.se

 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Bra produktinfo och priset bra med rabattkod.
 • Dålig
  Beställning Leverans
  Svårnavigerad hemsida och struliga rabattkoder gjorde mitt köp 240 spänn dyrare än planerat, mitt sista köp hos Conrad
 • Perfekt
  Beställning
  mktbra
 • Bra
  Inte fått mitt paket än men det ligger nu i UPS händer så tror jag med relativt stor säkerhet kan ge ett rättvist omdöme trots att jag inte fått varorna än.

  Beställde två varor (på Söndag) varav båda fanns i lager och leverans skulle ske inom 3-4 dagar. Direkt efter beställningen lagts så ändras varusaldot på ena produkt till en leverans tid på 2 veckor. Jag annade direkt oråd och misstänkte att det skulle bli förseningar med min leverans, Efter att paketet inte skickats på 2 dagar kontaktade jag Conrad (Tisdag em) gällande min order fick svar relativt snabbt (Onsdag fm) och fick då information om ena varan mycket riktigt inte fanns i lager och att försening skulle ske, fick information dock om att den saknade produkten hade precis inkommit och ordern skulle skickas snarast. Onsdag em skickades min order och den bör väl troligen ankomma fre/måndag.

  Sammanfattning: Conrads lager saldo går inte att lita på (Grönt är inte samma sak som i lager!). Support svarade inom 48h på mail som angivit. Order som skulle tagit 3-4 dagar tog 5-6.

  Beställt en gång från Conrad innan, den gången utan problem.

  Totalt omdöme: 7/10
  Bra priser, förutsatt att man handlar över 1000kr för att få frakt men även använder de rabattkoderna som finns.

  Brister på: Främst på felaktigt lagersaldo men även att det ej går att ha telefonkontakt. Något lång leveranstid samt bristande kontakt med kund när förseningar sker.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Underbart kundtjänst och speciellt Michel och lätt snabbt att hantera allt.
 • Detta omdöme är under utredning
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde 3st Hygro/Termometrar. Billiga och snabb frakt.

  Kommer återkomma
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra
 • Bra
  Beställde en mobiltelefon med dual sim.
  Såg efter beställningen att den ev inte hade svenskt språk.
  Försökte kontakta Conrad, men gick ej.
  Slutligen fick jag kontakt och skulle få lämna den åter om det visade sig att den ej hade svenskt språk.
  Den hade såklart inte svenskt språk, skickade den åter och fick pengar på dryga veckan tillbaka.
  Hade conrad skrivit ut lite tydligare att den ej har svenskt språk hade jag sluppit detta strul, men kundservice var kanon.
  Hade telefonen haft svenskt språk hade betyget varit mycket högre.
  2 mån sedan
 • Usel
  Varor presenteras som lagervaror. När du lagt beställningen kan det dröja många veckor till leverans - då verkligheten är att varor oftare kommer från grossist i centraleuropa. Som kund får du ett glatt meddelande att leveransen är försenad.

  Min andra vara - presenterades finnas i lager - direktbetaldes med internetbank. Efter tre veckor kommer ett glatt meddelande att man slutat sälja produkten. Pengar betalas inte i retur med automatik. Kund måste nu börja söka kontakt med kundtjänst på Conrad, som lägligt inte presenterar telefonnummer utan gömmer sig bakom epost. Efter fyra veckor lånar Conrad fortfarande mina pengar.

  Framstår som en Web-front för ett Tyskt Grossist/Logistik-center, med dålig kontroll på leveransflöden och betalningsströmmar. ALDRIG MER!
  2 mån sedan
 • Hej 4tyish,

  Tack för ditt omdöme & jag beklagar det inträffade.

  Våra lagerstatus uppdateras ett flertal gånger per dag, men ibland kan köp genomföras innan uppdateringen och då kan slutförsäljning ske. Vi har som standard att återbetala kunder som råkat ut för detta inom ett par dagar, om så inte skett i det här fallet rekommenderar jag dig att höra av dig till vår kundservice så kan de undersöka vad som gått fel just i ditt specifika fall.

  Mvh

  Michel
  Conrad.se

 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Första köpet hos Conrad återstår att se vad slutresultatet blir återkommer med omdöme efter mottagen produkt.

  Lev. klar på utsatt tid chaufför ringde och kollade om jag var hemma kan inte bli bättre,tack.
 • Bra
  Beställning Leverans
  Mycket nöjd
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bästa tänkbara välkända kvalitetsprodukt (mkt kraftig cykelbelysn LED till navdynamo) till bästa pris på marknaden. Lättmonterad med bra anvisningar. Betalmetod (direktbetaln nätbank) i toppklass. Totalt sett: Toppklass
 • Ganska dålig
  Går inte att avbeställa eller ändra order automatiskt. Hur svårt kan det vara att lägga in en knapp för det?

  Kundtjänst lyckades dock ändra innan ordern gick iväg. Känns lite chansartat att ha det på det viset.

  Uppdatering: Efter tre veckor har de fortfarande inte lyckas skicka någon produkt även fast de säger att det precis ska till att skicka den varje gång jag kontaktat dem.
  3 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Usel
  Tar inget ansvar.
  Nästan omöjligt att få tag på kundtjänst, inget telefon nummer endast webbformulär.
  Jag beställde en vara fick en bekräftelse med beräknat leveransdatum.
  Pengar drogs direkt från mitt konto.

  2 dagar senare fick jag ett mail att de tagit bort min order för varan var för billig, de skylde på " tekniskt fel " och bad mig lägga en ny beställning och nu var priset exakt dubbelt så högt som Dustin tog för samma vara.

  Jag använde deras webbformulär för att undra vad de pysslade med, skickade ett om dagen i 6 dagar innan de svarade och förklarade igen att priset hade varit ett " tekniskt fel " och de var fortfarande dubbelt så dyra som Dustin.

  Fortfarande så var mina pengar borta från kontot, de kom dag 8 efter att jag ännu en gång skrivit till dem.

  Aldrig mer Conrad.
  2 mån sedan
 • Hej OMD28,

  Tack för ditt omdöme.
  Vår kundservice svarar inom 48h om du skickar in din fråga via webbformuläret eller om du mailar direkt till kundservice@conrad.se.

  Det kan omöjligt vara så att vi dragit pengar direkt vid beställningen, utan det sker endast en reservation på ert kreditkort vid beställningen. Först när produkten lämnat vårt lager dras pengarna från kortet - och i samband med detta får ni ett bekräftelsemail till er email innehållande bl.a kolli-ID för spårning av paketet.

  Mvh
  Michel
  Conrad.se

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Har köpt tidigare där! Mycket bra!!
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Längtar verkligen efter paketet
 • Ganska dålig
  Beställning Leverans
  Billigt, men så var också flera saker trasiga eller helt odugliga. Har returnerat och ska få pengar tillbaks, men har inte fått det än efter två veckor.