Prisgaranti och fria byten.
Leverans på dina villkor.
30 dagars öppet köp.

http://www.outnorth.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 9 år sedan
(data från 2016-02-08)
Detaljerad information Outnorth har fått betyget (8.79)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Perfekt
  Kundtjänst i absolut toppklass. Jag lovades 10% i rabatt på mitt första köp om jag prenumererade på butikens nyhetsbrev. Jag lyckades inte få in rabattkoden när jag la ordern, men kundtjänst ordnade detta i efterhand. Smidigt hanterat. Tack Outnorth.

  Leveransen gick snabbt. Beställde söndag kväll. Paketet kom tisdag eftermiddag med posten.

  Definitivt en av de bästa webshopparna.
  6 dagar sedan
 • Perfekt
  har beställt ett tiotal gånger och allt har fungerat perfekt
  23 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt gick enkelt och bra.
 • Perfekt
  Inga problem med vare sig varor eller leveranstider, jag är riktigt nöjd med mina köp på Outnorth.

  - Trevlig och kunnig personal
  - Snabba leveranser
  - Smidig och enkel returhantering

  Rekommenderas varmt!
  1 mån sedan
 • Usel
  Beställde 2 par handskar 5:e nov. Skulle komma i början av dec fick jag veta. Otroligt lång väntetid egentligen men orkade inte ändra något så lät ordern stå. Dock så kom de aldrig i början av dec. Haft kommunikation med kundtjänst som ofta tar lång tid på sig att svara. De är ytterligare försenade men skulle få 10% rabatt. Dock så reserverar de nu fulla beloppet på mitt kort. Ytterligare tid går, inga handskar skickas. Reservationen står kvar på kortet. Fick inget svar om vad som pågick från kundtjänst men fick nu till slut ett svar där de säger att de kan makulera ordern. Ja tack... aldrig igen detta företag.
  1 mån sedan
 • Bra
  Har inget att klaga på när det kommer till leveranser och liknande.
  Men det som jag stör mig på är deras rabatter och man aldrig vet när de ska komma.
  Exempel: Jag har sett de haft lägre priser, då undantagit fjällräven. Beställer en jacka för x antal tusen, några dagar senare blir det black friday och allt är nedsatt. Jag skulle kunnat spara flera hundralappar.

  Ytterligare exempel, beställde för ett tag sedan en tröja som är en julklapp, får hem tröjan som kostar 1400:- några dagar senare får jag hem ett litet vykort med rabattkod på fjällräven på 10% jaha tänker jag, det skulle ju varit kul att kunna använda till tröjan jag nyss beställt.

  Och idag när jag surfar in på sidan så är det 25% rabatt på det mesta.

  Har handlat flertalet gånger hos outnorth och lyckas alltid på något vis missa deras kampanjdealer, borde kanske göra om systemet så trogna kunder kan utnyttja dessa rabatter bättre. Att man kanske får en värdekod på sitt konto som ger 25% på nästa köp eller liknande.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Har handlat lite tidigare funkar jätte bra även med returer
 • Usel
  Har ett flertal gånger tänkt köpa saker som dyker upp i "deals" här på prisjakt.. Men konstigt nog så är varan alltid slutsåld eller har ett annat pris på sajten än det som syns på prisjakt...
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  snabb leverans.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag fick tag i det jag ville ha, snabbt och billigare än min lokale skoaffär.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Tröjan passade perfekt i storlek och var lika varm som den utlovades
 • Ganska dålig
  Uppdatering Nov-15
  Bara strul med senaste 2 ordrar. Saldot inte stämmer, utan man måste ta kontakt själv för att veta vad som händer. Väntar fortfarande på mina hanskar efter 3 veckor utan någon information alls.
  Men outnorth är tar däremot betalt direkt efter orderläggningen vilket är dåligt. Man borde ta betalt efter skeppning eller packning.
  Däremot är support rätt snabb med mail (brukar svara inom 24h). Så därav 3 stjärnor. Det som var en så bra butik en gång i tiden.

  Snabbaste leverans någonsin, beställde på lördag kväll, skickades på söndag och fick den vid måndag lunch. Bra priser.
  Får 9/10 pga jag vet inte hur supporten och reklamationer hanteras.
  2 år sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Kan inte bli bättre
 • Usel
  Outnorth skickar ofta förpackningar som är brutna och öppnade, för att sedan hävda att de har rätt att göra så. Frågan är om de återsäljer reklamerade varor.
  3 mån sedan
 • Hej,

  Det stämmer att vi skickar ut varor som tidigare har varit ute hos kund. Eftersom vi erbjuder 30 dagars öppet köp så betyder det att många av våra kunder ångrar sig och väljer att skicka tillbaka en oanvänd vara. När vi har mottagit varan så läggs den sedan på lagerhyllan igen för att kunna skickas till en annan kund.

  Ibland innebär detta också att förpackningar är brutna, eftersom man som kund har rätt att prova plagget/varan innan man bestämmer sig för att behålla eller returnera. Dock ska förpackningen inte vara skadad. Varan får inte heller användas mer än vad som anses vara skäligt för att prova varan. Med andra ord ska varan i sig upplevas som helt ny, även om förpackningen kanske är öppnad.

  Reklamerade varor (d.v.s. varor med produktionsfel) säljer vi självklart inte vidare, de går tillbaka till leverantör.

  Om du anser att du har fått ett plagg som är uppenbart använt eller där förpackningen är skadad så är du självklart mer än välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig.

  Vänliga Hälsningar,
  Outnorth

 • Perfekt
  Bra hemsida, snabb leverans, stort utbud, perfekt! Tack Outnorth!
  3 mån sedan
 • Usel
  Outnorth har ett och annat att lära sig när det gäller lagerhållning och kundservice.

  Vill ni vara säkra på att få er vara? Handla någon annanstans... Senaste året har jag vid 4 olika tillfällen fått ordrar cancellerade och störst problem av allt, hur märker man det. Jo det är inte förrän man mailar och undrar var ens saker tagit vägen som dom berättar att dom inte tänker skicka något. Man kan ju undra om man överhuvudtaget hade fått sina pengar om man inte själv tagit kontakt.
  3 mån sedan
 • Hej,

  Det första vi vill göra är att be om ursäkt för den upplevelsen du har haft hos oss. Det ska självklart inte vara på detta viset. Att det uppstår lagerdiffar (d.v.s. varor som vi visar som köpbara på siten men som sedan visar sig vara slut) är väldigt ovanligt, men självklart händer det. Vi gör allt vi kan för att minimera det i så stor utsträckning som möjligt. Vi tar åt oss av dina kommentarer kring den bristande kommunikationen.

  Återigen ber vi om ursäkt, hoppas ändå att vi får chansen att visa oss från vår rätta sida i framtiden!

  Vänligen,
  Outnorth.

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt fungerade bra och smidigt och de har ett stort utbud. Men tycker att de kunde skriva att "Patagonia Pima Cotton Shirt" är gjord av 100% organic/ekologisk bomull i beskrivningen.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Se ovan!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabb leverans mycket nöjd med varan.
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Om det går lika fort att få vara som att beställa den vore det helt perfekt.
 • Perfekt
  Beställning
  Kommer att kolla erat utbud fler gånger
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Klockrent!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Outnorth har bra utbud, priser och superbt kundbemötande om det skulle uppstå några problem. Handlar både online och i butiken i Växjö.
 • Perfekt
  Uppdatering 2015-08-02: Hade beställt ett lättviktstält från en dansk konkurrent. Efter tre veckor (precis före min vandring) kom ett meddelande om att artikeln utgått och att ordern annullerats. En timme senare fick jag ett erbjudande från Outnorth med 20% rabatt på nästa order. Så jag slog till och köpte ett finare tält från dem. Det skickades från Outnorth redan samma dag (en torsdag). Tyvärr var Posten lite långsamma så även om paketet var i Umeå dagen därpå (på fredagen) kom det inte ut till utlämningsstället förrän på måndagen. Inte Outnorths fel dock! Jag är supernöjd, och brukar generellt sett vara det när jag beställer härifrån.

  Tidigare recension skriven cirka 2011: Beställde en Lundhags V-8 90 liters ryggsäck som de hade på kampanj - 1000 kr billigare än näst billigaste stället! Insåg att det kunde vara en utförsäljning av den gamla modellen, utan dagsturssäck. Jag vet inte om de hade sålt slut på sina V-8 90 eller om de hade skrivit fel på sidan, men jag fick i alla fall en V-8 90+10 (den nya modellen med uppdaterat bärsystem och den extra 10-liters ryggsäcken) skickad till mig. En mycket trevlig överraskning!
  4 år sedan ( Uppdaterat: 6 mån sedan )
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkelt och bra att köpa. Som alltid inte helt lätt att få rätt storlek och att veta hur plagget verkligen känns och ser ut när man tar på sig det. Därför suveränt med fri retur.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Har just köpt ett par Meindl men osäker på storleken behöver ett par 43 så nu köper jag ett par Lundhags och hoppas att de funkar! Supersnabb leverans från er, så bra!
 • Perfekt
  Att handla hos Outnorth är suveränt. Väldigt snabba leveranser och absolut inget krångel när det gäller t.ex. byte av storlek om så behövs.
  Beställde en PEAK Performance Men's Stark Jacket en onsdag. Fick den levererad på torsdagen. Upptäckte att jag behövde en storlek större. Returnerade den samma dag och beställde samtidigt en ny, storleken större. Denna levererades på fredagen.
  Suveränt på riktigt!
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Gick som tåget (alltså i positiv bemärkelse)

  Hälsningar

  Margareta
 • Utmärkt
  Mina beställningar och returer har fungerat bra härifrån.
  Snabba leveranser och bra utbud (men det kan vara ont om storlekar ibland).
  Dock rätt långsamma svar från kundtjänst och det kan ta tid för varor att komma in i lager.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabba leveranser och bra priser
 • Perfekt
  Outnorth är affären som uppfyller alla mina krav en webbshop ska ha: fantastisk kundservice, snabba leveranser, bra priser, stort utbud samt billig eller gratis frakt (beroende på hur mycket man beställer för) och fria returer.

  Jag kan varmt rekommendera denna butik för alla inköp av friluftsvaror och skulle det vara något problem, så har de en fantastisk kundtjänst som gör allt för att hjälpa mig som kund - det känns tryggt! De få gånger jag har haft problem med en vara så har deras kundtjänst alltid varit till stor hjälp, bara det gör att jag ger Outnorth 10 stjärnor!

  Så länge de håller denna servicenivån, kommer jag alltid att handla mina outdoorgrejer där!
  7 mån sedan
 • Dålig
  Webbutiken visade att varan fanns i lager men senare makulerades ordern för att den inte fanns i lager :(
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde en jacka kl 16:18 på tisdagen och fick bekräftelse att den var skickad kl 18:23 samma dag. På onsdagen kl 11:32 fick jag sms av posten att paketet fanns på utlämningsstället. Helt otroligt. Jag fattar inte ens hur det är möjligt! Bra jobbat
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra priser. Ni bör föra mer väsen av er.
 • Utmärkt
  Snabb leverans, öppet köp med gratis retur. Super.
  7 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Det är bara sååååå perfa, detta är en riktig logisk sida.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Jag har ännu inte kollat så mycket på bildernas funktion, men det skulle vara bra om man kan se objekten från olika håll
 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  Bra så länge
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Totalt nöjd!
 • Usel
  Har nu vänta i 20 dagar, betydligt mer än 10 arbetsdagar.
  Dock när jag beställde stod det finns i lager men det har ändrats till 10 arbetsdagar
  Tar lång tid att få svar från Kundtjänst. Kompensationsfråga svarar de inte på. Jag glömde lägga till en rabatter som skulle ge mig. 10% = 131kr och inte ena de vill de bjuda på.
  Enda positiva med O är att det är fri returrätt.
  Alla som ha dödar via nätet vill ha snabba leveranser och en Kundtjänst som svarar när man frågaroch det får man inte hos Outnorth.
  Bra priser är inte allt
  Aldrig mer Outnorth
  9 mån sedan
 • Hej Anders,
  Vi ber om ursäkt för att din order har dröjt och för att svaret från kundtjänst har blivit försenat. Ett svar ska dock nu ha kommit till dig för ett par dagar sedan och naturligtvis är det löst med rabatten du önskade lägga till i din order.
  Återkom gärna till oss om du har några ytterligare funderingar.
  Ha en fortsatt bra dag och välkommen åter!

 • Dålig
  Leverans lovades inom 7-10 arbetsdagar. Nu har det gått 16 dagar varav 11 arbetsdagar och fortfarande står det "avvaktar lager" på order. Skickade en fråga till kundtjänst, men bara ett automatsvar och sedan inget mer. Inte nöjd! Uppdatering: efter klagomål fick jag i går mail om att ordern skickats, men efter mer än ett dygn uppger Posten att de bara har mottagit elektronisk förhandsinformation. Detta är ett "trick" jag upplevd också hos andra oseriösa handlare; man registrerer ett paket hos transportören och skickar ett mail till kunden om att ordern är på väg, sedan dröjer det ett antal dagar innan de de facto lämnar in paketet till transportören.
  10 mån sedan
 • Hej,
  Vi beklagar att din order har dröjt och att du inte har fått besked från oss gällande förseningen. Vi är absolut en seriös handlare och kör inte med några "trick" gällande våra leveransbesked utan skickar naturligtvis ut våra kundordrar så fort vi kan. Återkom gärna till vår kundtjänst på 0480-94 000 eller info@outnorth.se så att vi kan titta närmare på din leverans.
  Vänligen, Outnorth.

 • Perfekt
  Handlar från outnorth några gånger senaste tiden och de har alltid skött sig prickfritt
  Lagersaldot har varit korrekt och de har skickat varorna inom utlovad tid varje gång
  Även kundservice har fungerat mycket bra
  Bästa butiken just nu för outdoor-produkter!
  10 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Har fungerat mycket bra!
 • Dålig
  Beställning
  Har man då glömt sin kod.... Hade det inte varit för att ni har något som liknar gamla tidens "pansarkex" hade jag aldrig handlat hos Er. Vad krångligt om man glömt sitt lösenord.
 • Hej!
  Tråkigt att höra att du haft en så dålig upplevelse. Om du vill utveckla lite mer vad som var krångligt med att byta lösenord så är vi väldigt tacksamma, vi jobbar alltid för att bli bättre och då är kritik mer än välkommet!

  Önskar en trevlig dag och hoppas på att vi får chansen att ge ett bättre intryck en annan gång!

  Vänliga Hälsningar,
  Outnorth

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra priser, bra utbud, snabb leverans och fortfarande väldigt bra service vad mer kan man begära!
 • Utmärkt
  Snabbt leverans, bra priser, bra kundtjänst och snabba på att registrera returer.
  11 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Jag är jätte nöjd på köpet.
 • Perfekt
  Köpte en jacka på rea, mycket bra pris. Snabb frakt och bra förpackad. Tyvärr så passade jackan inte och jag var tvungen att skicka tillbaka den. Följde med retursedel som man bara klistrade på originalförpackningen också gick man tillbaka till ombudet. Outnorth registrerade returen och lägger automatiskt in pengarna på kontot igen. Kan inte bli bättre service!
  11 mån sedan
 • Acceptabel
  Dålig kommunikation, pengar drogs men ingen bekräftelse skickades på lagd order. Heller inget svar på meddelande som skickades från deras hemsida! Bra pris och normal fraktkostnad.
  12 mån sedan
 • 2015-02-09 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  ultrasnabbt. packar under helgen. prisvärt!
  1 år sedan
 • 2012-05-04 - Butikens namn ändrades från Outnet till Outnorth