Sveriges spelbutik sedan 2001
Fri frakt på alla produkter
Prisgaranti & livesupport

http://www.spelbutiken.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 14 år sedan
(data från 2015-03-30)
Detaljerad information Spelbutiken se har fått betyget (8.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Perfekt
  All dålig kritik är skitsnack, har beställt här många gånger och jag har inte haft några problem som helst! De är riktigt billiga och snabb leverans! ????
  7 timmar sedan
 • Acceptabel
  Fick dubbelt av varorna det var bara en minut mellan mailen order motagen.
  1 dag sedan
 • Usel
  Sämsta jävla kundservice jag har varit med om!
  3 dagar sedan
 • Dålig
  Beställde Bloodborne på pre-order där, fick inte på release dagen och de meddelade mig om försening för sent att avboka beställningen.

  Vad är poängen med att lägga en pre-order om man inte får spelet samma dag det släpps? Nä fy fan säger jag bara, aldrig igen även om de är billigast. Enda anledningen till att de fick 2 stjärnor istället för 1 var för de faktiskt skickade ut ett mail angående problemet istället för att inte säga någonting (även om detta så klart hamnade i spam foldern)
  6 år sedan ( Uppdaterat: 5 dagar sedan )
 • Usel
  Kan inte rekommendera någon att handla härifrån då de inte kan leverera i tid, spel som aldrig kommer och finns inte i lager efter beställning mm. De är billigat på mycket men är det värt det när du aldrig får sakerna i tid eller att de uteblir helt!? TÄNK PÅ DET! Välj en seriös webbutik istället!
  5 år sedan ( Uppdaterat: 11 dagar sedan )
 • Perfekt
  Köper majoriteten av mina konsolspel här och aldrig haft något som helst problem.
  Snabb leverans och en bra och lättöverskådlig sida.
  12 dagar sedan
 • Perfekt
  har köpt nästan alla mina spel från spelbutiken, bra leverans!
  13 dagar sedan
 • Usel
  Underlåter att upplysa presumtiva kunder om att vid köp (digital download) av äldre spel kan manuell aktivering förekomma (kontakta EA:s kundtjänst i det här fallet). En deal-breaker för mig då jag ville komma igång och spela snabbt (på en söndag) men fick en kod som inte fungerade. Hela proceduren med manuell aktivering fick jag veta när jag tog kontakt med Spelbutiken. Inte mycket begärt att skriva ut det på hemsidan, men jag antar att man hellre låter kunder köpa under falska förespeglingar än är öppen med vad som gäller för produkten ifråga.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Har beställt en del spel därifrån och en nunchuck. Alltid fungerat smärtfritt och snabb leverans. Beställde nu senast två spel på en onsdag klockan 14 och hade dom i brevlådan dagen efter när jag kom hem från jobbet. Då bor jag oxå i mellersta delen av Sverige. Bra jobbat spelbutiken !
  1 mån sedan
 • Perfekt
  snabt leverans och väldig nöjd med service och info system. tack
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra utbud och riktigt bra priser. Prisgaranti. Fri frakt men inte alltid de snabbaste leveranstiderna. Över lag dock varmt rekommenderad!
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra sida. snabba leveranser och bra priser.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Perfekt
  Jag har gjort flera köp (både fysiska och digitala produkter) och är mycket nöjd. Priserna är super (bl.a. fraktfritt) och de har ett stort utbud.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Har beställt spel flera gånger från spelbutiken, har alltid varit bra priser och snabb frakt! Även förbokningar har kommit samma dag som releasen!
  2 mån sedan
 • Usel
  Beställde ett par spel den 19 december klockan 1 var utlovat att paketet skulle komma innan Julafton men paketet kom inte till mig förräns den 29 december. Hann såklart gå och köpa ett spel nån annanstans och skulle skicka tillbaka 1 av dom jag beställt. Lät på dom som att jag skulle ha pengarna på mitt konto 3-4 dagar efter dom har fått spelet. Skicka in spelet i tisdags i förra veckan och tala men dom idag. Då lät det att vi inte tar hand om returerna förräns nästa vecka och när vi gjort det kommer det ta 3-4 dagar tills du får pengarna. Så det blir alltså 10dagar! för att ge mig paketet som jag skulle haft innan jul och nu måste jag ligga ute med pengarna för ett paket jag skulle haft och ge bort till jul i 3-4 veckor om jag ens får några pengar överhuvudtaget. Beställt här ett par ggr innan utan problem men detta var nog världs historiens sämsta ställe för att köpa julklappar till barnen på.
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Bara handla downloadable produkter, Aldrig haft något problem med att få koderna via email i god tid innan release. Tack
  2 mån sedan
 • Ganska dålig
  + Billigast nästan överallt på produkterna jag planerat

  + Gratis frakt

  - Produkterna skickas från Danmark vilket resulterar i lång leveranstid

  - Ordrar skickas endast på måndagar, onsdagar samt fredagar

  Fyra dagar sedan paketet kom till Sverige och imorse (2/1-2015: 06:02) anlände det till terminalen i Örebro. Klockan är nu 18:45 och inget paket än, även fast de skrev att det var beräknat att komma idag 18:00. Idag är det fredag så kommer det inte innan 20:00 så blir det inget förrän måndag, vilket är smått störande.
  3 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Perfekt
  Har funkat bra för min del. Köpt både med kort o faktura.
  Bra utbud, priser och snabba leveranser för min del.
  2 mån sedan
 • Usel
  Sämst någonsin. handla ej här.

  La en order på kvällen på ett xbox one, ångrade mig snabbt efter och kontaktade dom 09.00 morgonen efter och ville ångra mitt köp. då påstog dom att dom packat ordern och när dom packat den vill dom inte göra en retur! Då jag frågade om dom skickat produkten så var då svaret nej och det görs senare,.. men dom tänker inte stoppa det utan skickar den ändå fast jag inte vill ha den. och sen ska jag stå för dyr frakt tillbaka direkt... Ehh . VA?

  Dåligt för miljön och USEL service. aldrig mer denna sajt. Håll er undan
  2 mån sedan
 • Dålig
  Beställde en xbox one före 15:00 18 december. De hade påstått på deras hemsida att paket skulle komma fram före 24 december om man beställde före 15:00 20 december. Självklart har det inte hunnit fram. Får väl se om det ens kommer idag...
  3 mån sedan
 • Usel
  Köpte den 7:e december ett spel samt en handkontroll i god tid tyckte jag som tilltänkta julklappar. Lovad leveranstid 2-4 dagar, så efter en veckas tid utan leverans samt ett mail där det frågades om vad jag tyckte om varan & deras service hörde jag av mig till dom per telefon & blev där tillsagd att det kan ta tid med posten vid denna tid. Det kan jag ha viss förståelse för men då en konkurrerande nätbutik skickade 2 olika köp efter varandra & var i min ägo dagarna efter så funkar det trots allt. Dessutom så skulle det kunnas lösas genom att nya varor skickades till mig & jag skulle då skicka tillbaka första sändningen om de fortfarande inte kommit fram senare under veckan.
  Visst, 11 dagar efter köp. inget paket. Denna gång sa de per telefon att de inte kan spåra vart paketet är då det skickas som brev & att de "får lita på mig som kund att det ej kommit fram" men att lösa gick nu inte. Det enda de kunde göra var att vänta & se om det kommer fram & ta en diskussion om återbetalning eller skicka nya under mellandagarna eller efter nyåret. mao. skulle jag ligga ute med pengarna för julklappar som jag inte fått samt bli tvungen att köpa nya från annan butik för att vara säker på att barnen skulle få dessa alls. USELT!.
  ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG mer!....
  3 mån sedan
 • Usel
  Handlatt mycket där förut men något har hänt. Antagligen i samband med att de breddat sortimentet. Det som fick bägaren att rinna över är att man numera måste uppge personnr när man vill handla med kort. Om man lagt spärr hos klarna kan man inte handla öht. Även om man vill betala med kort, mot postförskott eller dylikt: Uppge personnr till klarna...
  3 mån sedan
 • Usel
  Har handlat tidigare hos Spelbutiken och då har det fungerat bra. Måste nu knappa in personnummer för att få fram adress trots att jag vill betala med kort. Snabbkassa är en helt värdelös funktion. Varför ska Klarna blanda sig i när jag vill betala med kort????
  I andra online butiker kan man knappa in adress manuellt när man betalar med kort.
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Har beställt många produkter på denna sida och har fått under den tid jag skulle få det och det har inte uppnått några Alls fel på frakten eller produkterna.
  3 mån sedan
 • Usel
  Beställde ett spel till julklapp den 20e när de fortfarande påstod att jag skulle få det till den 24e. Den skickades den 22e och är fortfarande inte här idag. Kan inte komma åt de via telefon.
  Det står även att de skickat paketet med "PDK Private BulkSplit" något jag inte ens kan hitta vad det är. Även om jag hade gjort det så har jag inget trackingnummer.
  Vid det här läget skiter jag i om paketet kommer idag eller inte, deras service är urusel och folk borde inte slösa deras tid med dem.
  3 mån sedan
 • Dålig
  Köpte XBOX live 12+1 Man skulle få koderna direkt. Detta skulle ges bort i julklapp, så hur roligt kändes det när ordern stoppades för att behandlas manuellt, som ngt jäkla stickprov på bedrägeri! 21:30 den 23/12 (dagen före julafton och koderna skulle ges bort på morgonen).

  Visst var vi sent ute, men jag trodde ju inte att butiken skulle vara sena även med en direkt kodbeställning.

  Sedan ska man kunna se koderna i sin profil, samt på email.

  Emailen som kom, funkade inte formateringen på, men de flesta fattar att bör kolla filerna som innehåller de trasiga bilderna, men alla gör nog inte det.

  På sin profil, kan man klicka på "se koder" och får bara se en! Nu bör man ju spara emailet, men om något inträffar, så bör funktionen funka på siten. Men det gör den inte!

  Till sist: Man kan inte skriva ut något snyggt gåvokort med dessa. Jag fick sno bilder via förstoringen vid produkten, print screen och lite pyssel i mitt grafikprogram. Skrev även ut kodbilderna och klistrade fast på de kort jag skapat av bilderna på XBOX live-produkten.

  Fy vad kass. Billigt dock. Man får vad man betalar för, d.v.s. man får produkten (kanske inte ens direkt), men på ett sätt som lämnar allt övrigt att önska.
  3 mån sedan
 • Dålig
  Beställde ett Lego 17/12 som julklapp till min dotter och de säger att leveransen gick iväg samma dag, tjohoo tyckte jag. Idag, 23/12 har jag fortfarande inte fått något och sitter julklappsmässigt på pottkanten.

  Nonchalant kundtjänst (de fick en tvåa för att de iaf svarade).

  Alltså varning för att de skickar som brev, varken du eller de har en aning om var försändelsen är, du har heller ingen aning om de skickat paketet över huvud taget och kommer det inte fram alls så kommer det bli en jävla sur diskussion.

  Alltså, vill man ha sen leverans och gillar att tjafsa med dryg kundtjänst är detta butiken för dig!
  3 mån sedan
 • Usel
  Urusel leveranstid! La min beställning på ett Xbox-spel som skulle vara en julklapp den 17/12 och det är nu konstaterat att jag inte kommer få det förrän tidigast 29/12...
  De är ofta billiga men det oxå allt... Dessutom är telefonsupporten väldigt nonchalant...
  Jag kommer INTE beställa något av dem igen...
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Grymt nöjd efter flera beställningar.

  Lovar frakt innan jul vid beställning innan 15:00 lördag 20/12. Jag la beställningen kl 14:53 och klockan 11:00 på måndagen kunde jag plocka ut spelet på posten i Sthlm, riktigt imponerad!

  Har tidigare beställt flera gånger och bara haft tur med snabb frakt och aktuella lagerstatus. Det ska väl understrykas att detta endast gäller spel.
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  Köpte precis CS:GO PC download för 79kr vilket är mycket billigare än var jag sett den någon annanstans. CD Key skickades till min mail inom 10 min med instruktioner (inte för att jag behöver dem, kan va bra för andra dock) hur man aktiverar det på Steam.
  Bra gjort spelbutiken!
  3 mån sedan
 • Usel
  Sämsta jävla leveranstiden jag varit med om, varan skulle komma in 10:de december, idag (15:de), efter en dag av "Förväntad idag" så uppdaterades produkten med "Väntas 9:e januari".

  Jävla skitbutik.
  3 mån sedan
 • Acceptabel
  Jag beställde ett spel den 4e december, och releasedatum för spelet var den 9e (en tisdag). På torsdagen fick jag ett avi om att spelet kunde hämtas ut tidigast dagen efter. Jag fick mail om att jag skulle ha spelet hemma på releasedagen, men nope. Nu var det inte jätteviktigt att ha just det hemma just då, men det finns ju spel där det faktiskt är viktigt, iaf för sig själv som person om man verkligen längtat efter det.
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  Riktigt bra butik med bra support. Hade fått full pott om de hade haft bättre returrutiner och kortare ledtider på returärenden. Speciellt om man skall ge sig in i bland annat klädbranschen också. Spelbutiken har dock hanterat de ärende jag har haft med riktigt bra attityd mot mig som kund och löst dessa efter allra bästa förmåga. Rekommenderas!
  3 mån sedan
 • Usel
  Riktigt dålig leveranstid, beställde ett spel på en söndag...Fick hem spelet på fredag.
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Good guy Spelbutiken. Lägger samma order I två olika förpackningar så försändelsen får plats i mitt postfack.
  3 mån sedan
 • Bra
  Har beställt flertalet gånger, har inget direkt att anmärka på.
  3 mån sedan
 • Usel
  Dålig leveranstid, beställde ett spel på en onsdag...fick hem spelet på måndag.
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Gick snabbt, smidigt och var billigt.
  Hade min vara på lager och den var billigast på Prisjakt.

  Beställde natten mot torsdagen. Varan låg i min brevlåda på måndagen.
  3 mån sedan
 • Acceptabel
  Hade varit 10/10 om det inte var för 3 saker:

  1:
  Förstod inte hur man skickade beställd produkt till annan adress än vad som kommer upp när man anger sitt personnummer. Då angav jag mottagarens personnummer (detta var alltså en present) vilket resulterade i att beställningen inte registrerades på mitt konto utan på det konto som tillhörde den person vars personnummer jag angav. Väldigt förvirrande. Nu kan jag inte se något status på beställningen överhuvudtaget eftersom beställningen hamnade på mottagarens konto som jag såklart inte har några inloggningsuppgifter till.

  2:
  Spelet jag beställt kom inte fram på releasedagen. (Kan också ha med posten att göra, men har alltid fått på releasedagen tidigare från andra butiker. Ibland t.o.m. dagen innan)

  3:
  Supporten var inte allt för hjälpsam och tillmötesgående.
  4 mån sedan
 • Usel
  Urusel leveranstid. Förhandsbokade en vara för flera månader sedan och dubbelkollade med supporten att varan skulle komma i tid. Men så klart dök den upp fem dagar senare. Har fått nog. Kommer aldrig mer använda denna värdelösa butik.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde Lego Batman 3 och en PS (Vita) TV en vecka innan release (Fredag 14/11), 2 dagar innan (Onsdag) fick jag bekräftelse på att dom hade skickat Lego Batman 3. Blev lite orolig angående PS TV och försökte kolla på deras hemsida, hittade den inte alls, försökte gå via min beställning utan att lyckas heller. Tänkte att jag håller mig lugn en liten stund och dagen efter får jag ett mail där dom förklarar att dom har haft problem med leverantören och skall följa upp detta med leverantören och att jag kan förvänta mig PS TVn efter helgen tidigast.
  På Fredagen den 14/11 ligger min PS TV på utlämningsstället, skickat med specialleverans =)
  Perfekt service. Dom lyckas få problem på sitt håll, informerar mig innan leveransen skall ske att det kan ta lite extra tid men lyckas ändå få fram varorna i tid. Dessutom var dom billigast.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde i söndags, hämtade ut mitt paket idag. Mycket bra paketerat. Det enda jag saknar är en följesedel eller plocklista.

  De skickar sina beställningar måndagar, onsdagar och fredagar. Vill du ha ditt paket dagen efter, så beställ dagen innan någon av dessa dagar.

  Se till att din epostadress är korrekt, fakturan kommer endast via epost.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte Dragon Age: Inquisition nedladdningsnyckel, tog max 10 min så hade jag den. Snabbt enkelt effektivt och mkt billigare än på origin
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  Köpte Dragon Age Inquisition, Leverans inom 10 minuter en fredagkväll kl 20:30
  4 mån sedan
 • Usel
  Köpte ett spel. Koden visade sig vara använd, istället för att ta och snabbt kolla igenom om den nyligen blivit skickad till någon annan avsäger de sig ärendet helt tills man pratat med EA.
  4 mån sedan
 • Usel
  Spelbutiken.se brukade vara bra, men är det tyvärr inte längre.

  De har produkter som visar sig ha orimligt lång leveranstid (3-4 månader), och som de i vissa fall inte kan leverera alls (vilket inte heller uppdagas förrän efter typ 3 månader).

  Vänder man sig till kundtjänst och undrar om man kan få någon liten kompensation för att man exempelvis legat ute med pengar i flera månader för en förskottsbetalad order som inte kunde levereras. Ja, då möts man bara av en usel attityd.
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  + Bra priser (prisgaranti på spel)
  + Fri frakt
  + Bra utbud
  + Fick GTA 5 och Far Cry 4 till Xbox One på releasedagen (hade säkert tur med just dessa spel som hade release på måndagen och då skickades mina spel på fredagen innan)

  - För lite information om produkterna på sidan
  - Beställningar skickas bara på måndagar, onsdagar och fredagar
  4 mån sedan
 • Usel
  Värdelöst Spelbutiken! Förbokar jag ett spel så förväntar jag mig att ha det på releasedagen. Beställt på fredag och release på tisdag. Noll leverans, önskar jag kunde ge noll i betyg. Tur det finns leverantörer som skickar fem dagar i veckan och som inte skyller på att posten tar två dagar. Tips: Kolla upp A-post. Inga fler ordrar från mig.
  4 mån sedan
 • Usel
  Spelbutiken har varit den butik jag köpt varenda spel till ps3 då det har varit låga priser och snabba leveranser. En trogen kund i säkerligen 6-7år men senaste året märker man att det har hänt något. Skickar endast ut 3 dagar i veckan, endast 1 person i kundservice (om nu inte alla går under samma namn..) och senaste beställningarna har slutat med avbokning / retur. Oerhört dålig och oseriös support, väntade i 2månader på att de skulle ändra namn på min order då det blivit fel och 12 samtal senare under en 2månaders period var det fortfarande inte ändrat, trots att de säger varje gång att de ska göra det.

  Senaste beställningarna på spel man ska få till releasedagen har aldrig kommit på releasedagen och trots all denna skit jag upplevt det senaste året så går man och gör samma miss igen.. Suck. Vill verkligen älska spelbutiken för att de har utan tvekan varit #1 en gång i tiden men nu får det vara nog med beställningar från er. Ganska uppenbart att ni lagt ner er verksamhet utåt och det är tråkigt.

  Önskar verkligen att jag var ensam i denna sits men lägger man ner 2 minuter på google inser man att man är en i mängden.
  4 mån sedan
 • Bra
  Dom har bättrat sig och sköter det mesta bra idag.

  (Ett väldans krångel så fort man vill utnyttja deras prisgaranti. Icke korrekta uppgifter ang. lagerstatus. Mycket besviken!)
  3 år sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )