Sveriges spelbutik sedan 2001
Fri frakt på alla produkter
Prisgaranti & livesupport

http://www.spelbutiken.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 14 år sedan
(data från 2014-12-18)
Detaljerad information Spelbutiken se har fått betyget (8.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Usel
  Köpte den 7:e december ett spel samt en handkontroll i god tid tyckte jag som tilltänkta julklappar. Lovad leveranstid 2-4 dagar, så efter en veckas tid utan leverans samt ett mail där det frågades om vad jag tyckte om varan & deras service hörde jag av mig till dom per telefon & blev där tillsagd att det kan ta tid med posten vid denna tid. Det kan jag ha viss förståelse för men då en konkurrerande nätbutik skickade 2 olika köp efter varandra & var i min ägo dagarna efter så funkar det trots allt. Dessutom så skulle det kunnas lösas genom att nya varor skickades till mig & jag skulle då skicka tillbaka första sändningen om de fortfarande inte kommit fram senare under veckan.
  Visst, 11 dagar efter köp. inget paket. Denna gång sa de per telefon att de inte kan spåra vart paketet är då det skickas som brev & att de "får lita på mig som kund att det ej kommit fram" men att lösa gick nu inte. Det enda de kunde göra var att vänta & se om det kommer fram & ta en diskussion om återbetalning eller skicka nya under mellandagarna eller efter nyåret. mao. skulle jag ligga ute med pengarna för julklappar som jag inte fått samt bli tvungen att köpa nya från annan butik för att vara säker på att barnen skulle få dessa alls. USELT!.
  17 timmar sedan
 • Mycket bra
  Köpte precis CS:GO PC download för 79kr vilket är mycket billigare än var jag sett den någon annanstans. CD Key skickades till min mail inom 10 min med instruktioner (inte för att jag behöver dem, kan va bra för andra dock) hur man aktiverar det på Steam.
  Bra gjort spelbutiken!
  1 dag sedan
 • Usel
  Sämsta jävla leveranstiden jag varit med om, varan skulle komma in 10:de december, idag (15:de), efter en dag av "Förväntad idag" så uppdaterades produkten med "Väntas 9:e januari".

  Jävla skitbutik.
  3 dagar sedan
 • Acceptabel
  Jag beställde ett spel den 4e december, och releasedatum för spelet var den 9e (en tisdag). På torsdagen fick jag ett avi om att spelet kunde hämtas ut tidigast dagen efter. Jag fick mail om att jag skulle ha spelet hemma på releasedagen, men nope. Nu var det inte jätteviktigt att ha just det hemma just då, men det finns ju spel där det faktiskt är viktigt, iaf för sig själv som person om man verkligen längtat efter det.
  5 dagar sedan
 • Mycket bra
  Riktigt bra butik med bra support. Hade fått full pott om de hade haft bättre returrutiner och kortare ledtider på returärenden. Speciellt om man skall ge sig in i bland annat klädbranschen också. Spelbutiken har dock hanterat de ärende jag har haft med riktigt bra attityd mot mig som kund och löst dessa efter allra bästa förmåga. Rekommenderas!
  6 dagar sedan
 • Usel
  Riktigt dålig leveranstid, beställde ett spel på en söndag...Fick hem spelet på fredag.
  8 dagar sedan
 • Perfekt
  Good guy Spelbutiken. Lägger samma order I två olika förpackningar så försändelsen får plats i mitt postfack.
  9 dagar sedan
 • Bra
  Har beställt flertalet gånger, har inget direkt att anmärka på.
  10 dagar sedan
 • Usel
  Dålig leveranstid, beställde ett spel på en onsdag...fick hem spelet på måndag.
  13 dagar sedan
 • Perfekt
  Gick snabbt, smidigt och var billigt.
  Hade min vara på lager och den var billigast på Prisjakt.

  Beställde natten mot torsdagen. Varan låg i min brevlåda på måndagen.
  17 dagar sedan
 • Acceptabel
  Hade varit 10/10 om det inte var för 3 saker:

  1:
  Förstod inte hur man skickade beställd produkt till annan adress än vad som kommer upp när man anger sitt personnummer. Då angav jag mottagarens personnummer (detta var alltså en present) vilket resulterade i att beställningen inte registrerades på mitt konto utan på det konto som tillhörde den person vars personnummer jag angav. Väldigt förvirrande. Nu kan jag inte se något status på beställningen överhuvudtaget eftersom beställningen hamnade på mottagarens konto som jag såklart inte har några inloggningsuppgifter till.

  2:
  Spelet jag beställt kom inte fram på releasedagen. (Kan också ha med posten att göra, men har alltid fått på releasedagen tidigare från andra butiker. Ibland t.o.m. dagen innan)

  3:
  Supporten var inte allt för hjälpsam och tillmötesgående.
  19 dagar sedan
 • Usel
  Urusel leveranstid. Förhandsbokade en vara för flera månader sedan och dubbelkollade med supporten att varan skulle komma i tid. Men så klart dök den upp fem dagar senare. Har fått nog. Kommer aldrig mer använda denna värdelösa butik.
  21 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställde Lego Batman 3 och en PS (Vita) TV en vecka innan release (Fredag 14/11), 2 dagar innan (Onsdag) fick jag bekräftelse på att dom hade skickat Lego Batman 3. Blev lite orolig angående PS TV och försökte kolla på deras hemsida, hittade den inte alls, försökte gå via min beställning utan att lyckas heller. Tänkte att jag håller mig lugn en liten stund och dagen efter får jag ett mail där dom förklarar att dom har haft problem med leverantören och skall följa upp detta med leverantören och att jag kan förvänta mig PS TVn efter helgen tidigast.
  På Fredagen den 14/11 ligger min PS TV på utlämningsstället, skickat med specialleverans =)
  Perfekt service. Dom lyckas få problem på sitt håll, informerar mig innan leveransen skall ske att det kan ta lite extra tid men lyckas ändå få fram varorna i tid. Dessutom var dom billigast.
  23 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställde i söndags, hämtade ut mitt paket idag. Mycket bra paketerat. Det enda jag saknar är en följesedel eller plocklista.

  De skickar sina beställningar måndagar, onsdagar och fredagar. Vill du ha ditt paket dagen efter, så beställ dagen innan någon av dessa dagar.

  Se till att din epostadress är korrekt, fakturan kommer endast via epost.
  24 dagar sedan
 • Perfekt
  Köpte Dragon Age: Inquisition nedladdningsnyckel, tog max 10 min så hade jag den. Snabbt enkelt effektivt och mkt billigare än på origin
  27 dagar sedan
 • Mycket bra
  Köpte Dragon Age Inquisition, Leverans inom 10 minuter en fredagkväll kl 20:30
  28 dagar sedan
 • Usel
  Köpte ett spel. Koden visade sig vara använd, istället för att ta och snabbt kolla igenom om den nyligen blivit skickad till någon annan avsäger de sig ärendet helt tills man pratat med EA.
  28 dagar sedan
 • Usel
  Spelbutiken.se brukade vara bra, men är det tyvärr inte längre.

  De har produkter som visar sig ha orimligt lång leveranstid (3-4 månader), och som de i vissa fall inte kan leverera alls (vilket inte heller uppdagas förrän efter typ 3 månader).

  Vänder man sig till kundtjänst och undrar om man kan få någon liten kompensation för att man exempelvis legat ute med pengar i flera månader för en förskottsbetalad order som inte kunde levereras. Ja, då möts man bara av en usel attityd.
  29 dagar sedan
 • Mycket bra
  + Bra priser (prisgaranti på spel)
  + Fri frakt
  + Bra utbud
  + Fick GTA 5 och Far Cry 4 till Xbox One på releasedagen (hade säkert tur med just dessa spel som hade release på måndagen och då skickades mina spel på fredagen innan)

  - För lite information om produkterna på sidan
  - Beställningar skickas bara på måndagar, onsdagar och fredagar
  1 mån sedan
 • Usel
  Värdelöst Spelbutiken! Förbokar jag ett spel så förväntar jag mig att ha det på releasedagen. Beställt på fredag och release på tisdag. Noll leverans, önskar jag kunde ge noll i betyg. Tur det finns leverantörer som skickar fem dagar i veckan och som inte skyller på att posten tar två dagar. Tips: Kolla upp A-post. Inga fler ordrar från mig.
  1 mån sedan
 • Usel
  Spelbutiken har varit den butik jag köpt varenda spel till ps3 då det har varit låga priser och snabba leveranser. En trogen kund i säkerligen 6-7år men senaste året märker man att det har hänt något. Skickar endast ut 3 dagar i veckan, endast 1 person i kundservice (om nu inte alla går under samma namn..) och senaste beställningarna har slutat med avbokning / retur. Oerhört dålig och oseriös support, väntade i 2månader på att de skulle ändra namn på min order då det blivit fel och 12 samtal senare under en 2månaders period var det fortfarande inte ändrat, trots att de säger varje gång att de ska göra det.

  Senaste beställningarna på spel man ska få till releasedagen har aldrig kommit på releasedagen och trots all denna skit jag upplevt det senaste året så går man och gör samma miss igen.. Suck. Vill verkligen älska spelbutiken för att de har utan tvekan varit #1 en gång i tiden men nu får det vara nog med beställningar från er. Ganska uppenbart att ni lagt ner er verksamhet utåt och det är tråkigt.

  Önskar verkligen att jag var ensam i denna sits men lägger man ner 2 minuter på google inser man att man är en i mängden.
  1 mån sedan
 • Bra
  Dom har bättrat sig och sköter det mesta bra idag.

  (Ett väldans krångel så fort man vill utnyttja deras prisgaranti. Icke korrekta uppgifter ang. lagerstatus. Mycket besviken!)
  3 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Mycket bra
  Kul sortiment och skönt med fri frakt! Riktigt trevligt att de även har begagnade spel till reducerat pris!
  1 mån sedan
 • Ganska bra
  Bra sida, med bra priser och fri frakt!

  MEN, jag är sjukt besviken på att spelen inte kan komma på release dagen!
  En stor besvikelse faktiskt, för man förväntar sig att man ska få spelet när det kommer ut!

  Men annars är sidan bra med att skicka andra produkter så att man får dem i tid och inom dem dagarna som dem säger, men just med release är dem sjukt dåliga!

  Aj aj aj, då var det release igen ja! 11/11-2014 skulle Assassin's Creed Rogue komma ut men så klart så fick man inte spelet på release! Må säga att jag är besviken igen, när det även gäller samma spel serie!

  Därför sänker jag mitt betyg och sidan får 6/10 av mig!
  1 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Ganska bra
  Bra priser men inte de bästa på leverans. De skickar bara ut beställningar på Måndagar, Onsdagar och Fredagar. Förhandsbokar du något är det bättre att räkna med att det kommer dagen efter release och inte på releasedagen.
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra
  1 mån sedan
 • Ganska bra
  Bra affär med snabba leveranser som aldrig har gjort mig besviken. Men det går ju inte beställa ?? Det går varken logga in eller använda snabbkassan, testat på tre separata datorer + en surfplatta. Fixa, blir svårt o bedriva en affärsverksamhet annars!
  1 mån sedan
 • Usel
  Andra gången i år som spelet inte dyker upp på releasedagen och dessutom försvinner i posten. Inte erbjuds man någon kompensation för helvetet heller, dåligt. / missnöjd kund
  1 mån sedan
 • Usel
  förhandsbokade farming simulator 2015 23 okt idag är de den 31 okt och har inte fått det än. spelet kom ut den 30 okt... värdelöst ställe o förhandsboka saker på...
  1 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Jag förhandsbokade Singstar till Ps4 av på Spelbutiken, tyvärr kunde jag inte bli mer besviken då till en början de skickat en RYSK? kopia av spelet till mig, omslag på ryska, instruktioner på ryska m.m. Och som om inte det var nog, var plasten på omslaget också sönder i ena hörnet. Det är alltså en stor besvikelse tyvärr.

  När man väl tar upp det för kundtjänst är allt man får en "ursäkt" som de säkert säger till alla andra med. Knappt godkänt alltså, det enda positiva var att jag iaf fick ett spel hem i brevlådan.
  1 mån sedan
 • Usel
  Kräver att man anger personnummer oavsett hur man ska betala.
  Betala med postförskott - ange personnummer.
  Betala med kort - ange personnummer.
  Åk och lämna pengarna kontant i handen på dem - ange personnummer.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Enkelt, trevligt bemötande och bra priser så klart! Absolut inte sista gången jag handlar hos Spelbutiken! 10/10
  2 mån sedan
 • Usel
  Beställde ett spel som det stod att dom hade i lagret och som skulle leveras inom 1 - 3 dagar. Detta för att få spelet på releasedagen samt kunna ta del av ett annat erbjudande från nintendoclub.
  Kontaktade deras support (Thomas) och frågade vad som hänt med min beställning och fick till svar att varan var slut i lager och skulle ta över en månad att levera. Frågade då om dom kan kompensera en på något sätt för detta och fick till svar att dom inte kunde det.
  Tycker detta är uselt skött och kommer dessvärre inte kunna fortsätta vara kund där.
  Har även haft liknande erfarenhet av deras support (Thomas) där jag informerat om uppenbara fel på hur deras poängsystem som dom vägrat erkänna.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  En av de bästa online-butiker jag har hittat, snabb leverans, jag har förbokat några pokémon spel under de senaste åren och fått dem 1-2 dagar FÖRE release datum.
  Har också billiga priser, rekommenderar starkt
  2 mån sedan
 • Usel
  Sex dagars leveranstid, långt i från vad man utlovar, det duger inte.
  3 mån sedan
 • Ganska dålig
  Inget större fel om det inte vore för att jag fick en engelsk stickkontakt i paketet från Spelbutiken.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Fungerat bra genom åren! jag har köpt ett flertal spel hos dem (digital downloads).
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  Nu vet väll alla redan att de bara postar: "Måndagar Onsdagar och Fredagar". Så med det i åtanke och lite framförhållnings så kan man ändå få grejerna snabbt (2dagar). Jag skulle tro att en av anledningarna till att de kan vara billigast är för att de nu slipper skicka på Tisdagar och Torsdagar med allt vad det innebär...
  3 mån sedan
 • Usel
  Hemsk kundservice. Jag skulle beställa ett spel men det blev fel i uppgifterna. Försökte prata med chatten men dom gav bara några meningar text som inte alls var hjälpsamt. På annat håll har jag ingen aning om hur bra/snabba dom är i andra saker. men kundservicen var usel.
  3 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Förbeställde ett spel för några veckor sedan och enligt info på hemsidan både vid beställning och i support-sidorna står det att de skickar spelet i tid så att det ska vara framme på releasedagen. Dessvärre fungerade det inte i praktiken. Release var i fredags och inget spel. Får se om det kommer idag nu på måndag.
  3 mån sedan
 • Acceptabel
  Riktigt surt att om de bara postar måndagar onsdagar och fredagar. Kommer välja annan leverantör nästa gång.
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  Bra!
  3 mån sedan
 • Dålig
  Tycker som tidigare dåligt att annonsera ett spel och sedan annulera all ordrar, dessutom var mina gammla ordrar därifrån helt fel eller borta. skräp butik, dåliga på att svara mail och chat konstant nere

  EDIT:
  Köpte ett spel på onsdags kvällen för att förhoppningsvis ha det på fredagen MEN dom postar bara på Måndagar, Onsdagar och Fredagar. Så vill ni ha något i tid, boka långt innan.
  6 år sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Usel
  nej inte bra eftersom de inte kan hjälpa utan stjälper allt på kunden utan att se problemet,,

  wolfenstiens kod skulle skrapas o vart förstörd nu är det tillbakaskickat...
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Bra priser och snabb leverans. Ganska bra sortiment. Har aldrig haft några problem med Spelbutiken.
  8 mån sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Mycket bra
  Gjorde mitt första inköp på denna butiken för någon vecka sen.

  Här är min bedöming av butiken.

  1 ) Bra hemsida.

  2) De vet vad de säljer, Köpte mariokart 8 ink wii U och fick med ett extra spel då detta är importerat från Tyskland kanske ? Skulle jag ha köpt detta paketet på något annat ställe typ Elgiganten eller liknade så skulle jag missat ca 400 kr i extra värde. Dvs de säljer det som ger bäst för kunden.

  3) Lätt att lägga order och fick bra uppföljning.

  Det enda som inte gör att denna butiken får full pott från mig är att butiken ligger i Danmark. Dvs det är 1 extra dag på leverans pga detta. Dock så framgår det faktiskt på Ordern att det är 2 - 5 dagars leverans. Men detta ser du inte så lätt om du bara lägger en order i tid. De hade om jag kommer ihåg nu (se hemsida) bara utleverasner på , måndagar , onsdagar och fredagar om jag har nu har rätt.

  Skulle man ha ett mellanlager för att kapa några dagar i leverans så skulle nog butiken ta mer marknadsandel då många vill bara ha MAX 1 dag i leverans.

  Dock är det en bra butik och detta är det enda som gör att det inte blir full pott.
  5 mån sedan
 • Usel
  Kan inte välja leverans till annan person (present) trots förskottsbetalning. Idiotiskt - förlorade de en kund på.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Toppenbutik som aldrig någonsin har strulat för mig. På senare tid har jag beställt lite småsaker som spel och koder och det har fungerat klockrent.

  För många många år sedan sålde jag en del tv-spel till dem. Det kunde inte ha fungerat smidigare! Bra inbytesvärde, de skickade fraktsedel gratis, pengarna betalades utan något som helst strul.

  Finns inga konstigheter från min sida gällande denna butik. Känner mig helt trygg att handla här.
  6 mån sedan
 • Perfekt
  Min andra beställning! Beställde söndag fick min router på tisdag!
  Bästa priserna på Asus routrar!

  Kommer beställa mer i fortsättningen!
  6 mån sedan
 • Ganska dålig
  Inte nöjd med leveranstiden. Vill du ha en vara samma vecka så måste ordern läggas måndag. Min order bahandlad och skickad en onsdag kom inte fram till fredagen vilket det gör med andra leverantörer.
  6 mån sedan