Fri frakt & snabba leveranser
Många & säkra betalningssätt
Enkla/bekväma tilläggstjänster

http://www.tretti.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 11 år sedan
(data från 2015-03-26)
Detaljerad information Tretti har fått betyget (8.51)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Dålig
  Allt är perfekt tills det kommer något som är trasigt. Jag fick en dålig del av en produkt som inte fungerade och jag skrev till dem och förklarade felet. Jag är knappt inte trodd av dem. Ärendet har snart hållit på närmare en vecka nu och de har ännu inte tänkt skicka en ny.
  Uppdaterat:
  Jag tröttnade på dem och köpte en ny del från en annan leverantör. Då tyckte de att ärendet var avklarat och jag skulle lämnas utan kompensation. Det kommer nog att dröja innan jag återkommer till tretti.se
  4 dagar sedan
 • Hej Funderar,
  vänligen återkom till oss med ert ordernummer så ska vi följa upp ditt ärende och se vad som har hänt.

  Med vänlig hälsning,
  Tretti.se

 • Knappt godkänd
  Jag har beställt två produkter av tretti.se i år (2015). Torktumlaren hade skadats under frakten (Alltså inte Tretti.se's fel) och stekpannan var sned.

  För att reklamera dessa produkter använde jag Tretti.se kontaktformulär för reklamationer. inom 24 timmar fick jag ett autosvar att de skulle svara inom ytterligare 24 timmar (eller 48 timmar, kommer inte ihåg) vilket de absolut inte gjorde. Efter tre dagars väntan ringde jag deras kundtjänst istället och efter en ganska lång väntetid (20-30 min) så fick jag hjälp. Kundtjänsten var mycket trevliga och hjälpte mig med mina ärenden. Kompensation för torktumlaren och en ny stekpanna. Efter ytterligare en vecka hade jag dock inte fått vare sig kompensation eller en ny produkt och fick e-posta för att påminna. Nu några dagar senare har jag fått indikationer på att kompensationen och produkten är på väg att levereras men det har inte varit roligt att både vänta och tjata. Gillar tretti.se's produktutbud men kommer troligtvis att använda andra butiker i fortsättningen.
  4 dagar sedan
 • Hej Eyesuphere,
  får börja med att beklaga att er order levererades transportskadad. Tyvärr är detta något som ibland inträffar och i dessa lägen är det vår uppgift att hantera och lösa kundens problem så snabbt och smärtfritt som möjligt.

  Vi är medvetna om att våra svarstider via e-post stundtals har överskridit 24 timmar samt att telefonsvarstiden under vissa delar av dygnet är längre än vad man bör förvänta sig som kund hos Tretti.se.
  Vår kundtjänst arbetar för fullt med att effektivisera arbetet och korta ner kötiderna både via telefon och e-post.

  Vi hoppas att du trots den långa handläggningstiden kan ha fortsatt förtroende för oss på Tretti.

  Med vänlig hälsning,
  Tretti.se

 • Usel
  Kasst
  11 dagar sedan
 • Hej Andropolov,
  beklagar att er leverans tagit längre tid än förväntat. Vi kommer att kontakta er via privat meddelande för att undersöka vad som har hänt och orsakat att leveransen dröjt.

  Angående era synpunkter på att man som kund i förhand får en tidsintervall på 3 timmar så stämmer det. Information om detta ges i vår leveransinformation, frågor och svar samt allmänna villkor.

  Mer om våra leveranser och hur det går till:
  http://www.tretti.se/info/leveransinformation

  Med vänlig hälsning,
  Tretti.se

 • Usel
  Sluta skicka ut sådan skit! Vet ju inte vilken vara set avses.
  12 dagar sedan
 • Hej Agakhan,
  vad tråkigt att du inte är nöjd med ert köp hos oss. Vi kommer att kontakta er privat och hjälpa er.

  Med vänlig hälsning,
  Tretti.se

 • Ganska dålig
  Beställde en spis med tillbehör från tretti.se via nätet lördagen den 7/3 och fick omgående leveransbekräftelse. Den 10/3 gick leveransen till en terminal i Hägersten och där befinner sig den fortfarande. Ringer upp Bring den 12/3 (som är transportföretaget) och säger att jag är undrar när dom tänkt köra ut spisen...står på leveransinfo att varan kommit och skickas vidare...2 gånger samma text men olika klockslag.!? Personen vet inte varför jag inte aviserat om leverans men...kan tidigast leverera den först tisdagen den 17/3. För dom har bara utkörningar på tisdagar och onsdagar!?? Inte hans fel men jag hör vad han säger.

  Blir sen uppringd av Bring och då frågar dom om jag beställt installation!? Nej...endast uppbärning och retur av gamla spisen. Står inte det? Okey...då förstår jag säger han. Fast...dom kan inte köra ut spisen först på tisdagen den 17/3 ändå...okeeeey säger jag...va fint tänker jag...tack för ingenting. Tänk om jag ljugit och sagt...a...beställt installation oxå...skulle nog ta "ännu" längre tid att få hem min lilla spis, jaga fram en elektriker först oxå. Å sen en efterföljande kravfaktura på kostnad för installationen.

  Det märkliga är att på hemsidan står det att leverans sker alla vardagar samt helger, men då mot tillägg. Vilket kan ses som helt normala leveransvillkor. Märkligt att man sen i verkligheten har ett transportföretag som endast kör ut leveranser 2 dagar i veckan! Kan inte stämma... Där fick man en lång näsa. Undrar hur det företaget går runt...

  Nu har fakturan kommit med en extra fakturaavgift på 29:-.. för att jag just valde att handla mot faktura. Faktura på en produkt som kommer att stå på en terminal från den 10/3 till den 17/3...bra där. Hoppas den är hel då, för jag vet vad som kan hända med gods som står länge på en terminal. Skulle inte förvåna mig om jag ändå får bära upp spisen då den väl kommer. Blir inget avslut av köksrenoveringen denna helg...får dessutom rulla tillbaks gamla spisen in i köket, för annars blir det ingen mat. Stod i hallen redo för retur men ack vad man bedrog sig. Första och sista köpet hos er tretti.se
  Leverans endast 2 dar i veckan...bra där. Om jag är bitter...lite sådär...är ju trotts allt Fredag i morgon :)
  14 dagar sedan
 • Hej Lasse,
  beklagar att du inte är nöjd med er beställning som gjorts hos oss. Vi kommer att kontakta er via privat meddelande så kan vi gemensamt förhoppningsvis komma fram till en lösning.

  Med vänlig hälsning,
  Tretti.se

 • Usel
  Det tog 12 dagar att får en kyl/frys som man påstod sig ha på lager orimligt lång leveranstid för lager varor. I kontakt med kundtjänst så fick jag luddiga svar och det tog långtid för dem att svara. Webbutiken dålig då leveranstatusen inte uppdaterades på ordern.
  18 dagar sedan
 • Hej,
  beklagar att du inte är nöjd med leveranstiden på er beställning. Vänligen återkom till oss med ert ordernummer så ska vi undersöka vad detta kan bero på.

  Med vänlig hälsning,
  Tretti.se

 • Perfekt
  Bra leverans, gick på några dagar. Har inte haft anledning att kontakta tretti.se.
  18 dagar sedan
 • Utmärkt
  Som alltid perfekt levererat från Tretti. Man kan lita på Tretti.
  20 dagar sedan
 • Acceptabel
  Har varit väldigt imponerad av Tretti tidigare, men nu undviker jag dem och har hellre beställt från andra ställen.

  Vi köpte en diskmaskin och det var ingen bra upplevelse. Längre leveranstid än väntat. Supportupplevelsen i samband med detta var riktigt dålig. "Goddag yxskaft"-svar från en support som gav en stark känsla av att inte bry sig eller veta något om vad som händer.

  Underleverantören som installerade orsakade en transportskada så allting fick gå ett varv till, och var ganska oproffsiga och burdusa. Det kan ju inte Tretti klandras direkt för, men väl indirekt – inget lyckat val av underleverantör.
  20 dagar sedan
 • Perfekt
  Inget att klaga på! Trevlig kompetent kundtjänst som hanterar uppkomna problem perfekt
  21 dagar sedan
 • Mycket bra
  Tog en vecka att få hem den men det är okej för en så pass stor vara. Första test med ett random program så är jag väldigt nöjd.

  Installationen var enkel pga att man kan ju inte sätta skruvarna på så många ställen så titta knappt i manualen.

  Men sätta tid och personlig data var ju inte det enklaste och man tycker idag med all billiga plattor så hade man kunnat gjort menyer etc mycket smidigare.

  Möjlighet att få data sparad på dator etc hade varit en suverän sak, men för det priset så är jag nöjd.

  Bra köp enligt mig.
  1 mån sedan
 • Usel
  Lite långsamma vid kontakt med kundtjänst, samt inte helt pigga på att svara på frågor ang. produkter de säljer. Skickar inte ersättningsprodukter/reservdelar som utlovat.
  Men de har bra priser, dock läge att handla mot faktura så att du kan hålla inne betalningen NÄR du inte är nöjd. Om de är lika trötta på o behandla fakturapåminnelser som de är att hantera reklamationer så kanske du får varan gratis?
  2 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Usel
  Reklamerade en vara för två månader sedan, den hämtades först förra veckan och mina 10.000 :-tog två månader innan jag fick tillbaka. Inget bra alls
  1 mån sedan
 • Usel
  Omöjligt att nå kundservice per telefon. "på grund av tekniska problem med vår telefonväxel har vi idag svårt att svara i telefon..."

  Varit så i flera dagar. Verkar vara satt i system att inte svara i telefon.
  1 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Köpte en popcorn maskin. Gick snabbt och smärtfritt. Stort sortiment och bra hemsida.

  Beställde en ugn och ringde dagen efter för att avbeställa. Fick då info från deras kundtjänst att ordern "precis" lämnat byggnaden men att jag inte behövde betala nåt och att de skulle ta bort ordern. Först efter att ha fått en påminnelse på hela köpbeloppet(av varan jag avbeställde) fick jag en faktura på returfrakten på runt 400kr.
  Aj!
  Delade känslor!
  1 mån sedan
 • Dålig
  Två beställningar, förseningar vid båda tillfällen.

  Första gången kom leveransen först två månader senare (hela tiden förseningar)

  En gång är ingen gång men två gånger... de har problem med sina leveranser.

  Om en annan butik har samma vara skulle jag handa där istället även om det kostade angingen mer.

  Jag kan inte rekommendera Tretti.se
  2 mån sedan
 • Dålig
  Beställde en produkt som enligt hemsidan fanns i lager. Fick bekräftat ordern. Väntade 2.5 veckor utan att ha hört något. Kontaktade deras kundtjänst som skyllde på att posten slarvat bort paketet och att dom skulle "försöka skicka det så fort som möjligt". Bad om ett leveransdatum och fick besked att det tidigast kunde skickas om 1.5 veckor. Dock inte att jag skulle få mitt paket då, utan att det tidigast skickades då.

  Avbeställde.
  2 mån sedan
 • Usel
  Beställde köksassistent och torktumlare 4/12. Betalade med kort. Bägge fanns i lager. En månad senare har jag fortfarande inte fått något. Dax för polisanmälan nästa vecka. Köp INTE från det här bolaget.
  2 mån sedan
 • Usel
  Jag är riktigt besviken på tretti nu.

  Beställde Kyl & Frys, enligt beskrivning vänster respektive höger dörr häng.
  När jag efter beställningen kolla noggrannare upptäcker jag att båda är vänster hängda =/
  Efter tre samtal på ca 1 timma vardera får jag kvitto på att det blir rätt.

  När jag packar upp kylen ser jag en tjock repa från transporten. Suck ännu mera strul.
  Det går bara att använda web-formulär för att kontakt ångande reklamationer.
  och man inte kan inkludera bilder. Jag får tål modigt vänta på svar, för deras policy är svar inom 24 timmar. Och det kommer de att använda för varje svar&frågor i dialogen.
  Fick svar: "skicka bilder" såklart. Jag skickar bilder men får intet svar inom 24 timmar.
  Ringer frustrerat kundtjänst, får svar " jaha, dina bilder är för stora, skicka en i taget"
  skickar bilderna i separat mejl, 24 timmar senare är det julafton så då får jag vänta så klar.

  Efter julhelgerna får jag svar. Jag kan få 2000:- dvs 15,6% rabatt i presentkort.
  Jag lurkar lite och hittar en exakt likadan på blocket från just tretti. Det ända är att emballage är borta. Där priset är reducerat med 18,7%.
  Så varför skulle jag gå med på en sämre rabatt på en skadad kyl.
  Jag föreslår att de kan slå ihop skillnaderna dvs ca 5000:- rabatt för att jag tycker att det borde bli det rätta priset efter allt möda på detta köp.

  Jag får svar. 2000:- är budet.
  Nu vill jag ha en ny kyl och aldrig mera handla från tretti.
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Köpte en tvättmaskin och även om det tog några dagar att leverera den, så måste jag säga att jag är mycket nöjd.

  Minus: Lite längre leveranstid än vad jag trodde.

  Plus: Allting fungerade som det skulle.
  3 mån sedan
 • Usel
  Högst troligt att det är sista gången jag handlar hos tretti...
  11 dagar sen jag beställde och betala varan, fortfarande ingen leverans, i slutet av förra veckan hörde dom av sig via mail och sa att varan va slut och att jag skulle ringa supporten.
  Gjorde det kom fram efter ca en timmes väntan till en förvirrad människa vars dator krångla (så han iaf).
  Efter mycket om och men läggs en beställning på en ersättningsprodukt och hög prioritet läggs så jag blir lovad att ha varan i början av denna vecka vilket jag inte fått samt inte hört nått från dom...
  Så beställer ni från tretti se till att inte förskottsbetala!

  Uppdatering: posten har fått varan nu men jag rekommenderar att inte förskottsbetala till tretti då dom inte verkar prioritera sådana ordrar!
  3 mån sedan
 • Usel
  När man beställer en el-tandborste och för en rök låda, ser det inte precis seriöst ut!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Har handlat hos dem flera gånger. De har bra processer, snabba leveranser och framför allt så är de hjälpsamma när något går fel! Fick ett par dyra köksknivar i en emballageskadad förpackning. Då jag inte ville riskera dolda fel kontaktade jag deras kundtjänst och utan några diskussioner förstod de problemet och skickade ut ett nytt paket. Mycket nöjd kund.
  3 mån sedan
 • Dålig
  Två beställningar dag efter annan med mindre köksprylar, knivar, grytor och liknande.
  Var noga med att spara ordernummer när du beställer, mail som bekräftar beställning kan fastna i deras system och du får själv ta tag i problemet och hoppas att du får fart på din beställning.
  Väldigt skrivkunniga och vänliga i supporten men svaga resultat. Svarstider på upp till 24 timmar.. stämmer. Ställ en fråga ena dan så har du svar dan efter så tänk igenom vad du frågar annars kan konversationen dra ut på tiden.
  Rekommenderar inte direktbetalning eftersom du helt enkelt inte kan vara säker på att du får hem några varor.
  Var glad om du får med en fraktsedel i paketet,
  Fördelen, tja, de är ju billiga...
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  varan fanns inte i lager och leveransen till Tretti uppsköts flera
  gånger.
  Mina mail till Tretti besvarades snabbt och vi kom överens om
  kompensation, som jag var nöjd med.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Tretti har bra priser och ger otroligt snabb och bra service. Leveransen kom snabbare än man kunde gissa.
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Snabbt och enkelt!
  3 mån sedan
 • Acceptabel
  Grymt besviken på tretti.se. Beställde en mikro den 18:e september. På hemsidan stod det att varan beräknades finnas på lager den 17:e september. Hörde inget mer - efter ett tag gick jag in på hemsidan och de hade flyttat fram datumet då varan skulle inkommit. Hörde inget igen - kontaktade kundtjänst via e-post - inget svar på flera dagar. Sedan flyttade de fram datumet igen. Detta mönster upprepades i 2 månader. Till slut tröttnade jag och begärde mina pengar tillbaka och någon kompensation. Inget svar. Till slut fick jag istället min mikro. Två månader senare och utan någon kompensation för att de lånat mina pengar gratis i två månader.

  Har nu fått kontakt med tretti.se och de har erbjudit en rimlig kompensation.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Har fungerat klockrent vid alla köp. köpt torktumlare mm snabba leveranser o inga konstigheter.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Idag handlade jag stekpanna mm. Fungerar alltid bra och en leverantör jag gärna rekommenderar!
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Köpt diskmaskin med installation, funkade perfekt.
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Bra priser, snabba leveranser och bra produkterna. Kan bara vara nöjd.
  4 mån sedan
 • Mycket bra
  Bra utbud, bra produkter. Men har tyvärr haft lite problem med leveransen när det gäller större varor. Men om det är Tretti eller Bring (i detta fall, leverantör) fel, det kan jag inte säga. Men handelstjänsten och utbudet på tretti är kanon!
  4 mån sedan
 • Usel
  Tog 2 månader för att jag skulle få min vitvara trots att den skickades snarast.

  Vitvaran var sämre än vad Trettis kundrecensioner antydde. Jag skrev en nyare, mer kritisk kundrecension som inte alls kom upp på deras hemsida, troligen sparar dom på bra recensioner för att få fler varor sålda, vilket jag tycker gränsar till felaktig marknadsföring.

  Har gjort misstaget att köpa från Tretti.se igen. Gör aldrig det.
  Sedan verkar tretti.se ha skrivit massa recensioner om sig själva här. Massor med VÄLDIGT VÄLDIGT positiva kunder. Glöm att det stämmer. Inte en chans. Andra ställen har 2 av 6 stjärnor osv för tretti.se
  5 år sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Perfekt
  Bra på alla sätt, köpt flertalet gånger och funkar 100%
  4 mån sedan
 • Usel
  Sämsta butik jag handlat av hittills. Allt gick bra med köp och leverans men när jag ville returnera produkten (defekt torktumlare) spårade allt ur. Jag har nu väntat i fyra veckor på att de ska hämta upp produkten och betala tillbaka pengarna. Trots flera påstötningar och upprepade lovord om upphämtning händer ingenting. Har nu tröttnat ur och kommer aldrig någonsin att handla av denna oseriösa handlare igen.
  Rekommenderar starkt att om möjligt avstå köp från tretti.se eller vitvaror via cdon.com om man vill ha någon som även tar ansvar när defekta produkter levererats till kund.
  4 mån sedan
 • Hej Gromme,

  Kan du återkomma med ditt ordernummer så skall vi självfallet titta på detta.

  Mvh
  Robin
  Tretti.se

 • Usel
  Vi beställde och förskottsbetalade vår Cylinda torktumlare från Tretti (via CDON.com).

  Efter sex dagar återkom kundtjänst och beklagade att de av olika anledningar inte kan leverera den betalda maskinen.

  Detta trots att det tydligt framgick att maskinen fanns i lager vid beställningstillfället. Att få tillbaka köpeskillingen tar upp till 7 arbetsdagar räknat från dagen Tretti meddelade att de inte kan leverera!

  Så snart vi får tillbaka beloppet handlar vi hos en seriös vitvarufirma som kan leverera produkterna de säljer.

  Jesper :-(
  5 mån sedan
 • Dålig
  Rörigt och utan kontroll på saker de skickar. Inte imponerande år 2014
  5 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Urusla på garantiärende. Svarar inte ens. Har skickat in begärda uppgifter med inte fått svar på 2 månader trots påstötningar.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Bra priser o mycket snabb leverans.
  5 mån sedan
 • Mycket bra
  Har ofta bra priser. Lagersaldot som visas på deras webb verkar dock vara lite si och så. Om ni är i behov av produkterna snabbt, ring in och dubbelkolla innan ni beställer så att de verkligen har sakerna hemma. Jag beställde en torktumlare som enligt deras webb skulle finnas hemma, men i själva verket skulle den komma in en månad senare.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Supersnabb respons efter beställning. Beställde en tvättmaskin på söndagskvällen och hade den hemma på onsdag förmiddag. Kunde följa frakten via en länk i e-posten. En lättöverskådlig hemsida med filtreringsfunktion och flera betalningsalternativ.
  5 mån sedan
 • Usel
  Funkade bra när jag beställde varan.
  Men det visade sig att varan var defekt. Så jag fick en ny hemskickad och ombads att om de inte hör av sig inom 30 dagar så behöver jag ej skicka tillbaks den gamla varan.

  Tiden gick och ingen information framgick så jag skickade inte tillbaks den defekta varan eftersom de ej hört av sig.

  Sen började helvetet.
  De skickade en faktura på returen. (Hade redan betalt orginalvaran)
  Jag pratade med tretti, de erkände att ett misstag hade begåtts och sa att fakturan skulle tas tillbaka.

  Fick ytterligare en påminnelse, hörde av mig till tretti, de sa samma sak. Ekonomiavdelningen har gjort fel, jag behöver inte betala faktura.

  Sen kommer ett inkassokrav från segori och det är först nu man börjar bli riktigt orolig.

  Ringer segoria får fakturan fryst pratar med tretti.

  Samma sak igen, ett misstag har begåtts vi löser detta...
  Inget hänger. Tillslut lyckas jag iallafall få klarna att ta bort inkassoavgiften och påmminelseavgift. Så Klarna sköter sig exemplariskt

  Fortsätter ringa tretti, de säger samma sak "vi ska snacka med ekonomiavdelningen vi löser det."

  Detta började i somras. Nu är det oktober.
  Pratat med säkert 6 olika personer från supporten alla säger att de ska snacka med ekonomiavdelningen om misstaget. Ingenting händer, får svar på mail att de ska löses.
  Nu sist för 2 veckor sen lovade supporten att de skulle ringa dagen efter när det var löst.

  Ingen har ringt.

  Vet inte vad de håller på med på tretti men när man pratat med så många olika från support och ingen verkar lösa det så förlorar man lite hoppet om de ens anstränger sig?
  Kompensation skulle jag med få men inte fått..

  Så det blir konsumentverket nästa med anmälan.

  Pga av detta har jag inte kunnat handla med klarnafaktura sen i juli.

  Tack för ingeting. Handla aldrig här är mitt tips
  5 mån sedan
 • Hej Nagik,

  Såhär får det absolut inte vara, vi är mycket intresserade över att hitta detta kundtjänstärendet så vi kan lokalisera vart det gått fel och åtgärda detta internt.

  Kan du återkomma med ordernummer eller ärendenummer så hade vi varit extremt tacksamma för det.

  Mvh
  Robin
  Tretti.se

 • Perfekt
  Beställde en spis från tretti, trots viss oro på grund av alla negativa kommentarer här på senare tid.

  Vill därför säga att oron inte var befogad i mitt fall. Fick först snabbt svar på en mailfråga om garanti. Beställde sedan, och tog tillägg i form av uppbärning samt bortfraktande av gamla spisen. Priset var bra (bäst på prisjakt tror jag), vi fick lite studentrabatt och dessutom ett rengöringskit på köpet. Leveransen gick fort (under en vecka) och fraktbolaget hörde av sig i förväg och bestämde datum och tid för leverans. Gubbarna körde upp den nya spisen (vi har hiss) och tog med sig den gamla. Klart!

  Hade alltså inga som helst problem och alltihop var mycket smidigt. Kan därför inte ge annat än full pott i betyg.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Jag beställde en KitchenAid Artisan. Varan levererades snabbt men tyvärr var den defekt. Kontaktade kundtjänst och fick snabbt fraktsedel för att skicka på service.

  Fick tillbaka varan men då hade den blivit repad. Kontaktade då kundtjänst igen som hjälpte mig att byta ut maskinen mot en ny. Fick den nya maskinen idag och den är helt felfri och repfri. Jag är supernöjd med servicen och hjälpen.

  Jag kan rekommendera Tretti!
  6 mån sedan
 • Dålig
  Jag beställde en thermos som enligt uppgift på hemsidan kunde skickas omgående, men efter 2 veckor av utebliven leverans så ringde jag och efterlyste varan som jag betalt för och fick besked att den troligen var på väg.

  Efter ytterligare 2 veckor mailade jag och krävde pengarna tillbaka eller leverans av varan, och fick då besked att den var slut på lager men att den skulle levereras inom 2 veckor.

  Leveransen skedde totalt 5 veckor efter beställning.

  Den långa leveranstiden hade jag kunnat acceptera om jag fått information om vad som gällde vid beställningstillfället, alternativt i efterhand vid orderbekräftelsen, eller ÅTMINSTONE när jag ringde deras kundtjänst.

  Jag är missnöjd med sättet de hanterade min beställning på och kommer troligen inte att beställa från dem fler gånger.
  6 mån sedan
 • Usel
  usel hantering av min retur. 3 veckor sedan jag har inte fått mina pengar som dom lovade... har varit i kontakt med dom 7 gånger redan. dom lovar o fixa men inget händer. har bett om att prata med en chef men kundtjänst vägrar o koppla eller ge ut nummer till deras chef.
  2 år sedan ( Uppdaterat: 6 mån sedan )
 • Utmärkt
  Köpte en KCC-820 luftavfuktare efter att översvämningen tog musten ur min gamla. Tyst, effektiv och till rätt pris med bra leverans via lokala utlämningsstället
  6 mån sedan
 • Dålig
  Beställde en diskmaskin med installation (+2300kr) den 2:a september åt mina föräldrar då den gamla pajat. Var ju rätt viktigt att få den snabbt men som tur var hade tretti den i lager (enligt hemsidan). Tidigare leveranser har alltid kommit snabbt men nu 2 veckor senare, 16 september har vi fortfarande inte fått leverans.... De tog dryga veckan innan den ens blev skickad med status "beställd från leverantör". Ren lögn att den fanns på lager, den fanns på lager hos Bosch, en helt annan sak.

  Att vi inte fått nån förklaring till varför diskmaskinen står orörd på nån terminal i flera vardagar gör ju inte saken bättre heller!

  Nästa gång blir det inte tretti som får leverera vitvaror, oftast vill man ju ha varorna snabbt om tex kylskåpet har pajat och då duger det INTE med över 2 veckors leveranstid på varor som finns "i lager" som de kallar de.

  Skärpning tretti!
  6 mån sedan
 • Usel
  Kommer aldrig beställa något mer från Tretti.se.
  Allt fungerar och de är trevliga sålänge allt fungerar och varan är ok.

  MEN när något inträffar och om något mot förmodan skulle gå sönder blir det annan ton.
  I skrivande stund har jag väntat på att få en kyl reperarerad, varan är två månader gammal.

  Tydligen tycker Tretti.se att en barnfamilj som våran eller vilken annan familjekonstellation som helst ska klara sig utan kyl i 3 veckor... det är normalt enligt dem.

  Men tack för inget Tretti.se
  Sista gången jag beställde från er..
  6 mån sedan