Fri frakt på allt
Samma pris Lagershop&Internet
Order före kl.21 lev. imorgon

https://www.netonnet.se

Betalningsalternativ

Swish
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 21 år sedan
Detaljerad information NetOnNet har fått betyget (7.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Mycket bra
  Inga kontigheter. Handlar man här så vet man oftast vad man vill ha.
  10 tim sedan
 • Hej ers och tack för ditt omdöme!

  Det är precis så vi tycker det ska vara, inga konstigheter eller krångel! Kul att höra att du är nöjd med oss! Tack igen för dina fina ord om oss!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Perfect
  20 tim sedan
 • Hej Izachouri och tack för ditt omdöme!

  Det glädjer oss att höra att du tycker om oss! Tack för ditt fina omdöme!

  Mvh Filiph

 • Utmärkt
  Allt gick smidigt. Fick CPUn och operativsystemet efter två dagar.
  20 tim sedan
 • Hej ocktoboy! Tack för ditt omdöme!

  Så kul att höra att leveransen gick smidigt och snabbt! Hoppas du blir nöjd med din nya processor (och givetvis operativsystemet med)! Hör av dig om du har några funderingar eller frågor. Tack igen för ditt omdöme!

  Mvh Filiph

 • Utmärkt
  Jag har varit trogen kund hos NetOnNet i flera år och jag har varit nöjd med mina köp alla gånger. Även då vissa produkter inte har fungerat som de skall, eller inte motsvarat mina förväntningar, då har returerna alltid varit enkla, snabba och personalen är alltid hjälpsam.

  + Konkurrenskraftiga priser
  + Snabba leveranser
  + Enkla och smidiga returer
  + Hjälpsam och tillmötesgående kundtjänst

  Jag är en nöjd kund och kan rekommendera NetOnNet
  1 dag sedan
 • Hej _Rosen_! Tack för ditt omdöme!

  Så kul att höra att du är nöjd med oss, våra priser och våran service! Det glädjer att ha dig som trogen kund hos oss! Tack igen för ditt omdöme!

  Mvh Filiph

 • Utmärkt
  Inga problem med denna order, allt gick som det ska, har inget o klaga på
  2 dagar sedan
 • Hej jnsson_15, tack för ditt omdöme!

  Det var kul att höra att allt gick som planerat! Vi hoppas du är nöjd med ditt nya inköp och är det något problem är det bara att höra av sig så ska vi hjälpa dig så gott vi kan! Tack igen för ditt omdöme!

  Mvh Filiph

 • Acceptabel
  Bra priser, bra utbud men väldigt dålig kundservice. Levde inte upp till sitt ord om leverans tid på 3 - 4 arbetsdagar. När paketet inte kommit på 5 arbetsdagar kontaktade jag netonnet, efter mycket om och men fick som svar att jag skulle avvakta. Tycker det är väldigt dåligt att netonnet inte informerade mig om att paketet var försenat utan jag fick leta info själv. Jag köpte min komponent hos annan leverantör tillslut.

  Så har du inga problem att vänta 1-2 veckor på dina varor rekommendera jag netonnet starkt.
  5 dagar sedan
 • Hej Brownbear! Tack för ditt omdöme!

  Det var mycket tråkigt att din leverans har blivit försenad! Då det är Postnord som sköter leveransen är det inget som vi kan se i förväg om den blir försenad eller inte, tyvärr. Det skulle krävas enorma resurser om vi skulle följa upp varje spårningsnummer på samtliga utskick. Om man ser att något inte står rätt till och kontaktar oss hjälper vi er mer än gärna, men själva leveransen är det inte vi som gör, utan alltså Postnord. Normalt sett tar en leverans 3-4 dagar, sorterar posten fel så kan det dock dröja längre, och det är självklart beklagligt. Ledsen att din leverans inte kom i tid.

  Mvh Filiph

 • Usel
  Jag köpte Beats by Dr. Dre Solo2 till min sambo i slutet av juni. Efter att ha använt dem endast ett fåtal gånger gick fjärrkontrollen på kabeln sönder. Plasten på fjärrkontrollen hade smulats sönder (plasten var dålig).

  Jag åkte då till butiken i Burlöv. De försökte där att hitta en ny kabel till mig, dock utan resultat. Säljaren förklarade att de var tvugna att skicka in den till deras serviceavdelning och att de skulle skicka en ny kabel inom 2 veckor.

  Efter 2 veckor fick jag ett brev med Posten med information om att felet inte gick på garantin. Jag kunde få kabeln reparerad mot en kostnad på 450:- eller få den tillbakaskickad i beffintligt skick för 300:-.

  Gvietvis accepterade jag inte detta och kontaktade NetonNets kundtjänst och förklarade ärendet. Kundtjänstmedarbetaren förklarade att det inte var NetonNet utan ett annat företag som hade fattat beslutet. Han hänvisade mig därför direkt till dem. Jag förklade då för honom att jag inte var intresserad av att ta detta vidare med det andra företaget pga att jag köpt hörlurarna av NetonNet. Kundtjänstmedarbetaren lovade att själv ta detta med dem och återkomma till mig inom ett par dagar.

  Det har nu gått tre veckor och jag har inte fått någon återkoppling alls. Allt handlar om en kabel som har haft en dålig fjärrkontroll och hurdant ett stort företag som NetonNet inte är resonliga.
  5 dagar sedan
 • Hej Svanke! Tack för ditt omdöme!

  Det var mycket tråkigt att höra! Jag ber om ursäkt att du inte fått någon återkoppling än i ditt ärende! Vill du vara vänlig och skicka ett mail till mig, skriv ditt servicenummer och hänvisa till detta inlägget här på prisjakt och maila till socialmedia@netonnet.com så ska jag ta en titt på vad som händer och om vi kan hitta en lösning!

  Mvh Filiph

 • Ganska dålig
  Beställning Leverans
  Varan skickades till en butik istället av angivna leverans adressen och fungerades inte på grund av en dåligt paket.
 • Usel
  "Chatten är tyvärr stängd" står det mellan 9-18 dvs "Chatten finns inte"
  Bara en gång förra veckan lyckades jag nå chatten.
  Mejl: Inget svar efter 48h+ (fick bekräftelse)

  "Vi har många som kontaktar oss och vi försöker svara alla så snabbt vi kan." Vad är det för dåligt ursäkt? 48h+ timmar är inte ok. Inte ens 24+h är ok tycker jag. Ni har väl inte flera dagars telefonkö? Varför tycker ni det är ok mer flera dagars mejlsvar och obefintlig chat?

  Jag vet inte varför jag tänkte så bra om NoN innan. Jag har väl egentligen inte haft så mycket att göra med deras okontaktbara kundtjänst förrän nu. Det blir nog inte fler köp hos dem.
  8 dagar sedan ( Uppdaterat: 6 dagar sedan )
 • Hej pezertio, tack för ditt omdöme!

  Chatten kommer inte att synas på hemsidan om det är så att den är överbelastad. Alltså, om det är många som kontaktar oss döljs rutan tills dess att kön är mindre. Eftersom vi har många som kontaktar oss blir det fler ärenden att hantera. Detta gör att svarstiden kan ändras på grund av att kön blir längre, alla mail besvaras i den ordning de är inkomna och vi besvarar allt så snabbt vi kan. Som sagt, eftersom vi får in fler ärenden blir kön längre och det kan då vara så att man tyvärr får vänta något längre på svar. Vi gör vad vi kan för att återkomma till alla som kontaktar oss så snabbt som möjligt, men på grund av ovanstående anledning kan svarstiden variera och vi ber om ursäkt för detta!

  Mvh Filiph

 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Eftersom jag fick problem med moderkortet jag köpt så blir det inte så hög poäng. Det är ju inte NetOnNets fel att kortet är trasigt men trots det lovade de att byta ut det direkt.
 • Usel
  Den här recensionen är inte en recension av produkten helt och hållet då denna var DOA/defekt. Så har inte fått något intryck av en fungerande produkt. Denna recension handlar mer om vad som händer om något går fel vid ett köp hos netonnet.

  1. Du lovas 3 dagars ledtid.
  2. Du får vid nästa kontakt med kundservice att det är fel, räkna med 7 dagar.
  3. Nästa gång är det 1-2 veckor.
  4. Så ändras det till upp till 6-7 veckor.
  5. Kontaktar kundombudsman får reda på att det inte går att lösa på något sätt.
  6. Vid samtliga tillfällen ges felinformation både kring hantering och ledtider.
  7. Netonnet häver hellre köpet än att försöka hitta en smidig lösning.
  8. Får information att köpet är hävt och att jag ej skall betala ev faktura från resursbank.
  9. Kontaktar resursbank, får manuellt häva krediten som skapades vid köpet då ej görs via netonnet.

  Allt som allt var vi utan tv i 2 vevkor pga netonnets dåliga hantering och felinformation från deras kundservice.

  Vi köpte istället en Samsung tv från el-giganten.

  Detta har gjort att jag från att vara en stark förespråkare för netonnet, nu varnar folk att handla hos netonnet.

  Sista gången jag tänker besöka netonnet men tänkte jag lämnar detta omdöme som en varning för hur ett ärende hanteras om något inte är 100%.
  6 dagar sedan
 • Hej Marcus Gk, Tack för ditt omdöme!

  Det var tråkigt att höra att du har fått olika besked. Vi har normalt sett en hanteringstid på service upp till 3 veckor. Dock vid DOA räcker det med att felet konstateras och det brukar alltså gå betydligt snabbare än så. Verkstaden behöver alltså bara verifiera att felet finns innan vi kan lösa med en ny produkt eller att häva köpet. Vilket av dessa alternativen ska du få välja när undersökningen är klar. 6-7 veckor är ingen information som vi ska ha gett då det är en oacceptabelt lång hanteringstid. Ber om ursäkt för att det varit otydliga besked från kundtjänst! Jag tar detta vidare till dem för att belysa problematiken så att vi kan förbättra vårt arbetssätt! Tack för din feedback och omdöme!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  perfekt
 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Väldigt svårt att få till nån leveransdag ,, men om ni inte får det så får ju inte kunden det heller ,, givetvis förstås,,,,,
 • Bra
  Jag har ett kluvet, men i huvudsak positivt intryck av NetOnNet. Genom åren har jag handlat mycket där, jag har alltid vetat exakt vad jag vill ha, för det mesta handlat i butik och blivit vänligt bemött. En produkt med 2-års garanti som min 7-åring använt gick sönder efter 1.5 år, jag hade ingen aning hur (dvs om det borde ha omfattats av garantin eller om mitt barn använt det på fel sätt), men jag fick en ny produkt utan ifrågasättande.

  En gång handlade jag på NetOnNet-kortet, vilket jag ångrar. Jag fick en räkning som skulle betalas den 31:a, jag betalade den 29:e. Månaden efter fick jag ett kravbrev på 224:- bestående av Uppläggningsavgift på 195 :- och Administrationsavgift på 29:-. Trots att det syntes i deras underlag att inbetalningen gjorts i tid och att skulden den 31:a var 0:-. Bankfodringar måste man ju ta på allvar, men det tog en massa tid och energi att bli av med denna felaktiga skuld. Förklaringen jag fick var att "deras (Resurs Bank) system hade hunnit skriva ut fakturan innan kreditnotan hade kommit och då hade deras system inte hunnit notera detta". Jag kan inte tänka mig att en seriös bank agerar på det sättet, inte ens av misstag. Vore jag NetOnNet skulle jag inte samarbeta med en så oseriös aktör.

  Så min erfarenhet är att handla gärna på NetOnNet, men undvik NetOnNet-kortet. Utan incidenten ovan hade NetOnNet fått en 10:a, men nu får det bli en 7:a, jag har trots allt fortsatt handla där, men utan kortet.
  7 dagar sedan
 • Hej mtsj och tack för ditt omdöme!

  Ber om ursäkt för att du fått en faktura efter att du betalt. Normalt så skickas, precis som du säger, fakturan strax innan förfallodatum då det tar en stund för brevet att komma fram, självklart gäller inte den fakturan om det är så att fakturan är betald och den ska makuleras så fort pengarna är inkomna. Om du vill säkerställa detta rekommenderar jag att bara slå oss en signal eller skicka ett mail, alternativt höra av sig direkt till ResursBank. Det går självklart bra att handla utan NetOnNet-kortet med om du önskar det! Tack igen för ditt omdöme!

  Mvh Filiph

 • Acceptabel
  Beställning
  Fick lov att använda ett betalningssätt som jag helst hade undvikit
 • Perfekt
  Beställning
  det fungerar alltid bra med Netonnet
 • Perfekt
  Beställde ett par hörlurar för ett riktigt bra pris, ca 30% billigare än i andra affärer. Valde expressfrakten för 49kr och de skickades samma dag som jag beställde. Dagen efter hade jag höglurarna i min hand. Mycket nöjd!
  10 dagar sedan
 • Hej jaysun! Stort tack för ditt omdöme!

  Det var roligt att läsa att du är nöjd med leveranstiden och priset! Vi hoppas självklar att du blir nöjd med de nya lurarna med! Tack igen för ditt omdöme!

  Mvh Filiph

 • Bra
  Beställning
  En sjua, höjs om jag får produkten inom de utlovade dagarna :)
 • Knappt godkänd
  Beställde ett gäng datorkomponenter förra månaden. Priset var bra och leveransen var relativt snabb. So far so good.

  Tråkigt nog var paketet upprivet från topp till botten i ett av hörnen när jag fick det. Ett hål av storleken att man lätt får in handen i paketet och jag har svårt att tänka mig hur ett sådant hål skulle kunnat uppstå på naturlig väg eller hur man inte kan ha bytt kartong isåfall.

  Jag kollade sen igenom paketet och upptäckte bland annat att hårddisken som jag beställt låg i en öppnad påse och endast den antistatiska påsen var obruten. Kort sagt så fick jag helt enkelt känslan av att någon på vägen hade varit inne i paketet och det tycker jag inte riktigt är acceptabelt.

  Hörde av mig på mail men som andra skrivit här så tar ungefär en evighet att få svar, vilket jag inte heller tycker är ett speciellt bra bemötande, så jag har inte hört vad NetOnNet har att säga om detta.
  13 dagar sedan
 • Hej Kristall och tack för ditt omdöme!

  Det var roligt att höra att du är nöjd med pris och leveranstiden men inte alls kul med skadan! Vid sådana här fall rekommenderar vi att du tar direkt-kontakt med oss gällande skadade försändelser så att vi kan ta action mot posten direkt och reklamera försändelsen! Mailhanteringen ligger tyvärr i dagsläget lite efter på grund av en extremt hög belastning via mail, vi jobbar så snabbt vi kan att besvara alla i turordning.
  Vill du vara vänlig och maila mig på filiph@netonnet.com med hänvisning till kristall på prisjakt. Bifoga ditt ordernummer samt så många bilder på skadan du har så ska jag ta en titt på detta!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Köpt en Asus laptop. Mycket nöjd från butiken, både pris- och leveransmässigt!
  13 dagar sedan
 • Hej Apo_geo och tack för ditt omdöme!

  Så roligt att höra att du är nöjd med din nya Asus, leveranser och priser! Det värmer att få höra! Tack igen för ditt omdöme!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning
  Mobilen är en perfekt investering som jag andvänder som privattelefon!!😊👍👍
 • Ganska bra
  Beställning Leverans
  jag har betalat varan kontant och väntar nu bara på att få hem den.
 • Acceptabel
  Bra priser och utbud men tar jättelång tid att få svar på mail
  1 år sedan ( Uppdaterat: 14 dagar sedan )
 • Hej ekyelol oh tack för ditt omdöme!

  Ber om ursäkt att det tagit lång tid att få svar via mail! Vi har många som kontaktar oss och vi försöker svara alla så snabbt vi kan. Kul att höra att du uppskattar vår prissättning! Tack igen för ditt omdöme!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  fint och lätt
 • Ganska bra
  Beställning
  Svårt att komma i kontakt med NetOnNet.
  Betalningssätt OK men onödigt kr
  krångligt med Konto OD.
 • Usel
  Beställning Leverans
  Värdelöst och dessutom måste jag som hjärtsjuk pensionär gå en längre sträcka till affären för att hämta mitt bläck från er. Jag skriver på en bok och var i ett akut behov av bläck. Jag trodde att min enfald att ni skulle vara snabbare än en vecka-. Hade jag inte inte väntat kvar i 15 min i telefon idag så hade jag inte fått veta att min försändelse hade kommit. Är det en affärsidé att inte meddela mottagaren och därefter ta betalt för att varan senare återsänds???
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabbt, billigt och smidigt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket nöjd!
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkelt och smidigt hittills, första gången för mig. ;)
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  100%-ig service vad det gäller sökning av aktuell vara - beställning - ordererkännande - leverans samt dessutom information att varan levererats 3 dagar senare.
 • Usel
  Jag har handlat en del teknikprylar på Netonnet men mitt senaste och sista köp var en mobiltelefon (samsung galaxy s6 edge) och ett Samsung original skydd.
  Efter jag använt mobilen 22 dagar såg jag en mycket tunn spricka i glaset och jag vet att mobilen inte utsatts för skada så jag gick tillbaka till Netonnet för att reklamera den och personalen trodde det skulle gå för det fanns inga skador på mobilen eller skyddet.
  Resultatet blev att Netonnet inte tog ansvar för detta och ej heller skrev en rimlig orsak till skadan...
  Jag fick tre val, antingen lösa ut den nästan nya telefonen för 500kr eller laga den för 3200kr eller skrotas den. Jag kollade vad det kostar att laga den i en annan affär och priset var då 2800kr...
  Jag har nu en telefon med spricka i glaset och en erfarenhet rikare som gör att jag beställt en iphone 7 naturligtvis i en annan butik.
  Så mitt råd välj en annan butik och hoppas att dom tar större ansvar för vad dom säljer.
  21 dagar sedan ( Uppdaterat: 19 dagar sedan )
 • Hej Stollen68 och tack för ditt omdöme!

  Vi har tyvärr inga auktoriserade tekniker i våra lagershoppar och kan därmed inte avgöra vad Samsung ska godkänna på garanti och inte. Vi behöver därför skicka reklamationsärenden till en verkstad som Samsung auktoriserat för reparationer. I detta fallet har verkstaden gjort bedömningen att den inte tillverkats på felaktigt vis och felet anses därmed inte gå på garantin vad jag förstår. Om du vill får du gärna maila mig med ditt servicenummer och hänvisning till detta inlägg till filiph@netonnet.com så kan jag titta närmare på ärendet och se vad verkstaden har för bevis för att neka garantin. Det är alltså inte vi, NetOnNet, som kan avgöra garanti eller inte utan det görs av en av Samsungs verkstäder. Återkom gärna så tar jag en närmre titt!

  Mvh Filiph

 • Mycket bra
  Beställning Leverans
  Det är bara irritationen i kassan att det inte gick att byta till en företagsadress som drar ner helhetsbetyget en del.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  NetOnNet, fantastiska som vanligt.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkelt att använda webbplatsen, perfekt med fri frakt..
 • Bra
  Beställning Leverans
  Hade också beställt Iphone skal ( plånbok) som inte levererades och inget meddelande skickades om det.
  Slut på lagret visade det sig efter 25 min i telefonkö, kommer dock nästa vecka.
  BÖR SKICKA MED ETT MEDDELANDE OM LEVERANSER INTE ÄR FULL EFTER VAD MAN BESTÄLLT
 • Knappt godkänd
  Uppdatering:
  Filiph från NoN tog kontakt med mig, efter de läste omdömet på Prisjakt. De tittar i ärendet. Vad hände med deras mobil är inte den vanligaste, samtidigt skillnaden mellan en en riktigt bra e-handlare och urusel e-handlare är att man tar särskilt hand om ALL fall, inte bara om textbok problem.
  Jag väntar på ett svar och uppdaterar. Det finne en hopp i alla fall.

  Orginal posting:
  Jag brukade handla ofta hos NetOnNet, men inte längre! Köpte en dyrt Samsung mobil som blev Dead On Arrival, DOA, död, stängde efter bara ett par veckor. Jag tappade inte mobilen, ingen vatten, mobilen har inte ens en rep. Helt nytt, De tänker INTE ersätta den utan så skriver de, utan förklaring, VARFÖR:

  "det ej är ett garantiärende.

  Apparaten återfås reparerad. Totalpris: 2400:- inkl. fraktkostnad

  Retur av produkten i befintligt skick. Totalpris: 488:- inkl. fraktkostnad

  Verkstaden kasserar apparaten på plats. Inga tillbehör återfås. 0:-"

  Nu våger NON kräva 488 kr för att skicka samma mobil som kostade mig 109 kr för att skicka tillbaka som registrerad paket till dem på undersökning. Otroligt.

  Jag kommer ALDRIG handlar hos NON längre, jag tar ärendet till ARN, och berättar för alla att kunderna ska veta vilken oprofessionellt bemötande får kunderna hos NON.
  Otroligt.
  En stjärna är fortfarande för högre betyg för NON
  22 dagar sedan
 • Acceptabel
  Jag hade gett 10 stjärnor om jag inte hade behövt använda ångerrätt och skicka tillbaka en vara. Det absolut urusla med NetOnNets sätt att hantera returer är att du själv står för frakten som måste vara i form av företagspaket = svindyrt.

  Själv betalade jag nu 215kr för att skicka tillbaka en vara värd 500kr.

  I övrigt måste jag säga att leveransen till mig fungerade förbluffande bra. Jag beställde kl 20:30 på en torsdag och hämtade ut grejerna vid mitt ombud på fredag dagen efter.

  Men netOnNet, gör något åt er returhantering för bövelen!
  22 dagar sedan
 • Hej Antis och tack för ditt omdöme!

  Tråkigt att höra att det blev en kostsam retur! Priserna är efter Postnords tabell och vi kan dessvärre inte påverka denna. Jag tar dock din feedback vidare! Tack igen för ditt omdöme och roligt att höra att du är nöjd med leveransen!

  Mvh Filiph

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket nöjd.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Alltid bra att handla på Netonnet
  Nöjd som alltid annars
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Perfekt
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  NetOnNet är helt klart bäst!
 • Perfekt
  Beställning
  Hela Net on Nets kundservice vad efterköp, reklamationer eller dylikt är den bästa i branchen. Har haft några måndagsexemplar av vissa produkter eller helt enkelt inte har varit nöjd med produkter och hur dem har presterat utifrån vad jag har förväntat mig och det har aldrig varit några problem med att lämna tillbaka varorna trots att dem ibland redan har varit använda. Ett föredöme till butik och kundservice. I själva lagershopen får man klara sig bäst själv genom att läsa på via internet innan man besöker butiken.
 • Perfekt
  Beställning
  Hela Net on Nets kundservice vad efterköp, reklamationer eller dylikt är den bästa i branchen. Har haft några måndagsexemplar av vissa produkter eller helt enkelt inte har varit nöjd med produkter och hur dem har presterat utifrån vad jag har förväntat mig och det har aldrig varit några problem med att lämna tillbaka varorna trots att dem ibland redan har varit använda. Ett föredöme till butik och kundservice. I själva lagershopen får man klara sig bäst själv genom att läsa på via internet innan man besöker butiken.
 • Mycket bra
  Beställde en hårddisk och fick den efter två dagar. snabb leverans och inga konstigheter med den beställningen,

  Beställde dock något annat som skickades via Brev (A-brev) som tog 10 arbetsdagar att komma fram, trots att det skickades från deras lager efter 2 arbetsdagar. Ingen aning vart brevet har varit på vift någonstans, men det var illa tilltygad. Produkten höll på att ramla ut ur det vadderade kuvertet. Ansvaret ligger nog mer hos posten än Netonnet, så inget avdrag av omdömet.
  25 dagar sedan
 • Hej Scriabin!

  Tack för ditt omdöme.
  Det är roligt att höra att leveransen av din hårddisk gick så snabbt, men desto tråkigare att höra om den långa brevleveransen. Kontakta gärna oss inför din nästa beställning så bjuder vi på expressfrakten för att kompensera dig för att detta tog så lång tid. Hänvisa till inlägget här så vet vi vad det handlar om. Du ska självklart aldrig behöva vänta i 10 dagar på en leverans. I det fall något liknande sker rekommenderar vi dig att kontakta vår kundservice så att vi kan se över leveransen och påskynda det så mycket som möjligt.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Perfekt
  Beställning
  Snabba leveranser, kompetent, trevlig och tillmötesgående support, ibland väl långa väntetider i telefonkö om man har frågor eller i mitt fal beställer fel. men om man inte är ett klantarsle som jag slipper man ju sånt.
 • Utmärkt
  Beställning
  Väldigt positivt
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  toppen
 • Usel
  Om det finns med samma pris hos annan handlare är det bättre att beställa där eftersom de fördröjer leveransen ett par dagar för att få deras dyrare fraktalternativ att framstå mer attraktiva.
  28 dagar sedan
 • Hej jonas_ohrn! Tack för ditt omdöme!

  Vi försöker alltid att skicka samtliga ordrar så snabbt som möjligt, men eftersom vi erbjuder en kortare leveranstid för de som beställer med express måste vi säkerställa att de går ut i första hand. Vi fördröjer givetvis inte några ordrar med vilje med andra ord.

  Mvh Filiph

 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  jag vet inte jag har inte fått varorna än men jag har hört att de ska var bra
 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  Vet inte ännu