Tack för din röst!

Rösta på NetOnNet i kategorin Datorer och Mobilt

På Prisjakt värderar vi våra medlemmars åsikter om produkter och butiker högt. Nu ska vi tillsammans utse "Årets nätbutik 2015".

  Se alla kategorier och butiker

Läs mer om Årets Nätbutik

Fri frakt på allt
Samma pris Lagershop&Internet
Order före kl.21 lev. imorgon

http://www.netonnet.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 20 år sedan
(data från 2015-11-30)
Detaljerad information NetOnNet har fått betyget (7.71)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Ganska dålig
  När jag handlade av NetonNet så ringde jag och försökte avboka min leverans men då hade den kommit så långt i flödet så att den var redan plockad enligt supportmedarbetaren , tänkte att jag fick ge varan ett försök men var ändå missnöjd med varan och vill returnera den. Får tydligen stå för frakten tillbaka som tvungen skall vara företagspaket även om postombudet inte rekommenderade mig att göra det för 215 svenska riksdaler. Sura pengar såhär vid juletider. Enda anledningen till 3 stjärnor är för deras utökade öppetköp. Höjer ett varningens finger för er kunder som inte är tvärsäkra på ert köp så bör ni överväga en smidigare butik. Sista gången jag handlar i denna onlinebutik och deras lagershoppar.
  8 tim sedan
 • Mycket bra
  VÄldigt enkel betalningsprocess. enkelt att gå tillbaka och ändra saker.
  2 dagar sedan
 • Usel
  Beställde en produkt nu på Black Friday rean. Så snart jag insåg att det blivit fel så försökte jag kontakta dom via chatten då jag inte hade tillgång till telefon (men sidan var otroligt seg så det gick inte). Så då mailade jag istället och bad dom annullera ordern. Efter några timmar får jag svar att det går minsann inte för den är redan packad. Lyckas då iaf komma i kontakt med dom via chatten och jag försöker lösa problemet där. Men det är som att slå huvudet i väggen. Dom kan inte stoppa utskicket. Om jag inte hämtar ut paketet så kommer dom att debitera mig med nästan 400 kr. Ska jag skicka tillbaka paketet så måste det vara som företagspaket. Dvs ca 150 kr i fraktkostnad. Och sen hoppas dom att dom ska bli Årets Nätbutik 2015 :D Kunde jag ge er -10 poäng så skulle jag göra det. Jag har aldrig varit med om ett företag som är så motarbetande och nästan hånfullt i sina kommentarer mot sina kunder. Nej fy fan. Här kommer jag ALDRIG att handla igen. Rekommenderar ingen annan att göra det heller för den delen...
  3 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det stämmer att det tillkommer en kostnad på 395 kr i de fall du inte hämtar ut ditt paket, utan låter det gå i retur till oss outlöst. I ert fall så har du försökt avboka det i tid, men den hade då hunnit skickas. Maila mig ditt ordernummer och vad ärendet avser till zandra.ohlsson@netonnet.com så ser jag till att vi inte debiterar dig denna avgift för att låta godset gå i retur.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Usel
  Beställning Leverans
  Det spelar ingen roll vad man har för priser och sortiment om man inte håller vad man lovar. Ha INTE bråttom när ni handlar här!
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det låter som om något inte blivit riktigt rätt i samband med ert köp. Vi önskar att alla kunder är nöjda med de köp de gör hos oss. Maila mig gärna på zandra.ohlsson@netonnet.com så ser jag över ditt ärende.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Acceptabel
  Beställning Leverans
  Det var postnord som inte kunde läsa rätt adress, försändelsen skulle till Örbyhys men hamnade i Alunda p.g.a. felsorterering så jag fick ringa till Alunda och tala om missödet
  och de lovade att skicka packetet till baka till postnord vilket att betydde att mitt packet kom till Örbyhus dagen efter.
 • Perfekt
  inga problem med något när jag beställde. köpte en skärm som jag sedan ångrade och jag gick tillbaka med den och det var inga problem alls med att lämna tillbaka skärmen. extremt bra kundservice!
  6 dagar sedan
 • Usel
  Fick vänta upp mot 5 dagar på produkten. När jag inte var nöjd med hur den fungerade ville jag göra en retur, det var då det blev krångligare. Vanliga (bra) leverantörer ser till att skicka med retursedlar, information samt står för returkostnaden. Det gör inte NetOnNet.

  Först måste man gräva runt på sidan för att hitta en retursedel. Sedan måste man äga en skrivare för att kunna skriva ut lappen. Sedan ska lappen fyllas i med artikelnummer, ordernummer mm, mm. Hela processen är oerhört krånglig. Därefter står det lite diffust på NetOnNets hemsida att paketet MÅSTE skickas som företagspaket, annars kommer det tillbaka till dig själv. Givetvis blir det också MYCKET dyrare att skicka tillbaka varan.

  Kontentan är att NetOnNet gör ALLT för att du inte ska orka skicka tillbaka varan!

  USELT av ett sådant stort företag!
  6 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Returblanketten ska finnas bifogad med ditt leveransbesked för att den ska finnas tillgänglig för dig. I de fall du inte har en skrivare går det bra att ange på ett papper vilket ordernummer det avser samt anledning till retur. Det stämmer att du som kund står för returfrakten i dagsläget. Vi rekommenderar dig att skicka paketet som ett företagspaket för att det inte ska komma till ett ombud. Vi har tyvärr ingen möjlighet att hämta ut paketen, utan behöver få dem levererade till vår företagsadress. Jag beklagar de problem detta orsakar och kommer att ta det vidare internt.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Usel
  Beställning Leverans
  Det kommer ju aldrig nåt paket eller besked om leverans
 • Ganska bra
  Får bra och snabba svar från kundtjänst, bra hjälp när man har problem, men själva servicen fungerade sämre, köpte en mobil (fyndvara) som ska vara funktionstestad, kunde inte hitta simkort och saknade ljud vid samtal, efter en service fungerar simkort, men efter andra service där dom inte hittade något fel har jag fortfarande inget ljud när jag ringer eller svarar.
  Har inte behövt lägga ut för någon frakt, men efter 2 månader har jag fortfarande inte en fungerande telefon.
  11 dagar sedan
 • Bra
  Bra butik med bra priser. När jag handlat har det funkat med normal leveranstid.
  11 dagar sedan
 • Bra
  Snabb leverans och hyggliga priser...
  11 dagar sedan
 • Ganska dålig
  Beställning
  Leveransen var alldeles för lång.
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det är tråkigt att höra att det var lång leveranstid på din beställning. Vid expressfrakt ska du ha produkten inom 1-2 vardagar och vid fri frakt ska det ta 2-4 vardagar. Om leveransen dröjt längre än så så rekommenderar jag dig att kontakta kundservice så att de kan se över ditt ärende. Du når dem på telefon 033-488488, eller via mail på kundservice@netonnet.se. Det går även bra att chatta in via vår hemsida.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Mycket bra
  Besöker butiken i Linkeboda då och då då den ligger på hemvägen, oftast trevlig personal som hejjar och frågar om man behöver hjälp med något.

  De gånger lagershoppen inte haft prylen hemma, har den kommit dagen efter (eller morgondagen efter då man gjort en morgonpigg beställning).

  Enda negativa är att det inte finns så många prylar att pilla på (som t.ex. MM har). Men det är ju lite deras koncept.
  13 dagar sedan
 • Utmärkt
  Funkade klockrent med beställning och betalning.
  14 dagar sedan
 • Utmärkt
  Bra med deras lagershoppar!
  14 dagar sedan
 • Mycket bra
  Många val för frakt och betalning.
  Webdesignen är slank och vacker, sidorna är lättnavigerade och responsiva.
  Deras lagershoppar är ok som varuhus, lite annorlunda med labyrintkonceptet som i och för sig inte är något nytt eller ovanligt, men netonnet tar det till nya höjder.
  Mycket grejer!
  15 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Enkelt att beställa och välja betalsätt. Snabb leverans samt att företaget känns seriöst och värnar om kunden. Har beställt många gånger och aldrig blivit besviken, inte ens när jag har fått vända mig till reklamationsavdelningen. Kort och gott: Bra och stabilt företag, mycket bra service vid problem, snabb leverans, samt att företaget inger förtroende.
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Enkelt att beställa och hitta rätt vara. Snabb leverans.
 • Usel
  Tänkte köpa mig en AppleTV 4 och såg att Netonnet promotade den på sin sajt med ord i stil med ”garanterar att du får den på release-dagen”. Dom skrev också att dom skulle skicka ut den dagen innan med Postnord så att man verkligen skulle ha den i sin hand på release-dagen. Bra, då slipper jag få (kanske få) leverans med UPS genom Apple Store tänkte jag. Ingen annan e-handlare skrev att dom kunde garantera leverans på release-dagen, så jag slog till. Men som jag misstänkte kom ingen leverans. Först i mitten av veckan efter kom leverans, flera dagar efter den omtalade ”release-dagen”. I kontakt med Netonnet säger dom gång på gång att dom inte har gjort något fel, för det står i deras villkor gömt någonstans att dom inte kan göra fel, oavsett vad dom kommunicerar i stora feta rubriker på sin sajt. Att använda ord som "garantera" och sen inte ha torrt på fötterna är inte bra. Det är att lura till sig kunder som ville ha varan på release-dagen. Dessutom slutar dom att svara på mail när det inte längre passar dom. Samma sak på chatten. Detta har jag varit med om flera gånger senaste halvåret. Som ni kan läsa här bland kommentarerna verkar Netonnets kundtjänst och kundbemötande helt ha spårat ur. Är en trogen kunde sen flera år, både via e-handel och i butik. Men nu är det slut med det efter några incidenter. Tar min business till andra som tycker det är viktigt med en bra kundrelation istället. Allt jag ville ha var en liten kompensation som tecken på god vilja, t.ex att Netonnet skulle bjuda på frakten eller fakturaavgiften. Jag rekommenderar ingen att handla hos Netonnet.
  20 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Jag ber om ursäkt för att vi inte lyckats leverera den till dig imon utsatt tid. Jag har full förståelse för att du ville ha den direkt, speciellt när det blivit utlovat. Jag kommer därför att ta detta vidare internt. Maila mig gärna ditt ordernummer samt hänvisa till ditt inlägg här så kommer jag att skicka ett presentkort till dig. Min mailadress är zandra.ohlsson@netonnet.com .

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Usel
  Akta er för dessa. Jag gjorde en reklamation på produkt som inte fungerar, jag krävde pengar tillbaka eller en fungerande vara och det var tvärstopp. Net on net vill ge mig en "presentkort" istället, fast det inte finns något på deras hemsida som jag vill ha istället. Jag ville handla likadan vara på ett annat ställe. Nu kommer jag att kontakt konsumentverket. Det där med konsumenverket, är ingenting de bryr sig om

  Kolla chattloggen:

  Jonathan: Hej! Du pratar med Jonathan. Hur kan jag hjälpa dig?

  Du: hej angående RMA 2151475, vad händer nu, ni har inte det jag vill ha i utbyte

  Jonathan: Då blir det isåfall ett presentkort på det beloppet

  Du: presentkort ? jag vill inte handla hos er, vad ska jag med presentkort då ? Jag får ingenting i present av er, jag har betalat för en vara som är trasig, så antigen pengar tillbaka eller en fungerande vara

  Jonathan: Tyvärr kan vi inte erbjuda dig något annat, allt detta står i köpvilkoren som du accepterar när du handlar hos oss

  Du: aha, synda att jag missade dåliga omdömen innan jag handla, då kontaktar jag nån på konsumentverket

  Jonathan: Absolut, ha en fin dag

  P.S. INGENSTANS I DERAS VILLKOR KAN MAN LÄSA ATT MAN ÄR TVUNGEN ATT TA PRESENTKORT.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 21 dagar sedan )
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Jag beklagar att du fått fel information i samband med att du chattade in med vår kundservice. Jag ser att du haft kontakt med kundservice efter det som gett dig korrekt information. Om en produkt lämnas in för ett garantifel, eller en reklamation sker i vissa fall en reparation. Om det inte är möjligt kan vi i vissa fall komma att byta ut produkten till en likadan. I ert fall finns inte längre denna produkten i lager och det är då ett återköp som är aktuellt. Jag ser att du ska komma in till lagershopen för att få hjälp med detta. Jag ber återigen om ursäkt och kommer att ta detta vidare internt.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Usel
  Beställning
  A second hand iron was sent to my address. The seal was broken or replaced by another one and the iron had water inside when I received it.
 • Dålig
  Väldigt missledande hemsida. Tänkte att jag skulle köpa den nya Nexus 5x. Enligt deras hemsida så fanns den i lager både på hemsidan och i deras lagershop. Så glad i hågen tar jag mig till netonnet i Västerås.
  Men till min besvikelse så upptäcker jag att telefonen inte är till försäljning fören 9/11! Varför skriver man då att produkten finns i lager när man ändå inte har börjat sälja den?
  Enda kommentaren jag fick från en butter kille i info disken var: -hemsidan är lite missledande.
  Nu när jag kommer hem så har dom uppdaterat infon på hemsidan. "OBS! Vi har nu lager på Nexus 5X. Säljstart är den 9:e November och först då kommer du kunna köpa den i våra lagershopar samt få leverans om du lagt en beställning via internet".

  Betyget höjs från en till två stjärnor tack vara den trevliga killen i kassan.
  Tyvärr så tar jag mina 4890 kronor och köper mobilen i annan butik.
  23 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Jag ber om ursäkt för att informationen uppfattas som otydlig. All information på vår hemsida ska vara så tydlig som möjligt och jag kommer därför att ta detta vidare internt så att inget liknande sker igen.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Ganska dålig
  Onsdagen 5/11 kl 16.55 gör jag en beställning på datorprylar som jag ville ha till helgen och väljer därför expressfrakt för 99 kr, för att vara på den säkra sidan. Jag valde att betala med faktura.

  Torsdag 6/11 kl 10.52 får jag ett SMS från Resurs Bank som "av säkerhetsskäl" vill ha en bekräftelse av mig. 11.11 ringer jag tillbaka och får det förklarat för mig att jag är slumpmässigt utvald för en kontroll. Ordern är spärrad tills de fått min identitet bekräftad. En stund efter samtalet får jag ett SMS som jag svarar på och bifogar ett foto på mitt leg. Allt är frid och fröjd, trodde jag.

  Samma eftermiddag, kl 13.28 ringer jag till Netonnet för att höra när de tänkt skicka min order. Men spärren är kvar och jag blir kopplad vidare till Resurs Bank. Man undersöker och frågar om när jag skickade bilden på mitt leg, och så vidare. Till slut säger man att ärendet är hittat och att spärren ska tas bort.

  Eftersom jag verkligen ville ha grejerna till helgen ringde jag än en gång till Netonnet en timme senare för att höra om de tänkt skicka min order under torsdagen. Spärren var dock fortfarande kvar. Då trillade polletten ner hos mig. De vill ju inte ha mig som kund helt enkelt. Att jag inte fattat det tidigare. Så jag bad dem att ta bort ordern helt enkelt. Och kors i taket, det kunde de göra direkt.

  - Varför fick jag inte meddelande om säkerhetskontrollen direkt när jag la ordern? Tog 18 timmar innan någon hörde av sig. Och då i form av ett SMS där det stod att JAG skulle höra av mig.

  - Varför var spärren kvar tre timmar efter att de fått en kopia på mitt leg?

  - Varför sa ingen att de kunde plocka bort expressfrakten eftersom jag ändå inte skulle få ordern inom den tid som man lovat?

  (Tyvärr var Webhallen dyrare så jag fick ta mig till Netonnets lagershop på fredagen, även om jag visste att man egentligen inte ville ha mig där.)
  23 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  För att göra det så tryggt som möjligt att handla hos oss görs det ibland slumpmässiga kontroller av Resurs Bank. Detta är inget som NetOnNet kan påverka, men det ska självklart utföras så snabbt som möjligt. Det är därför tråkigt att höra att det tagit såpass lång tid i ert fall. NetOnNet har tyvärr ingen möjlighet att kringgå denna kontroll, utan så länge det är en aktiv order måste vi invänta bankens hantering. Jag kommer att ta detta vidare internt då det självklart inte ska orsaka dröjsmål på er order. Jag beklagar de problem detta orsakat.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Acceptabel
  Beställning
  Kaffebryggaren låter väldigt högt medans den brygger och beskrivningen var dålig.
 • Usel
  OBS! Ej prisgaranti!
  Rekommendera inte.
  24 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det stämmer att vi inte har någon prisgaranti, men vi försöker trots det att hålla våra priser så låga som möjligt. Om du ser att priset är lägre någon annanstans är vi tacksamma om du kontaktar oss rörande det så att vi kan se över vår prissättning.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket snabb leverans. Beställde tisdag kväll, kunde hämta på torsdag. Lätt att följa leveransen med kolliid.
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Allt är bra på NetOnNet. Inte minst när man får problem. Personalen ställer upp till hundra procent och löser alltid problemen. Jag är supernöjd.
 • Perfekt
  Smidigt och snabbt köp
  27 dagar sedan
 • Dålig
  Beställde en dator onsdagen den 28/10

  Fick ingen bekräftelse en vecka senare. Fick själv höra av mig och fråga vad som händer.

  Fick till svar om saldofel. Kul.

  Inkommande 11/5 sen skickas.

  Tre veckor kommer leveransen MINST att ta. Extremt oacceptabelt 2015. Återkommer med uppdatering.

  Uppdatering: Nu var det tydligen saldofel på i5an. Ungefär Inkommande den 5/11. Ungefär fick jag som svar, återkommer.
  27 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Jag ber om ursäkt för att det var ett saldofel på er beställning. Vi beställning hos oss ska du alltid få en orderbekräftelse. Om något oförutsett inträffar så ska vi alltid kontakta dig så snart det uppdagas. Det är därför tråkigt att höra att du själv behövt kontakta oss rörande detta. Jag kommer att ta det vidare internt för att förhindra att detta sker igen.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Usel
  Beställt express leverans men nu efter 5 dagar inte fått försändelsen. Ringer till netonnet kundservice men de är inte ett dugg hjälpsamma, uselt. Ringer sedan posten som säger att det är skickat som vanligt hempaket. Varning netonnet express hempaket finns ingen sådan tjänst bara netonnet som ska få extra betalt.
  27 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Jag ber om ursäkt för den långa leveranstiden. När du beställer med expressfrakt hos oss så hanterar vi er beställning omgående och du har den vanligen dagen efter din beställning. Jag kommer därför att ta detta vidare internt för att se över vad som blivit fel med er order. I de fall en försändelse är försenad återbetalar vi alltid fraktkostnaden. Jag ber dig därför kontakta kundservice för att få hjälp med detta.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Utmärkt
  Fungerar oftast mycket bra, rekommenderas!
  27 dagar sedan
 • Perfekt
  har handlat här i flera år och det har aldrig strulat
  5 år sedan ( Uppdaterat: 28 dagar sedan )
 • Perfekt
  Beställning
  Netonnet är mycket bra affär på alla sätt inte minst om något krånglar. Netonnet löser problemen.
 • Perfekt
  har alltid gillat netonnet, för det första har de grymma priser, sen är det lätt att navigera i deras hemsida vilket det tex inte är på Mediamarkts! Gillar framför allt netonnets erbjudanden. De har alltid något erbjudande eller flera upp och då snackar vi RIKTIGT låga priser! tex ett moderkort nedsatt till 99kr från 299kr eller som en sleeve jag köpte nu för 25kr! kan ni länka en annan butik som säljer det till en 7" platta?! De har en underkategori som heter fyndvaror under alla huvudkategorier i dessa kategorier är det sjukt bra priser! KÖP KÖP KÖP! rekommenderar starkt NETONNET!
  29 dagar sedan
 • Usel
  Jag rekommenderar att ni läser om detta köp innan ni handlar här!

  Jag köpte för 8,5 månader sedan en NAS med två stycken hårddiskar från Netonet. Ordernummer : 35322132.

  Jag tog ut paketet och skruvade i hårddiskarna med medföljande skruvar enligt instruktionerna som följde med. Naturligtvis använde jag en stjärnmejsel för att skruva i dessa skruvar då det var stjärnskruvar som medföljde.

  Jag provade sedan NAS,en som jag enligt distanslagen skall ha rätt till att göra och som det heller aldrig brukar vara problem att få göra med er på Netonet. Jag köper nästan alltid all min elektronik från er och det blir en hel del då jag är intresserad av just det.

  Denna NAS levde inte upp till mina förväntningar och jag beslöt mig för att återlämna den till er på Netonet och alltså utnyttja min ångerrätt. Jag
  fabriks återställde därför denna NAS och började plocka isär den.

  När jag
  försökte skruva i sär hårddiskarna ifrån "racken" som sitter i NAS,en
  upptäckte jag att det inte gick. Skruvarna bara snurrade, var mjuka som smör och blev rundade i skårorna. Jag gav därför upp mina försök och tänkte det var bäst att ni plockade isär diskarna och lade därför ner diskarna fortfarande hopskruvade med "racken" i lådan.

  Jag bor i Fagersta och arbetar rätt mycket. Min flickvän bor däremot i
  Västerås och var också denna helg och hälsade på mig i Fagersta. Jag
  skickade därför med henne paketet att lämna tillbaka i Västerås lagershop så jag hann få in paketet i tid och dessutom slapp göra en extra resa till Västerås.

  I dag tisdagen den 4 november 2014 åker min flickvän till Netonet för att
  lämna den. Hon lämnar den till en kille hos er som först vägrar att ta i mot den på grund av att han påstår att jag gjort åverkan på NAS,en och att han inte kan ta i mot den på ångerrätten.

  Min flickvän ringer upp mig på jobbet
  och killen pratar med mig och säger att jag har gjort så att det inte går
  att skruva bort diskarna och att jag har använt fel skruvmejsel och att
  därigenom skruvarna blivit förstörda och att ni på grund av det inte kan
  godta ett återköp.

  Jag ska säga att jag är ingen Albert Einstein, men jag vet skillnad på en
  vanlig spårskruv och en stjärnskruv och skulle aldrig komma på tanken att använda fel mejsel till så dyra saker som denna NAS. Jag skruvade i
  skruvarna med rätt mejsel allt enligt instruktioner. När jag sedan skulle
  skruva isär dem satt de som berg och skruvarna bara gick sönder.

  Nu har jag pratat med en kvinna hos er som till slut skickade i väg NAS,en på service för att ta bort skruvarna. Men jag vill säga att jag har ingen lust att betala för att skruvarna blir borttagna och tycker inte heller jag ska behöva betala för det.

  Jag skruvade i skruvarna som vanligt och det måste jag ju kunna göra för att kunna testa varan överhuvudtaget. Vad som har gått fel det vet jag inte. Men jag tar förgivet att inte behöva betala för detta. Jag trodde aldrig att det skulle bli något problem att lämna tillbaka den. Hur ska man annars tordas köpa en vara om man inte törs testa den?I annat fall måste väl garantin alla in ihop med ångerrätten?

  Det brukar gå galant att prata med er och det har aldrig vart problem. I dag var det problem och det var inte kul att prata med den person som ringde upp mig.
  2014-11-12
  -------------------------------------------------------------------
  I dag har jag fått veta av Netonnet att de vägrar ta i mot min ångerrätt och att de inte betalar tillbaka några pengar. De anser att det är handhavandefel.

  Slutsatsen är alltså att man inte kan köpa en vara från dem och sedan prova den? Jag vet inte vad som hänt. Men på sistone har servicen blivit mycket sämre på Netonet och jag har inte samma känsla av trygghet som jag hade tidigare då jag handlade på Netonnet.

  5600 kronor rätt ner i sjön. Vad ska man säga?
  Inte har jag lust att handla där mer efter detta.

  --------------------------------------------------------------------------------
  (Efter samtal igen med Netonet ( 2014-11-13) som fortfarande vägrar ta i mot varan och betala tillbaka pengarna)

  Som jag tidigare skrev (oavsett vad ni säger) så har jag bara skruvat fast diskarna i "racken" vilket man är tvungen att göra för att överhuvudtaget kunna testa produkten.

  Att det sedan inte gick att skruva ur skruvarna, vet inte jag vad det beror på. Men jag gjorde det för hand och med rätt skruvmejsel.

  Ja, ni kommer säkert att få rätt i den här frågan. Det är bara att konstatera att i ett sådant här fall är vi konsumenter små och behöver kunna lita på firmor och företag vi handlar produkter av och deras vilja att få god reklam av deras kunder, vilket tills för ett tag sedan ni har fått av mig.

  Jag kommer som jag skrev att kontakta konsumentverket, men det blir ju svårt att bevisa för mig hur det ligger till och ni kan som stort företag visa mig hur liten jag är och även få rätt.= Vägra mig att få återlämna produkten och säga att det är mitt fel.
  Men likaså är det som det är och jag säger det igen.
  Jag råder alla att tänka sig för innan ni beställer från Netonnet.

  Något har hänt med deras servicepolicy och de är inte lika angelägna om att få god feedback av sina kunder.
  Jag återkommer med uppdateringar när jag får kontakt med konsumentverket.

  Har i dag fått meddelande om att Netonnet inte ändrar sig och vägrar att godkänna ångerrätten. Jag har i många år (minst 10 år)beställt alla mina elektronikvaror från dem och känner mig nu något besviken.

  Jag har nu lagt ut 5600 kronor på en vara som jag ej vill ha. Jag litade på Netonet och det de säger!

  "Att jag i lugn och ro skall kunna beställa en vara från dem och prova den i mitt hem, och sedan om jag inte känner mig nöjd med varan, kunna lämna tillbaka den)

  Blåst på 5600 kronor! :-(
  -------------------------------------------
  Jag har pratat med vänner till mig som är lika förvånade som jag är. Fick vi möjlighet att ta tillbaka denna NAS i en dag eller två skulle vi ta ur skruvarna och sedan lämna den till Netonet igen. Men då har ju ångerrätten gått ut redan.

  Det verkar ha gått prestige i detta för Netonet och de vägrar att ge sig på någon punkt. Hoppet står till konsumentombudsmannen på måndag. annars får jag gå till tidningarna och söka hjälp där.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Det har nu varit inlämnat hos allmänna reklamationsnämnden i 6 månader och jag väntar fortfarande på ett utslag från dem.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  väntar....väntar ......väntar fortfarande efter snart 8 månader...

  I dag efter 8 månader av krångel, många skrivelser samt turer fram och tillbaka från Netonnet i Västerås kommer så beslutet i från allmänna reklamationsnämnden ARN om att Nettonet rekommenderas att till mig betala tillbaka hela köpesumman vilket är 5668 kronor!

  Helt otroligt att man ska behöva gå till ARN för att få lämna tillbaka en vara på öppet köp hos ett så stort bolag som Netonnet. Nu är det upp till Netonnet att följa ARN,s rekommendationer eller helt strunta i även det.

  Jag har skrivit till Netonnet och begärt att få mina pengar tillbaka och även något slags kompensation för allt krångel samt bensinpengar det kostat från Fagersta-Västerås tur och retur ett antal gånger under dessa månader. För att inte tala om krångel och otrevligt bemötande från butikschefen i Västerås.

  Jag väntar nu på svar från Netonnet.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Fick i dag även svar från Netonnet som kommer betala mig mina pengar tillbaka från köpet. Någon kompensation blev det inte tal om (tvärtom)

  Netonnet fortsätter att vara "taggiga" mot mig och begär att jag för att kunna få pengarna måste jag återigen göra en resa på 15 mil till Västerås för att få mina pengar!?

  De verkar aldrig ge upp utan verkar bara ha bestämt sig för att jävlas med mig in i det sista. Åtta månaders jävla strulande med skrivande och förklarande till både Netonnet och allmänna reklamationsnämnden samt resor till och från Västerås flera gånger bara tycks fortsätta. Nu har ARN sagt sitt om saken och naturligtvis kommit fram till att Netonnet ska betala mig tillbaka pengarna. den NAS jag köpte ligger hos Netonnet i Västerås men de begär ändå att jag tar mig till lagershopen för att få min utbetalning.

  Någon kompensation vill de inte ge mig utan ger mig vad det verkar som motvilligt tillbaka mina pengar. Tänk er för innan ni handlar på Netonnet är mitt råd. De har tidigare vart det bästa företaget att handla elektronik hos, men något har hänt med deras kundtjänst.
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Jaha. Nu har jag alltså efter 8 månader fått tillbaka mina pengar för varan jag köpte hos Netonnet. jag kan inte låta bli att förvånas över oviljan hos Netonnet att låta mig ångra köpet. Jag är nog en av deras mes trogna kunder och jag har tidigare öst lovord över dem. Men 8 månaders "tragglande" med resor fram och tillbaka till Västerås och ett otrevligt bemötande från chefen i Västerås har gjort att jag ändrat mig där. Netonnet betalade mig motvilligt tillbaka pengarna för varan (efter beslut av ARN) men var väldigt "taggiga" i sitt bemötande in i det sista.
  ---------------------------------------------------------------------
  Den person som är Netonnets talesperson i sådana här frågor var inte mycket trevligare hon heller och verkade helt oförstående till att jag ville lämna varan åter.
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Jag har fått mina pengar tillbaka men det har kostat tid, energi och bensinpengar och jag vill inte uppleva det igen om jag slipper.

  Jag hoppas ändå de skärper sig efter skrivelsen och beslutet från Allmänna reklamationsnämnden. Mycket märkligt bemötande av Netonnet....
  6 mån sedan ( Uppdaterat: 29 dagar sedan )
 • Utmärkt
  Smidiga att handla ifrån och har ofta mycket konkurrenskraftiga priser.

  Men det unika är deras utmärkta sätt att hantera reklamationer. Har inte så stor erfarenhet av reklamationer men det kan verkligen inte bli bättre än såhär.

  De är snabba att skicka ordern, men det finns företag som alltid skickar samma dag (om man beställer före kl 16) eller dagen efter. Netonnet har inte varit riktigt så snabba åt mig, därför ger jag inte full pott.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Bra priser och snabba leveranser. Helnöjd.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket lätt att få en översyn och själv avgöra det som kan passa mig.
  Älskar att man kan få varan levererad hem.
  På alla sätt nöjd.
 • Bra
  Handlat några gånger hos er tidigare och aldrig varit några problem. Men i lördags förra veckan 25/7 beställde jag en JBL Flip II och leveranstiden skulle vara 3-5 arbetsdagar, den kom igår måndag 3/8 tog alltså 6 arbetsdagar. Fick besked från er i tisdags att den skickats, sedan fick jag besked från posten i torsdags att den skickats. Detta blev extra smärtsamt eftersom jag fick vänta en extra helg och just denna helg skulle jag i väg på läger och jag hade tänkt att jag skulle kunna ha med mig min nya högtalare, men icke sa N(etOnNet)icke!

  Ska tillägga att jag är mycket nöjd med produkten!
  3 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Mycket bra
  Snabb leverans och oftast bra priser.
  1 mån sedan
 • Ganska dålig
  Beställde SSD enhet söndagen den 25/10 från NetOnNet, samtidgt beställde jag processor och internminne från Dustin och moderkort från Webhallen, de har levererats idag, NetOnNet har kanske skickat SSD enheten idag, enligt kundservice. Suck!
  Önskar att NetOnNet levererade lika snabbt som Dustin och Webhallen.
  Satsa pengarna på er logistik verksamhet, istället för producera reklamfilmer med utdaterade artister.
  1 mån sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Om du beställer med expressfrakt så har du vanligen produkterna tillhanda dagen efter din beställning. Jag kommer att ta din feedback vidare internt då vi självklart önskar ha så korta leveranstider som möjligt och då det är viktigt att du är nöjd med ditt köp.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Dålig
  Beställning
  beställde 3 varor,har erhållit en vara men ingen info om restnotering av de två övriga.jag saknar info om dessa,det är brukligt att leverantörer informerar om detta.väntar tacksamt på besked.
 • Hej!

  Tack för ditt mail.
  I de fall vi inte kan leverera hela er order ska du bli informerad kring detta. I de fall du beställt produkter med förhandsbokning kommer vi att kontakta dig med ytterligare information kring leveransdatum så snart vi fått dessa uppgifter från vår leverantör. Jag ser gärna över hur det ser ut på just din order och ber dig därför maila mig på zandra.ohlsson@netonnet.com.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Usel
  Beställning Leverans
  Det dröjer innan nästa inköp görs. Det är när problemen uppstår som servicen prövas och där blev det platt fall.
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med den hjälp du fått i samband med service. Jag vill gärna se över detta. Vänligen maila mig ytterligare information till zandra.ohlsson@netonnet.com

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Bra
  OK. lite trassel med leverans
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Lätt att navigera hemsidan, tydlig information om allt.
  Bra tips på tillbehör, som exempel köpte jag en Nexus 6 och jag gillar att ha skärmskydd samt fodral till mina telefoner, detta var inget jag behövde leta efter i varenda litet hörn av hemsidan utan det var bara att kika på rekommenderade tillbehör och där fanns allt jag behövde.
 • Utmärkt
  Klart den smidigaste hemsidan att handla från. Luftig sida med tydlig information. Leverans och betalning fungerar alltid perfekt.
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  handlat många gånger och alltid funkat perfekt, rekommenderas!
  1 mån sedan
 • Usel
  Beställning
  Min beställning skickades för 8 dagar sedan, har fortfarande inte erhållit den. Skandal.
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Så lång tid ska frakten absolut inte ta. Vanligen kommer paketet fram dagen efter att det skickats från oss. Jag ber dig därför kontakta kundservice så att de kan reklamera er försändelse och hjälpa dig med ett nytt utskick. Du når kundservice på telefon 033-488488, eller via chatten på vår hemsida.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Perfekt
  Beställning
  Återköpet eller tillbaka lämnandet av varorna går helt FANTAKTISKT fint, inget krångel bara varorna är helt kompletta. Det gör mycket att jag eller vi handlar hos er. Man känner sig helt trygg med köpet.
 • Dålig
  Beställning Leverans
  Kan bli så mycket bättre
 • Hej!

  Tack för ditt mail.
  Det är tråkigt att höra att du inte verkar helt nöjd med ditt köp hos oss. Det är väldigt viktigt för oss att du som kund är nöjd och jag ber dig därför kontakta mig med ytterligare information. Maila mig gärna på zandra.ohlsson@netonnet.com så tar jag dig feedback till mig och för den vidare internt.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson