Samma pris Lagershop&Internet

http://www.netonnet.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 20 år sedan
(data från 2015-07-28)
Detaljerad information NetOnNet har fått betyget (8.21)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Mycket bra
  Bra butik med bra priser och bra utbud, bra leverans och bra betalningsalternativ.
  Helt enkelt mycket bra =)
  5 tim sedan
 • Mycket bra
  Mycket nöjd alla gånger jag handlat hos NetonNet!
  23 tim sedan
 • Usel
  Jag rekommenderar att ni läser om detta köp innan ni handlar här!

  Jag köpte för 8,5 månader sedan en NAS med två stycken hårddiskar från Netonet. Ordernummer : 35322132.

  Jag tog ut paketet och skruvade i hårddiskarna med medföljande skruvar enligt instruktionerna som följde med. Naturligtvis använde jag en stjärnmejsel för att skruva i dessa skruvar då det var stjärnskruvar som medföljde.

  Jag provade sedan NAS,en som jag enligt distanslagen skall ha rätt till att göra och som det heller aldrig brukar vara problem att få göra med er på Netonet. Jag köper nästan alltid all min elektronik från er och det blir en hel del då jag är intresserad av just det.

  Denna NAS levde inte upp till mina förväntningar och jag beslöt mig för att återlämna den till er på Netonet och alltså utnyttja min ångerrätt. Jag
  fabriks återställde därför denna NAS och började plocka isär den.

  När jag
  försökte skruva i sär hårddiskarna ifrån "racken" som sitter i NAS,en
  upptäckte jag att det inte gick. Skruvarna bara snurrade, var mjuka som smör och blev rundade i skårorna. Jag gav därför upp mina försök och tänkte det var bäst att ni plockade isär diskarna och lade därför ner diskarna fortfarande hopskruvade med "racken" i lådan.

  Jag bor i Fagersta och arbetar rätt mycket. Min flickvän bor däremot i
  Västerås och var också denna helg och hälsade på mig i Fagersta. Jag
  skickade därför med henne paketet att lämna tillbaka i Västerås lagershop så jag hann få in paketet i tid och dessutom slapp göra en extra resa till Västerås.

  I dag tisdagen den 4 november 2014 åker min flickvän till Netonet för att
  lämna den. Hon lämnar den till en kille hos er som först vägrar att ta i mot den på grund av att han påstår att jag gjort åverkan på NAS,en och att han inte kan ta i mot den på ångerrätten.

  Min flickvän ringer upp mig på jobbet
  och killen pratar med mig och säger att jag har gjort så att det inte går
  att skruva bort diskarna och att jag har använt fel skruvmejsel och att
  därigenom skruvarna blivit förstörda och att ni på grund av det inte kan
  godta ett återköp.

  Jag ska säga att jag är ingen Albert Einstein, men jag vet skillnad på en
  vanlig spårskruv och en stjärnskruv och skulle aldrig komma på tanken att använda fel mejsel till så dyra saker som denna NAS. Jag skruvade i
  skruvarna med rätt mejsel allt enligt instruktioner. När jag sedan skulle
  skruva isär dem satt de som berg och skruvarna bara gick sönder.

  Nu har jag pratat med en kvinna hos er som till slut skickade i väg NAS,en på service för att ta bort skruvarna. Men jag vill säga att jag har ingen lust att betala för att skruvarna blir borttagna och tycker inte heller jag ska behöva betala för det.

  Jag skruvade i skruvarna som vanligt och det måste jag ju kunna göra för att kunna testa varan överhuvudtaget. Vad som har gått fel det vet jag inte. Men jag tar förgivet att inte behöva betala för detta. Jag trodde aldrig att det skulle bli något problem att lämna tillbaka den. Hur ska man annars tordas köpa en vara om man inte törs testa den?I annat fall måste väl garantin alla in ihop med ångerrätten?

  Det brukar gå galant att prata med er och det har aldrig vart problem. I dag var det problem och det var inte kul att prata med den person som ringde upp mig.
  2014-11-12
  -------------------------------------------------------------------
  I dag har jag fått veta av Netonnet att de vägrar ta i mot min ångerrätt och att de inte betalar tillbaka några pengar. De anser att det är handhavandefel.

  Slutsatsen är alltså att man inte kan köpa en vara från dem och sedan prova den? Jag vet inte vad som hänt. Men på sistone har servicen blivit mycket sämre på Netonet och jag har inte samma känsla av trygghet som jag hade tidigare då jag handlade på Netonnet.

  5600 kronor rätt ner i sjön. Vad ska man säga?
  Inte har jag lust att handla där mer efter detta.

  --------------------------------------------------------------------------------
  (Efter samtal igen med Netonet ( 2014-11-13) som fortfarande vägrar ta i mot varan och betala tillbaka pengarna)

  Som jag tidigare skrev (oavsett vad ni säger) så har jag bara skruvat fast diskarna i "racken" vilket man är tvungen att göra för att överhuvudtaget kunna testa produkten.

  Att det sedan inte gick att skruva ur skruvarna, vet inte jag vad det beror på. Men jag gjorde det för hand och med rätt skruvmejsel.

  Ja, ni kommer säkert att få rätt i den här frågan. Det är bara att konstatera att i ett sådant här fall är vi konsumenter små och behöver kunna lita på firmor och företag vi handlar produkter av och deras vilja att få god reklam av deras kunder, vilket tills för ett tag sedan ni har fått av mig.

  Jag kommer som jag skrev att kontakta konsumentverket, men det blir ju svårt att bevisa för mig hur det ligger till och ni kan som stort företag visa mig hur liten jag är och även få rätt.= Vägra mig att få återlämna produkten och säga att det är mitt fel.
  Men likaså är det som det är och jag säger det igen.
  Jag råder alla att tänka sig för innan ni beställer från Netonnet.

  Något har hänt med deras servicepolicy och de är inte lika angelägna om att få god feedback av sina kunder.
  Jag återkommer med uppdateringar när jag får kontakt med konsumentverket.

  Har i dag fått meddelande om att Netonnet inte ändrar sig och vägrar att godkänna ångerrätten. Jag har i många år (minst 10 år)beställt alla mina elektronikvaror från dem och känner mig nu något besviken.

  Jag har nu lagt ut 5600 kronor på en vara som jag ej vill ha. Jag litade på Netonet och det de säger!

  "Att jag i lugn och ro skall kunna beställa en vara från dem och prova den i mitt hem, och sedan om jag inte känner mig nöjd med varan, kunna lämna tillbaka den)

  Blåst på 5600 kronor! :-(
  -------------------------------------------
  Jag har pratat med vänner till mig som är lika förvånade som jag är. Fick vi möjlighet att ta tillbaka denna NAS i en dag eller två skulle vi ta ur skruvarna och sedan lämna den till Netonet igen. Men då har ju ångerrätten gått ut redan.

  Det verkar ha gått prestige i detta för Netonet och de vägrar att ge sig på någon punkt. Hoppet står till konsumentombudsmannen på måndag. annars får jag gå till tidningarna och söka hjälp där.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Det har nu varit inlämnat hos allmänna reklamationsnämnden i 6 månader och jag väntar fortfarande på ett utslag från dem.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  väntar....väntar ......väntar fortfarande efter snart 8 månader...

  I dag efter 8 månader av krångel, många skrivelser samt turer fram och tillbaka från Netonnet i Västerås kommer så beslutet i från allmänna reklamationsnämnden ARN om att Nettonet rekommenderas att till mig betala tillbaka hela köpesumman vilket är 5668 kronor!

  Helt otroligt att man ska behöva gå till ARN för att få lämna tillbaka en vara på öppet köp hos ett så stort bolag som Netonnet. Nu är det upp till Netonnet att följa ARN,s rekommendationer eller helt strunta i även det.

  Jag har skrivit till Netonnet och begärt att få mina pengar tillbaka och även något slags kompensation för allt krångel samt bensinpengar det kostat från Fagersta-Västerås tur och retur ett antal gånger under dessa månader. För att inte tala om krångel och otrevligt bemötande från butikschefen i Västerås.

  Jag väntar nu på svar från Netonnet.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Fick i dag även svar från Netonnet som kommer betala mig mina pengar tillbaka från köpet. Någon kompensation blev det inte tal om (tvärtom)

  Netonnet fortsätter att vara "taggiga" mot mig och begär att jag för att kunna få pengarna måste jag återigen göra en resa på 15 mil till Västerås för att få mina pengar!?

  De verkar aldrig ge upp utan verkar bara ha bestämt sig för att jävlas med mig in i det sista. Åtta månaders jävla strulande med skrivande och förklarande till både Netonnet och allmänna reklamationsnämnden samt resor till och från Västerås flera gånger bara tycks fortsätta. Nu har ARN sagt sitt om saken och naturligtvis kommit fram till att Netonnet ska betala mig tillbaka pengarna. den NAS jag köpte ligger hos Netonnet i Västerås men de begär ändå att jag tar mig till lagershopen för att få min utbetalning.

  Någon kompensation vill de inte ge mig utan ger mig vad det verkar som motvilligt tillbaka mina pengar. Tänk er för innan ni handlar på Netonnet är mitt råd. De har tidigare vart det bästa företaget att handla elektronik hos, men något har hänt med deras kundtjänst.
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Jaha. Nu har jag alltså efter 8 månader fått tillbaka mina pengar för varan jag köpte hos Netonnet. jag kan inte låta bli att förvånas över oviljan hos Netonnet att låta mig ångra köpet. Jag är nog en av deras mes trogna kunder och jag har tidigare öst lovord över dem. Men 8 månaders "tragglande" med resor fram och tillbaka till Västerås och ett otrevligt bemötande från chefen i Västerås har gjort att jag ändrat mig där. Netonnet betalade mig motvilligt tillbaka pengarna för varan (efter beslut av ARN) men var väldigt "taggiga" i sitt bemötande in i det sista.
  ---------------------------------------------------------------------
  Den person som är Netonnets talesperson i sådana här frågor var inte mycket trevligare hon heller och verkade helt oförstående till att jag ville lämna varan åter.
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Jag har fått mina pengar tillbaka men det har kostat tid, energi och bensinpengar och jag vill inte uppleva det igen om jag slipper.

  Jag hoppas ändå de skärper sig efter skrivelsen och beslutet från Allmänna reklamationsnämnden.
  2 mån sedan ( Uppdaterat: 3 dagar sedan )
 • Ganska dålig
  Beställning Leverans
  Dagen efter varan var beställd, innan den var skickad, så sänker man priset på varan. Men jag fick ändå betala det högre priset.
 • Usel
  Service-mind existerar inte på NetOnNet Linköping kring stängningsdags. Fick lämna kvar TVn för 26000:- i butiken trots att släpet stod oanvänt precis utanför dörren. Anledning: De hade stängt kassan. Lösning: Öppna kassan igen eller låna ut släpet i förtroende?

  Dessutom är personalen outbildade på det de säljer. Är man lite intresserad av sitt jobb så lär man sig frivilligt om produkterna. Jag kunde inte få se något annat än 480p-material på Samsungs SUHD-tv eller LGs OLED enligt deras säljare... Tills jag själv hittade ett USB-minne med referensmaterial som satt i deras TV.

  Jag har handlat mycket både privat och i tjänst hos NetOnNet men detta var sista gången. Imorgon lämnar jag igen allting på öppet köp och åker till SIBA eller Webhallen istället som har samma TV till samma pris.
  5 dagar sedan
 • Hej senzor,

  Tack för ditt inlägg.

  Det är verkligen tråkigt att du inte är nöjd med vår service mot dig som kund. Varför lagershopen i Linköping inte hade möjligheten att lämna ut släpet vid stängningsdags vågar jag inte svara på men jag skulle uppskatta det till att dem då kanske inte har möjligheten att ta emot det senare på kvällen alt. att det var bokat tidigt dagen efter. Dock bör man sträva efter att uppnå en lösning på situationen och jag tar gärna ärendet vidare till berörd lagershop så att dem kan ta en närmare titt på det.

  Med vänliga hälsningar.

  Samuel

 • Usel
  Efter att ha fått en trasig stol från detta företag, har jag under en månads tid bråkat om att få hjälp. Nu har jag fått några av delarna nya och dom vill att jag ska gå lös med en hammare på stolen och slå sönder vissa delar för att byta ut dom, detta genom att sätta delar av stolen mot ett bord och sedan, som sagt, gå lös med hammare. Jag ska alltså slå sönder mitt bord också, för jag kan garantera, att med fötter av hårdplast mot ett träbord, kommer det att bli märken. Som kompensation ger NetOnNet mig 150:- i rabbatkort.. Glöm det. Dom får hämta stolen och ge mig pengarna tillbaka.
  6 dagar sedan
 • Hej ayabolli,

  Tack för ditt inlägg.

  Jag beklagar verkligen att du har upplevt dessa problem med din stol som du har köpt hos oss. Vad som har hänt i just ditt ärende är väldigt svårt att svara på och därför får du hemskt gärna maila in till zandra.ohlsson@netonnet.com. Skicka då gärna med ditt kvitto- eller ordernummer så skall vi ta en närmare titt på det.

  Med vänliga hälsningar

  Samuel

 • Perfekt
  Så länge NetOnNet har den produkt jag är ute efter i sitt sortiment väljer jag alltid att handla från dem framför andra företag.

  Varför...?

  För att det alltid är så enkelt och smidigt att handla från NetOnNet, man får alltid ett både kunnigt och trevligt bemötande och sist men inte minst pga deras generösa försäljningsvillkor där man aldrig behöver oroa sig om något inte skulle fungera som man tänkt eftersom man alltid har möjlighet att lämna tillbaka en produkt även när man provat den.

  Den enda saken jag saknar är någon form av prisgaranti. För det mesta har de väldigt bra priser men vid enstaka tillfällen har de varit dyrare än sina konkurrenter.

  I det stora hela...NetOnNet är grymma!!
  6 dagar sedan
 • Usel
  Jag vill varna för netOnNet ! Jag har handlat massor där men om något går sönder då är de ej hjälpsamma. Jag köpte en kamera för 2240 kr Sony. Den fungerade jättebra, tyckte batteriet var kanon eftersom det tog 2 veckor innan det behövdes laddas om. Problemet blev att det ej gick att ladda om hade den på laddning i 2 dagar ingenting hände med kameran. Jag kontaktade NetOnNet de sa skrev att jag skulle kontakta Sony. Jag gjorde detta gick med kameran till fackman som sa att det var ström i batteriet. Jag kontaktade åter igen NetOnNet och frågade om de ej kunde skicka ut fraktsedel eftersom garanti fanns men nej, kontakta Sony först så höll det på 14 dagar till slut gick de med på att skicka ut fraktsedel då hade det gått över en månad, öppet köp gällde ej längre. De kontrollerade kameran all redogörelse var kameran är vätskeskadad du har 3 alternativ 1. få kameran reparerad kostnad ? 2.Skicka tillbaka kameran kostnad 440 kr för serviceåtgärd som ej ingår i garantin. 3. Kassera kameran 0 kr. Samtidigt som kameran är hos NetOnNet fick jag mejl från Sony att deras produkter skall alltid kontrolleras av Sony. Den enda redogörelsen från NetOnNet var att kameran var vätskeskadad. Jag begärde utförligare redogörelse. Efter ett par dagar kom det att det troligtvis var lite fukt av vatten. Jag skrev att det var omöjligt eftersom jag ej haft ute kameran i regn. Jag begärde fullkomlig redogörelse vad servicen hade utfört med kameran, de kunde ej ge mer information vad service hade utfört med kameran. D.v.s. ingenting, detta har jag skriftligt på och tänker skicka till konsumentverket. De ska ha betalt för arbetskostnad men de kan inte ge mig "någon" information vad de gjort med kameran. Jag har aldrig varit med om något liknande i hela mitt liv. Så jag varnar stark för detta företag, de vill sälja men får ni något fel blir det dyrt. Min kamera är nu kasserad av NetOnNet därför att jag inte orkade med dem, men under protest att kameran ej varit i närheten av vatten. Ni som har ork och köpt varor därifrån, se till att få en redogörelse för vad service de utfört, ni får inget svar om ni blir behandlade som mig. Jag skrev att ni har en kund mindre, svaret blev synd att du känner så, det var allt. 2.240 kr i sjön, så se upp, information får ni ej, om något går sönder!
  7 dagar sedan
 • Hej Tamaras,

  Tack för ditt inlägg.

  Till en börja vill jag beklaga att du har upplevt dessa problem med din kamera som är inköpt hos oss. I några fall önskar tillverkarna att vi skickar in produkterna till dem och i andra fall till en av deras auktoriserade samarbetsverkstäder. Vad som har skett i just ditt ärende är väldigt svårt att svara på och därför rekommenderar jag dig att maila in till vår kundombudsman. Du kan då skicka ett mail med ett service- eller ordernummer till zandra.ohlsson@netonnet.com så skall vi ta en närmare titt på ditt ärende.

  Med vänliga hälsningar Samuel

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  härligt
 • Perfekt
  Supernöjd med kundservicen. Köpte IPhone 6 i Uppsalas lagerbutik och upptäckte att den klickade lite i ena hörnet av fronten när man klämde på den. Gick tillbaka och fick den utbytt utan problem. Det nya exemplaret hade samma bekymmer! Gick tillbaka och pratade med kundservicepersonalen som höll med om att det inte skulle vara så och att jag så klart fick byta, men eftersom de inte hade någon mer i lager föreslog de att jag kunde använda telefonen under öppet köp-perioden tills de fick in nya på lager. Jag gjorde detta i 13 dagar och fick den sedan utbytt igen. Den här gången mot en iPhone 6 plus (betalade mellanskillnaden så klart). Allt utan minsta bekymmer eller ifrågasättande av mig som kund. Mycket bra kundservice!
  9 dagar sedan
 • Perfekt
  Köpte Paket: EVGA 850 G2+Define R5 Black.
  Snabb leverans och en kanonbra kombination med massor av valmöjligheter till ett mycket bra pris (1990:-).
  Mycket nöjd!
  10 dagar sedan
 • Perfekt
  Snabb leverans, bra support!
  11 dagar sedan
 • Perfekt
  seriösa
  13 dagar sedan
 • Usel
  NetOnNet verkar ha en ovanligt slarvig personal. De två sista köpen har de lyckats med att skicka fel vara. Kundservicen funkar ändock bra...Snabba och trevliga. Men jag fick ändå betala 30 Kr för att lösa ut MINA returnerade pengar.
  14 dagar sedan
 • Hej lemmix,

  Tack för ditt inlägg.

  Det sker tyvärr ibland att vi råkar skicka ut fel produkt till våra kunder. Det sker dock ytterst sällan och jag beklagar verkligen att det skedde två gånger i rad för dig. När det gäller återbetalningen brukar vi normalt genomföra en vanlig banköverföring till önskat konto och om man istället får en utbetalningsavi brukar bankerna ta ut en avgift på ca 30 kr. En utbetalningsavi skickas ut i de fall då vi saknar kunds kontouppgifter vilket vi bland annat gör vid t.ex. ett köp som är gjort mot postförskott.

  Med vänliga hälsningar

  Samuel

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  T O P P E N ! Kan inte bli BÄTTRE !
 • Ganska dålig
  Beställning Leverans
  Ni har en urusel leveranstid!
 • Dålig
  Jag skaffade ett Netonet-kort för att kunna betala med faktura på mitt företag.
  Det resulterade i att jag några veckor senare fick brev om ERBJUDANDE OM LÅN UTAN SÄKERHET från Resurs Bank samt försäkring från SOLID.
  Det är väldigt irriterande att bli uppvaktad med produkter som JAG INTE HAR BETT OM på grund av mitt samröre med NETONET. Vilka andra aktörer säljer de mina kontaktuppgifter till undrar jag. /Stefan
  17 dagar sedan
 • Hej stefa_hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Om man genomfört ett köp hos oss dvs. accepterar våra köpvillkor kan behandling av uppgifterna ske via oss alt. någon av våra samarbetspartners. Om du inte önskar det kan du enkelt ta kontakt med våran kundtjänst som ser till att du inte får reklam från våra samarbetspartners utskickat till dig. Du kan också vända dig till våran kundombudsman Zandra på zandra.ohlsson@netonnet.com.

  Tillvidare önskar jag dig en fortsatt fin sommar!

  Med vänliga hälsningar Samuel

 • Ganska dålig
  Beställning
  Dåligt packat, saknades packmaterial
 • Perfekt
  Beställning
  Helt okej
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Lätt att beställa, varan kom snabbt och var i oskadat skick. Inga problem!
 • Usel
  NetonNet verkar ha väldigt bristande rutiner kring hur service-/garanti-/reklamationsärenden sköts. Framförallt när det kommer till kommunikation. Det finns i dagsläget 3st ärenden i forumet på SweClockers som egentligen endast ligger hos ÅterFörsäljaren pga bristande kommunikation.

  Själv har jag hittills bemötts av mer eller mindre en vägg eller inte alls. Man måste kontakta ÅF två gånger självmant innan man ens får status på sitt ärende. Och då var det tydligen redan klart och färdigt utan att jag meddelats?!

  Jag anser sedan att ÅF förslag är oresoneligt och inte alls följer varken ARNs referensfall eller Konsumentköplagen utan ger betydligt sämre villkor än vad jag behöver acceptera. (Ska vara värt att nämna, KKöpL är en tvingande lag och ÅF får inte erbjuda sämre förslag än vad lagen kräver vid en reklamation).

  Dessa brister på pekar jag sedan i ett mail och yrkar på två olika förslag som inte bör vara några problem för ÅF att bemöta.
  Träffas av en vägg och ni nonchalerar bort allt jag skrivit utan att besvara det mail jag skickat. (Jag har fått bekräftelse att er konsumentombudsman har läst mailet och besvarat i ert interna system).

  Jag jobbar själv i en datorbutik och kan knappt förstå hur ÅF tänker. Lagen är explicit och referensärenden från ARN finns att tillgå. Att inte besvara en kund och/eller dessutom nonchalera bort mina yrkanden är knappast god sed eller något som skall accepteras av oss konsumenter.

  ÅF har blivit ombedda av mig att kontakta mig eftersom det både brådskar för mig med resor och semester som kommer nu i veckan samt det har gått 6 veckor på 8/8-15 sen ärendet öppnades. ARNs riktlinjer är så vitt jag vet 3 veckors handläggningstid för hemelektronik.

  Det är väldigt tråkigt att ÅF inte ens bemöter mina mail eller följer upp med information till mig som kund, verkar inte heller som att jag är den enda kunden som blir utsatt för denna neglering.

  Lägger detta omdöme primärt för att andra skall vara medvetna om NetonNets hantering av serviceärenden inte sköts ordentligt, mitt fall verkar inte vara unikt.

  Sedan om det beror på bristande rutiner eller sommarvikarier vet jag inte men det är fortfarande inte okej.
  /David
  23 dagar sedan
 • Hej igen David!

  Tack för ditt inlägg.
  Som jag skrev till dig i ett mail för en halvtimma sedan skall jag imorgon ta kontakt med våran verkstad då dem dessvärre har gått hem för dagen nu. Jag beklagar verkligen att det har blivit så fel men givetvis skall vi lösa det så snabbt som möjligt. Som sagt skall jag prata med verkstaden imorgon när dem öppnar och därefter tar jag kontakt med dig per omgående för att meddela hur vi skall gå tillväga. Om du funderar över något eller har synpunkter är du varmt välkommen att maila in.

  Med Vänliga Hälsningar

  Samuel

 • Perfekt
  Min Razer Deathadder 2013 gick sönder (Razer i ett nötskal) så jag mejlade NetOnNet, fick svar samma dag med returinstruktioner. Tyvärr missförstod de mig och trodde jag hävdade tillverkarfel när jag ville lämna in den på garanti. Jag mejlade dem och bad om fraktsedel, dagen därpå hade jag fraktsedeln i email som det bara var att skriva ut. Skickade in den Tisdag 2 Juli 2015 och idag,Måndagen den 6 juli 2015 (ska tilläggas då att 2 dagar las till i frakten pga av helg!) har jag en ny Deathadder Chrome i handen.

  Jag har aldrig varit med om en sådan snabb respons, både på mejl som på garantiärendet. Att det tog dem 2 dagar att både kolla igenom min mus och skicka iväg en ny som var redan på väg Torsdag-Fredag är helt otroligt. Jag är helt begeistrad av hur trevliga och snabba NetOnNet var! Tack Sara och NetOnNet för en otrolig service!
  23 dagar sedan
 • Usel
  Hade kontakt med kundtjänst innan jag skulle lägga min beställning men tyvärr är dom inte så snabba på att svara.
  Frågade om dom kunde skicka min beställning till deras lagershop för att slippa skicka beställningen via posten men tyvärr var dom tvungna att skicka med posten.

  La min beställning kl 12.30 på fredagen men förhoppning att det skulle skickas samma dag.
  Det dröjde till onsdag innan beställningen skickades.
  Nu har posten slarvat bort paketet så vi får se när det dyker upp.

  Men detta blir förmodligen sista gången som jag köper något via NetOnNet.
  5 år sedan ( Uppdaterat: 23 dagar sedan )
 • Perfekt
  La en order och ca 1,5 timme efter att order var lagd så var den skickad.
  Okej förpackat i wellpapp.
  Väldigt bra pris på produkten jag köpte (Coolermaster G750M)
  25 dagar sedan
 • Perfekt
  Handlar ofta på NetOnNet och har aldrig upplevt problem.
  27 dagar sedan
 • Acceptabel
  Beställde en Raspberry pi 2, med tillbehör på en söndag.

  gick igenom vad det kostade på lite olika sidor, NetonNet var lite billigare med gratis frakt.

  Men jag gick ju på att beställa med "Express brev" 1-2dagar eftersom jag gärna ville ha det på måndag eller tisdag.

  Det kom på torsdag istället, deras "express leverans" som man betalar extra för går långsammare än helt vanlig post med andra ord.

  Så lite besviken där. men varorna kom iallafall.

  Mvh
  27 dagar sedan
 • Perfekt
  Jag har handlat hos NetOnNet många gånger och har alltid fått mina beställningar utan problem. Några gånger har det dröjt längre än nödvändigt men då har det berott på Posten och personalen har snabbt hjälpt till för att lösa situationen. Kundservicen är väldigt bra tycker jag.
  28 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Alltid bra att handla här. Även fast inte kundtjänst svarar denna gång
 • Ganska dålig
  När man handlar från ett elektronikföretag så vill man såklart ha moderna grejer, teknik är en färskvara. Hur kan man förvänta sig att få det från ett företag så lever kvar på 90-talet och envisas att störa med Backstreet Boys och Dr Alban? Ett under att större delen av deras sortiment inte består av tjock-TVs.
  6 år sedan ( Uppdaterat: 29 dagar sedan )
 • Utmärkt
  Beställning
  Behövde en digitalbox till, ingen tvekan att köpa en till av samma sort
 • Perfekt
  Extremt bra företag som ger snabb leverans, förvånandsvärt låga priser till skillnad från konkurrenterna, fri frakt och många olika köpsätt som inte ger något problem vid köp.

  Eftersom jag kan inte finna något negativt med detta företag samt pga deras fantastiska priser, leveranstider etc. Så får NetOnNet ett solklart maxbetyg ifrån mig.
  1 mån sedan
 • Bra
  Ingen service och det märks heller inte särskilt mycket på deras priser då de har liknande priser som de stora kedjorna. Handlat ett par gånger och känns som många produkter är utgående från tillverkarna., särskilt deras kampanjprodukter inom tv.
  1 mån sedan
 • Dålig
  Dålig service. Inget leveransbesked av varan. Fick sitta i lång kö för att komma fram till kundtjänst för att få leveransstatus på varan. Ingen kompensation dåligt
  1 mån sedan
 • Hej Fredrik 1982,

  Tack för ditt inlägg.

  Det är tråkigt att du inte är nöjd med våran service samt att du inte har fått något leveransbesked på din vara. Du får gärna ta kontakt med våran kundombudsman på zandra.ohlsson@netonnet.com så kan vi ta en närmare titt på din order.

  Med vänliga hälsningar

  Samuel

 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Bra priser, leveranser och betalmöjligheter. Allt har gått smidigt hittils.
 • Dålig
  Dålig service!
  1 mån sedan
 • Hej Audio One,

  Tack för ditt inlägg.

  Det är verkligen tråkigt att höra att du inte är nöjd med våran service. Om du vill är du alltid välkommen att ta kontakt med våran kundombudsman Zandra på mailadressen zandra.ohlsson@hotmail.com. Skicka gärna ett e-mail angående vad du är missnöjd med så att vi kan ta till oss av din feedback och förbättras.

  Med vänliga hälsningar

  Samuel

 • Ganska bra
  Beställde en Gigabyte Brix-dator som hade nedsatt pris i fyndhörnan med 300:- med anledningen "EJ NYSKICK" på Prisjakt. Kändes som ett kap då jag var i behov av en sådan.

  På NetOnNets hemsida stod det inte mer än allmänna saker om anledningen till att den var nedsatt i pris - öppnad kartong kanske, så jag antog att så var fallet.

  Leveransen var snabb, men paketeringen var inte den bästa. Datorn låg i sin originalkartong inuti en wellpappkartong som var för stor, så originalkartongen hade kunnat hasa runt fritt i sidled under transporten. Bättre hade varit om de lagt i lite luftkuddar eller bubbelplast kan man tycka.

  På originalkartongen satt ett större klistermärke som kortfattat angav anledningen till prissänkningen. Den klisterlappen hade jag helst sluppit eftersom den riskerar att skada originalkartongen.

  Datorn var fint nedpackad i kartongen även om den antagligen tidigare varit använd.

  Anledningen till prissänkningen visade sig vara smärre repor ovanpå datorn. Den informationen hade gjort mer nytta på hemsidan än på klisterlappen.

  Eftersom det var en fyndvara och jag inte förväntat mig att få nyskick så är jag nöjd med varan, men hade gärna sluppit att köpa grisen i säcken och upptäcka först efter köpet vad felet på varan egentligen var.

  Sammanfattningsvis, de är hyfsat snabba, de vet hur man tejpar ihop en låda men inte hur man emballerar och skriver inte ut hela anledningen till prissänkningarna på fyndvarorna. Kommer nog att handla igen.
  1 mån sedan
 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Mycket nöjd!
 • Ganska bra
  Ganska bra priser. Men försäljarna är helt oförmögna att ge rabatt trotts att man handlar väldigt mycket. De borde ha en vinstmarginal som de kan justera något beroende på köpets storlek.

  Kompetensen hos personalen (varierar säkert) är väl sådär. Är inte själv superduktig men kände stundtals att jag visste mer än försäljaren när jag frågade om hjälp.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Perfekt och kunnig personal,handlar alltid elektronik på Net on Net.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Mycket snabb leverans. Mycket praktiskt sätt att handla knappcells batterier på. Har aldrig använt Anderssons, så hur kvalitén är får tiden utvisa. Tycker verkligen det kan kallas service då det det är portofritt för en så liten summa Synd att sortimentet inte är större men kan förstå då kanske efterfrågan på andra storlekar inte är så stor..
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Fungerar som det ska. Bra att de var så lätta. Känns knappt att man har dem på sig.
 • Usel
  Beställning Leverans
  När jag fick hem partykylaren efter endast 3 dagar blev jag glad. Gick ut på Netonnet hemsida och fick då se att priset på varan var sänkt med 500 kr. Då blev jag inte så glad kan man säga, eftersom jag hade betalt fullt pris
 • Usel
  beställde en "fyndvara" som inte var komplett. Köpet hävt. Kundtjänst helt inkompetent. Aldrig mer netonnet.
  1 mån sedan
 • Hej Vger,

  Tack för ditt inlägg.

  Det är verkligen tråkigt att varan inte levererades komplett till dig. När man köper någon av våra fyndvaror så skall den givetvis levereras kompletta om inget annat anges på förpackningen eller hemsidan. Ibland kan när vissa tillbehör saknas kan varan ligga ute till försäljning ändå, men då skall det också tydligt stå vad det är som saknas. För att garantera att varan är komplett när den säljs går vi igenom alla fyndvaror noggrant och testar alla dess funktioner. Vad som har blivit fel i hanteringen av din fyndvara vågar jag tyvärr inte svara på men du får gärna ta kontakt med vår kundombudsman igenom att skicka ett mail med kvitto- eller ordernummer till zandra.ohlsson@netonnet.com, så tar vi en närmare titt på vad som ledde fram till felet.

  Med vänliga hälsningar

  Samuel

 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  Ser fram emot leverans!
 • Usel
  Beställde en projektor. En "fyndvara". Men det va ingen fjärrkontroll med. Det borde dom väl kolla när dom får tillbaka en vara.
  1 mån sedan
 • Hej David-c,

  Tack för ditt inlägg.

  Det är tråkigt att höra att du inte har fått en komplett fyndvara. När man köper någon av våra fyndvaror så skall den givetvis levereras kompletta om inget annat anges på förpackningen eller hemsidan. I vissa fall kan något tillbehör saknas men då står det tydligt utskrivet. För att garantera våra kunder att varan levereras komplett och i bra skick går vi igenom alla våra fyndvaror mycket noggrant i olika tester. Vad som har blivit fel i hanteringen av din fyndvara vågar jag tyvärr inte svara på men du får gärna ta kontakt med mig igenom att skicka ett mail med kvitto- eller ordernummer till zandra.ohlsson@netonnet.com.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Perfekt
  Beställning
  Har inte testat partykylen men har höga förväntningar
 • Knappt godkänd
  Beställning
  det luktar luren---
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Otroligt nöjd över NetOnNet's del i det hela. Förstklassigt bemötande och bra leverans. Produkten i sig har dock ett och annat att önska. Men NetOnNet såg till att den felande delen kommer med posten så fort som möjligt.
 • Perfekt
  Beställning
  jätte bra jag är görnöjd
 • Dålig
  Dåligt leverans tid beställde varor som finns på lager men har nästan gått en vecka nu. VAR ÄR MINA GREJOR!
  1 mån sedan
 • Hej sweetman!
  Tack för ditt inlägg.

  Det låter verkligen inte bra. Vid fri leverans skall det ta max 5 arbetsdagar innan dess att ordern kommer fram till dig, förutsatt att varorna finns i lager. Om du har beställt med expressfrakt är det max 2 arbetsdagar som gäller. Jag rekommenderar dig att ta kontakt med våran kundservice på nummer 033-488488 så skall dem ta en närmare titt på ditt ärende och se till att din order kommer fram.

  Med vänliga hälsningar

  Samuel