Fri frakt på allt
Samma pris Lagershop&Internet
30 dagars öppet köp

http://www.netonnet.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kr. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 20 år sedan
(data från 2015-10-06)
Detaljerad information NetOnNet har fått betyget (8.07)
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Usel
  Tidigare har jag rekommenderat netonnet till folk, aldrig mer säger jag.
  När det strular det är då man vet om butiken är nåt att ha eller inte. Det här var verkligen botten.
  Supporten är inte hjälpsam utan rent av otrevlig i tonen. Skriver inte in det man vill få ordnat, så nästa gång man ringer så har de inga uppgifter om att man har varit i kontakt med supporten redan.
  19 tim sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det är väldigt tråkigt att höra om den upplevelse du haft i samband med att du kontaktat vår kundservice. Du som kund ska självklart alltid kunna förvänta dig ett bra bemötande och vi ska självklart dokumentera all kontakt med dig som kund. Det låter därför som om vi tyvärr brustit i våra rutiner när det kommer till hanteringen av ditt ärende och det är något jag beklagar. Jag vill gärna se över vad som hänt i ditt fall och jag ber dig därför kontakta mig på zandra.ohlsson@netonnet.com så att jag kan hjälpa dig med detta samt ta det vidare internt.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Usel
  Jag rekommenderar att ni läser om detta köp innan ni handlar här!

  Jag köpte för 8,5 månader sedan en NAS med två stycken hårddiskar från Netonet. Ordernummer : 35322132.

  Jag tog ut paketet och skruvade i hårddiskarna med medföljande skruvar enligt instruktionerna som följde med. Naturligtvis använde jag en stjärnmejsel för att skruva i dessa skruvar då det var stjärnskruvar som medföljde.

  Jag provade sedan NAS,en som jag enligt distanslagen skall ha rätt till att göra och som det heller aldrig brukar vara problem att få göra med er på Netonet. Jag köper nästan alltid all min elektronik från er och det blir en hel del då jag är intresserad av just det.

  Denna NAS levde inte upp till mina förväntningar och jag beslöt mig för att återlämna den till er på Netonet och alltså utnyttja min ångerrätt. Jag
  fabriks återställde därför denna NAS och började plocka isär den.

  När jag
  försökte skruva i sär hårddiskarna ifrån "racken" som sitter i NAS,en
  upptäckte jag att det inte gick. Skruvarna bara snurrade, var mjuka som smör och blev rundade i skårorna. Jag gav därför upp mina försök och tänkte det var bäst att ni plockade isär diskarna och lade därför ner diskarna fortfarande hopskruvade med "racken" i lådan.

  Jag bor i Fagersta och arbetar rätt mycket. Min flickvän bor däremot i
  Västerås och var också denna helg och hälsade på mig i Fagersta. Jag
  skickade därför med henne paketet att lämna tillbaka i Västerås lagershop så jag hann få in paketet i tid och dessutom slapp göra en extra resa till Västerås.

  I dag tisdagen den 4 november 2014 åker min flickvän till Netonet för att
  lämna den. Hon lämnar den till en kille hos er som först vägrar att ta i mot den på grund av att han påstår att jag gjort åverkan på NAS,en och att han inte kan ta i mot den på ångerrätten.

  Min flickvän ringer upp mig på jobbet
  och killen pratar med mig och säger att jag har gjort så att det inte går
  att skruva bort diskarna och att jag har använt fel skruvmejsel och att
  därigenom skruvarna blivit förstörda och att ni på grund av det inte kan
  godta ett återköp.

  Jag ska säga att jag är ingen Albert Einstein, men jag vet skillnad på en
  vanlig spårskruv och en stjärnskruv och skulle aldrig komma på tanken att använda fel mejsel till så dyra saker som denna NAS. Jag skruvade i
  skruvarna med rätt mejsel allt enligt instruktioner. När jag sedan skulle
  skruva isär dem satt de som berg och skruvarna bara gick sönder.

  Nu har jag pratat med en kvinna hos er som till slut skickade i väg NAS,en på service för att ta bort skruvarna. Men jag vill säga att jag har ingen lust att betala för att skruvarna blir borttagna och tycker inte heller jag ska behöva betala för det.

  Jag skruvade i skruvarna som vanligt och det måste jag ju kunna göra för att kunna testa varan överhuvudtaget. Vad som har gått fel det vet jag inte. Men jag tar förgivet att inte behöva betala för detta. Jag trodde aldrig att det skulle bli något problem att lämna tillbaka den. Hur ska man annars tordas köpa en vara om man inte törs testa den?I annat fall måste väl garantin alla in ihop med ångerrätten?

  Det brukar gå galant att prata med er och det har aldrig vart problem. I dag var det problem och det var inte kul att prata med den person som ringde upp mig.
  2014-11-12
  -------------------------------------------------------------------
  I dag har jag fått veta av Netonnet att de vägrar ta i mot min ångerrätt och att de inte betalar tillbaka några pengar. De anser att det är handhavandefel.

  Slutsatsen är alltså att man inte kan köpa en vara från dem och sedan prova den? Jag vet inte vad som hänt. Men på sistone har servicen blivit mycket sämre på Netonet och jag har inte samma känsla av trygghet som jag hade tidigare då jag handlade på Netonnet.

  5600 kronor rätt ner i sjön. Vad ska man säga?
  Inte har jag lust att handla där mer efter detta.

  --------------------------------------------------------------------------------
  (Efter samtal igen med Netonet ( 2014-11-13) som fortfarande vägrar ta i mot varan och betala tillbaka pengarna)

  Som jag tidigare skrev (oavsett vad ni säger) så har jag bara skruvat fast diskarna i "racken" vilket man är tvungen att göra för att överhuvudtaget kunna testa produkten.

  Att det sedan inte gick att skruva ur skruvarna, vet inte jag vad det beror på. Men jag gjorde det för hand och med rätt skruvmejsel.

  Ja, ni kommer säkert att få rätt i den här frågan. Det är bara att konstatera att i ett sådant här fall är vi konsumenter små och behöver kunna lita på firmor och företag vi handlar produkter av och deras vilja att få god reklam av deras kunder, vilket tills för ett tag sedan ni har fått av mig.

  Jag kommer som jag skrev att kontakta konsumentverket, men det blir ju svårt att bevisa för mig hur det ligger till och ni kan som stort företag visa mig hur liten jag är och även få rätt.= Vägra mig att få återlämna produkten och säga att det är mitt fel.
  Men likaså är det som det är och jag säger det igen.
  Jag råder alla att tänka sig för innan ni beställer från Netonnet.

  Något har hänt med deras servicepolicy och de är inte lika angelägna om att få god feedback av sina kunder.
  Jag återkommer med uppdateringar när jag får kontakt med konsumentverket.

  Har i dag fått meddelande om att Netonnet inte ändrar sig och vägrar att godkänna ångerrätten. Jag har i många år (minst 10 år)beställt alla mina elektronikvaror från dem och känner mig nu något besviken.

  Jag har nu lagt ut 5600 kronor på en vara som jag ej vill ha. Jag litade på Netonet och det de säger!

  "Att jag i lugn och ro skall kunna beställa en vara från dem och prova den i mitt hem, och sedan om jag inte känner mig nöjd med varan, kunna lämna tillbaka den)

  Blåst på 5600 kronor! :-(
  -------------------------------------------
  Jag har pratat med vänner till mig som är lika förvånade som jag är. Fick vi möjlighet att ta tillbaka denna NAS i en dag eller två skulle vi ta ur skruvarna och sedan lämna den till Netonet igen. Men då har ju ångerrätten gått ut redan.

  Det verkar ha gått prestige i detta för Netonet och de vägrar att ge sig på någon punkt. Hoppet står till konsumentombudsmannen på måndag. annars får jag gå till tidningarna och söka hjälp där.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Det har nu varit inlämnat hos allmänna reklamationsnämnden i 6 månader och jag väntar fortfarande på ett utslag från dem.
  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  väntar....väntar ......väntar fortfarande efter snart 8 månader...

  I dag efter 8 månader av krångel, många skrivelser samt turer fram och tillbaka från Netonnet i Västerås kommer så beslutet i från allmänna reklamationsnämnden ARN om att Nettonet rekommenderas att till mig betala tillbaka hela köpesumman vilket är 5668 kronor!

  Helt otroligt att man ska behöva gå till ARN för att få lämna tillbaka en vara på öppet köp hos ett så stort bolag som Netonnet. Nu är det upp till Netonnet att följa ARN,s rekommendationer eller helt strunta i även det.

  Jag har skrivit till Netonnet och begärt att få mina pengar tillbaka och även något slags kompensation för allt krångel samt bensinpengar det kostat från Fagersta-Västerås tur och retur ett antal gånger under dessa månader. För att inte tala om krångel och otrevligt bemötande från butikschefen i Västerås.

  Jag väntar nu på svar från Netonnet.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Fick i dag även svar från Netonnet som kommer betala mig mina pengar tillbaka från köpet. Någon kompensation blev det inte tal om (tvärtom)

  Netonnet fortsätter att vara "taggiga" mot mig och begär att jag för att kunna få pengarna måste jag återigen göra en resa på 15 mil till Västerås för att få mina pengar!?

  De verkar aldrig ge upp utan verkar bara ha bestämt sig för att jävlas med mig in i det sista. Åtta månaders jävla strulande med skrivande och förklarande till både Netonnet och allmänna reklamationsnämnden samt resor till och från Västerås flera gånger bara tycks fortsätta. Nu har ARN sagt sitt om saken och naturligtvis kommit fram till att Netonnet ska betala mig tillbaka pengarna. den NAS jag köpte ligger hos Netonnet i Västerås men de begär ändå att jag tar mig till lagershopen för att få min utbetalning.

  Någon kompensation vill de inte ge mig utan ger mig vad det verkar som motvilligt tillbaka mina pengar. Tänk er för innan ni handlar på Netonnet är mitt råd. De har tidigare vart det bästa företaget att handla elektronik hos, men något har hänt med deras kundtjänst.
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Jaha. Nu har jag alltså efter 8 månader fått tillbaka mina pengar för varan jag köpte hos Netonnet. jag kan inte låta bli att förvånas över oviljan hos Netonnet att låta mig ångra köpet. Jag är nog en av deras mes trogna kunder och jag har tidigare öst lovord över dem. Men 8 månaders "tragglande" med resor fram och tillbaka till Västerås och ett otrevligt bemötande från chefen i Västerås har gjort att jag ändrat mig där. Netonnet betalade mig motvilligt tillbaka pengarna för varan (efter beslut av ARN) men var väldigt "taggiga" i sitt bemötande in i det sista.
  ---------------------------------------------------------------------
  Den person som är Netonnets talesperson i sådana här frågor var inte mycket trevligare hon heller och verkade helt oförstående till att jag ville lämna varan åter.
  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Jag har fått mina pengar tillbaka men det har kostat tid, energi och bensinpengar och jag vill inte uppleva det igen om jag slipper.

  Jag hoppas ändå de skärper sig efter skrivelsen och beslutet från Allmänna reklamationsnämnden. Mycket märkligt bemötande av Netonnet...................................................
  4 mån sedan ( Uppdaterat: 6 dagar sedan )
 • Knappt godkänd
  Beställning Leverans
  Lite rörig om jag säger så
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det är tråkigt att höra att du upplever det som rörigt. Vår målsättning är att vår hemsida samt köp ska vara så smidigt och tydligt som möjligt. Maila gärna mig på zandra.ohlsson@netonnet.com så tar jag din feedback vidare internt.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Usel
  Att reklamera varor är fantastiskt otryggt eftersom det krävs att produkten gått sönder tre gånger innan byte av produkt är möjligt. Alternativet är service, men service för trasiga produkter är som rysk roulette. Jag vågar inte reklamera varan med risk för en undersökningsavgift som, enligt utsago från netonnet, kostar mellan 300-800 kr och därmed riskerar att överstiga summan för produkten jag köpt. Jag har således inte råd att hävda fabrikationsfel även om det helt uppenbart är det eftersom det i slutändan är ord mot ord och jag riskerar att få betala mer än vad produkten kostade för blott en undersökning. Fantastiskt otryggt. Ny butik sökes.
  12 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det stämmer att produkten byts, eller att köpet hävs tredje gången ett garanti/reklamationsfel påträffas. Innan dess är det ofrast en reparation av produkten som görs. Det finns dock undantag där produkterna byts ut direkt. NetOnNet debiterar ingen avgift vid garanti/reklamation, men om felet faller utanför dessa ramar, eller beror på felinställning av produkten osv kan en undersökningsavgift komma att debiteras dig. Detta är kostnaden för transport samt hantering av ärendet.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Utmärkt
  Beställde en Lenovo Erazer X310 stationär dator på webshoppen och tog hemleverans. Varan levererades inom 4 dagar. Helt nöjd med beställningprocessen. Varan var väl emballerad och helt oskadd. Alla delar fanns med. Enda konstighet var att det inte fanns en produkt nyckel till Windows 8.1. Detta gjorde aktiveringen av Windows 10 lite besvärligt. Jag löste det på egen hand men detta gör att inte kan ge 10.

  Rekommenderas!
  12 dagar sedan
 • Ganska dålig
  Skall försöka beskriva detta så kort som möjligt, har uteslutigt mejlkonversationer och chat.

  Beställde Kingpin Screens KP300A till ett pris av 399kr från nätet, fick hem fel, när jag öppnade paketet så låg det kp500a där, ringde upp supporten och förklarade läget.
  Fick en ny skickad samma dag utan problem, jag fick en retur avi skickad på mejl direkt till min kp500a som jag senare skickade iväg, dagarna gick och jag fick hem den andra paketen, öppnar och ser till min förvåning att det ligger ytterligare en kp500a där i, ringer återigen supporten och berättar än en gång att dom skickat fel vara för andra gången i rad och förklarar att det är väl okej att skicka fel en gång, men inte 2. Personen jag får kontakt med beklagar det inträffade och skulle se till att en ny skickades omgående, gick ett par dagar och jag såg att min order inte förändrades på "mina sidor", jag ringer återigen och får till svar att den skall skickas samma dag eller senast dagen därpå, okej säger jag och väntar nån dag till och till slut ser jag att min order har blivit bortplockad, ringer då återigen och frågar var min order blir av, där jag då får till svar att dom har tagit bort min order manuellt eftersom den inte finns i lager och ber mig att göra en ny beställning?, och då till ordinarie pris på 1399kr... jag blir såklart irriterad, jag vill ha det jag beställt till det pris jag beställt och jag får kontakt med en ny person på supporten som jag upplevde trevlig till en en början men som snabbt övergick till att bli väldigt sur/irriterad och ganska otrevlig, när jag förklarade läget och att jag ville ha min order till det pris jag beställt.
  Efter ett par vänder med sin chef (han sa att han skulle prata med sin chef iaf) så fick jag tillslut en ny skickad till mig med det pris jag beställt från början och denna gång blev det rätt. (efter 3e försöket)

  Som plåster på såren fick jag ett presentkort på 150kr för allt strul.

  När jag väl fick hem rätt vara så var förpackningen bruten och man såg att det var uppackat, det ser dock inte ut som att den är använd.

  Ger iallafall 3 stjärnor eftersom jag fick min vara efter allt strul, skulle dock inte rekommendera att handla via internet, åk isf till varuhuset om ni vill ge dom en chans.
  15 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det har verkligen gått fel med er leverans och det är något som vi beklagar. Jag kommer därför att ta detta vidare internt för att säkerställa att inget liknande sker igen. Då det blivit felskickat flera gånger kan det hända att de öppnade förpackningen vid senaste utskicket för att försäkra sig om att det verkligen skulle bli rätt den gången. Jag hoppas att den nya duken fungerar fint.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Bra
  Brukar fungera bra, stort och bra sortiment. Dock skryter de rätt friskt att de är lagershop och därför superbilliga, tyvärr är NetOnNet inte billigast längre när det gäller mycket.
  16 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Detta nätagget går tyst och relativt svalt. Kvaliten känns ok och för 399:- (tidigare 599:-) är det ett kap!. 600W för det priset är oslagbart.....och NetonNet packade bra med en kartong som emballering, till skillnad från Proshop som packade mitt nyinförskaffade moderkort för 1500:- med fult, tunt presentpapper med följden av att kartongen blev skadad :/. Det var riskabelt så aldrig mer Proshop.
  NetonNets kundservice på telefon var trevlig och jag har alltid fått bra bemötande på deras lagershoppar. Det värderas högt.
  Tummen upp på detta köp!!!!
 • Usel
  Jag har avbeställt en order men efter två veckor har jag ej fått in pengar på mitt bankkonto.
  Chattade med kundservice (Amina) och hon skrev så här "jag lägga en påminnelse på denna då jag inte kan svara på vad som har inträffat i detta fall"
  Det är tråkigt att NetOnNet inte sköter det på ett smidigare sätt.
  19 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Vid återbetalning av en order ska pengarna finnas åter på ditt konto inom 3-10 dagar. Det är därför tråkigt att höra att pengarna fortfarande inte är åter på kontot. Tyvärr kan vi inte se exakt varför detta inte skett, men då detta inträffat kommer återbetalningen att prioriteras. Om du önskar att jag ser över ditt ärende ytterligare är du välkommen att maila mig på zandra.ohlsson@netonnet.com.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Dålig
  Säljer begagnade prylar till nypris utan att informera kunden!
  20 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Du som kund ska aldrig få en begagnad produkt om du betalar för en ny. Det har därför begåtts ett misstag i ert fall. Jag ser gärna över detta och ber dig därför maila mig på zandra.ohlsson@netonnet.com. Jag beklagar det inträffade.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Perfekt
  Enkel och problemfri beställning.
  Mycket bra med många betalningsalternativ.
  6 år sedan ( Uppdaterat: 21 dagar sedan )
 • Bra
  Beställning
  det dålig att ni inte skriver ut mobil nr på försändelsen ,utan att man måste vänta på snigel posten ska komma fram!
 • Dålig
  Beställning Leverans
  Har tidigare skrivet om deras sätt att skicka ut en faktura från en helt annan som firma som är helt anonym o inte skriver ut varifrån fakturan kommer utan bara skriver: Hej här kommer din faktura. Detta kan ju vara en fejk o någon annan som vill komma åt lättförtjänta pengar, för det är det gott om på nätet, o inte minst så kan det vara en som skickar virus, man kan aldrig var för säker, men det drabbar ju inte netonnet, eller den trötta resursbank som inte har "resurs" att skriva ut var fakturan kommer ifrån. :-(
 • Perfekt
  Nöjd kund!
  22 dagar sedan
 • Usel
  Jag tycker att det är extremt dåligt att ha ett pris på hyllan och sedan kräva ett helt annat och högre pris när man kommer till kassan. Priset på hyllkanten överensstämde med det pris jag såg på nätet innan jag åkte hemifrån. Netonnet är alltså verkligen snabba i vändningarna på att ändra sina priser men de borde i så fall vara lika snabba på att ändra priset på hyllkanten så att man slipper obehagliga överraskningar i kassan.
  23 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Vi ska självklart försöka ändra priserna i hyllan så snabbt som möjligt när ett pris justeras. Det är därför tråkigt att höra att fel pris stått angivet när du skulle köpa produkten. Jag vill gärna se över detta. Vänligen maila mig på zandra.ohlsson@netonnet.com.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Perfekt
  Bra sortiment, riktigt bra priser och bäst av allt är att man kan handla till dessa priser direkt i deras "butiker".

  Personalen är ok kunnig, inte den bästa men de duger och är trevliga. Det blir nog bäst att man själv skaffar information och fakta om varorna innan man handlar då det handlar om lagerpersonal och inte riktiga försäljare.

  Har både handlat på Malmöbutiken och på deras hemsida då varan var slut i Malmö utan problem.

  Inga problem heller alls med öppet köp.
  4 år sedan ( Uppdaterat: 25 dagar sedan )
 • Usel
  Beställning Leverans
  VÄNTAN VÄNTAN VÄNTAN inga svar från NETonNET
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det är väldigt tråkigt att höra att du upplever att du inte får några svar. Jag vet dessvärre inte om detta rör sig om ett specifikt ärende, eller om du kontaktat kundservice och väntar svar. Maila mig gärna på zandra.ohlsson@netonnet.com så hjälper jag dig med att få ett svar.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Perfekt
  Snabbt, enkelt och mycket bekvämt! :)
  26 dagar sedan
 • Usel
  Snark... Det är 2015 och en produkt i lager som man beställer har inte ens lämnat lagret på 4 fulla arbetsdagar. Bara att inse att dessa stofiler till företag inte borde syssla med e-handel utan hålla sig till vanliga butiker.
  28 dagar sedan ( Uppdaterat: 27 dagar sedan )
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Om produkten fanns i lager vid beställning så ska den absolut ha skickats från oss redan. Det låter därför som om något gått fel i samband med din beställning. Jag rekommenderar dig att kontakta vår kundservice på 033-488488, eller via chatten på vår hemsida så hjälper de dig med detta.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Perfekt
  Bara bra som det brukar vara från Netonnet.
  Snabba leveranser, bra sortiment.
  27 dagar sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Jag beställde 4 artiklar på en å samma beställning. Allt fanns på hyllan. Varför skickar man 4 olika paket? Istället för att lägga alla grejer i samma paket?
 • Usel
  USEL Service.

  Det sämsta företag när det gäller att ge en bra service och att inte försöka lura kunderna.

  Jag har skickat en ny Sony Z3 för reparation eftersom displayen hade spruckit (utan något våld eller så).
  Innan jag skickade in telefonen fick 8 personer undersöka telefonen för att bekräfta om det fanns någon ytlig skada. Ingen kunde se något förutom reparationsverkstaden i Malmö som undersökte den och sa något i stil med att det fanns en flis skada på displayen.

  Förra veckan ringde jag personligen till verkstan och bad att de skulle avvakta med att göra något åt telefonen utan vänta på ett besked från mig den här veckan.

  Idag när jag ringde till NetONet fick jag veta att de har skickat telefonen tillbaka till mig utan att fixa den, fast vi hade kommit överens per telefon att inte göra det. När jag konfronterade verkstaden säger dom att det var det vi kom överens om vilket inte alls stämmer. Så nu måste jag betala 400 kr utan att något blev gjort!
  Känner även andra som är mycket missnöjda med netonets kundservice och rekommenderar alla att handla hos någon annan och skippa netonet.
  29 dagar sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  En yttre skada på telefonen som en sprucken display, eller liknande går vanligen inte på garantin. Om du och verkstaden däremot kommit överens om att de ska ha kvar telefonen en stund till så ska det självklart hållas. Jag ber dig kontakta mig på zandra.ohlsson@netonnet.com så att jag kan hjälpa dig vidare med ditt ärende.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Bra
  Beställning Leverans
  Väntar på produkten
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Snabbt och bra, precis som de ska va.
 • Usel
  Har haft stor frustration med netonnet.

  Till att börja med så har netonnet grovt långsamma leveranser. Det kan ta 3 eller 4 arbetsdagar tills produkten man beställt ens lämnar lagret! Har varit med om detta vid ett flertal tillfällen. helt oacceptabelt långsamt!

  Vid ett tillfälle så lämnade jag in en telefon då proximity-sensorn hade slutat fungera. Att lämna in den gick bra men efter ett tag fick jag brev om att felet inte täcks av garantin fast jag fortfarande hade garanti på telefonen. Hade inte tappat telefonen eller något så vilket hade kunnat orsaka felet utom det bara uppstod. För att få tillbaka min telefon skulle jag då betala 500 kronor eller så skulle netonnet inkassera telefonen om jag inte ville betala. Hur kan sånt här ens vara lagligt..?

  Sjukt besviken på netonnet efter dessa händelser. Kommer inte handla hos dom igen.
  1 mån sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg. I de fall du beställer med expressfrakt ska produkten vara dig tillhanda 1-2 arbetsdagar efter lagd order. Om du däemot beställer med fri frakt så är leveranstiden 2-4 arbetsdagar. Jag ber därför om ursäkt ifall leveransen tagit längre tid än så.

  Rörande de fel du upplever med din telefon så tillkommer det ingen kostnad i det fallet felet faller inom garantin. Om den auktoriserade verkstaden döremot konstaterar att felet faller utanför garantin kan en avgift tillkomma. Om du önskar att jag ser över vad som skett i ert fall ber jag dig återkomma till mig på zandra.ohlsson@netonnet.com.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Perfekt
  Beställning
  Jag har aldrig jobbat med en så användarvänlig beställningssida. Hatten av från min sida och tack!
 • Usel
  Bluff och båg! Lurad på garantiärende, servicen ville inte laga telefonen och nu ska de 500kr för att lämna tillbaka den utan åtgärd.
  Kan man inte lita på garantin kan man inte lite på företaget. Inget mer NetonNet för min del, det finns seriösa alternativ.
  1 mån sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det är mycket tråkigt att höra att du inte är möjd med det utlåtande som gjorts i ert fall. I de fall en service går på garantin debiteras ingen avgift. Om felet däremot faller utanför garantin kan en undersökningsavgift komma att debiteras dig. Om du önskar att jag ser över ditt ärende ber jag dig maila mig på zandra.ohlsson@netonnet.com.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Usel
  The most bad shipping i ever seen.express shipping takes up to 4 days free shipping takes 5-6 days .
  1 mån sedan
 • Hi!

  When you order from us you should get your delivery within 4 days. If you add express delivery you should get the products within 1-2 days. We are very sorry for the delay of your shipment, please contact our customer support and we will refund the delivery cost.

  Best Regards

  Zandra Ohlsson

 • Perfekt
  Superbra!
  1 mån sedan
 • Ganska dålig
  Verkar helt klart som Netonnet tappat i servicen, 3-5 dagar för att skicka en vara är inte acceptabelt 2015.
  Nu kan jag vänta 1 vecka men det är inte grejen, köper jag en sak som finns i lager så förväntar man sig att den skickas senast dagen efter.
  Varför ska dom behöva 3-5 dagar för att skicka en liten hårddisk tex ?
  Kan förstå om det tar tid om man lägger en stor order med flera prylar.
  10 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det är tråkigt att höra att du upplever vår leveranstid som lång. Om du väljer fri frakt så ska du ha produkten tillhanda inom 2-4 vardagar. Om du däremot väljer expressfrakt är leveranstiden 1-2 vardagar. Jag tar till mig av din feedback rörande leveranstider och kommer att ta det vidare internt.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Utmärkt
  Alltid varit en nöjd kund på Netonnet, bra priser och helt okej leveranstid med gratis frakt. Det som drar ner betyget något är att man låter Anna Book få TV-tid i den nya reklamen, personalen på marknadsföringen får tänka om!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  I like NetOnNet since it's very easy to order online and their products has usually very good price beside the good quality. They have a very good balance of price and quality, a thing that I love in Sweden.
  Delivery methods are also quite convenient...
  1 mån sedan
 • Usel
  Var inne på lagershopen i Helsingborg i tisdags för att köpa ett par hörlurar jag spanat in och dessa skulle finnas på laget enligt hemsidan. Kommer till butiken och slår in produkten på datorn och det står att de finns på lager men att man ska kontakta informationsdisken.
  Är enda kunden där men det tar uppskattningsvis 5-10 minuter att få hjälp då personalen verkade tycka att det var roligare att stirra rakt ut i luften än att hjälpa mig som kund. Stod 4 stycken i personalen där.

  När jag väl fått hjälp så står personalen och viskar med varandra i 15 minuter och jag har ingen aning vem som ska hjälpa mig att få fram hörlurarna. Efter 15 minuter får jag reda på att varan inte finns i lager. Jag frågar såklart varför det står både på min telefon och i deras egna datorer varför det står att den finns inne på lager. Enda förklaringen : "fel saldo".

  Blir tillfrågad om de ska beställas en hörlur till mig men tackade vänligt men bestämt nej då jag aldrig varit med om värre service i hela mitt liv.

  Första och sista besöket hos netonnet och troligen sista köpet online från de också. Service uppskattas!
  1 mån sedan
 • Hej!

  Tack för ditt mail.
  Det är mycket tråkigt att höra om det bemötande du fått i lagershopen. Jag kommer att ta detta vidare internt för att säkerställa att inget liknande inträffar igen. Du ska självklart kunna lita på att det lagersaldo som finns på hemsidan är korrekt. Om det inte skulle vara det så ska vi självklart hjälpa dig att beställa produkten, eller en annan vara som kan passa dig. Jag hoppas att du ger oss en ny chans trots denna händelse så att vi kan visa att ett besök i vår lagershop är en positiv upplevelse. Maila mig gärna på zandra@netonnet.com så ser jag över detta ytterligare.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Usel
  Lågvattenmärke för ett garantiärende på en mobiltelefon!

  Den var inte ens ett år gammal när on/off knappen ramlade bort, åverkan enligt NetOnNet, men normal användning enligt mig. Ord mot ord, det vill säga jag fick betala reparationen.

  Det fräckaste av allt var att jag skulle få ett kostnadsförslag, men det framgick inte att även detta kostade pengar, vad gör man som en liten kund, betalar, går vidare och handlar någon annanstans.

  Ett råd: Köp INTE mobiltelefon på NetOnNet om du tänk använda den.
  1 mån sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd med hanteringen av ditt ärende. När en telefon lämnas in för service skickas den till en extern verkstad för kontroll. Verkstaden har då riktlinjer från tillverkaren som grund i sin bedömning. Jag önskar trots detta se över ditt ärende och ber dig kontakta mig på zandra.ohlsson@netonnet.com. I samband med att du lämnar in din produkt för service får du signera ett inlämningskvitto i lagershopen där det informeras om eventuell undersökningsavgift. Om du istället skickar in din service via PostNord så står det angivet i fraktsedeln att en undersökningsavgift kan uppkomma i de fall felet inte går på garantin.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Utmärkt
  Beställning Leverans
  mycket bra och snabb leverera,
 • Perfekt
  Snabb leverans! Fick varan efter en dag.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Perfekt
  1 mån sedan
 • Usel
  Uselt....helt enkelt. De har fraktfritt men det tar 3-5 arbetsdagar. Om du betalar 29kr kan du få vara efter 1-2 arbetsdagar. Visst det är inte dyrt så jag betalade för att jag var tvungen att ha varan rätt fort. Men efter 1 vecka av väntan så har jag inte fått det än. När jag hör av mig till de o frågar så kan de inte hjälpa mig efter som de inte kan spåra paketet. Och sen har de magen att skylla ifrån sig. HADE ALDRIG HÄNT PÅ WEBHALLEN ELLER CDON.
  1 mån sedan
 • Hej!

  Tack för ditt inlägg.
  Det låter som om något gått fel i hanteringen av ditt ärende. I de fall en expressleverans är sen återbetalar vi alltid fraktkostnaden. Om paketet inte kommit fram inom några dagar hjälper vi er självklart att få en ny produkt utskickad. Jag beklagar därför det inträffade och vill hjälpa dig med ditt ärende. Vänligen maila mig på zandra.ohlsson@netonnet.com.

  Med vänliga hälsningar

  Zandra Ohlsson

 • Bra
  Bra priser, trevlig hemsida med omdömen på produkter, gratis frakt var bra,
  MEN komihåg att det tar tid för dom att få iväg grejorna med det, trots att allt är i lager, (3-5 vardagar vilket står på hemsidan) för mig tog det 5 vardagar och 2 helgdagar innan jag kunde hämta ut mitt beställda datorchassi som var i lager, vilket jag tycker är lite segt 2015... men dom höll åtminstone det dom utlovade. Men vill du har grejorna snabbt, ta typ Dustin.
  1 mån sedan
 • Knappt godkänd
  Garantiärende:

  Netonnet kan inte ersätta min produkt med en likadan då den inte finns i sortiment längre, de ger mig heller inte en summa som är tillräcklig för att jag ska kunna införskaffa min produkt på annat ställe. De vägrar ge ut en bättre produkt utan att jag får betala mellanskillnaden.

  Med andra ord så sköter inte Netonnet sina garantiärenden enligt Konsumentköplag (1990:932) och de kommentarer som finns om hur ARN har löst tidigare liknande tvister.

  Edit:
  Netonnet har hjälpt mig på ett korrekt sätt efter att jag har ringt in och förklarat ärendet. Jag tycker dom jag fick prata med skötte det hela snabbt och enkelt. Tycker fortfarande det är synd att 2 personer jag hade mailkontakt med så nonchalant vägrade hjälpa mig på rätt sätt från början. Systematiskt fusk?

  Höjer betyget från 1 till 7 iom tidigare väldigt goda erfarenheter av Netonnet.

  Edit:
  Sänker åter igen betyget pga bristande service. 4 stjärnor.
  2 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Perfekt
  Väldigt bra priser, leveransen har alltid varit 1-3 dagar. Supporten är väldigt schysst och gett bra info när något gått snett. Rekommenderas starkt.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Hem leverans snabbt och varan fungerar mycket bra
 • Perfekt
  Mycket nöjd!
  2 mån sedan
 • Bra
  Handlat några gånger hos er tidigare och aldrig varit några problem. Men i lördags förra veckan 25/7 beställde jag en JBL Flip II och leveranstiden skulle vara 3-5 arbetsdagar, den kom igår måndag 3/8 tog alltså 6 arbetsdagar. Fick besked från er i tisdags att den skickats, sedan fick jag besked från posten i torsdags att den skickats. Detta blev extra smärtsamt eftersom jag fick vänta en extra helg och just denna helg skulle jag i väg på läger och jag hade tänkt att jag skulle kunna ha med mig min nya högtalare, men icke sa N(etOnNet)icke!

  Ska tillägga att jag är mycket nöjd med produkten????
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Bestälde datorkomponenter här och är väldigt nöjd.
  det var billig, bra service och snabb leverans
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Beställning
  Handlat på nätet hos Netonnet för första gångerna. Mycket nöjd med service, produkter och pris. LEVERANSEN! Det blir fler köp i framtiden. Hoppas att ev garanti åttaganden också blir lika bra.
 • Usel
  Beställning Leverans
  usel service sämsta jag varit med om dom sa att dom hade skicka men icke
 • Usel
  Beställning
  skämt företag
 • Mycket bra
  Bra butik med bra priser och bra utbud, bra leverans och bra betalningsalternativ.
  Helt enkelt mycket bra =)
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Mycket nöjd alla gånger jag handlat hos NetonNet!
  2 mån sedan