Sex fysiska butiker
Order innan 17:00 skickas
samma dag. (vardagar)

http://www.inet.se

Betalningsalternativ

Klarna
Swish
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
Bitcoin
SMS-betalning

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige och visar priserna i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 16 år sedan
Detaljerad information Inet har fått betyget (9.49)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  PostNord de rackarna missade en hel bur med försändelser i Torsdags förra veckan, vilket resulterade i att Jag och några andra inte fick våra försändelser före helgen. Men det gör inte så mycket, fick mitt paket igår med pingvinstång och allt. Plus en ursäkt samt en fin redovisning av supportpersonalen om vad som faktiskt hade hänt (ja, de kollade även övervakningskamerorna för att ta reda på vilken part som felade)

  Så ni får 10/10.

  Stay awesome!
  5 dagar sedan ( Uppdaterat: 1 dag sedan )
 • Perfekt
  Handlade en Wacom-ritplatta.
  Att lägga en order var löjligt enkelt och pedagogiskt, med typ endast 3 steg.
  Beställde vid 14 draget - fick den dagen efter! Det är fan inte dåligt!
  Toksnabb leverans belönas såklart med 10 stjärnor!
  6 dagar sedan
 • Perfekt
  Snabb leverans + pingvinstång!
  Vad mer kan man önska sig?
  7 dagar sedan
 • Perfekt
  Köpte en Acer X34 Predator när Inet reade ut den gamla modellen.

  Helt otroligt snabb leverans! Beställde söndag kväll, tisdag förmiddag kunde jag hämta ut min skärm! Det är långt mycket bättre än vad konkurrenterna kan leverera.
  13 dagar sedan
 • Perfekt
  Jag handlade en 2- i -1 dator på nätet hos Inet för en tid sedan men efter en kort tid så börja det datorn/surfplattan strula och hitta på egna grejer. Det var som att den tryckte själv på skärmen! Jag gick in med den i butiken Malmö och dom tog in den för reparation. Efter en vecka blev jag uppringd och blev erbjuden pengarna tillbaka istället. En dag senare hade jag pengarna på kontot. Mycket smidigt för mig och jag slapp alla problem med upprepade reparationsförsök (säljaren/butiken får enligt lagen försöka reparera samma fel 3 gånger). I ett sådant här fall så har det ändå minimal chans att lyckas. Smidigt hanterat av Inet och så problemfritt som det kan bli tycker jag.

  Jag kommer garanterat att handla fler gånger hos Inet för om man tittar på kundernas kommentarer så är Inet bäst av alla på kundbemötande. Det positiva bemötandet jag fick är inget undantag utan det får även andra kunder.
  15 dagar sedan
 • Utmärkt
  Bra och informativt order flöde och snabb leverans, handlar här lite då och då.
  23 dagar sedan
 • Usel
  Köpte en komplett dator från dom för 12 000 kr, där grafikkortet gick sönder efter 2 år PGA fabrikationsfel. Inet vägrade byta grafikkortet eller fixa datorn trots att vi i Sverige har reklamationsrätt i 3 år.
  Fick ta ärendet vidare till ARN där Inet ljög ARN rätt i ansiktet och sa att det bara handlade om ett grafikkort som var värt 500 kr, därför ska ARN ogilla fallet (ARN utreder inte fallet om det understiger ett visst värde, för elektronik ligger det på 1000 kr).

  Har även vänner som haft liknande problem med sina köp från Inet men dom orka inte dra det vidare till ARN.

  Detta har lett till att man inte kan rekommendera Inet till någon, vilket är tråkigt eftersom dom en gång i tiden var en seriös butik.
  25 dagar sedan
 • Perfekt
  Klockrent, snabb och bra leverans som vanligt!

  Har nu även provat ett reklamationsärende och man blir behandlad hur bra som helst och med kort ledtid.
  7 mån sedan ( Uppdaterat: 27 dagar sedan )
 • Perfekt
  Handlat flera gånger via Malmö-butiken och nu i December månad även en handplockad dator för omkring 12k. Inet har träffat rätt på så gott som alla punkter man kan tänka sig, men framför allt rekryteringen av personal - finns ingen butik som har så pass många "nördar" anställda.

  Var bara att säga vilka spel jag lirar och andra krävande progam så fick jag förslag på de mest stabila produkterna i varje kategori i min prisklass.

  Fick i Juni (2016) problem med en SSD, kontaktade Inet och fick en ny!

  En suverän butik för den som behöver hjälp med datorrelaterad handel =)
  1 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Perfekt
  La en order igår på en datorskärm kl 15:00. Idag kl 12:47 fick jag SMS notis om att produkten kunde hämtas ut på mitt ombud.
  Plus, har man PostNord appen kan man enkelt följa försändelsen, inte för att det behövs med denna snabba frakt! Har handlat mycket tidigare på inet och jag blir lika imponerad av deras frakt varje gång! Bra jobbat Inet!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Perfekt. La order på 3ds-spel kl. 16:00. Paketet framme dagen efter.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Verkligen smidigt, handlar gärna där igen.
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Alltid stabil service, är det något problem som uppstått som till exempel defekt produkt eller en vara som man vill ha utbytt på garantin så löser ni det alltid, mycket samarbetsvilliga.

  2010 började jag beställa endast från inet.se och kommer fortsätta med det då det känns tryckt att handla hos er.

  Mvh Olov Engström
  3 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Perfekt
  Det finns en anledning till att Inet år efter år utses till bästa IT-butik. Snabba leveranser, bra priser och kunnig personal. Strular något kan man räkna med att få hjälp.
  Rekommenderas +++++
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Otroligt nöjd med hela min kundupplevelse!
  Beställde en rad delar samt montering och test av dem till en komplett dator, då jag inte har tid eller vilja att bygga själv men ville välja komponenter! Efter att ha beställt på söndag kväll fick jag konfirmation och information på måndag morgon och på onsdagen var det färdigbyggt och skickat! Efter den annonserade leveranstiden på 7-10 arbetsdagar var detta en positiv överraskning och efter att ha fått hem produkten är jag mer än nöjd! Jättefina dragningar, inga som helst problem med datorn och jag fick en pingvinstång med melonsmak och alla CD/manualer som tillhörde ;-)

  Bästa utbudet, servicen och pålitligheten i Sverige, kunde inte vara mer nöjd!

  Rekommenderas starkt++++
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde en skärm, snabb packning och leverans, underbart!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte ett Moderkort som inte startade upp! kontaktade Inet som svarade mycket snabbt på både Telefon Och Mail, jag fick en packsedel och skickade in kortet till Inet som kollade upp det och åtgärdade det mycket snabbt samt skickade tillbaka det till mig igen!

  Kanonservice
  Snabba leveranser
  Kompetent personal
  Rekommenderas!
  1 mån sedan
 • Mycket bra
  Undermåligt paketerad vara resulterade i en mindre defekt på min produkt. Ordentligt tilltryckt och trasig förpackning med pappersrester på produkten kändes inte så trevligt. Leveranstid på två dagar känns ok och drar upp betyget en smula.

  Efter kontakt med butiken uppdaterar jag mitt omdöme. Inet får en chans till :)
  2 mån sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Perfekt
  Oöverträffad service!
  Bra priser!
  Superduktig personal!

  Jag var i er butik i Sisjön nu i veckan och fick hjälp av en kille som hette Marcus O.
  Helt otroligt! det är väldigt skönt att känna att man faktiskt får hjälp att välja rätt produkter för just mig. och inte bara blir riktat mot produkten med bäst marginaler eller störst prislapp.
  Jag hade en mängd frågor som kanske för er är dumma, men han svarade glatt och tydligt på var och en. Det var tydligt att målet var att hjälpa mig både välja rätt produkt samt hjälpa mig förstå vad som gjorde att den var rätt för just mig.

  Nu förstår jag varför alla pratar så gott om er!
  På återseende

  Hälsningar
  en Supernöjd kund!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  22 timmar från de att jag beställde mina varor tills att de fanns att hämta ut hos mitt postombud(!), det är vad jag kallar snabb leverans!

  Då hade jag även ringt och strulat med leveransen själv då jag glömt beställa en vara.
  Även där 10/10 till killen på supporten som hjälpte mig med det!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Bra priser, snabb leverans och även bra service. Man kan lita på Inet :)
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Köpte en ny processor och hade problem med Bios version på mitt moderkort (fick ej kontakt med RAM-minnet). Inet bad mig skicka in alla delar och löste därefter problemet utan kostnad - Otrolig kundservice!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde en Phantom 3 Professional kl 16.30 igår, skickades iväg kl 20.26 och va därför framme nästa dag! Riktigt grym transport! Rekommenderas starkt!

  Mvh Glad kund
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Supersnabb leverans. Bra och kompetent service när jag behövde hjälp att plocka ihop kompatibla datorkomponenter. Sveriges utan tvekan bästa internetbutik.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Har skött sig exemplariskt i alla aspekter.

  Trevlig personal vid kontakt via mail, inga problem vid returer, snabb hantering av beställningar, paketeringen har alltid varit bra. Priserna ligger också bra till likt de flesta större aktörer.

  Detta gör att även om en pryl skulle vara nån 100-lapp dyrare så beställer jag heller från Inet där jag vet att allt kommer flyta på smidigt.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Riktigt bra företag med en av världens bästa leverans tid. Köpte en Asus skärm som jag fick dagen efter jag beställt den. Det tog 10 minuter ifrån beställning till att varan skickades. Det snabbaste jag varit med om. Trevligt med godiset också. Allt detta till riktigt bra priser också! Rekommenderas STARKT!
  6 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Perfekt
  Passade på att köpa en gamingskärm vid ett garantiärden och är extremt nöjd med hela processen. Kort inlämningstid, kunnig personal, snabb leverans och servicekänsla ända ut i fingerspetsarna. Fick en utomordentligt bra rådgivning och servicen ska vi inte tala om. Fick hjälp av ung kille, tror han hette Tobias. Blev nästan lite förbannad för han var så trevlig! Inet visar verkligen vägen, tack :)
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Lämnade in ett defekt headset och redan dagen efter det kom in får jag meddelat att ett nytt är på väg på förmiddagen! Jag har alltid gillat Inet, men att se så pass snabb service på felanmälan var mycket glädjande!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Snabba leveranser och trygg support.

  Har beställt produkter till och från i 3-4 års tid och har aldrig haft problem.
  - De är väldigt tydliga när det kommer till info före köp, villkor under köp och bevakning efter köp.
  - Varorna är alltid välpacketerade
  - Bra priser och är uppdaterade med det senaste på marknaden
  3 mån sedan
 • Mycket bra
  Bra service och bra priser!
  Har alltid fått beställningarna snabbt och utan problem.
  3 mån sedan
 • Utmärkt
  Uppdaterat betyg 20/5-16

  Inet kontaktade mig efter min kommentar
  och betalde tillbaka mellanskillnaden på
  köpet samt bjöd på ett presentkort så nu
  är jag nöjd :-) bra jobbat Inet.

  Besviken kund (före detta kund)

  Beställde en telefon igår 2/5 för 7199kr
  var inne idag 3/5 och köpte telefonen
  de sa inget om att de hade sänkt priset med
  200kr idag, det såg jag på nätet när jag kom hem. :-(
  /Mats
  2 år sedan ( Uppdaterat: 3 mån sedan )
 • Perfekt
  Inget att klaga på.
  Grymma leveranstider!
  Bra priser!
  Bra service!
  3 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde en vara, och den skickades blixtsnabbt iväg.
  Bekräftelse, kvitto och försändelseinformation kom omgående på mailen.
  Föredömligt.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Jag har väldigt svårt att komma på hur Inet skulle kunna skött det här bättre, det skulle väl vara om de personligen åkte inom en timme med expressbud till platsen jag just då befann mig på och lämnade över varan.

  Service, information och levaranstid är bra på en nivå av episka proportioner.

  Stort tack Inet, och att ni skickar med en lakritsstång kryddar upp upplevelsen mer än ni anar!

  Tänk om alla företag var lika duktiga som ni. vilken fröjd!
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Fantastiskt snabba, väldigt ordentliga förpackningar, aldrig någonsin haft problem... Om Inet har det jag letar efter så köper jag av dem.
  4 år sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Perfekt
  Mycket trevlig personal och kunniga på Inet Barkarby. De är vidare duktiga på hitta fel samt bygga datorer för en enligt ens önskemål. Rek. de starkt.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Beställde datorkomponenter från fem olika butiker på söndagen innan påsk.

  10: Inet, snabb leverans (tis), bra förpackat, bra betalningsalternativ, snabb och tydlig information om beställningen, pingvinstång.

  9: CDON, snabb leverans (tis), bra förpackat, bra betalningsalternativ

  7: Dustin, snabb leverans (tis), slarvigt förpackat i en låda med fel proportioner till innehållet som blivit väldigt lätt tilltryckt, förskottsbetalning krävs för att få billigaste betalningsalternativ.

  5: NetOnNet, långsam leverans (ons efter påsk, dvs 6e arbetsdagen efter beställning), bra förpackat, förskottsbetalning krävs för att få billigaste betalningsalternativ.

  1: Proshop, extremt långsam leverans (tis två veckor efter beställningen, dvs 10e arbetsdagen efter beställningen), dålig information om beställningen, dåligt förpackat med bara papp, inte kartong. Förskottsbetalning krävs för att få billigaste betalningsalternativ. Ångrar bittert att jag valde att spara 50 kr på denna butik.
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Trevlig personal som villigt och kunnigt svarar på frågor om sina produkter. Rekordsnabb leverans!
  4 mån sedan
 • Utmärkt
  Har handlat från Inet några gånger, bland annat en dator i delar, och har inte haft några problem.
  Snabb frakt!
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Snabb leverans! Kanon nöjd kund!
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Helt okej priser, väldigt snabb leverans. Ingen onödig paketering, så man var tvungen att hämta ut i butik, utan det damp ner i brevlådan. Väldigt nöjd! Pricken över i:et var pingvinstången!
  4 mån sedan
 • Perfekt
  Bra priser och snabb leverans, redan dagen efter beställningen trots att jag gjorde en stor beställning (på ett helt datorkitt som plockats ihop själv). Hade lite problem med grafikkortet ca ett halvår senare men fick det utbytt direkt. Mycket nöjd med butiken samt kundtjänsten!

  Ett tillägg såhär i efterhand: Får alltid en pingvinstång vid beställning, mycket bra, det gör verkligen det lilla extra!
  2 år sedan ( Uppdaterat: 4 mån sedan )
 • Perfekt
  Jag handlar på Inets fysiska butik i Sisjön då de har en suveränt kunnig personal som hjälper till med alla datafunderingar och problem. Både webbutiken och den fysiska butiken håller hög klass, utbud och bra priser. Hämtade processor, ssd disk, router, nätagg, minne och windows hos dem i förrgår och allt fungerar klockrent.

  Det är en fantastisk känsla när man har byggt ihop en ny speldator, trycker på power knappen och allt bara fungerar på första försöket :)
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Skulle köpa en gamingdator till en 15 årig son. Jämförde lite priser Inet mot tex Cdon. Vi var hos butiken vid Hötorget och fick utomordentlig guidning och hjälp av en duktig och tålmodig butikssäljare. Att få personlig service övervägde pris. Sedan hade vi problem med att installera Windows (troligen pga handhavande fel av oss). Vi var då i kontakt med deras kundtjänst per telefon och även de överträffade våra förväntningar. De var ytterst hjälpsamma och vänliga. Mina varmaste rekommendationer.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Som mångårig stammis hos Inet kan jag bara konstatera att de aldrig upphör att leverera. Ändå blir man lika glad varje gång. Snabba leveranser, bra utbud, konkurrenskraftiga priser och en mycket trevlig support. Kan lösa det mesta, när det väl krånglar, vilket å andra sidan inte är ofta. Det har blivit många pingvinstänger genom åren.
  5 mån sedan
 • Utmärkt
  Snabb packning.
  Snabb leverans.
  Bra priser.

  Tidigare negativt omdöme gällande RMA löste sig, problemet låg i bristande förklaring från Inet i vad man faktiskt ersatte mig för. Personen förklarade som om att köpet hävdes men gav mig en lägre återbetalning. Det man I själva verket gjorde var att betala ut för vad saken skulle kosta OM dom hade hämtat in kortet åt mig. Detta förklarades dock inte för mig förens Inet några dagar senare ringde upp mig, vilket jag är väldigt glad att dom tog sig tiden att göra.

  Skulle vilja tillägga att det känns bra att dom bryr sig så pass mycket om kundrelationer att dom ringer upp en och kollar sina ärenden.

  10/10 om dom återinför den svarta pingvinstången, citrus var inte min grej.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 5 mån sedan )
 • Perfekt
  Beställning Leverans
  Sökfunktionerna är bra och det är enkelt att slutföra köpet..
 • Perfekt
  Prisvärda produkter, Bra leveranstider och väldigt hjälpsam support!
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Fantastisk produkt, levererad en dag efter beställning. Dock denna gång skulle lyckan mig förgås.

  Inets karaktäriska pingvinstång. Den med nyckfull, mysterisk, nästintill erotisk förmåga att finnas glömd i kartongen; alltid redo för förtäring vid behov av näring i de mest digra situationerna.

  Livfulla smaker, rund karaktär, färsk från fabriken. Mmmmmmh smaken av kvalité.

  Alas, det flexibla lakritsunderverket med sina exkvisita dofter och aromatiska E-ämnen var ej att ta för given...

  Där oftast går att finna en super nice surprise gapade ett ca. 30cmx3cm område med sin frånvaro.
  En kartong, utan själ.

  Alas. Alas. Alas.

  Brevbäraren tog min pingvinstång.

  /Olof, 2016

  I övrigt skitbra butik, löjligt bra service 10/10.
  5 mån sedan
 • Perfekt
  Prisvärda produkter. Sjukt snabb leverans. Väldigt nöjd!
  5 mån sedan