Sveriges största sortiment?
Snabb leverans.Butiker i Sthlm
GBG, Malmö, Upps, Linkp, Vås

http://www.webhallen.com

Betalningsalternativ:

Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
PayPal
Klarna

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Finns i listor: datorFourHand Setup

Butiken finns i Sverige och visar priserna i kronor. Kontakt med butiken kan ske på svenska

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 16 år sedan
(data från 2014-10-24)
Detaljerad information Webhallen har fått betyget (8.84)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Sortera efter:
 • Usel
  Jag beställde ett Pre-Order FIFA 15 som bland annat skulle innehålla en kod för 15st Ultimate Team Gold-packs. Beställningen gjordes innan spelet släpptes och jag fick bekräftelse på att jag hade bokat pre-order inkl. dessa 15 gold packs och annat.

  När jag sedan hämtade spelet i butik fick jag ett vanligt FIFA 15 spel utan koder för 15 gold packs och andra pre-order items. Motiveringen var att koden skulle komma per e-mail. Han verkade ha dålig koll på hela erbjudandet.

  Direkt när jag kom hem mailade jag Webhallens kundtjänst om att jag inte hade fått de pre-order items som hade utlovats i produktbeskrivningen och i mitt orderbekräftelsee-mail. Jag har ännu inte fått svar från kundtjänst i detta ärende.

  Jag tycker detta ärende var dåligt behandlat både i butik och hos kundtjänst. Det är alltså tydligt att Webhallen inte tar hand om sina kunder när det blir fel.
  1 dag sedan
 • Utmärkt
  beställde ett micorSD kort kl 16:43 20/10 fick det idag 22/10

  mycket snabbt och bra :)
  3 dagar sedan
 • Mycket bra
  Generellt sett bra priser och lagersaldon. Smidigt att beställa på nätet. Bra att kunna hämta i butik. Är du registrerad spars allt i deras system vilket är skönt om du tappar bort kvittot. En del personer i butik är lite väl kaxiga, speciellt mot tjejer som ska handla teknikprylar (t.ex. tjejen skulle köpa ett usb minne och blev ganska dåligt bemött där de utgick från att hon inte kunde någonting).

  Fall 1. Jag hade en trasig hårddisk som jag köpt på Webhallen 14 månader tidigare. Dessvärre hade jag tappat bort kvittot. Men med en gammal mailkonversation utskriven och deras kundtjänsts letande bland gamla ordrar hittade de min order och jag fick en ny hårddisk i utbyte.
  Kunde inte varit mycket smidigare. Stort tack!
  Fall 2: Beställde en Lego sak att hämta i en butik. Den fanns inte där men i andra butiker (tror även den fanns på huvudlagret). Ändå tog det ganska exakt en månad innan varan fanns att hämta. Liiiite för lång tid och sonens födelsedag missades med 3 veckor. Får bli en julklapp...
  2 år sedan ( Uppdaterat: 7 dagar sedan )
 • Bra
  Alltid gått snabbt när man beställer där, trevlig personal i butikerna! Köpte senast in ett till AMD 6870 till en Crossfire setup!
  3 år sedan ( Uppdaterat: 11 dagar sedan )
 • Utmärkt
  Bra
  11 dagar sedan
 • Utmärkt
  Bra sortiment, bra öppettider, okey priser.
  Filtreringen på hemsidan gör att jag inte kan ge en 10:a
  12 dagar sedan
 • Usel
  har varit kund hos dem en ganska lång tid och har varit nöjd med leveranser och annat, senare tid har jag dock bett dem om råd och det visar sig inte ha mycket aning om någonting egentligen, blir nu tvungen att köpa om vissa komponenter för att få den dator jag ville ha... När jag påpekar detta får jag svaret, "det var ju tråkigt" och sedan inget mer, och då har jag handlat för runt 200k därifrån.

  Webbhallen kommer jag nog försöka undvika till största möjliga mån framöver, trist när personalen inte kan och chansar lite med andras pengar...
  9 mån sedan ( Uppdaterat: 12 dagar sedan )
 • Perfekt
  Bra och snabb service, även bra garanti och reklamations ärenden.
  13 dagar sedan
 • Ganska dålig
  Otroligt lång leveranstid trots att allt påstods finnas i lager och det tar förvånansvärt lång tid för dem att svara på mail. Riktigt kass.
  Det positiva jag kan hitta är väl sortimentets bredd.
  15 dagar sedan
 • Acceptabel
  Beställer en hel del, ofta bra pris, men kundservicen på mejl iaf. är riktigt kass.
  Svarstiderna är långsammare än snigelpost.
  Inte så kul när det går fel.....
  2 år sedan ( Uppdaterat: 18 dagar sedan )
 • Perfekt
  Alltid nöjd!
  20 dagar sedan
 • Knappt godkänd
  Webhallen - vad hände med er kundtjänst?
  20 dagar sedan
 • Hej TUCA!

  Beklagar om det har dröjt med svar i ett mail du har skickat in! För någon vecka sedan blev det mycket hög belastning i samband de samtida släppen av iPhone 6 och spelet FIFA 15. Vi har dock jobbat hårt för att komma ikapp och vara på banan igen.

  Ha en fortsatt trevlig vecka!

 • Ganska dålig
  Kundtjänst:
  Länge varit en trogen kund hos Webhallen men den senaste tiden har jag starkt börjat tveka.

  Verkar inte vara den enda som inte är så nöjd med kundtjänsten den senaste tiden, enligt vad jag ser på prisjakt. Har inte råkat ut för så svåra problem som vissa andra betyggivare beskriver. Det jag upplevt är att kundtjänst över åren blivit lite sämre och sämre hela.

  Förut fick jag alltid snabb respons på mail och de ärenden jag hade. Nu dröjer det oftast minst 3 - 4 dagar innan jag får svar på mail. Blir det en lång konversation per mail där man bollar frågor fram och tillbaka är det frustrerande efter några mail.

  Priser:
  I och med att jag länge tyckt väl om Webhallen tack vare gott utbud av produkter, snabba leveranser och gott bemötande var jag villig att betala lite mer i pris för produkter som jag beställde från Webhallen.

  När speciellt kundtjänst och leveranser blivit sämre känner jag inte mig längre villig att betala så mycket som 100 kr extra per PS4 spel jag beställer. 50 kr skillnad kanske forrtfarande var acceptabelt när jag visste att allt fungerade perfekt.

  Medlemsnivåer:
  Webhallen har ett medlemssystem (Level) som ger en poäng baserat på ens inköp. Detta bidrar bland annat till reducerade fraktkostnader, rabatter på utvalda produkter, prioriterade packning av produkter, VIP köer till beställningar etc.

  Känner att jag varit medlem relativt länge, spenderat en hel del pengar och köper saker aktivt men har endast nått till nivå 2 av 5.

  Problemet är att systemet inte är transparent i form av att jag inte egentligen vet vad som krävs för att uppnå nästa nivå. De listar vissa faktorer i sin information men inget om antal poäng jag behöver för att ta mig till nästa nivå eller hur faktorerna är viktade. Inte heller specifikt vad varje "Level" ger mig för fördelar.

  Känner inte att jag egentligen får någon nytta av att betala de extra 100kr per spel jag köper.

  Slutsats:
  Köper härmed all elektronik från andra butiker, om inte Webhallen kanske faktiskt råkar matcha i pris på en viss produkt - då kan jag fundera på det och hoppas att jag inte behöver vara i kontakt med kundtjänsten.

  Hoppas:
  Att Webhallen ändå vänder denna tråkiga trend och kanske anställer ett par extra kundtjänstmedarbetare samtidigt som priserna även om de inte behöver matcha det billigaste alternativet i varje fall minskar gapet en aning.
  22 dagar sedan
 • Usel
  Köpte ett spel och fick en repig skiva som inte funkade. Fick bara svar att det inte var ett garantiärende och att de inte tänkte hjälpa mig.
  24 dagar sedan
 • Hejsan!

  Vanligtvis räknas inte repade skivor som garantiärenden, men vi kan självfallet be vår returchef kontrollera det inträffade för att se om vi kanske gjort en felaktig bedömning i ditt fall. Du får jättegärna maila uppgifter om ärendet till fredrik@webhallen.com så för vi det vidare omgående!

 • Usel
  Absolut sämsta hanteringen av ett garantiärende någonsin!

  2014-07-05: Skickar mail om att min GoPro-kamera inte fungerar som den ska. Vill ha en ny på garanti.

  2014-07-08: Får svar om att jag ska skicka in den, tillsammans med kvitto och alla tillbehör - det vill säga HELA paketet.

  2014-07-21: Kameran kommer in till Webhallen.

  2014-07-31: Jag mailar och frågar hur det går i ärendet.

  2014-08-01: Får svar att kameran har kommit och vidareskickad till serviceverkstad.

  2014-08-13: Mailar igen och frågar hur det går.

  2014-08-14: Får svar om att de bör kunna få den utbytt till nästa vecka.

  2014-08-21: Få en kamera på posten (BARA kameran), samt papper och kvitto som tillhör en annan kunds GoPro Kamera. Ringer Webhallen och frågar vad som hänt. Blir lovad att de ska skicka ut en returfraktsedel så jag kan skicka tillbaka kameran igen och få tillbaka min nya kamera med alla tillbehören jag skickat in.

  2014-08-27: Ringer ytterligare en gång för ingen retursedel eller information. Inget av tidigare samtal har loggats, så jag får förklara ytterligare en gång. Får höra att det visst var min kamera. Mina tillbehör skulle skickas ut från dem idag.

  2014-09-02: Ringer IGEN. Tidigare samtal har inte loggats den här gången heller! Fortfarande ingen retursedel, information eller tillbehör. Blir lovad igen att få mina tillbehör.

  2014-09-05: Ringer IGEN! Kräver att de loggar samtalet, samt får en kopia på detta. Servicetjejen säger att de ska prioritera detta och skicka ut mina tillbehör. Lovar att få kontakt samma dag via e-post eller telefon.

  2014-09-08: Skickar e-post till servicetjejen. Jag har inte hört något.

  2014-09-09: Får en ursäkt. Tjejen meddelar att jag ska få en retursedel för att skicka tillbaka kameran och jag ska få en återbetalning. (Jaha - men vad har hänt med mina grejor då?)

  2014-09-16: Har inte fått en retursedel. Mailar och frågar vart den är.

  2014-09-17: Får en ny retursedel via e-post. Skriver ut den och går till postens serviceställe. Då visar det sig att den INTE är en retursedel utan en fraktsedel för att skickas till MIG! Mailar Webhallen IGEN! Kräver en korrekt returfraktsedel samt kompensation för allt detta strul!

  2014-09-18: Får en korrekt returfraktsedel. De antecknar även att jag önskar ytterligare kompensation. Vadå "ytterligare"?? Skickar in produkten.

  2014-09-19: Webhallen får mitt paket.

  2014-09-26: Idag fick jag mina pengar. Frågar hur det blir med kompensation.

  2014-09-29: "Efter att ha pratat med vår returavdelning så låter de hälsa att vi tyvärr inte kommer att erbjuda någon kompensation för detta."

  Hur i hela helvete kan ett ärende skötas på detta vis? Känner mig så otroligt dåligt behandlad av Webhallen. Kommer aldrig någonsin mer att handla av dem.
  26 dagar sedan
 • Hej Zane86!

  Jag beklagar att hanteringen av din retur inte skötts korrekt, det tar vi givetvis till oss av! Om du skickar ditt ärendenummer till fredrik@webhallen.com ber vi omgående vår returchef att titta på ärendet och ser hur vi kan lösa detta åt dig på ett tillfredsställande sätt.

 • Usel
  Har senaste 3 månaderna köpt olika datorprylar hos Webhallen. Smidigt att boka på nätet och hämta i butik. Så långt allt väl. Tyvärr finns det en annan sida av butiken. Köp gärna men lämna aldrig tillbaka något. Tuffa öppet köp krav och det går väl att acceptera...

  Tyvärr är det samma visa eller värre när du råkat ut för en defekt vara. Vid datorbygge där jag inhandlade nätaggregat, chassi, moderkort, ssd-disk för ca 10000 kr uppstod problem med mitt nätaggregat Supernova G2 750(tjöt när datorn var avstängd). Läste på Sweclockers och var inte ensam om problemet. Monterade loss det och åkte tillbaka. Väl i butik - misstro, tystnad och en expedit som försvann och var borta i 10 minuter utan att säga något. Expediten återkom dock med beskedet att de testat aggregatet och att det tjöt även för dem. Jag fick ett nytt som det var noga med att bryta plomberingen på. Tänk vad denna hemska kund annars kunde hitta på?

  Tillbaka hem och ny installation med samma resultat - en tjutande dator. Plocka loss igen och åter till Webhallen. Väl där beskriver jag problemet med aggregatet igen. Samma tystnad och misstro samt personal som bara försvinner in i butiken. Denna gång var beskedet - det är inget fel på aggregatet. Jag fick inte heller lämna tillbaka det för att köpa ett dyrare av annat märke. Är detta 2014 eller 1970? Service? Butiken kunde tänka sig att köpa tillbaka aggregatet för 700 kr(jag hade köpt det för 999kr) eftersom jag använt det... Det var vad de kunde tänka sig efter att de sålt ett defekt aggregat till mig. Tack Webhallen ni är verkligen suveräna! Jag hade inget annat val utan accepterade tillslut fräckheten. Därefter köpte jag ett annat aggregat som nu är installerat och datorn låter och fungerar som den ska! Den tjuter inte längre i avstängt läge.

  Webhallen ni har behandlat mig som kund illa. Ni bryr er säkert inte men ni har verkligen ett förskräckligt sätt mot era kunder! MIn erfarenhet är från butiken i Fruängen.
  28 dagar sedan
 • Hej Magnus,

  jag beklagar om vi har hanterat ditt ärende felaktigt! Om du för vidare information om ditt köp till fredrik@webhallen.com ser vi självfallet till att vår returchef tittar närmare på ärendet och ser om det har uppstått en miss i våra rutiner!

 • Usel
  Ok, jag har alltid tyckt bra om Webhallen, smidigt att man kan köpa prylar på nätet och hämta i butik osv. Aldrig några problem i butik osv.

  MEN beställde 2 st FIFA15 för en vecka sedan (release igår), fick inte hem spelet igår utan avi:n kom 11.00 idag. Hämtar spelen (?) som när jag kommer hem visar sig vara enbart ett?!
  I följesedeln står att det ska vara 2 spel men ligger alltså bara 1 spel i kuvertet.

  Detta är så otroligt oproffsigt att jag lutar åt att aldrig mer välja webhallen.
  28 dagar sedan
 • Hej tjernström!

  Jag beklagar att du har haft dubbel otur med din leverans - dels anländer den sent pga. Postens hantering, dels. blev det en paketeringsmiss från vår sida. Om du kontaktar oss på fredrik@webhallen.com löser vi detta omgående åt dig!

 • Dålig
  Beställde en xbox one day one edition utan kinect förra lördagen. Den skickades från webbhallen på onsdagen! Och idag har jag fortfarande inte fått nått!
  1 mån sedan
 • Usel
  Om varan finns på hylla är dom snabba att skcika och håller vettigt pris. Men kundtjänst och udda varor verkar inte vara Webhallens starka sida.
  Efter att ha försökt få leveransbesked på en beställningsvara i över en månads tid utan resultat avbokade jag delar av min order. Har nu väntat 3+ veckor till på återbetalning av de avbeställda produkterna utan resultat.

  Kundtjänsten är under all kritik, "lovar" att komma återkomma via telefon/mail med besked men tiden går och inget händer innan du som kund konatktar dom igen. Och då upprepas samma visa igen och igen och igen och igen...

  Köp aldrig något annat än varor som finns på lager från Webhallen och sen är det bara att hålla tummarna att inget blir fel på din order/vara för så fort du behöver kontakta kundtjänst om något är det en saga utan slut. Katastrofalt hanternande av sina kunder.
  1 mån sedan
 • Detta omdöme är under utredning
  1 mån sedan
 • Usel
  Kundservicen är det sämsta jag någonsin varit med om. Dom vill inte lösa problemet.

  Har haft kontakt med deras kundtjänst i över 1 månad nu då dom debiterade mig med fel belopp, och problemet är fortfarande inte löst då jag fortfarande inte har återbetala mig pengarna, trots att dom lovat detta.

  Dom vill dessutom inte ge kompensation som plåster på såret. Mycket oseriös kundservice som inte månar det minsta om kundens bästa.

  Dom har ofta bra priser på saker. Men förvänta er inte något om ni skulle behöva kontakta kundservice, för dom har ingen Service.

  Vil även poängtera för andra konsumeter att Webhallen har mycket sämre köpevillkor än andra företag. Dom erbjuder bara 2 veckors öppet köp, om man inte har öppnat förpackningen(konkurrenter brukar ha 2-4veckors öppet köp samt att man får testa produkten i den utsträckning det krävs).

  Sista gången.
  1 mån sedan
 • Hej!

  Något måste onekligen ha gått snett om det uppstått en feldebitering som inte är åtgärdad efter en månad, vi måste titta över detta med ekonomiavdelningen för att få klarhet i vad som hänt och lösa detta åt dig. Har du möjlighet att maila ditt order/ärendenummer till fredrik@webhallen.com, så att vi kan ordna detta omgående?

 • Dålig
  Köpen är aldrig ett problem och inte heller leveranserna. Supporten däremot, är en annan sak.

  Efter en hel månads tid slösad på detta så har jag inte fått min defekta produkt utbytt. Jag köpte ett nätagg som varit defekt ända sedan produktion till min dator. Jag kontaktade därför supporten angående detta. I två veckors tid av felsökande där delar byttes ut och testades i en annan dator och Googlande och ett flertal långa mail som tog timmar att skriva så bestämde sig supporten att ta in den för felsökning. Denna person läser inte heller mailen utan flummar igenom raderna och svarar med en del inkorrekt grammatik och endast ett svar varje dag eller var andra. Denna ignorerar också många delar av det jag skickar. Jag trodde först att de inte fick mailet så jag skickade det igen mitt på dagen och fick svar inom ett par timmar så vill ni ha svar från supporten, spamma dem med mail för de verkar konstant läsa de nyaste. Supporten håller dig inte heller uppdaterad utan det är du som får fråga. Denna har nu beställt ett nytt likadant eftersom de inte finns i lager någonstans (inte heller i resten av alla butiker i Sverige vilket är lite halvmysko) och jag har förklarat för supporten att det är extremt knappt om tid eftersom studier, högskoleprov samt jobbrelaterat är beroende av en dator. Jag frågade därför om jag möjligtvis kunde få byta till en produkt som faktiskt fanns i lager och betala mellanskillnaden (detta har jag gjort i en veckas tid) men denna person ignorerar detta VARENDA gång jag frågar. Jag har varit utan dator i två veckor nu och jag sitter runt 8-13 timmar varje dag, detta börjar slita något rejält på mitt tålamod och detta kommer från en person som sällan klagar. Jag är fruktansvärt trött på kontakten och "hjälpen" med/från denna person.

  Dessutom läste jag att dessa nätagg tillverkas av "Andyson" och de är kända för låg-kvalitét och är inte rekommenderad någonstans jag kollat. Såg även att det är risk för brandfara vid hög belastning då de brunnit för vissa så jag vet inte om jag ens vågar sätta in det i datorn med tanke på att sitter delar som kräver mycket av nätagget och som kostade strax över 8 000 kr. Källa på det här (se Templarius Power):

  http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page1425.htm

  Jag kommer definitivt tänka tre gånger innan jag beställer härifrån igen. Jag är mycket missnöjd med denna support och har förlorat flera veckor av ovärderlig tid inom en viktig tidsram.
  1 mån sedan
 • Hej SeiKun!

  Jag beklagar att du ärendet inte har löst sig ännu, jag skall självfallet be vår returansvarige att titta närmare på detta för att se var det har gått snett. Vänligen maila direkt till fredrik@webhallen.com så för vi omgående ärendet vidare för närmare undersökning!

 • Mycket bra
  Mycket snabb leverans. Utmärkta betalningsalternativ. Något rörig hemsida. Om Webhallen dessutom i likhet med många konkurrenter inför fraktfria leveranser blir det full pott!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Handlat på Webhallen massa gånger aldrig några problem. 10/10
  1 mån sedan
 • Perfekt
  har handlat från webhallen i många år, har alltid funkat bra1
  1 mån sedan
 • Dålig
  RMA:n är värdelös , lämna in ett par högtalare och fick tillbaka fortfarande paj efter en vecka utan att komma fram till något fel
  2 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Hej Eric,

  jag beklagar om detta inte löste sig efter inlämnande! Du får jättegärna maila ditt ärendenummer till fredrik@webhallen.com så ber vi vår returchef titta närmare på ärendet och se om något har gått snett i hanteringen!

 • Perfekt
  Väldigt bra hemsida oavsett vad du vill köpa, de har det förmodligen. Har köpt spel många gånger hos dem.
  4 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Bra
  Finns varan i lager är det inga problem. Finns dock inte det är det ingen höjdare då man har extremt lite information om när varan kan tänkas vara i lager, när den kan skickas osv.
  1 mån sedan
 • Usel
  Aldrig stött på oseriösare företag. Något har hänt med Webhallen sen komplett köpt dom?

  Jag köpte en Wii-u för 2 veckor sen. Den var i lager men den är fortfarande inte skickad.

  Jag ringde support och de sa att den skulle skickas i slutet av förra veckan, det gjorde den inte. Jag kontaktade dem igen, inget svar hos support.

  Ringde Webhallen kundtjänst, han sa paketet skulle skickas ikväll (vilket de inte gjort heller) Paktet var "borta" i deras lager men hade "hittats". Dessutom svarade en annan support på mailen nu på kvällen och sa att den skulle möjligtvis skickas sent nästa vecka? Haha, hur kan man behandla sina kunder med dessa lögner och svek. 0 kompensation

  AVSTÅ att handla på webhallen, personligen har jag spridit detta till alla mina vänner och de blev mycket upprörda då Webhallen var grymma för 10 år sen.
  1 mån sedan
 • Hej sunka!

  Jag beklagar om din försändelse inte har skickats än, det skall vi givetvis undersöka och se om vi kan finna orsaken. Du får jättegärna maila mig ditt ordernummer på fredrik@webhallen.com så tar vi oss en närmare titt!

 • Perfekt
  Fantastiskt bra sida som alltid levererar. Bra leveranstid, produkter i bra skick och trevlig kundtjänst.

  Köpte en ganska dyr router som inte fungerade, och när jag reklamerade den gick det väldigt smidigt. Routern i fråga fanns inte kvar, vilket de löste genom att uppgradera till en nyare modell. Allt var klart på runt tio minuter.

  Webhallen rekommenderas starkt!
  1 mån sedan
 • Perfekt
  Förstahandsvalet vid många köp, alla köp har fungerat nästan felfritt!
  + Avboka varor som skall hämtas i butik utan kostnad.
  + Ganska bra pris.
  + Lätt att byta produkter.
  - Ofta långa köer i butikerna.
  - Enda väl fungerande sättet att handla är genom deras hemsida. Väl i butiken är det svårt att hitta varorna man söker eller få hjälp pga. de alltid står bakom disken och många står i kö.
  1 år sedan ( Uppdaterat: 1 mån sedan )
 • Perfekt
  Riktigt bra butik! Lämnade in min dator då mitt nya moderkort hade fabrikationsfel, tog 5 dagar innan den var klar och dessutom hade dom sett att chassit krånglade och bytte då ut det! Riktigt bra service!
  1 mån sedan
 • Dålig
  Lade en beställning på två produkter för elva dagar sedan. Sedan dess står de som "Under behandling" och jag har inte hört ett ord om varför.

  Nu när jag gick in och tittade på själva produktsidorna står det på den ena "OBS! Produkten har utgått!". När blev det så, och varför har ingen hört av sig till mig?
  1 mån sedan
 • Hej danielsan,

  utan att ha tittat närmare på din order skulle jag uppskatta att en eller båda av artiklarna inte fanns inne i just centrallagret när du lade din beställning, vilket gjort att ordern inte kunde skickas omgående. I de allra flesta fall när man finner att en artikel man har beställt har utgått så har vi exemplar för att täcka de sista innestående ordrarna, men att den tas bort från websidan för att undvika överbokning. Om du mailar oss ditt ordernummer på fredrik@webhallen.com så undersöker vi saken omgående!

 • Usel
  Webhallen har ingen "nöjd kundgaranti" vilket medför att inte kunden kan returnera varor via öppet köp om han/hon brutit förpackningen. Det verkar vara en av de få butikskedjorna som inte har detta i system och därför är man som kund fast med en vara om man ville titta närmare på den innan man bestämmer sig. Rekommenderar starkat att man använder andra butikers prismatchning för att få samma produkt till samma pris (om nu webhallen är billigare).
  1 mån sedan
 • Hej GzX!

  Anledningen till att vi inte tar tillbaka varor i butiken vars plombering har brutits är att man som kund skall kunna känna sig trygg med att ingen annan har använt produkten innan man införskaffat den, till skillnad från många andra återförsäljare som istället väljer att återplombera varor. Vi hoppas att du har förståelse för vårt resonemang och önskar dig en fortsatt trevlig vecka!

 • Dålig
  Köpte en Samsung S5 G900 för 5700:- som visade sig vara trasig på flera sätt. Dels saknar ett band över skärmen "känsel", dels oscillerar GPS:en mellan helt korrekt position och en slumpmässig felposition några km bort.

  Jag ringde Webhallen dagen efter leverans, och efter lite förhandling lovade de att utbyte skulle finns tillgängligt inom max två dagar.

  För att korta lite i historien, kom jag till butiken 7 dagar efter reklammation då jag inte hade möjlighet i mellanperioden. "Reklammationschefen" i Sveavägsbutiken vägrade nu att byta ut telefonen med hänvisning att det var emot "regler".

  Jag försökte förklara att lagen står över "regler" men reklammationschefen var inte imponerad.

  Konsumentköplagen definierar begreppet "Fel på vara" (§ 16-21) och eftersom en smartphone med trasig pekskärm utan tvekan uppfyller kriterierna kan kunden invokera § 22:

  "22 § Är varan felaktig enligt 16-21 §§, får köparen enligt 23, 24 och 26-29 §§ kräva avhjälpande, omleverans, prisavdrag eller ersättning för att avhjälpa felet eller häva köpet. Dessutom får han kräva skadestånd enligt 30-32 §§."

  Jag krävde omleverans. Webhallen gick med på det. Reklammationschefen bestämde när jag, kunden, kom till butiken att omleverans inte skulle ske.

  Nu har jag tagit det legala vägen, och har skrivit ihop en stämningsansökan. Mitt råd: Ge dig inte mot ohederliga butiker, lagen är fullt läsbar och du kommer vinna i domstol!
  1 mån sedan
 • Hejsan!

  Jag beklagar att du inte kände att vi kunde lösa ärendet tillfredsställande i butiken i samband med inlämnande av din Samsung-telefon. Det stämmer att enligt Konsumentköpslagen har man rätt att be om att få ärendet avhjälpt, exempelvis genom utbyte, men återförsäljaren har då rätt att neka detta om kostnaden skulle bli oskälig. I det här fallet skulle ett utbyte av telefonen till en helt ny bli oskälig, och därför nekades det mycket riktigt i butiken. Vi kan dock fortfarande ta emot din telefon för service, om du önskar.

 • Perfekt
  Webhallen är min go-to affär när det gäller elektronik/datortillbehör. Smidigt med fysiska butiker där man kan knata in och hämta upp beställningen. Priserna är bra och utbudet är bra. Jag har aldrig haft några problem med webhallen.
  1 mån sedan
 • Acceptabel
  Bra priser och bra leveranstid(Åtminstone på ett objekt som finns i lager)

  Kan ju inte påstå att kundservice är så service-minded dock..
  Så, sålänge en produkt finns i lager och ingen del av den är defekt vid leverans så funkar det ok.
  Men om något felar.. blää, nej tack..
  2 mån sedan
 • Utmärkt
  Tycker alltid att det har varit bra leveranser och priser på Webbhallen. Har handlat här både via nätbutiken men också direkt i butik.
  2 mån sedan
 • Usel
  Webhallens hantering av order för hämtning i butik är ett skämt.
  Webhallen Fruängen gör så mycket fel att det skulle bli för dyrt att kompensera alla enligt butikschefen.

  Har flera ggr kommit för att hämta varor som angetts som klara att hämta bara för att efter 20 minuters letande från Webhallens sida få svaret att "den inte verkar finnas". Jag är "white"-kund och har varit kund i minst 5 år men har nu fått nog.

  Som kund vore det bra om Webhallen faktiskt gjorde det man förväntar sig - nämligen att plocka ordern innan de säger att den finns att hämta. Istället gör Webhallen så att de plockar först när jag är där och reserverar inte varorna i lagret annat än elektroniskt.

  Naturligtvis är det enklare för Webhallen att göra som de gör men det är väldigt irriteranda att åka två mil med bil, vänta 20 minuter medan någon pilar runt på lagret för att försöka hitta något som inte finns och sedan få reda på att de inte har varan.

  Har fått nog av Webhallens slappa hantering och säger upp min bekantskap med Weballen så länge som Webhallen tycker det är OK att slösa på min tid och mitt tålamod istället för att förplocka varor som beställts för hämtning i butik eller i alla fall förplocka de med lågt lagersaldo.

  Efter kontakt med butikschefen så avvisar han kompensation för mitt omak baserat på hans slapphet i hanteringen. Han skriver dessutom så här om Fruängen:
  "...Du kan alltid beställa hem varor, då slipper du att åka fram och tillbaka till butiken och sparar eventuell tid. Sen är det inte alltid man har möjligheten/vill vänta på att ett paket ska skickas hem, då kan man kolla på våra andra butiker som har mycket mindre lager, där deras lagerhantering är mycket mindre som gör att det felprocent blir automatiskt mycket mindre..."
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Har mest köpt spel från Webhallen. Har alltid fått mina förbokningar på releasedagen och faktureringen har funkat bra för min del. Sist köpte jag ett hemmabio kl 15 en vardagskväll och hade paketet dagen efter via hemleverans fraktfritt. Så av egen erfarenhet är jag extremt nöjd med Webhallen.
  2 mån sedan
 • Usel
  Jag kan inte rekommendera Webhallen för någon. Jag köpte en vara som borde ha varit ny men istället saknade originalförpackning och var slarvigt ompackad med plast och papp (nej, det var inte en fyndvara). Jag reklamerade givetvis och upprepade tre (3) gånger frågan om det här är normalt för Webhallen eller om det är ett tillfälligt misstag. Kundtjänsten undvek varje gång frågan och klagade på att de inte visste vilken order det gäller. Full info om ordern inklusive länk till ordern på Webhallens portal ingick i varje mejl jag skickade! Den enda rimliga slutsatsen är att Webhallen medvetet säljer begagnade produkter som nya och förhalar reklamationernas behandling för att slippa ersätta kunderna. Efter att ha hittat ett flertal liknande erfarenhet på nätet både i Sverige och Finland gav jag upp och valde att istället posta mina erfarenheter på så många sajter som möjligt.
  Jag har beställt från Webhallen två gånger och saldot av det är: begagnad vara såld som ny, slarvigt packat paket, leverans till fel adress, lång fördröjning av leverans fast varan finns i lager, debitering av kreditkort genast fast leveransen fördröjs kraftigt, urusel kundservice som gör att det inte går att reklamera.
  Och nej, jag kommer inte att mejla nån Fredrik om det här. Jag har redan gett Webhallen fler chanser att fixa det än de förtjänar, och det är uppenbart att det inte finns nån vilja att gottgöra kunden.
  (feedbacken gäller web-affären)
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Jag köpte datordelar för 10000 och byggde ihop med en kompis, vi kom till webhallen cirka 6 ggr och de hjälpte oss bygga ihop den! Utan webhallens personal hade vi varit körda! TACK! Rekommenderas starkt!
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Handlade sportarmband inkl. tillbehör. Leveransen kom på mindre än 24h!
  Sjukt smidigt att betala på hemsidan också! Självklart maxat med stjärnor!
  2 mån sedan
 • Usel
  Handla inte på faktura vad ni än gör i denna butik. Beställde 2 mobiler som jag i torsdags lämnade tillbaka i butik dessa sålde dom igår men fakturan har inte klarna hört något om att den ska strykas trots att weballen sa att dom stryker denna direkt.

  Mailade då webhallen i måndags och fick till svar denna skulle makuleras direkt men fortfarande med 1 dag till förfallodatum så har dom inte tagit bort den och klarna kan inte ta bort den då det är webhallen som gör detta men dessa vill nu inte längre svara på mail så nu får jag betala 2 mobiler som är tillbakalämnade och sålda igen smart får dom ju betalt 2 gånger.

  Nej håll er ifrån webhallen om ni inte har råd att förlora pengar!
  Finns seriösa butiker som vet hur man tar bort fakturor så att man som kund slipper betala för saker som man lämnat tillbaka men inte webhallen!
  2 mån sedan
 • Hejsan,

  jag har precis tittat i vårt återbetalnings/krediteringssystem, och det finns just nu inga fakturor som ligger kvar obehandlade. Det är möjligt att något har gått snett i signalen mellan Klarna och oss, men det är svårt för mig att avgöra utan att ha ytterligare information till hands. Du får gärna maila mig på fredrik@webhallen.com så undersöker vi närmare.

  Det skall dock tilläggas att om fakturan, mot förmodan, skulle hinna löpa ut ser vi givetvis till att det inte på något sätt går negativt ut över kund i slutänden - eftersom denne returnerat varor i god tid.

 • Perfekt
  Beställning i helgen och leverans redan på tisdagen.. Kan inte bli mycket bättre än så.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Överlag en bra butik där jag handlar.
  2 mån sedan
 • Perfekt
  Mitt förtroende för webhallen är restaurerat.
  Det är vid problem och missförstånd som man verkligen kan avgöra kvalitén på en leverantör. Tack för att ni fångade mitt missnöje och korrigerade ert misstag.
  3 mån sedan ( Uppdaterat: 2 mån sedan )
 • Ganska dålig
  Förbeställde varor för nästan 9000kr för att hämta ut på Fruängen. Till min stora förvåning hade Webhallen redan sålt en av varorna jag hade beställt (ni har alltså inget system för reservation) och sedan var beställningen inte ens ihop-packad vilket ledde till att det tog mer än en timme för mig att få ut varorna.

  Enda anledningen till att ni inte får bottenbetyg är att den person som arbetade och tog emot beställningen var väldigt service minded. Kommer nog aldrig igen göra några större beställningar av varor hos er igen och kommer aldrig mer rekommendera er som butik. Åtminstone inte fruängen.
  2 mån sedan
 • Mycket bra
  Snabb frakt och bra service
  2 mån sedan
 • Usel
  Beställde ett gäng varor till min sons födelsedag på en måndag kl. 10:30. På onsdagen hade varorna fortfarande inte skickats vilket skulle innebära att de inte skulle hinna levereras i tid. Jag mailade kundservice och frågade varför leveransen inte gått iväg - inget svar.

  Avbeställde därefter ordern.
  2 mån sedan